gästbloggare tillbaka från häktet på bankrånet.. hah nää skojja baaa

Tjenna! jag är sämst, verkligen sämst på det här.

Men jag ska bättra mej, fan de ska väl inte vara så svårt och skriva ner lite om sitt liv på datan. De betyder väl inte att ja har värsta tråkiga livet..? näää helvete heller mitt liv leker och är kanon! Dom senaste dagarna har gått åt jobb, träning, festande och lite investeringar också, riktigt nöjd faktiskt. Plus att jag fått lite överraskningar också, positiva, sånt är också kul! Jag tycker alla människor borde vara så nöjd som jag är för tillfället. Jag låter som värsta bohema livsnjutaren som fått en plats i tidningen amelia men det ja menar är att alla förtjänar spontana positiva överraskningar, bra inköp och härliga minnen och förväntningar. - Ja så lever jag just nu och de känns på ren svenska skitbra! ni borde pröva de asså.

Jag har klagat i tidigare inlägg att de börjar bli så jävla kallt här i Sverige. Och visst, de har blivit de, men jag börjar byta inställning emot de. Så istället vara dryg och irriterad över vädret så har min kropp kramat in sej i värsta mysfaktorn som tycker kylan är positiv. Tänk egentligen! Du får ta fram gamla, eller köpa nya halsdukar och mössor och vantar som passar än så man både är bekväm och snygg bland blåsten och dom få plusgraderna. PLUS att du kan glida till reno (videomix, hemmakväll whatever) och hyra flera filmer, köpa godis och kura upp dej hemma i soffan med kuddar och filtar och täcke och masssaa tända ljus och sina bästa vänner. Mmmm, ja gillar den kalla hösten!

Men nuu såg jag att det är massa bra grejer på tv är ja sappar mellan kanalerna, får ta och välja något.. Sen ska jag nanna kudden, ny dag imorgon! Jag hoppas på mej själv att jag skriver imorgon också, får inte svika egypten-bruden.

hejsvej :)

Kommentarer
Postat av: sofie

vem är det som gästbloggar:P haha

2009-10-10 @ 14:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0