MIN HELG

Hejhejblogg.
Jag har inte skrivit på hela helgen ser jag, vilken miss. Jag har helt enkelt haft det stressigt och saker att göra hela tiden. Jag skriver lite kort om dagarna ändå..

Fredag: Min klass var lediga hela dagen p.g.a. inställda lektioner, superskönt! Så jag vaknade hemma hos Nicole hyffsat tidigt och åkte hem för att fixa under dagen. Eftersom det var den dagen man skulle vara snälla mot varandra så städade jag hela huset som en överraskning för mamma. Hon blev såklart glad och jag kände mig så snäll! Jag jobbade hela eftermiddagen, det var mycket folk så tiden gick fort.
Kvällens planer var att träffa Tim, som jag också gjorde. Vi såg film och pratade mest. Bara tog det lugnt :)

Lördag: Jag vaknade hemma hos Tim och tog sedan bussen till stan för att börja jobba, som tur var så började jag inte förrens kl. halv 12. Jag jobbade fram till halv 5 och var och handlade sedan med mamma. Jag tog det jätte lugnt på kvällen och gjorde verkligen ingenting. Nicole kom till mig så vi tog upp alla gamla skolkataloger och kollade på nuvarande kompisar. Så mycket vi skrattade! Haha.

Idag: Fixar jag en massa, provar kläder, plockar fram, plockar tillbaka. Tänker och skriver ner vad jag ska ha med mig. Det har inte riktigt gått in för mig att jag åker tisdag morgon kl. 6. Och imorn slutar jag sent och jag ska ännu hinna sola en sista gång innan jag åker och köpa lite småsaker. Så jag är ganska stressad kan jag säga.

Jag har en massa annat att skriva, men jag ska blogga lite senare! Håll utkik! Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0