STRESSINLÄGG!

Hej hej, tänkte att jag skulle passa på och blogga lite. Jag är väldigt sen i min lilla planering! Kom precuis ur duschen och såg att jag borde kommit ut förra timmen istället för nu, Jag får köra en snabbsminkning och håret får väl bara vara utsläppt! Jag ska nämligen in till stan och fixa en grej ( superhemlig!) spännande va? :) Sen ska jag äntligen få träffa Maja, och Linnea ska nog vara med på ett hörn också! Vi har planerat fika, och jag längtar verkligen! Gud så mysigt det kommer bli. Vi har mycket att prata om och ta igen!

Jag mår verkligen dåligt egentligen, även om jag inte visar det här, allt är verkligen så himla nere! Jag har fått en stark pencelinkur som typ tar död på en, och jag kräks snart över min blogg! Så himla ful :P Jag önska man kunde få en lite personligare. Om ni har några tips om hur den skulle kunna se ut så hör av er snarast!

Från en sak till en helt annan, Idag fyller hon år, så även efter allting tänker jag säga grattis! Och igår fick jag veta att hon kom in på VRG i Sthlm. När jag fick veta det reagerade jag konstigt, trodde inte alls jag skulle reagera så. Men men, jag kom in på handel! Gratta mig :D:D:D Det blir nog super.

Men nu säger jag, MOT BADRUMMET FÖR LITE FIX. LATTTTEEERRRR! /G.

Kommentarer
Postat av: ELIN

Du stressar mig när du skriver så där! ^^

2008-07-01 @ 19:20:42
URL: http://elinhanssons.blogg.se/
Postat av: ELIN

haha jaaa, brännan börjar ta sig ;)

2008-07-01 @ 19:34:17
URL: http://elinhanssons.blogg.se/
Postat av: ELIN

Men gina, gina, gina! Du är sötare, och duuu är sommrig hela du. du ÄR sommar babe! :)

2008-07-01 @ 19:35:43
URL: http://elinhanssons.blogg.se/
Postat av: Fina

Jag har också kommit in på handel :)

2008-07-02 @ 19:47:37
URL: http://www.metrobloggen.se/fina

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0