LISS I MISS

hejhejblogg.
Idag träffade jag sötnöt-Lisa. Ja men kan väl faktiskt säga att hennes huvud är som en nöt, full av något som bara är i vägen.
Vi pratade en massa, och åt. Såklart. Jag saknar henne redan, hon gör min vardag till ljus. Och att prata med någon som inte vet ens mindre bra förluta. Är något jag verkligen föredrar. Och jag föredrar henne, helt klart.
Kom precis hem efter träningen, det gick helt okej. Var väl inte på bästa humör kanske. Men det är nästan så att det går bättre då. Koncentration blir maximal. Nog om träning.
Ikväll är det hemmakväll för min del, men jag har börjat gillat det lika mycket. Tyvärr har jag just nu bara en person i mitt huvud, som jag vill träffa nu nu nu.
Dina ögon och påhitt som alltid är så roliga, charmigt leeeeeende. Jag kan inte hjälpa det, men jag saknar dig.
Imorn blir det roligt, ska träffa flickorna. Och det är något jag se framemot! Julbak och julmys och ensamma hemma hos Olivvvvi. Kan nästan inte sluta bättre?! Återstår att se om det blir som tänkt!
Pusspåer!



Kommentarer
Postat av: soeticz

sv: hihi färga de mörkt och visa sen :D

2008-12-05 @ 21:25:13
URL: http://soeticz.webblogg.se/
Postat av: Lisa

haha jag vet, mitt huvud ÄR en nöt xD Finns inte många kloka tankar där :/ =P Saknar dej med, kul att det gick bra på träningen iaf =) Ha det så kul nu med tjejorna ;) <3

2008-12-05 @ 21:58:42
URL: http://trillingsystern.blogg.se/
Postat av: Liene

Skönt med hemmakväll:)

2008-12-05 @ 22:19:19
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: zandra

tack :D

2008-12-05 @ 23:55:58
URL: http://zandrochkii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0