SEN NÄR BLEV JAG EN SOM ÄR VAKEN DYGNET RUNT?

Hejhejblogg.
Haha jag förstår inte varför jag blir offer för allting, igår, vi hade fixat lägenheten och allting, försökte städa upp tills kvällen. Sen går proppen, jäklar, helt svart i hela lägenheten, inga fönster eller ingenting alls. Och vi kan inte byta, för skåpet är tydligen i någon annan lägenhet. KUL.
Jaja, jag och Nic stack till bion, toppenfilm. Men huu, tårarna bara rann hela filmen, jätte sorglig. När vi kom tillbaka var strömmen tillbaka, NICE!
Ikväll lutar det mot party igen, men den här gången hos Lisa i vibble. Nu ska jag duscha, känner mig inte på topp.
Skriver säkert senare. Pusspåer.


Ibland blir det inte alltid som tänkt, tjejer. ;)

DU ÄR BÄST

Hallådärföruppdatering.
Jag tänkte bara berätta en lite kortare del av resan, för ni undrar säkert vad vi hade för oss där uppe i fjällen. Och jag kan ju börja med ditresan, jag klämde ihop mig Luss min kusin som fick bli min resekamrat. När vi kom på båten så mötte jag Tim, han var väl typ trevlig, somnade efter en stund. Båtresan gick ganska fort, Nic min vän kom redan upp på näthinnan och klumpen av saknaden började växa. Attans. Bet ihop. Så i lördags slog det mig varför jag egentligen åkte, allt jag ville ha fanns ju kvar på gotland,(!)
Iaf. Resa hela dagen vart det, jag surade typ när min mobil dog.
Söndag var det dags för skidor, underbart. I backarna kändes det som 25 minusgrader. Jag vart typ telefonkåt hela dagen. Jag hade ju en speciell jag gärna pratade med. Tyvärr var jag inte lika populär hos vännerna på skidor som för han i telefonen, men så ond och översexuell (som jag tydligen var) så valde jag såklart telefonen.
Så förutom att mina ben värkte, jag var trött, och hade ingen mottagning så slutade kvällen okej trots allt.  Jag åkte med ett gammalt konfa gäng, vilket innebärde att en kväll var det mässa. Jag och Lisa skrattade så mycket åt prästens dialekt och hur personen betonade orden så att vi fick tårar i ögonen när vi skulle bita igen. INTE OKEJ GINA.
Dag 2 i backen fortsatte likadant, lika mycket telefon, lika mycket skratt och lika mycket träningsvärk. Dom söta sms:en från personer på gotland fick en och smälta och ännu en gång önskade jag att jag stod bredvid dom istället för att prata genom någon telefon.
Senare på lägret spreds både förkylning och magsjuka, tyvärr åkte jag på det första, och sitter fortfarande med hes röst och nyser lite då och då. Men men, detta hindrade inte mig en enda gång, jag skulle ut i backen och det var något jag bestämt mig för. Sista dagen gick bra, vi bestämde oss för att dygna så vi skulle vara trötta hela bussresan hem, planen gick inte alls som tänkt. Jag var inte vaken helt, utan somnade vid 2 tiden iaf.  Suck. Jag vart superpigg hela hemresan och  sov nästan inget alls. Vi stannade till på IKEA och det var bara att börja springa efter mammas köplista. Mina kära vänner hjälpte mig att hitta allt vilket gjorde mig glad :) Tillslut åkte vi på båten och det återstod bara 3,5 h tills jag skulle få träffa min sötnöt. Oh, gissa om det var efterlängtat. Tack för den kvällen. Det slutade med att jag inte alls sovit något inatt istället, så jag tog 8 bussen hem i morse, mötte upp min mamma och sen orkar jag inte berätta mer.
I år var verkligen resan kanonkul. Men som sagt så saknade jag Nic och piiip alldeles för mycket. Tack för att ni finns.

HOMECOMING!

hejhejblogg.
Jag är hemma igen, superskönt! Det har verkligen varit en toppenresa, dock har jag saknat vissa personer olagligt mycket, typ Nic. Få den människan att inte vara så bra. (!)
Jag vill passa på att tacka min gästbloggare, bra bloggning.
Eftersom jag direkt ska hem till henne nu, så har jag lite brådis. Jag bloggar säkert senare om jag har tid. Tänkte bara dela med mig av dagens planer, och sen får ni en löjlig video från fjällen! PUSSPÅER.

 

1. Hem till Nicole och bara umgås, hon ska ge mig överraskning :D
2. In till stan och ta en shoppingrunda.
3. Ner till lägenheten i stan och fixa, måste ha Nic som sällskap, hon får stå ut.
4. Äta middag med Nic.
5. Bio ikväll, wonderful!
6. Party med flickorna, wiiiee, efterlängtat att se dom igen.


Se och njut ;)

..SOM FLICKAN SA

Återigen befinner jag mej några kilometer utanför Visby men istället för i en av dom sköna fåtöljerna ligger ja i en lite mindre skön säng, men jag kan leva med de, la mej här av egen vilja så.. Whatever! jag skrev igår att de skulle festas här ikväll, men de har blivit ändrade planer av olika anledningar så denna tisdagskväll förvandlas till en tjejkväll -supermys. Just nu är de jag, en till, och tjejen som bor här som är här hemma. Vi sitter tillsammans och väntar in.. se hur många var de nu då.. fyra till om allt går som de ska! De ska bli en jätterolig kväll, och festen är bara att flytta fram, vi står ju inte i något krisat läge att tiden ska rinna ut, sen är de roliga när fler kan och när den riktiga bloggerskan för denna hemsida Gina är hemma också, så de är inga problem. Min dag idag har varit bra. Vaknade i bra tid, åt en god frukost, tog en dusch och cyklade sen hem till min pappa. Jag satte mej vid datan där och började pula på mitt cv. Jag tycker de är svårt att skriva ett cv. Inte det lättaste här i livet nej, men utmaningar ska ju finnas de med.. Efter lite skrivande åkte jag och pappa till kvarnen (Inter Sport) för att kolla på skor till mej. Efter lite prövning så bestämde jag mej för ett par jättefina vita nike, med märket och lite till i guld, jättenöjd med köpet faktiskt. Bara att hoppas att ja inte ska betala tillbaka pappa för skorna, alltid skönt och slinka undan lite med ekonomin. Jag vet att Gina också är sugen på dom skorna och har varit inne på och köpa dom med så hon lär väl hoppa av glädje när hon ser att jag köpt dom.. haha! Nu är det bara en vårjacka som saknas och lite andra små klädesplagg sen är jag fullt redo inför våren 2009. Längtar till våren. När solen tittar fram och man kan sitta ute i den friska luften med brillorna på och en snygg jacka (sen mina snygga skor förstås!!). Nej nu ska jag vandra in i vardagsrummet till dom andra, och ni kan ju bara gissa vart jag tänker slå mej ner, juste - i en av fåtöljerna.


Dagens kommentar: Alltid lika underbart att få upp kontakt med vissa människor igen, annars ramlar man ihop av saknad.

Hade godis! Pussssssss


TOP OF THE WORLD

Heeej igen! Hoppas ni har haft och fortfarande har en härlig måndag. Jag har iaf haft en mysig och ledig måndag. Vaknade på samma ställe som jag somnade på och gick upp och tog en brunch med tjejerna. Efter det var det bara att göra sej iordning för att inte missa skjutsen in till Visby. Jag och två till tog några timmar på stan och alla förutom jag hittade några fynd. Jag har den tendensen att aldrig hitta något när jag har pengar och hitta hur mycket som helst när jag inte har en endaste krona, jobbigt läge.. Just nu sitter jag hemma och pratar med min mamma och hennes kompis om att vi kanske ska flytta + så pratar vi om min kompis pappa (pappa-grejen går vi inte in på). Om vi flyttar har jag bestämt mej för att i mitt nya rum vill jag att ena väggen ska vara en hel spegelvägg, jag har alltid velat haft de. Men min mamma vill de inte lika mycket som ja för hon tror att ja kommer ta sönder den (?) som ja nu inte förstår hur hon har tänkt att jag ska lyckas göra de, men men. Jag sitter också och längtar något otroligt till sommaren! Det bara rusar i hela mej när jag tänker på värmen, ljuset, ledigheten och alllllt som man gör under dom tre månaderna. Jag är verkligen en sommarmänniska. Jag vet att Gina gillar sommaren väldigt mycket hon också, hon sa någongång att det hon gillade var friheten, att man inte behövde anpassa sej efter någonting utan kunde ta dagen som den kom + plus att hon blir så glad av ljuset och värmen, sola är nog en av Ginas största livsnjutning. Livsnjutning är bra, man ska njuta av livet, ja fan vad man ska göra de! Nu blev jag värsta bestämd när jag skrev de, de slog mej verkligen att man ska göra de - vad glad de gjorde mej. Något som också gör mej glad är att de lär bli en bra kväll imorron. Mycket alkohol, skön musik, singstar, alias och ett gäng härliga människor. Sådana kvällar blir alltid roliga och de är så bra att dom finns, för dom behövs ofta. Men nu ska jag fortsätta att ägna mej åt den här kvällen. Lugn och skön med en bra film, kanske blir att man springer över till bruden några dörrar bort också, om ja har turen med mej att hon är hemma, man vet aldrig..


Ha en fortsatt mysig kväll, vad ni än gör. Pussssssss

PS: Efter mycket om och men hittade jag den här bilden på Gina och de slog mej direkt då att hon ska vara brunhårig. Hon passade verkligen i de, intesant? Jag tycker ni borde kommentera och säga vad ni tycker hon passar bäst i, de skulle ge Gina en tankeställare.








TJÄNNA

Ännu en dag som gästbloggare! Ni ser jag har inte glömt bort att jag ska göra det här, än..
Dagen idag har varit som alla andra söndagar, seg och inte idérik för fem öre. Det enda som har hållit mitt humör uppe idag är att jag inte behöver pallra mej upp till skolan imorron. Efter soffliggandet hemma började sakna vännerna för mycket och sitter nu några kilometer utanför Visby i en riktigt skön fåtölj och umgås med två (som kanske snart blir tre) riktigt härliga brudar. Vi har inget planerat för kvällen men riktar nog in oss på film och tjejsnack. Just nu är brudarna ute och tar ''en nypa luft'' medans jag sitter och smälter av att kolla på Miami Ink's Ami, han är verkligen mannen i min smak! Jag och min jobbarkompis sitter ofta och pratar om snygg-Ami samtidigt som vi har kommit på att brats är så jävla fula, haha ja de är dom. Ja, de får bli dagens kommentar: Brats är fula.

Nu ska jag fortsätta vara social, vi hörs kompisar! Pussssssss

GÄSTBLOGGARE

Hej alla människor som sitter och läser Ginas blogg, nu är det äntligen dags att göra något klokt av den här hemsidan! Gina själv har tänkt att göra något vettigt av den här snön som finns och har åkt upp till fjällen. Tanken slog henne dock dagen innan hon åkte att bloggen inte kan stå till medans hon rör på sina ben och armar allt vad hon har så hon fick ragga upp en gästbloggare. Jag tror faktikst att jag var den första hon frågade om jag ville ta ansvaret och omtänksam som jag är kunde jag inte motstå hennes puppy-eyes så jag ställer upp. Jag antar att hon litar på mina skrivkunskaper (?) som jag inte ens vet om jag litar på själv, men jag ska göra mitt bästa!

Under dom här dagarna kommer jag inte avslöja vem jag är eller varken namnet på mina vänner om dom behöver nämnas för den ön är alldeles för inavel så ni hade listat ut vem jag är direkt! Men trust me, det kommer att stå flera intressanta ord och meningar ändå.

Efter detta snabbfakta ska jag börja skriva i den här bloggen på riktigt:
Nu är det lov, till och med sportlov, och det känns riktigt skönt! Jag har säkert många som håller med mej när jag säger att man behöver ett lov.. Jag har inget upplagt sjudagars-schema det här lovet utan jag får se vad som händer. Det blir antagligen det gamla vanliga man passar på att göra under lediga dagar, alltså vänner, film, alkohol, träning och sömn.
Jag måste också tag i mina sommarjobbskontakter, ringa, skriva cv, besöka och allt vad det innebär för att få ett jobb så man har några extra kronor på kontot, för det är ju därför man jobbar på sommaren, för pengarna.

Så! första inlägget klart. (de var en baggis, ja ganska ska jobba som gästbloggare i sommar?)
Jag ska försöka skriva så mycket jag bara kan för våran data är på laging och hade turen idag att få låna en data av en kompis. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen träffa antingen den blonda kompisen eller den brunhåriga, svårt val...

Vi hörs! pussssssss 

FREDAG!

hejhejblogg.
Idag är det en ny dag, det är fredag, wiiie! Jag älskar fredagar.
Den här dagen kommer gå väldigt snabbt känner jag på mig, ni vet ju redan planerna så jag behöver ju inte berätta dom.
Vi har precis haft läxförhör, jag kan knappt koncentrera mig klokt, jag bara tänker på en hel del annat. Jag får faktiskt skärpa mig lite.
Jag känner att jag blir helt tom med bara tanken att vara ifrån Nic i mer än än typ 5 dagar, hjääälp hur ska jag klara mig. Ingen aning, jag ska ta med mig lite kläder som är hennes och känna iaf att jag har henne lite där. Hon ska själv till Skåne, så hon lär ju också vara ganska upptagen.
Men hörre ni, bara för att jag är borta i fjällen så kommer inte min blogg dö ut. Jag kommer ha en gästbloggare, (som vanligt) om människan kommer presentera sig själv eller inte har jag ingen aning om. Det märker ni :) Kanske att det blir några inlägg där uppeifrån!
Men jag kommer blogga ikväll också, när jag kommer hem, typ efter 22. Måste också packa ner det senaste!!!
Vi hörs ikväll, pusspåer.
 

MIXER

hallådärvänner!
Är hemma, har pustat ut, har ätit klokt och har nästan packat klart! (Gud vad jag är duktig!). Dagen har varit perfekt. Jag njuter av varje sekund. Yes, tyvärr känns det som graderna i kroppen börja stiga och en feber närmar sig. Fan, as om jag blir sjuk nu tills jag ska åka alltså. Det händer bara inte!
Aja, Imorn lär jag nog inte blogga mycket alls. Har skola, slutar 11. Känns underbart. Sen ska jag hem och rida med Angelica, sen är det träning på kvällen.
Men nu verkar inte huvudvärkstabletterna alls som dom ska, vilket gör att jag borde gå coh lägga mig.
God natt och ta hand om er. Pusspåer.

det bästa jag vet - jina+nikol

UTAN PLANER BLIR DET BÄST

Hejhejblogg.
Förlåt för att jag typ har varit sämst på att uppdatera er, men jag lovar, jag har anldeningar, och det är inte bara två!
Ja, jag vet inte hur jag ska börja, det har hänt väldigt mycket dom här sista 49 timmarna. (Tyvärr avslöjar jag inget här!) 
Jag kan väl börja att berätta om gårdagen, den var störd. Helt så där rent ut sagt, störd. Jag vet inte, allt var så oplanerat och spontant att jag inte vet vad, det var också en när-man-tala-om-trollen dag. Jäklar, visst vi gjorde bort oss, men huu så kul det va!
Jag hade praktik igår, var sedan hemma vid 7, skulle direkt vidare på sista träffen innan fjällen (AAAAAH JAG ÅKER PÅ LÖRDAG MORGON) Paniken stiger. Tillbaka till ämnet. Jag var hemma typ halv tio, gick och lade mig så fort som möjligt. Men en viss person höll mig vaken till 1, ack ack.

Tisdagen var seg, hade praktik som vanligt, tränade efter. Bråkade med en vän. Ack ack, den kvällen slutade inte OKEJ.

Men vänner,nu borde jag lyssna lite på våran lärare, synd om henne ju. Detta är ju faktiskt lektionstid.
Ta hand om er, bloggar ikväll om jag hinner. Pusspåer!

DEN BÄSTA AV DEM BÄSTA

Hejhejblogg.
Idag fick det bli ett lite senare inlägg, har ju faktiskt var ganska busy hela dagen. Skoldagen blev längre än förväntat, för att vi flyttade en lektion så vi får vara lediga måndag efter lovet. Efter skolan åkte jag hem och umgicks med min mamma, vi pratade om alla möjliga saker, kom faktiskt fram till en hel del också. Men det stannar mellan oss :)
Mitt humör idag har varit berg-o-dalbana, men nu känns iaf allt (Y). Kvällen består av tjejkväll med mimmsimm och Nic.
Så ja, jag bjuder på lite bilder istället för en massa text!



bara för att den gör mig så glad :)

ONÖDIGT? - för all del

Haha, jag vet inte vad jag ska skriva, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag får bara en känsla av att mitt liv är just för stunden väldigt patetiskt. Allt är bara som ett  fånigt skämt. Dels för att:

  • Jag hade en av mina vänner som en förebild för att dem visade hur ett förhållande kan fungera trots alla omständigheter, efter 2,5 år, är enligt en del han otrogen med en tjejkompis. Svin.
  • Jag övningskörde för första dagen idag, kill me alltså, jag kommer aldrig få körkort. Bara att hålla farten, växla och se på vägen samtidigt var i stort sett omöjligt.
  • Jag vet inte om jag börjar 10 imorn eller 12, känns väldigt frustrerande att jag inte heller kan ta reda på det klokt och jag vet exakt hur glad jag kommer bli om vi börjar 12 fast jag är i skolan 10. 
  • Det är söndag nu, och jag längtar till tisdag, bara för att det är innebandy träning. Har ingen aning om varför, men jag gillar väl helt enkelt våran nya "stämning" i laget.
  • Det händer redan fast det inte fick hända. Jag glider ifrån Nic. Jag känner liksom inte känslan jag brukar känna. Kanske dags att göra någoting åt?Skit samma, här kommer helgens:
Topp: Alla hjärtans dag, bättre än förväntad!
Flopp: Fredag den trettonde kan gräva ner sig.

Nu så, ett deeptalk med mam väntar. Pusspåer.

SLARV

hejhejblogg.
Vad klockan blev mycket, och vad sent jag skriver mitt första inlägg för dagen, oh ja. Jag tänkte summering av gårdagen, som var toppen!
Ja, på något sätt skulle jag först och främst vilja tacka min mam, för att hon gjorde dagen till vad den blev.  Som ni vet var jag på stan med mam, sen åkte vi hem och gjorde middag och mys. Det vart verkligen en sån där nästan fånig familjekväll. Alla utom Robin var hemma, vi åt middag, efterrätt, såg film och bara pratade en hel del. Japp, jag har mött många föräldrar men hitils är mina bäst. Jag vet inte vad ni, mina läsare har för vanor på alla hjärtans dag. Men i våran familj så får ja vi syskon, barnen (?) alltid små paket. Lika roligt varje gång att se vad dem hittat på, underkläder är väldigt populärt och det fanns åter igen i ett av mina paket. Jag fick också ett par skor och en kofta, (och en jacka på stan som jag valde ut själv, men det räknas knappt :P ) Men min mam hade tydligen haft bra inspiration det här året, men vet ni va det bästa av allt var, jag fick choklad. Marabou. Mums.
Så ja, med eller utan pojkvän, alla hjärtans dag kan bli en toppendag iaf :)

Jag följer såklart Tims råd idag, att göra ingenting. Känns lite overkligen, det brukar alltid vara något jag ska göra. Men inte idag, så jag bara är här hemma, och flummar med mig själv. Helt ensam. Kul kul.
Vi hörs senare, pusspåer!

ONE MINUTE

hallåhallåigen.
Kom precis hem, oh vad skönt det är att bara vara med sin mamma ibland alltså. Shoppingkassarna blev fler än väntat, fylllde på garderoben med massa fina vårkläder. Dock så hann vi inte alls med så mycket som väntat, nej ett x antal affärer ska vi ta någon annan dag. :)
Jag ska snart hämta min lilla vovve, han är för söt och är en av dem som ligger närmast hjärtat, liksom gör mig glad, dag som natt!
Kvällens planer är få, men otroligt behövliga. Efter att precis har bytt om till mysdress, så ska jag hjälpa mamma med maten, senare blir det efterrätt och sen lovar jag att jag ska se en film ikväll, med familjen eller själv. Så hörnet i soffan blir väldigt populärt ikväll. Och jag hoppas verkligen att jag får lite uppdatering från Nic som har dejt ikväll. Haha, kan man kalla det dejt? Whatever, jag vill höra vad som händer iaf! :)
Så ja vänner, har jag tid över så bloggar jag kanske lite mer, annars så, ha en fortsatt bra dag!
Pusspåer.


En bild på en saknad Emma och Nic, dom är ju så söta :)

MYSLÖRDAG

hallådärblogg
Jag har precis fixat mig i ordning och ska spendera min alla hjärtans dag med mamma och shopping. Jätte mysigt och efterlängtat. Jag hoppas verkligen också ni får en topppendag så hörs vi senare, PUSSPÅER!


PUNKT!

Fredagen den trettonde kan gå och dö, och då menar jag det verkligen. Fy fan vilken dag. Mer drama får man leta efter.

FREDAG , I LOVE!

Hallådärblogg.
Fredag den 13, Något som märkt av det, Iaf så har jag och Nic gjort det!
Kom just in från en ristur med Angelica i snön, supermysigt. Mycket prat :) Känns att man börja slappna av lite, men jag måste ju erkänna att jag fortfarande är lite hästrädd, men det går framåt! :)
Såg att också nu att det är väldigt kort om tid, ska snart in och träna innebandy, det ska bli toppenkul och äntligen ska jag få min choklad som vårat lag vann vid förra träningen!
Igårkväll hände en väldigt oplanerad sak, kvällen slutade inte alls okej på något sätt och vis. Första gången i mitt liv som jag hade sån oro i magen av alla funderingar och liknande att jag somna direkt. Jag hatar att tjafsa med någon när man vet att det inte finns något slut. Igår var en sån dag då jag egentligen visste att det inte tjänade någonting. Och när jag väl fick fram det jag ville säga, då ångrade jag det lika snabbt som det kommit ut. Jag kände mig så sjukt elak. Önska att jag bara kunde förklara hur det verkligen verkligen är, istället för att föra över "huvudanledningen" på något som inte spelar någon roll på riktigt.
Hur som helst, idag har jag fått andas ut, och förutom det hade jag hälsokoll i skolan. Är 175,5 cm lång, inte dåligt vad jag växer. Bara 4,5 cm kvar till Top Model alltså. Drömma får man ju :) Jag har också varit vid tandläkaren. Mmm mummmsigt.

Jag bjuder på några bilder innnan jag åker på träning så hörs vi imorn (kommer inte hem före 22)
Pusspåer!


En bild som säger mer än vilken mening som helst!


En person jag saknar väldigt mycket


En kväll som fick mig att skratta

I BRIST PÅ ANNAT!

SAKER OM DIG SJÄLV:
 1. är du singel? Yesyes
 2. är du lycklig? Just nu, ja
3. är du uttråkad? det är väl därför jag gör det här?
4. är du ledsen? nejdå
5. är du italienare? haha nej?!
 6. är du coolning? ohh ja

SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV:
1. tror du på kärlek vid första ögonkastet? yesbox.
2. har du någon gång blivit sårad? många gånger
3. har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? ja
4. har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom?: Jupp
5. har du strulat med någon under de två senaste veckorna?: Jopp
6. gillar du någon just nu? pass.
7. bästa sexet: det håller jag för mig själv!
8. skulle du kunna leva i celibat? dum fråga, dumt svar!
9. vill du ha någon just nu? Jag hade inte tackat nej till Jude Law
10. vem är den du drömmer om? se ovaaaan.

Senaste:
1. telefonsamtalet du fick? Mam
2. personerna/personen du var med? Angelica och Nicole
3. roligaste grejen som hänt? ojoj, den var svår.
4. personen du smsade: Christopher
5. du tillbringade natten med? Nicole och Tim
6. du kramade? Mam
7. du kysste: lallallla
8. du hade sex med: piiiip!
9. du hade ett förhållande med: Jesper
10. du sov hos: Nicole

:) Pusspåer

INSPIRATION

hejhejblogg.
Idag, gick det faktiskt upp för mig att det inte alls långt kvar tills jag åker, jag har skjutit skidresan lite åt sidan och typ nästan glömt bort det. Men jag åker faktiskt redan nästa lördag! Shit. Idag hittade vi packlistan, och jag blir lika sprallig varje gång det kommer till det ämnet :)
Annars har väl dagen varit helt OK, jag har typ tappat lust för allt verkligen. Hoppar tillomed över träningen ikväll. Usch Gina. Dålig stil. Men men, från en sak till en helt annan, jag var på stan med Nic och Angelica idag, oj vad shoppingsugna vi blev. Jag blev helt såld på alla vårkläder, Nicole på luvtröjorna och Angelica på underkläderna. Vi får väl se hur länge mitt sparande håller, för tillfället är budgeten helt okej, men aja.
Jag kan ju också berätta för er att min lördag - Alla hjärtans dag (alla brustna hjärtans dag enligt Linnea) kommer jag ge till min mam. Nej men vad jag vet ska vi ta en liten shoppingrunda wiiie! Och sen ska vi bara mysa och ha en sån dag.
Det är ju kärlek på något sätt iaf. Men nu ska jag sluta skriva massa strunt och faktiskt börja med det jag ska, som att skriva klart ett papper. Hörs senare.
Pusspåer!

SLUT FÖR DAGEN

Hejhejblogg.
Dagen idag har gått så himla fort, praktik hela dagen. Och jag är jättte trött. Jag åkte hem idag och skippade träningen för att plugga, jag kom hem för en timme sen och har fortfarande inte rört böckerna. Shit. Jag orkar inte, jag funderar på att strunta i det och bara gå och lägga mig, jag menar, hur skönt hade inte det varit på en skala?
Chip vår lille vovve är hos oss idag, mys. Jag har saknar den lilla krabaten.
Men hörre ni, jag hoppas ni hade en toppen dag, jag orkar inte.
Pusspåer.


Min lilla babe.

VECKANS PLANERING

nuskanifåliteuppdatering.
Ja, jag tänkte dela med mig av veckans schema. Redan tisdag imorgon, och jag kan inte pusta ut förrän fredagkväll, observera att denna planering kommer uppdateras!

Imorn (tisdag) : Praktik från 10 till 18. Ta bussen till träningen i v-hejde. Träna. Ta bussen hem. Är hemma 22. MYS. Jag kommer vara död.

Onsdag:
Praktik från 10 till 18. Träning vid 20.00 till 21.30. Vad gör jag där i mellan? Linnea?!

Torsdag:
MATTTEPROV! AHH! Skola fram tills kl. 15.20. Bussen hem, fixa lite. Träning vid 20. Hemma 22? Nått sånt!

Fredag:
Skola fram till 13.30. Hem och ta det lugnt. Träningen vid 19 till 20.30. Ta sig hem eller nått.

Helgen: Är planfri. Alla mina vänner lär väl dra till sina boys på lördag så ja, kärleksdag med la familia ? haha. Lugn helg iaf.

Pusspåer.

ONT-I-HUVUDET

hejhejblogg.
Idag vet jag inte vad, jag har suttit i timmar och letat hotell. Vi hittade ett som verkade passa oss perfekt men det vart tydligen väldigt slut. Så aja, ny jakt på nytt. Men, det verkar ljusna.. har hittat några med fler stjärnor, wiiee!
Idag hade vi prov, Sveriges riksdag och regering och hela den biten där i mellan. Gahh. Tur att jag pluggade hela kvällen ändå. Det gick faktiskt bra, resultatet återstår ju ännu att se..
Den andra lektionen som var engelska, skulle jag redovisa min uppsats muntligt. Oh shit så nervös jag var, men men. Nu är det över, och det känns underbart.
Dagen har varit bra i sig, bortsett från min huvudvärk och så. Skolan rullade på. Tufft rim!
Mam hade städat och fixat i mitt rum när jag kom hem, jätte snällt och jag blev jätte glad, såg så rent ut :)
Jag har ju faktiskt inte berättat för er att jag tog lite bilder sen den korta förfesten sedan i torsdags, om dom ser kloka ut ska vi ju inte diskutera. Men bara för att jag är så snäll så ska ni få några :)

 

JAG SER HÄLFTEN SÅ MYCKET

hejhejblogg.
Kom precis hem efter en bra match, har faktiskt aldrig sett oss så bra. Tyvärr gick de ju inte lika bra för min del, förutom att mina fötter värker, att jag har jätte ont i magen (mest för provet imorgon), är trött och fryser, så fick jag en boll i ögat, jippi! Jag är helt svullen runt om, ser suddigt och har sprängande huvudvärk! Ge tillbaka min kloka syn tack. Men men, trots alla klagomål, så är jag väldigt nöjd med vår insats.
Mina handlingar för dagen är inte många, jag har försökt koncentera mig på skolböckerna men oj hoppsan så hittade man en H&M katalog i närheten. Något liknande har det varit. Fyfy.
Och för att jag är så dålig, så har jag bestämt mig för att inte sätta mig här utan verkligen gå inför det kommande provet som är i morgonbitti. Så ja, sorgligt nog ska jag tacka för mig och lämna er här, men innan det:

Helgens..
Topp: mams mat, sovmorgon varje dag och lugnet + ridturen!
Flopp: Att jag var sjuk fram till lördag, jag fick inte träffa Nic och såklart mitt dåliga intiativ på pluggfronten!

Pusspåer så hörs vi imorn och önska mig lycka till!

NAMNAM

Efter en lång ridtur med Angelica längs havet, jag red min egna häst, supermys (!), så ska jag slänga mig i soffan med popcorn och vänta på mam, och såklart på att Nic ska höra av sig.
 

PUSSPÅER

VILL VILL VILL VILL SE!

I taket lyser stjärnorna

Jag vill så himla gärna se den här filmen. Jag läste boken när jag gick i sjuan någon gång,
och jag minns att Ylva berätta att den skulle komma ut på film.
Tyvärr är ju Gotland som det är, och den lär ju inte komma hit på bio,
och den går ju nu i Sthlm. Jag och Nic har starka funderingar
på att faktiskt åka upp och se den.
Men när jag nyss satt och bläddra lite bland sidor hittade jag Mika som har huvudrollen,
hennes blogg. Hon skriver om inspelnigarna och så, spana in Mika



DET STÖR MIG INTE!

hejhejblogg.
Igår var det en lugn hemmakväll. Min mam kom äntligen hem tillslut. Gårdagen var jobbig, för mycket prestation. Jag har verkligen en sån tid nu då allt ska prova på hur mycket jag orkar och vad jag går för. Min telefon gick otroligt het igår med alla olika otrevliga sms och samtal. Istället pratade jag kort med Nic, hoppas, hoppas vi kan ses idag. Om min huvudvärk ändå kunde pysa iväg lite.
Nu är jag medveten av att jag gör helt fel, men bara för att kanske en gång för dem flesta säga hur jag känner så tänker jag göra det. (Jag gör helt fel för att personerna bevakar mig tio ggr om dagen nu) Och man ska inte lägga energi på sådana. Men, jag lägger energi på sådana jag gillar eller har gillat. Och ni har en gång, (otroligt svårt det var att se det framför sig, att ni faktiskt har vart några av de närmsta.)
Jag förstår inte hur ni orkar hålla på, hur ni orkar dra era slutsatser som ni tror att det är, hur ni ens orkar bry er när ni vet att de inte gör någon skillnad, hur ni ens orkar försöka trycka ner mig, hur ni ens orkar göra sådan stor grej av det att oskyldiga blir inblandade, hur ni ens orkar försöka vara så tuffa när det inte är öga mot öga?
Jag har liksom mina närmsta, och ni era. Vilket jag inte alls har problem med. Lägg ner eran påhittade attityd.

JAG BYGGER UPP EN VÄGG I MELLAN

Hejhejblogg.
Med feber och trötthet kom jag fram till att det här kommer bli en speciell kväll, en sån kväll som inte brukar tillkomma. Det är bara jag och lillasyster hemma, vi har precis lagat mat tillsammans, och ätit upp. Hon är typ duktigare än vad jag är och hon gjorde det mesta. Jag är sådär lagom kul och skulle lika gärna kunna gå och lägga mig. Jag har också bestämt under det senaste dygnet att igår var verkligen den första och sista sävefesten det här året jag betalar inträde för att få komma in. Vilken jävla kväll, usch säger jag bara. Mer tänker jag inte säga, och jag förstår precis nu varför Tim eller en del väljer att stanna hemma. Det strulade också till det väldigt mycket igår, och det gick verkligen verkligen upp för mig en gång för alla vilka som bryr sig. Jag kräks av bara era idéer. Ni är för mycket, och kommer alltid att vara. Ni har inte ändrat er för någonting.
Efter att jag och Nicole bestämt oss för att en del inte borde finnas sådär vid 1 tiden i natt, så hämtade C upp oss. Underbart, oh så glada vi blev. Jag kände lycka hela kvällen för att få slippa gå långa biten till Säveområdet med skavsår. När vi väl bestämt oss för att sova så fick jag och Nic sängen att dela på. Jag vet inte hur tacksamma vi var för all omtanke men mycket var det. Det kändes som om jag aldrig har sovit bättre.
Jag klarade tyvärr inte av min feber och illamående + all otäck närhet av er och bestämde mig för att sjukanmäla mig och åka hem till mam. Hon bäddade ner mig och jag somnade vid 10 tiden och sen kom syster in och väckte mig när klockan var 16.15. Jag kände mig helt utmattad. Mamma hade en hälsning från jobbet att jag borde gå in och kolla min mail, och när jag väl gjorde det så blev inte min dag så tokig ändå. Nic, jag kan inte hålla mig tills vi åker!
Nu ska jag krypa ner i soffan och prata med min sis, vi kanske hörs nästa gång imorn.
Gårdagens & dagens..

Topp: N & C, igår vet jag inte vad jag hade gjort utan er.
Flopp: Jag börjar känna hat i luften..

PUSSPÅER!

I LIKE YOU

Hejhejblogg!
Idag är det toppen, Nicole har verkligen fått mig på ett bra humör.. Snart kommer hon hit, till mig. Vi ska fixa oss och äta middag med släkten och sen är det party party :):)
Gårdagen var, ja vad ska man säga. Helt otrolig. Helt sjuk. Helt rolig. Nej jag har inte ens ord för den, från att vara spännande, blöt, russinhud, te, sirap, pussar, kanel, kramar, gamla lekar, och massa annat. En helt salig blandning. Resten av kvällen stannar tyvärr mellan oss tre, och där ska den också förbli. Mohaha ! :)
Jag ska skriva kort nu, dels för att lillan står och vill ha datan, och dels för att jag måste hjälpa mamma med kommande maten. Så ja, hoppas alla får en trevlig dag/kväll. Jag skulle bara vilja tacka Tim och Nic för en kväll man kommer minnas hela livet.. Som ett stort skämt. Tack!
PUSSPÅER!

UTAN DIG VET JAG INTE VAD.

Vi bara badar och badar, och myser :) och lite Tim får vara med :)



HAPPY FACE

Hejhejminavänner :)
Idag har det varit väldigt, väldigt fullt upp, känns knappt som om jag får ens sitta ner och bara vara en liten stund. Igår var det dubbelpass, kom hem sent, packade det sista tills idag och ägnade hela min kväll i telefon, trippel. Med Nic och Tim. Haha ganska speciell blandning med dom två, men det var också en upplevelse i sig!
Idag har det varit praktik för min del, superkul! Jag trivs bra och är sysselsatt hela tiden. Dock är det långa dagar men det är inget jag dör över, men observera att med mitt träningsschema och praktiken kan det bli tufft att hinna med bloggen också. Jag ska göra mitt bästa. Jag har förutom praktiken tränat idag, oväntat va? Jag och Frida var alldeles, alldeles för trötta för att ens göra något ifrån sig, så vi bara sprang runt och flabba hela tiden. Bättre lycka nästa gång.
Jag tänkte dela med mig av veckans schema eftersom det kan bli dåligt med uppdatering, men innan det ska ni få:

Gårdagens...

Topp: Nicole och Tim i telefon (dom ville så gärna stå med på topp, så varsegod vänner! Ni är lite värda det)
Flopp: Kvällen slutade med tårar och hemska framtidsplaner...

Dagens...

Topp: Min första träff med lekstugan (praktikplats) , Fick sockerkaka :)
Flopp: Min tid rinner iväg, inlämningar och prov närmar sig!!!

Här kommer dagarnas planering:

Onsdag: Praktik från 10-18 , sen träffa två av mina bästa vänner :) Nicole och Timtimtim :) och ha myyssssssskväll.
Torsdag:  LEDIG! Underbart. Min älskade mam fyller år, så middag på kvällen, förfest hos mig typ (?) , sen antagligen sävefest om vi kommer så långt!
Fredag: Jag kommer vara mer än trött, (kul att jag bestämt mig redan för att jag ska vara trött ;P ) skola, dubbelpass, och innebandy. SOVA!
Lördag: Helt ledig. Tänkte att jag skulle ta lite seriössnack med Tim :) Det lär ju inte ta hela dagen.. men men.
Söndag: MATCH FÖR FAAAN! haha, jag vet redan resultatet :) PLUGGPLUGGPLUGG!

Pusspåer. SOV SÖTT!

NOBODY CAN HOLD US DOWN

hallådärvänner:)
Jag är otroligt rastlös alltså, och har vart det i några timmar, vet att jag verkligen borde plugga och träna, men känner inte alls för det så jag bara springer omkring här hemma och slappar!
Jag ska berätta en rolig grej, eller jag tycker det är ganska kul. Ni som verkligen känner mig vet hur mycket jag älskar föränding. Med allt! (Förutom att byta ut min favoritpizza som är vesuvio). Jag byter färger och tema i mitt rum var tredje månad, ändrar stil på allt möjligt,  osv. Men det gäller inte bara inredning, utan hårfärg också. Jag ska säga er att jag är otroligt bra på att mixa med min hårfärg (resultatet blir ju dock inte alltid som man tänkt sig). Och just idag, fick jag för mig att göra om mitt hår, IGEN. Jag lade i slingor i olika färger och klippte lugg, haha. Japp, ni läste det själva. Lugg. Tss. Ni får se själva ;) Här kommer iaf helgens:

Toppen: Min träningsinsats och Nic utan tvekan :)
Floppen: Ingen sovmorgon, fy bubblan.


Nu ska jag ut i köket och poppa mina popcorn till min favoritfilm "The Holiday" som går på 3:an!
 

JAG VILL HA DIG HÄR


Glöm aldrig mig.

VI VÄXER IFRÅN DET

hejhejvänner.
Igår så kollade jag hotell hela eftermiddagen, blev typ lite svidig för det fanns inte alls så många som i fredags. Men men, jag hittade ett som verka passa mig och Nic väldigt bra. Nära till stranden och det ligger alldeles intill "partygatan" med restauranger och barer, toppen!
På kvällen åkte jag in till stan med Luss, såg lite fotboll och senare kom alla tjejer. Blev helt såld i J:s lillebror som är endast 8 år gammal, mums vilket charmtroll alltså. Umgänget var trevligt trevligt, saknade dock Angelica som stod på andra sidan, blev endast några vinkar under den kvällen. Annars gick kvällen segt och jag vart grymt trött, i bilen hem somnade jag och hann aldrig säga hej till Nic. Tråkigt, men mitt fel, jag ska ju till henne idag iofs. Då hinner jag ju säga hej tio gånger om. :)
Jag fick ingen sovmorgon i morse, jag har redan gjoirt en hel del, bl.a. tränat, varit i kyrkan (skulle bjuda på fika för att få följa med till fjällen! :) , bakat och umgåtts med mam. Hon är bäst, utan protest och tvekan.
Nu ska jag faktiskt hjälpa min syster litegrann, men vi hörs senare!
Pusspåer.


Charmtrollet själv (Casper)


Här har vi Frida, Linnea lite i bakgrunden och Lisa närmast men som inte ville vara med

RSS 2.0