Hallå, jag klarar inte att packa mindre

Hej. Kom precis hem efter en riktig powerwalk med en fin tjej. Sent? Ja jag vet, men de ar väldigt skönt! Man borde gå mer på kvällar. 
Innan jag gick ut och gick hade jag packat klart allt för Sälen och kände att jag hade de under kontroll, då kommer Marthina och säger att jag inte får ha den väskan jag tänkte för den är för stor för bilen. Vi ska få plats med 3 killar och 2 tjejer i en liten bil med 5 väskor och en massa alkohol (!), jag kanske förstår henne lite men ändå! Jag som tyckte att jag för en gång skull hade lyckats..
Så nu, fixa de sista och sen sovdags för imorgon 09 lämnar vi Västerås. Wiie! :)

Smsbok, riktigt roligt!

Jag fick lite fixartid över, så jag tog och rensade upp gamla meddelanden i min mobil, så fram med sms-boken (anteckningsbok där jag skriver in gamla sms som gjort mig glad) och uppdaterade lite. Herregud vad glad jag blir, så himla roligt att få se gamla sms. Alla borde ha en sån bok.
Idag när Marthina jobbade tittade jag förbi, gillade att hon såg duktig ut när hon satt där med sitt seriösa headset.
Jaja, nu blir de packning, promenad och middag. PUSS

Se här, haha så roligt när hon svarar och börjar snacka seriöst.
(Marthina jobbar som reseförsäljare åt Langley)


Fin bok med fina ord, för övrigt larvar Marthina sig..


Massa gamla roliga sms!

Från vilja och idé till handling - HEJ SÄLEN!

hallå vänner, har vart de lite tyst. 
Jag har haft riktigt mysiga dagar här i V-ås. I tisdagskväll var jag och mycket trevligt sällskap på skybar för första gången, jag var väldigt imponerad måste jag säga. Vilket ställe och vilken utsikt. Visst att fåtöljerna var lite nersuttna men ändå, :)
Igår mötte jag upp Marthina på stan, vi tog en fika, utbytte skvaller och nyheter men slutade med företagsidéer. Om vi tar tag i det, de kommer blir grymt!
Jag är jätteglad annars, jag kör en spontanresa med ett gäng till Sälen över nyår. Kl. 10 imorgon blir man hämtad sen bär det av till en stuga. Jävlans vad party det kommer, sjukt kul!
Nu, dags för lite seriösa saker som plugg och förberedning av företagsfix. 

Puss

godnatt

Jag har fortfarande inte packat klart, bra av mig. Ikväll åt vi plankstek, nästan så att det inte finns nå bättre. Men jaja, jag har haft en toppenkväll här på ön. Nu ska jag somna med en fortfarande mätt mage och ett leende på läpparna.
Imorgon går flyget 12.50, har lite pyssel innan så nu är de sovdags!



så gott


Imorgon blir de tillbaka till verkligheten

En mycket bra annandag

Hallå där. Kom precis hem till mamma och pappa. Mamma håller på och gör mat, ikväll blir de plankstek och lite vin. Medan jag väntar på mat så ska jag börja packa min väska och slänga in en maskin tvätt. Känns lite konstigt att jag åker imorgon, men aja. 
När jag var i stan så mötte jag upp Linnea och Frida för en enkel lunch. Jätteroligt var det. Gud, så längesen jag träffade dem. Härligt med lite uppdatering. Men nu, ett efterlängtat telefonsamtal sen blir det att packa väskan. PUSS

Roliga flickor.


Sista dagen på Gotland!

Vilken hemsk juldag det var, att jobba på det visat, stå i garderob och städa lite här och var när kanske en femtedel av alla besökare har tappat sina lappar och kräver att få tillbaka sin jacka. Men jaja, det var toppenkul att få träffa en massa blandat folk.
Nu ska jag snabbt in till stan, möte upp några tjejer för lite lunch. Ikväll blir det packning för imorgonbitti bär de av till kära Västerås igen. 
Vi hörs ikväll.
PUSS


Magiska julafton

Jag valde att inte alls blogga igår, gick knappt in på datorn. Kvalitetstid på alllvar alltså. Jag hade en magisk julafton. Helt otroligt. Jag kan inte berätta i ord hur mycket jag tycker om min familj och min släkt. Vi har en otroligt unik julafton, och jag älskar det. Rent av sagt, underbart.
Jag kan inte låta bli att vara som ett litet barn när jag kollar på mina julklappar. Jag fick kameran jag önskade mig, jag fick jackan (som jag på allvar drömt om!) jag önskade mig och jag fick den älskade Michael Kors väskan jag önskade mig och jag fick massa annat fint jag inte hade önskat mig. Aww. Jag blir så glad. Perfekt. Jag är fulländad.

När de hade varit en hel kväll med alkohol och skratt
fick jag och min syster för oss att tönta oss lite. Låt mig visa er.








TOMORROWLAND 2011

Min bror kom hem här om dagen och förde ett jävla liv om att han skulle visa mig något. Han visade mig detta klipp och jag kan inte låta bli att få gåshus. Jag måste åka dit. Det här är överlägset. Så 27-29 Juli hoppas jag att jag befinner mig i Belgien på detta event.
Jag och min bror åker, vem hänger på?

AWESOME!

dagen innan

Hallå hallå.
Idag kom jag upp lite tidigare, skönt!
Det finns en massa saker jag måste göra idag, dagen innan julafton ju. Idag är mitt humör på topp, har fått en massa bra nyheter!
Jag ber lite om att jag får en kamera imorn, snälla snälla så ni kan få ser bättre bilder här.
Vi hörs senare, puss

PUSS

Längtar faktiskt efter mina vänner i Västerås nu. Mer tänker jag inte skriva.
Är lite arg. Skönt att man avreagera sig på några!

Toppenonsdag!

Vilken dag, jag har haft en supermysigt. Var ute på förmiddagspromenad i solsken. Galet skönt. 
Just nu myser jag lite med min syster, vi ska väl dö lite i soffan innan vi taggar till för födelsedagsmiddag! 
Här kommer lite bilder.









Jobbelijobb mitt i allt

Hej igen, kom precis hem efter en massa julhandel med mamma. Vi hittade allt vi letade efter så de blev skönt, då är de bara mer paket att slå in. Galet!
Jag ska börja med att fråga här om de är någon som vill/kan jobba juldagen på Wisby Strand med mig? :) Blir lite garderob, plock och sånt mysigt? Isf, hör av er till mig!

Jag och har en helkväll med massa to-do. Först ska jag och mamma laga mat tillsammans och lite vin. Sen ska vi leka frisörer på det. Jag ska lägga i en varmare ton, toppa håret och sätta i ljusa slingor. Blir nog bra. När vi var på stan köpte vi också blandade ostar för ostbricka ikväll, men ja, jag är tidsoptimist för nu när jag kommit hem inser jag att de inte finns en enda stund över för att äta ost? Spara blir det där.
När jag var på promenad i morse passsade jag på att fota lite, med världens sämsta kamera. Mobilen.
Jajaa, låt mig få en kamera i julklapp.

Min fina busunge


Vår fölunge här hemma.
(Jätterädd när jag skulle ta kort, var tvungen att använda zoomen.)

"Är jag taskig om jag säger att jag märkte av det?"

Åh. Jag måste sluta prata i telefon. Jag vänder på dygnet och då mår jag jätteilla. Så det är inge bra, men fruktansvärt roligt. Jag har träninsvärk i magen, guuud vad jag skrattar. Åt alla möjliga sjuka saker. Galet!
Nu ska jag duscha sen blir de mer julklappsshopping. Är lite trött ändå, men vad ställer man inte upp och gör. 
En vanlig människa som hade sett vårt berg här hemma av julklappar hade sagt att det räcker nu. Men de gör de inte, för vi har inte ens slagit in hälften. Oh yes, vi gillar julen och jag slår tillbaka till alla som en gång tänkt tanken: Nej jag är inte bortskämd.
Vi hörs snart, pusselipuss

Blä

Kom precis hem efter en hel eftermiddag på stan. Fy fan vad dåligt jag mår, självklart mår jag som jag förtjänar men jag kan inte låta bli att tycka lite synd om mig ändå. Hmm. Ja jag är inte riktigt överens med mig själv. 
Jag borde verkligen vara lite företagsam också fixa lite med några idéer men jag orkar inte. Blä.
Jag ringer min babe Marthini i Västerås istället. Puss




Party party

Igår var det personalfest, riktigt roligt att få träffa alla och festa tillsammans.
Nu blir de stan på mamma, ska uträtta några saker. Lite stressad och egentligen helt slut.
Jag saknar mina finingar jätemycket på fastlandet. Längtar tills jag får se dem igen! <3

Kärlek.

Jag fullkomligt älskar er.

Julmys på hög nivå

Efter en 45-minuters promenad i spöregn är jag ganska nöjd. Jag bakar just nu med mamma och syster, vi gör lussekatter (då kanske 1 av 5 bullar är själva lussekatten, vi kör nämligen helt efter fantasi) och Linn tvingar mig att lyssna på Justin Bieber. EN låt är bra. Inte okej. Men men. Här får ni resultat!

NÖJD!


Linn gjorde en tomte, julbock (liknar mer en älg) och en snigel.. HEJA!


Se vad fint, I LIKE!

Lördag och de är bara en vecka kvar!

Helg och jag är så glad. Ligger lite efter med sömn just för att jag pratar i telefon halva nätterna. Dumt de där med telefon. Dumt de där med distans! Jaja, idag ska jag, syster och mamma försöka baka lussebullar. Förra året vart dom kanonfina så de kan bli svårt att slå. Jag har en utmaning också, ska faktiskt försöka få min bror att bli delaktig!
Idag är de också bara en vecka till julafton, längtar! I år bli vi 18 st som firar tillsammans, hur coolt är inte det?! 

Innan detta blir de långpromenad till vattnet med favoritvovven! PUSS

Jullov, helt fantastiskt!

Tentan är inskickad, blev så jävla bra att jag är glad. Jag vet inte vad som hände, fick krafter vid tio imorse och gick upp och skrev klart allt. Underbart.
Så nu är det jullov!
Igår var jag och jobbade på WS, alltid lika roligt att vara tillbaka! Dem hade smyckat ut jättefint då det var Casinokväll, har lite dåliga bilder så jag hoppas ni kan se någonting. (hoppas hoppas på kamera i julklapp!) Kom i säng 3.30 i natt så jag är lite halvsliten.
Nu blir de promenad med hunden, och ikväll ska jag fira jullov. På söndag är jag bjuden på personalfest och det är verkligen något jag ser framemot! Puss


Hela undervåningen, ni gotlänningar vet ju hur de brukar se ut!


Ljustunnel, jättefint var det!


Mysig soffhörna


En trött Gina på jobbet 02.50 :)

Jag är inte nöjd med närvaron

Nu mitt i allt när jag skriver tenta så kan jag inte släppa tanken om närvaro. Vi har pratat en hel del om det i skolan men jag tycker diskussionen fortfarande är lika intressant. Otroligt många i min omgvning är mycket bra på att ha närvaro, men deras HÄRVARO är betydligt dåligare. Hur kan man egentligen ens kalla sig närvarande när man bara sitter där fysiskt men inte alls är med i sammanhanget? Näravarande på möten och liknande borde tas bort, härvarande heter det. Annanrs kan det vara.
Nu, slut på paus och fortsätt skriv!
Puss

Brist på kommunikation och min hjärnkapacitet

Kommunikationsfel här på Gotland..
Min bror och jag:
Robin: Fan vad hungrig jag är! Vad ska vi göra för mat, lillan ska ha också va?!
Jag: Gör något bara, vi har lite saker i frysen du kan ta fram..
Robin börjar laga mat och jag återgår till min uppsats. Han ställer tre tallrikar på bordet men jag ser bara två tallrikar då den sista står bakom min dator. 

När jag märker hur hungrig jag är så säger jag förtvivlat:
G: Jag ska också ha mat!
R: Här är till mig, Linn och Chip. Förresten, de där är hans plats när du inte är hemma.
Jag kan inget än att börja gapskratta när jag hör det, just för att:
1. Jag har nog inte insett att jag inte bor här och blev helt överraskad när han sa "När du inte är hemma".
2. När fick vi bestämda platser?
3. När började våran hund sitta vid bordet?
4. Jag förstod inte när han skämtade att han dukat till Chip. Snacka om att jag var matarg!

Dags för tenta, I like!

Igår när jag kom tillbaka till klassen kände jag verkligen värme. Det finns personer där som säger vissa saker som går direkt in i hjärtat. I början kändes de konstigt att ge feedback till en person som inte var nära, men nu känns det bara bra i dem övningarna vi gör det i. Till och med några kom ihåg att jag skulle på min livs första dejt i söndagskväll. Haha. Ja. Ni ser ju här att jag har varit lite emot sånt.
Iaf, jag vill förmedla att jag har en sån himla bra klass, den är toppen. De gånger jag är borta och sen kommer tillbaka så värmer de lika mycket när något är uppmärksam, uppriktig och faktiskt bryr sig.
Stor kram till alla er i klassen.

Nu är det dags för tentaplugg, lite småtaggad är jag. Vi får se vad det blir. Jag är nästan ensam i hela villan, Lillasyster är hemma och är sjuk och ligger och sover med stängd dörr och jag sitter i köket och de enda ljudet jag kan höra är när mina tangenter knattrar och när mina små bebisar gnagar på någon gren.


Första natten på Gotland

Onsdag och jag är på Gotland. Jag sitter och planerar min tid med tentan, måste lägga upp det så jag verkligen hinner. På fredag kl. 15.00 är de inlämning. Jag känner mig lugn ändå. 
Nu när jag satt här och skrev kom jag på att jag glömde min julklapp till pappa i Västerås. Helvete. Det var dumt. Aja.
Innan de blir mörkt ska jag ta en skogspromenad för att få lite inspiration och frisk luft. Vi hörs senare!
Puss

fy fan för att killar faktiskt kan pyssla och fy fan för fördomar

Hallå vänner. Första gången jag landar för idag och det gör jag på Arlanda. Alltså påväg hem till ön igen. Har varit en bra tisdag som känns som en fredag, det har varit en stor dag med massor av personlig utveckling. I skolan hade vi en lärare, föreläsare som hette Micke Darmell. Vi pratade om fokus på möten och effektivitet m.m. Jätteintressant. När jag sitter där och lyssnar så känner jag med hela kroppen att det här verkligen är någonting jag vill jobba med. 

Jag ska meddela en liten tragedi för er. Igår förlorade jag. Jag och Marthina utmanade två killar från Västerås i pepparkakshusbakning. Vi la ner själen och gick verkligen in för det, man kanske kan nämna att vi tog ut en liten seger i förskott. Jag menar, hallå vi tjejer har pysslat sen vi var små, vi skulle ju vinna utan tvekan över två hantverkare. Icke sa Nicke. Dom hade nytänkande och byggde ihop två hus medan vi tänkte stilrent, vitt och silver. Juryn tyckte tydligen att ja, deras var bättre. Jag var så sur igår, idag är de lite bättre. Men åh, att åka till Gotland med en förlust i bakhuvudet känns inte bra. 
Jag och M känner någonstans att vi är orättvist bemötta av juryn, vi vill därför ha en till omröstning. Ni kan väl rösta här så killarna kanske kan förstå att vi gjorde ett bättre jobb.
Aja, här kommer bilder från kvällen!
Våra två utmanare, Mathias och Axel

Här ser ni våra väggar, röda rosetter och silverkulor..


Lägg märke till muren vi byggde i mellan för att ingen skulle tjuvkika! Så seriöst.


Vårt fina hus, silvertak och silverkulor


Killarnas vinnarbidrag, tvåvåningshus


Båda husen, förstår mig inte på juryn..

Så söt att jag får ont i magen

Här var de lite tyst. Det är måndag och jag mår egentligen inte sådär jättebra. Hade en toppenhelg som bl.a. bestod av besök av syster, hundutställning, julfest (gjorde en fuling och lämnade systern hemma och gick på julfesten på lördagkväll, riktigt roligt!), shopping, mys. Jag avslutade helgen med en riktig långpromenad runt om i Västerås med mycket trevligt sällskap. Jag har packat väskan klart för Gotland. Ser ut som att jag åker imorgon efter skolan. Ska bli jätteskönt, jag får absolut inte med mig allt jag skulle vilja få med mig men men. 
Eftersom bilder säger mer än tusen ord så ska ni få några från helgen. :)

Jättesöta, hade aldrig sett den rasen förut


As cool hund


Fina syster


G i n a 


Min framtida hund, sä söt att jag får ont i magen!


Trött megahund..


Linn och hennes favoritras, låt mig kalla de VARG bara för idag ;)

Fredag och jag vill bara sova lite

Kom precis hem efter ett besök på Jensen's. Helt okej mat, inge speciellt. Man får ju vad man betalar för liksom. Dock behöver dem ha en rejäl extra putt i kanske servicebeteende. Jag vet inte om de är utbildningen som gjort mig skadad men inte pratar man skit om gäster framför andra gäster sådär personalen i mellan. Känns lite onödigt.
Veckan har varit heltuff, jag är så slut att jag skulle kunna gå och lägga mig nu, så de är soffan so gäller för min del. Vi har köpt lite mys och ska se en romantisk komedi, oväntat va när de gäller mig..?
Jaja, ni några fina bilder från dagens skola, pusss


Maria och Erika


Marthina och jag, oroligt sega efter en lång dag


Gänget kör våran ljudlösa WOO-HOO min!


Fina Marthini

Solklar utbildning, bland de bästa jag gjort

Jag har totalt fastnat. Jag visste att det här skulle vara en dag då jag inte har den där ryggsäcken som jag kan öppna och hoppsan så nästan rinner de ut inspiration från den. Men jag tänkte ändå att jag skulle ge dagen ett försök till att plugga. Vi ska skriva en tenta på 4-6 sidor om vad de bästa förutsättningarna är för att få ett bra och levande möte. Jag tänkte jag kunde börja nu, då slipper de ju bli så stressigt sen. Uppgiften i sig själv är perfekt, totalt bra att lära sig så mycket av det. Nej jag är inte ironisk. Det är en jättebra uppgift, kul dessutom! Men jag kan bara inte börja, jag har skrivit en mening och kört fast totalt. Jag bläddrar i mina anteckningar från föregående lektioner, läser, tänker, läser lite mer, tänker ännu en stund, bläddrar i några böcker. Letar efter ordspråk som kan ge mig inspiration. Jag kan de här, ingen tvekan om det. Jag har jobbat lite här och var i branschen, varit på möten som absolut är levande och andra möten som är totalt döda, jag har de matriella, men jag kan inte komma på det där lilla extra. Inte idag. Min skalle låser sig om jag ska börja från andra hållet. Jag vet inte hur många lärare som sagt till mig "Gina, om du vet slutet så skriv då slutet och bygg efter de", eller, "Det är väl klart att du ska börja med syfte, sen målar du ut över de". MEN HALLÅ JAG KAN INTE. De värsta är att jag surar för mig. Inte förrens jag kommit igång och skrivit ett stycke får jag röra mig från bordet, jag får inte ens hämta saft. Jaja, hårda bud här och en jävla massa svammel.
Jag vill att ni ska veta en sak,

Att kämpa mina tre år på gymnasiet, söka min drömutbildning, plugga vidare direkt efter var det bästa beslutet jag gjort i hela mitt liv. Min skola är grym. Min klass är awesome. Kunskapen och de jag tar med mig är svårslaget. Här kommer bilder från dagens promenad. Puss på er.


Ibland tror jag M blir lite irreterad på mig och min mobilkamera.


Vackra skola!

Om blickar ändå kunde döda.

Haha, kolla vad jag hittade i min mobil från föregående helg, kuuuul! :)


Vad vi skrattade efter denna bild, mördarblicken man helst håller sig borta ifrån!

Rolig skola

Nu ska jag bege mig från skolan, lång dag idag. men himla rolig. Vi har spelat in film till redovisning. Jag önskade någon hade hjälpt oss att kunna klippa ihop alla bloooopppers. Jag skrattade ibland så jag nästan grät, vad konstiga saker vi gör ibland när vi är omedvetna om det, nästan lite otäckt!
Jag känner att min huvudvärk inte är nå rolig alls men bara jag får komma hem och ta tablett så blir det bättre.
Jag ska åka ner och möta min syster på centralen, awesome. Har saknat henne så.

PUSS hörs ikväll.

Underbara torsdag

Ny dag, och jag är uppe på benen. Känns mycket bättre. Jag kan inte undvika vilken fin dag det är, mycket snö här i Västerås med strålande sol.
Medan ni får ha en jättebra dag så taggar jag till för promenad med Marthini, grupparbete i skolan, hämta min syster vid tåget (!) och en riktigt bra kväll!
PUSS
Taget från mitt fönster :) se solen, underbart!


GINA

Med lite andra ögon

Har varit hemma idag också. Jag börjar bli trött, jag känner också att jag börjar känna mig mer och mer maktlös för att jag hela tiden blir sjuk. Jag kan tänka mig att det är såhär de känns när man blir gammal, man vill en massa men börjar inse att det är svårt.
Mitt liv har blivit så underligt sen jag flyttade hit till Västerås. De är som att jag inte är huvudpersonen i mitt eget liv längre, fast på ett positivt sätt. Jag lägger vissa saker åt sidan och bara lever och är med och ser saker utifrån. Som att jag är regissören i en film och inte den som har huvudrollen. Jättekonstig känsla. Jag är med men agerar inte. 
De går så bra här ändå, bortsett från min egen hälsa då da men allt runt omkring. Jag har så många fina vänner, som de går bra för, fick precis reda på att en av vännerna har fått en grym praktikplats. Jag blir glad. Jag blir också glad av att höra när de går frammåt på mina vänners känsliga frontar. Jag blir glad av att höra att de gick bra på tentan och allt sånt.
Men här står jag, utan praktikplats, bra betyg, världens sämsta hälsa och helt förvirrad. Jag trivs så bra av att se andra, blir glad av andra att jag glömmer mig själv.
Ja, jag behöver lite tur nu känner jag, ge mig. Tills dess ska jag njuta av dagens två bästa:

1. Mamma ringde mig förut, så säger hon såhär: "Du Gina, de är nog några här som saknar dig", sen när hon har sagt de hör jag mina bebisar, mina fina marsvin alltså, pipa i luren när mamma tog på högtalare. Åh, jag kunde inte låta bli att fälla en tår och få en riktigt stark hemlängtan. När dom börjar pipa hörde jag också lite av Chip. Han började också prata.
2. Den praktikplats en av mina fina vänner fått, jag vet att de var typ verkligen verkligen vad du ville. Aww.
Jag vill egentligen bara gå och lägga mig, men de kan jag inte för jag har endast vart på benen i 5 timmar. Kom igen nu immunförsvar, lite mer orkar vi!

Galet?

Haha jag sitter för mig själv och skrattar, jag fick precis ett sms av en person som jag knappt känner som har hört att jag är otroligt lik Ronja Rövardotter? Då känner jag bara: vad är de som gick fel i kommunikationen där?

1. Hon är typ 7 år när filmen spelades in?
2. Jag fick höra att jag var en Ronja vid 11 års ålder, exakt samma tid som bästisen var lik Britney (enligt killarna) så var jag lik Ronja. Yeah på den!  Lägg märke till att jag var 11 år då, jag är 19 år nu!!
3. Vadå hört? Som att folk går runt och "Ja den där Gina, hon påminner och är lik Ronja Rövardotter.."
4. Ronja liksom, haaaallllå!? Vem vill vara lik hon i filmen? Hennes hår är ju trasssel.





Nöjd men sjuk

Yes, jag var mådde nog inte helt bra igår för idag är jag nämligen sjuk, överraskande att de är jag som blir sjuk igen. Förkylning och feber. Den är klar, ännu klarare att jag börjar få ont i lederna. Oh yes.
Jag är glad att jag har dom vänner jag har, igår pratade jag med en av dem bästra upp till 2 timmar, och efter att jag försökt somna om med feber nu på fömiddagen så hade jag missade samtal och fina sms. Ni anar inte hur glad jag blir och hur glad jag är att jag har er här i Västra aros. Oh ja.
Idag känns de ändå som de har vänt lite, pratade med mamma och pappa idag, dom saknar mig och jag saknar dom. Dem tycker att jag borde göra praktik utomlands. De tycker jag med. Tack för att dem ger mig den möjligheten med pengar och så.
Tack min lärare idag för att han gjorde min dag litegrann, fick tillbaka tenta-resultatet från företagsekonomin som vi gjorde förra fredagen i aulan. Wooohooo säger jag bara medan jag tar upp två fingrar i luften och gör en ful min på den. Jag fixade högsta betyget med galet bra poäng. Jäklar vad glad jag blir. Känns bra.
Så ja, nu ska jag försöka få i mig några tuggor mat, hitils säger magen nej. Men men. PUSS hörs senare.

(jag vet att ni har sett dem förut men jag kan inte få nog)

Marthina,  en av mina fina tjejer.


aww. Lite vänskap.
(Fast jag egentligen inte alls gillar de men börjar kanske tro att de finns.)


busfia.





alldeles alldeles alldeles för svag

Jag har haft en jättebra helg, verkligen. Ledsen för dålig uppdatering. Idag när jag vaknade tänkte jag att jag verkligen skulle blogga idag och berätta lite då jag längtat efter att få skriva, men efter en otrolig dålig dag med huvudvärk (nu är måste de vara någon annans tur att vara sjuk!), stress, påfrestningar och dåliga nyheter så är lusten som bortblåst. Nog bäst så. Jag ska hålla mig lite borta idag. Jag tänker knappt överleva dagen och bara gå och lägga sig och dra ta täcket över huvudet bokstavligen. Kanske fälla en tår och ringa till mamma och berätta min tillfälliga hemlängtan. Vill bara ha henne här.
Så, ja. Nya tag för imorn. Hoppas ni får en bättre måndag. PUSS

FREDAG, Wiiie!

Fredag fredag fredag, me like! Nu ska jag möta upp mitt gotlandsbesök på centralen, fixa mat för kvällen sen blir de vidare mot födelsedagsfest. Är lite stressad, vi hörs imorn. Puss på er! :)

Bilder säger så mycket mer

Här kommer ett bildhav från förra helgen


Viann, en av Marias kompisar när vi var på Wagamama, fredagen


Maria och hennes älskling Calle


Marias andra barndomskompis, Ida


Maria, Calle och jag, maten var toppen!


Lördag, jag och Maria var påväg in till stan, supersöt!


Vi var och kollade i NK:s skyltfönster, jag kunde inte låta bli att fotografera :)


Någon som känner igen fiket/nattklubben? Snacka om mys!


Maria och jag på julmarknad


Någon gång är de jag som ska gå hem med 2 kg choklad, drömma kan man iaf.

Redan torsdag? Hallå?! - Helg snart

Vilken dag alltså, några i klassen + jag var och undersökte hotellet Nordic Sea för att själva göra en klassificering. Bra grej alltså, nej men de var faktsitk kul. Hotellet fick av oss 4 starka stjärnor då vi utgick från SHR:S kriterier. Efter hotellet gick vi vidare till Vapiano för att luncha. Första gången jag var där, och jag är helnöjd. Mycket god mat som passar till både lunch och middag. Jag åkte senare hem för att möta upp fina tjejer för shopping, lite julklappar och lyx till mig själv.



Här är några bilder från dagen, senare får ni bilderna från förra helgen.


Fina Emelie 1.


Fina Emelie 2. 


Var glad att jag änligen fick prova stället!

p.s Kan ni ana hur glad jag är att jag får besök i helgen av elektriker så de finns chans att fixa min tv?! Hallå kanaler, vart är ni liksom?



Morgonglad, tack vännen!

förlåt mig, jag vet att det varit lite tyst här men jag har haft fullt upp. Igår var de myskväll med Emelie, vi låg och bara tog de lugnt och pratade en massa. Supermys. Nu på morgonen fick jag förutsättningar för världens bästa dag, nybakade scones och varmchoklad. Aww hur längesen var inte det? Efter tio var också på, wiie!
Idag blir det Stockholm och besöka hotell för några skoluppgifter. Jag skriver mer ikväll, då ska ni också få bilderna från helgen som var!
Pusssss

RSS 2.0