Min fina




Äntligen helg!

Jag träffade Henrik imorse och nu toklängtar jag efter honom, min kille. Nu blir det utgång med tjejerna! 

Föreläsningar och workshop!

Den här dagen startades med att jag är på Elite Stadshotellet där Handelskammaren tillsammans med andra organisationer håller ett Tysklandsseminarium om hur företag kan göra för att exportera och etablera sig. 
I eftermiddag ska jag föreläsa och köra en workshop med ungdomar som är sugna på att starta företag. Tiden jag har är 2h och 40 min och varje gång slår tanken mig hur jag lyckas fylla den tiden, men när jag väl är på scen så flyger tiden iväg. Otroligt!
Oavsett, jag är taggad och det ska bli väldigt roligt. 
Idag är det fredag och jag ser framemot en helg med vila och återhämtning efter en tuff vecka! 




Torsdag med spännande möten

Redo för möten hela dagen! Ska bli så roligt att träffa min mentor, efterlängtat! 





Söker hemlig dejt!

Gårdagen bara flög förbi och det var full fart från klockan 8 och program hela dagen. Det var en inpsirationsdag i Örebro med riktigt bra föreläsare som jag var på genom Handelskammaren. På scen stod bland annat Özz Nujen, Babben Larsson, Magdalena Forsberg och Clas Hallberg m.m. På kvällen åt vi tillsammans på Pinchos och gick sen vidare för några glas. Så himla mysigt och roligt att få träffa sina kollegor i Örebro. 
Vi åkte hem imorse efter övernattning och nu sitter jag på jobbet och förbereder min minikonferens som börjar vi 11.00. Vi ska ha lite workshop och inspiration med de företag som är med i Trampolinen och tacka av samarbetet för detta år. 


Jag har ju inte hunnit berätta för er vad Henrik har hittat på. Hans kompis letar resesällskap till en romantisk weekend i Italien som kommer äga rum i augusti. Så då bestämde sig dem för att lägga ut en annons på blocket om detta och det har blivit så stort. Annonsen har haft över 6000 visningar och Henrik får alla mail. Igår så uppmärksammades detta i Västmanlands Läns Tidning och ni kan läsa hela artikeln HÄR. Superroligt!
 
 


Är ni sugna på att kika på annonen så ska ni läsa här, sök sök sök!
 
http://www.blocket.se/vastmanland/Soker_sallskap_till_karleksweekend_den_3_5aug_60670733.htm?ma=1

Ny vecka och nya möjligheter!

Äntligen måndag. Har en fantastisk helg i ryggen med tjejmys, kvalitetstid, shopping, sol och god mat. 
Denna vecka är superbokad, roligt och spännande. Imorgon inspirationsdag och personaldag i Örebro, onsdag håller jag i en mindre konferens med Trampolinen, torsdag har jag sammanfattningsmöte med min uppdragsgivare om mitt konsultjobb på alla 3 skolor, och på eftermiddag har jag möte med min mentor från Eskilstuna (så tokefterlängtat!) och på fredag föreläser jag samt har ett spännande möte med eventuell ny kund för bolaget. Alltså mycket som ska klaras av men mycket roligheter. 

Den här måndagen är lika full den, möte med min revisor, förbereda onsdagens konferens och i em väntar en efterlängtad AW med en kollega i branschen. Ha en bra måndag! 

Sommarfeeling med persika till min egna fruktstund! 

Skinande hem, skinande dag!

Ja, efter 6 tvättmaskiner (jag vet, körde typ hela garderoben, det var så länge sen att jag var tvungen i veckan att köpa nya trosor för garderoben gapade tom. Tur att jag inte bor hemma längre, mamma hade blivit galen om hon läste det här så som hon har fostrat mig med städning och tvätt 😉) och timmar av städande så är jag nu färdig och dricker smoothie i ett skinande hem. Solen skiner och jag ska ned på stan och fixa några saker. 
Jag är så glad att jag har investerat i bra städartiklar, jag vet att det låter töntigt men efter att ha jobbat på hotell i flera år så blir man arbetsskadad. När jag flyttade in i den här lägenheten lade jag tusenlappar på min dammsugare (blir mycket roligare att städa när den är riktigt bra) och köpte bara medel som doftar gott och är riktigt bra. Mycket enklare. Sen är jag en person som inte riktigt klarat smuts och grejer och då får det vara värt det. 
Vi hörs senare, 😍




Fix och städdag!

Jag och Henrik släckte lampan innan 11 igår, oerhört skönt! Så vi vaknade vid 8 pigga och redo för att gå upp. Henrik åkte iväg och jobbade och jag gick hem till mig. Nu har jag satt igång en tvättmaskin, ätit frukost och är redo för en heldag med städning och fix. Ikväll är vi ett tjejgäng som ska se finalen med Måns och äta lite tillsammans. Mys! 

Gårdagens myskväll med täcke i soffan,  bästa! 

Hängig och ostabil

Ledsen för lite dålig uppdatering här men jag gör så gott jag kan. Jag har det lite motit nu, tycker vardagarna den här veckan har varit tung och känner mig liksom lite, vet inte. Kanske något i stil med oskön. Jag kände i onsdags att jag inte riktigt kände mig 100 % fysiskt och sen dess har de blivit värre. Imorse hade jag feber och min kropp värker. Känns som om mitt huvud typ ska brinna upp också. Jag har så himla mycket i huvudet, vet inte varför, vill försöka sortera ut jobbiga saker men jag får liksom inte till det. Henrik ser direkt på mig när de är något och igår var en sån kväll. Kom hem och tårarna ville inte sluta rinna. Jag känner att det är okej som det är också. Jag och Henrik har en tuff höst i ryggen och det här med att bo på flera ställen och inte få någon bas är inte heller bra för mig. Men jag ska stå ut till 1 september, sen kan jag koppla av och försöka landa. 
Jag längtar hem till Gotland, till mamma och pappa och till min syster. Till naturen och till havet, jag känner igen känslan, den kommer varje vår men just nu känns de så långt kvar till sommaren.
 
Oavsett, jag har en ledig helg framför mig, idag sover jag lite då och då och försöker titta på något för att hålla mig vaken. Verkar inte finnas en enda tablett som vill ta bort min huvudvärk och jag tror lösningen är att vila. Vi hörs senare. 

När det är såhär fina dagar som igår då får man suga in all sol man kan. <3 

Myskväll!




Bra dag!

Hej på er! 
Onsdag och jag har haft bra möten idag. Träffat en klass som är med i Trampolinen som gjorde sitt studiebesök på ett av Västerås största bolag. 
Nu ska jag snart in på ett möte med en potentiell kund, alltid lika spännande! Hörs sen.. 



Mot Örebro för årstämma!




Sjukt glad!




Nya utmaningar

Ja, jag tränar på och försöker äta bra, men jag visste att jag skulle stanna av när jag tappat dem "lätta kilonen". Så jag blir inte grinig för det utan bestämmer mig för att fokusera på det andra målet. En del löpning har det blivit  och idag ska jag för första gången ut på milen. Det får ta den tid det behöver men jag hoppas att det går bra! 
Kram 




Sötbomb




Taggar till för måndag!



Mitt nya Instagramkonto!

Jag har haft Instagram i flera flera år och hade över 2000 inlägg. Det var för att jag gjorde om mina bilder tills jag insåg att det var en annat typ av sociala medier. Nu har jag ett nytt konto som är öppet för alla. Följ gärna! 




Lyxig weekend

Den här helgen tog vi ledigt från allt, åkte ut till Henriks fasters hus som ligger i Sparreholm. Den vackraste villan jag har varit i som ligger belägen på en sjötomt. Helt fantastiskt läge! 









Ni glömmer väl inte?




Vi har köpt vår drömlägenhet!

Jag har återhämtat mig. Gissa om jag var överrumlad, trött och lycklig. Vilka dagar i Stockholm alltså. Oavsett, ikväll har det varit som en vanlig söndagskväll. Jag och Henrik har förberett för morgondagens jobb men jag glömmer ju bort att det inte är måndag utan fredag imorgon. Det är dessutom klämdag, men eftersom jag var ledig mån-ons så känner jag att jag behöver beta av en del saker. + Att jag har avstämningsmöte med min uppdragsgivare imorgon + planeringsmöte kring min nya hemsida och blogg med min leverantör. Spännande. 
Den här lediga dagen har varit perfekt. Vaknade utvilad, myste framför TV:n med frukost och tog en lång promenad och sprang lite. Hann ventilera massor av saker med H och fastnade pussandes på en parkbänk i träningskläder med hela Mälaren som utsikt. Livskvalité.
Jag och Henrik pratade lite om att göra det officiellt, så jag tänkte meddela er min fantastiska nyhet (väldigt stor för mig):
Vi har köpt lägenhet! Otroligt. En 3:a på 115 kvadrat i ett av Västerås äldsta hus. Bostadsrätten ligger precis intill Djäkneberget med grönområde och park och ett stenkast från uteliv och city. Typ granne med hyresrätten jag har idag. Känns så himla bra. Inflytt är 1 september och jag dör av längtan. Lägenheten är topprenoverad med exklusiva matrialval och vi behöver inte röra ett finger. Skjutdörrar till sovrummet, fiskbensparkett, så djupa fönstervallar att jag skulle kunna sitta och läsa i dem och stora ytor. Det passar oss väldigt bra. Och ja, jag vet att lyx kostar men vi tror det är en bra investering trots att den var dyr. (Trodde aldrig jag skulle säga det här men jag kan knappt vänta tills Henrik installerar sitt sonossystem i hela lägenheten så jag kan få musik och nyhetsmorgon var jag än befinner mig). 
Här kommer några bilder..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag dör!!!!




Exalterade UF-paret!




Livet!




I made it!




Dags för SM-bussen

Idag gäller det! Dags för SM-bussen! 




Lugn lördag

Längtar lite tillbaka till morgonens frukost, med Louise på balkongen. Nu blir det ett träningspass efter dagens jobb. 
Sen ikväll ska jag vidare på middag. 
Henrik är på svensexa idag och jag vågar knappt fantisera vilket skick han är ikväll när han kommer hem. :) 






Fredagskänsla

Fredagskänsla! Dagen erbjuder shopping av goodiebags, packning av goodiebags, genomföra en inspirationsföreläsning och tacos med härliga Alumnigänget! Låter som en perfekt fredag, visst! 





Det gäller att vara nöjd

Efter 10 timmars jobb, bortprioriterad tjejkväll med shopping och istället en löprunda på 6 km så sätter jag mig nöjd i soffan. Framför någon typ av kanal, jahahaha ni, jag har absolut inte bestämt kanal. Oavsett, dem här 3 dagarna får beskriva min dag. Älskar alla 3. Vår, lycka och kärlek. 







Ludvika och lugna möten, härlig torsdag!

Torsdag, och jag är utvilad och glad. Är lite på språng och ska sätta mig i bilen för att åka till Ludvika på möte. 1 h 45 min i bil. Man hinner tänka, få en to-do list och beta av samtalslistan. Skönt!

Alltså vilken värme det är ute, så himla härligt. Satt ute på min balkong imorse och åt min kvarg, hade kunnat sitta där hela dagen alltså. Jaja. Det som är planerat idag är att jag jobbar lite kväll, ska träffa UF Alumni och stämma av det sista inför SM-bussen som går av stapeln på måndag. Sen skulle jag vilja stanna kvar i centrum, ikväll är det nämligen tjejkväll i Gallerian och sånt gillar vi!
 


 

Att lyfta sig själv

Idag när jag vaknade var det en jobbig dag. Kände mig hängig, trött och oinspirerad. Alla får sådana dagar och det är rätt så sällan dem kommer till mig. Oavsett hur mycket Henrik pussade på mig, hur mycket han muntrade upp mig så kände jag mig bara stressad och felplacerad. Och så fick jag en enorm saknad av Gotland och mamma och pappa. För tillfälligt, just dem 2 närmsta veckorna har jag oerhört mycket i huvudet, jag ska föröska få till allt och det är svårt när jag är på olika ställen. Men, det är just dessa dagar jag ska lyfta mig själv. Så nu tänker jag göra det.
 
Jag har en talang som jag är så oerhört stolt över. Jag har haft den sen liten men har liksom inte upptäckt förrän nu hur viktig den är för mig. Jag är så oerhört kreativ och påhittlig. Spelar ingen roll om det är när jag ska skriva veckans matsedel, mamma och jag ska planera kalkstensverandan hemma, om det är ett möte kring finansiering eller om jag ska ställa kritiska frågor till mina UF:are. Min hjärna går på högvarv hela tiden och ibland blir jag lite orolig att den brinner upp. Men det är så himla härligt att nästan alltid ha idéer kring saker. Så när jag säger att jag har idétorka då är det verkligen kris.
För mig är det lysande att vara snabbtänkt och idérik, jag hittar alltid lösningar. Nyckeln för mig, eftersom jag verkar född med det är att ha ro kring mig. Bra människor, bland annat Henrik och harmoni i vardagen. Det var som att när Henrik försvann i höstas så hackade min hjärna upp sig, jag fick liksom inte till det. Så han är enorm inspirationskälla. Fats han vet inte om det än så länge, och tur det, för vad mallig han skulle bli... Kram på er och hoppas ni har en bra onsdag! 
 
 
 
 
 
 

Tabata på allvar

Hallå där? Vad tog Balleringavädret vägen? När jag sitter på kontoret och tittar ut ser jag bara en grå massa över Västerås. Låt solen få lysa lite nu, låt oss få njuta lite av våren. Jag hörde på nyheterna att våren kommer imorgon, så jag får låta det vara lite och ha tålamod.
Igår strejkade min kropp, eller min knopp. Någonting hade i alla fall bestämt sig att jag skulle inte ta ett steg utanför dörren i ett par springskor. Jag vägrade. Henrik vägrade mig. Jag kompromissade. Vi bestämde oss för ett fyspass istället. Jag introducerade Tabata för honom. Ni som inte vet vad det är så är det en träninsgform där man jobbar med konstant hög puls utan att få mjölksyra i benen (sen att jag får det änå är en annan sak), detta händer genom intervallträning. Kör, paus, Kör, paus osv. Och, man kan ju tro att det är lite enklare för den skull men nehej du. 20 sekunder work sen 10 sekunder vila, X 8 repetioner. Kill me. Och detta gör man på 8 stationer. Vi körde dessa stationer igår:
  • Burpees
  • Mountain climbers
  • Utfallsteg med tyngd
  • Fällkniven
  • Knäböj med tyngd
  • Pingvinrodd
  • Knäböj med axelpress
  • Rumplyft
Om jag kan gå idag? nej, men, sjukt bra passa att köra hemma. Man laddar hem Tabata-appen sen är man igång :)




Mycket-på-gång-veckan

Måndag morgon, och jag har en rolig vecka framför mig. Mycket att jobba av inför nästa vecka då jag bara är på jobbet på onsdag. Men, den här veckan erbjuder spännande möten (jobbar med bra samarbetspartners inom Trampolinen), jag ska till Ludvika för höstens planering med min uppdragsgivare och på fredag håller jag en stor föreläsning inom idégenerering steg 2. Mycket på gång. 
Jag har en lång att-göra-lista som faktiskt stressar mig lite, det blir att saker hamnar i skymundan när mitt ideella jobb med SM-bussen typ tar över. De senaste veckorna har det varit som en halvtid för sig. 

Efter igår har jag sjuklig träningsvärk, min rygg alltså. Jag måste ta ett pass idag för att mjukas upp, tror det får bli en löprunda med Henrik. Han är duktig på att peppa.
 
Ha en bra måndag!




Starkare Västerås (och Gina)

Efter en lugn kväll igår med film och babbel så var jag sjukt taggad idag för eventet Starkare Västerås. Vera som bor här i Västerås är en av mina största pepptjejer som får mig växa i karriären. Hon anordnar eventet som handlar om att få en dag med träning, inspiration och ny kunskap. Jag kan bocka av allihopa. Jag är så glad att jag tränar på World Class i stan som har en väldigt bra miljö för en som mig som kanske inte riktigt är den typiska gymtjejen... 
Men, efter 6 st 45 min pass med träning som löpträning, dans, Tabata, box, yoga m.m så är jag sjukt nöjd. Nu myser jag ned mig i soffan med min babe, nyduschad med mat i magen och framför serien Suits. Vilken jäkla söndag med andra ord! 



Alla bilder lånade av My Vestlund 




Pinchos och Skara

Vi har sovit i Skara inatt och hunnit med både Skövde och Skara. Vi har besökt Skara domkyrka, promenerat i centrum, träffat Bellas föräldrar och fått mysa med deras hund Kelly. Jag och Kelly är redan bästisar! 
Idag blir det shopping och mera mys, sen tillbaka till Västerås. 

Skara domkyrka 

Två av mina favoriter 

Jag tänder ljus för saknad mormor och saknad farfar 

Älskar kyrkans miljö! 


Åt middag på Pinchos. Älskar det stället alltså. Min favoritrestaurang i hela Sverige!

Fin Bella 


Hungriga och nöjda

Två älsklingar 


På roadtrip!



Företagsplåtningen av My Vestlund

Hej!
Hoppas ni hade en bra Valborg, det hade jag! Mycket skratt och stoj!

Här kommer några av bilderna sen min företagsfotografering. Det är My Vestlund som har tagit bilderna och hon är så duktig. Vilken tjej alltså. Hon har tidigare jobbat med Blondinbella, Anticimex ledning, Eriklunds Shoppingcenter, Svenska Frisörsskolan, bloggerskan Nickys.se m.m.
Besök hennes egna sida på http://www.myvestlund.com


Vi tog några bilder i Studio och några i naturen... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0