peace

hej bloggen, gäästbloggaren här. Antar att läsarna kommer öka avsevärt, eller de är en självklarhet. Har inga större erfarenheter av sånt här men de löser sig. Ikväll ska jag kolla idol, jag hatar Johan den lilla mannen skjut honom. Undra vad Gina gör nu, schysst att jag inte ens fårgat vart hon ska, men hon har de säkert super. Nu ska vi cykla till reno, hejjhejj.

inlägg 1

gästbloggare här, nu är jag jag som tar över den här bloggen i X antal dagar.. hoppar du får en trevligt resa GINA, imorgon väntar uppdatering!

JAG ÅKER IMORGONBITTI

hejhejblogg.
Tog för en stund sen ett farväl av F. Ahh vad jag kommer sakna henne. (Som om jag ska vara borta en månad typ? Hallå vi pratar faktiskt bara om 8 dagar.) Meeeen ändå! Det har varit så tomt dom här dagarna utan F. Och sen en vecka till. Jag måste stå ut.
+ Att idag fick nog alla som jag ett mail om att det är sävefest på torsdag. So bad for me. Men jag ligger iställeet på playan och dricker milkshake, (säger vi).
Men men, tillomed jag som vet vem som ska gästblogga blir alldeles stissig av en pirrande känsla av vad människan kan hitta på. Jag hoppas verkligen attt person bloggar ofta bara. :)

Jag är nästan klar med packningen, ännu lite småfix klar. Jag har nog fått lite resfeber. För jag är lite nervös!
äsch jag har inget klokt att skriva. PUSS

ETT ÅR SEN OCH ALLT VAR PERFEKT

hejhejblogg.
Nu har jag datakunskap i skolan, KUL! I hate it.
Imorgon är det drygt ett år sen vi tre hade planerat en överraskningsmiddag åt henne. Vi fyra, som skulle vara i vått och torrt. Vi fyra som sade att inget kunde dela på oss. Ett misstag och det är som att alla fyra går skilda vägar. Att en person kan dela på oss var otroligt.
Alla tårar som man fällt för oss fyra, alla gånger vi skrattat ihop. Allting är som bortblåst, men kanske är de bäst så?
Jag saknar inte er, för ni är inte detsamma. Men jag saknar det vi hade.
Att alla minnen kommer som en dusch över en när man hör gamla låtar eller texter vi skrev, är väl kanske inte så konstigt. 
Men egentligen spelar ingenting någon roll. Jag kan verkligen inte tro på vad jag sagt för en tid sen. Ledsen, men det kommer aldrig bli så igen. Vi stryker bara ett streck över det bra som va, och börjar om.. i skilda vägar.


DU ÄR INTE DEN JAG TRODDE, BABY

hejbloggigen.
Jag är helt virrig, och vet varken ut eller in just nu. Jag vet inte hur mycket man ska ha med sig, så jag bestämde mig för en kort paus. Jag är nästan klar, hudgrejs ska ännu ner och det hatar jag att packa. Jag får nog be mamma lite om hjälp. 

Just nu känner mig lite glad, mitt saknade F. skrev just ett sms och sa att hon är påväg hem äntligen. Har saknat henne jätte mycket, fast hon bara har varit iväg en vecka. En annan tanke som får mig glad är händelsen när jag kom hem i lördags. Mina föräldrar sa att dom bokat en resa nu till Paris och Disneyland i november som en födelsedagspresent åt min lillasyster. Och jag skulle få följa med. Det ska bli så kul, jag har varit fär förut men det skadar ingenting, I LOVE IT! Det får mig att känna mig liten och barnslig igen då den där känslan av spänning kommer ifrån tivoli och händelser. Min lillasyster Linn vet fortfarande ingenting, så jag hoppas inte hon läser min blogg nu! :)
Jag måste också dela med mig av min Nicole, vi har suttit ihop hela veckan och den enda natten på hela veckan vi inte sov ihop var i fredags. Nu nämligen gör vi nästan allt tillsammans.
Igår blev jag dock väldigt besviken på en av mina närmsta kompisar, jag trodde jag visste var jag hade henne, men det var helt fel. En känsla som gjorde mig riktigt illamående och arg bevisar att jag inte kommit över allt ännu. Och när den personen gjorde som igår, då vill jag bara vifta bort dig.
Det ska helt enkelt bli underbart att åka bort. Och glöm inte att bloggen kommer vara uppdaterad ändå, - av min gästbloggare! Och självklart kommer jag att några gånger blogga bortifrån Albufeira. Jag tar med mig en kamera med tomt minne, så bilder ska det bli!

Pusspuss

MIN HELG

Hejhejblogg.
Jag har inte skrivit på hela helgen ser jag, vilken miss. Jag har helt enkelt haft det stressigt och saker att göra hela tiden. Jag skriver lite kort om dagarna ändå..

Fredag: Min klass var lediga hela dagen p.g.a. inställda lektioner, superskönt! Så jag vaknade hemma hos Nicole hyffsat tidigt och åkte hem för att fixa under dagen. Eftersom det var den dagen man skulle vara snälla mot varandra så städade jag hela huset som en överraskning för mamma. Hon blev såklart glad och jag kände mig så snäll! Jag jobbade hela eftermiddagen, det var mycket folk så tiden gick fort.
Kvällens planer var att träffa Tim, som jag också gjorde. Vi såg film och pratade mest. Bara tog det lugnt :)

Lördag: Jag vaknade hemma hos Tim och tog sedan bussen till stan för att börja jobba, som tur var så började jag inte förrens kl. halv 12. Jag jobbade fram till halv 5 och var och handlade sedan med mamma. Jag tog det jätte lugnt på kvällen och gjorde verkligen ingenting. Nicole kom till mig så vi tog upp alla gamla skolkataloger och kollade på nuvarande kompisar. Så mycket vi skrattade! Haha.

Idag: Fixar jag en massa, provar kläder, plockar fram, plockar tillbaka. Tänker och skriver ner vad jag ska ha med mig. Det har inte riktigt gått in för mig att jag åker tisdag morgon kl. 6. Och imorn slutar jag sent och jag ska ännu hinna sola en sista gång innan jag åker och köpa lite småsaker. Så jag är ganska stressad kan jag säga.

Jag har en massa annat att skriva, men jag ska blogga lite senare! Håll utkik! Puss

PUSS

jag är för trött för att blogga. MEN ändå är jag glad. Min Nic sitter här bredvid mig och vi ska snart ut och bada. Några ord om dagen: Sovmorgon,skola,stan+nic,jobb,tim,nu badaaa.

HEMLISAR

hejhejblogg.
Jag är på toppenhumör, och har varit det hela dagen.
Efter skolan mötte jag Linnea och vi var och fikade, supermysigt verkligen. Vi hade mycket att gå igenom. Hon visade lite vad hon höll på med i skolan, och jag kände hur hela magen vände sig. Alla gamla minnen från Solberga dök upp, repsektive alla minnen från dom hemska NO proven och alla pluggkvällar med flickorna som mest var skratt och flams ändå. Visst saknar man den tiden, men ändå är det inte bättre än nu. Nu är det nya kretsar och nya saker man hittar på. Alla har förändrats, och då är jag själv inräknad.

Jag har en rolig nyhet jag precis fick veta. Som ni vet så ska jag iväg till Portugal en vecka och några dagar. Kommer hem Torsdagen den 8 tror jag. Under den tiden ska en viss person (jag håller det superhemligt för enklighetens skull) gästblogga här i min blogg. Ska bli superkul verkligen. Personen är väldigt bra på att blogga och vet att hon/han kommer fixa det galant!
Men nu, först idol. Sen möta upp älsklingsNicole vid buuusssen.


Pusspuss

SÅ ÄR DET NÄR MAN LIGGER PÅ TOPP (BOKSTAVLIGEN)

Hejhejblogg.
Jag är helt slut efter inatt och idag, så därför blir det ett lite kortare inlägg.
Igår var kvällen heltokig, 3 killar kom hem till Nicole och badade och såg film (vissa såg film, andra var upptagna) men sen flippade allt ur, haha fast på ett posetivt sätt. Kvällen slutade iaf med att en kille låg i ett rum och sov och vi andra 4 sov i en klump i en dubbelsäng. Vad som gjordes där ska vi inte ta upp. Det håller vi som var där som hemlisar. Hahaha. Jag hade jätte kul, och kvällens minnen får mig på bra humör än idag.
Jag och Nicole skulle i morse upp kl. 06.45 för att ta flyget till Sthlm. Vi somnade inatt vid 5 tiden och när klockan ringde imorse var det bara att kravla sig ur en del armar och upp och fixa sig. Gissa om jag och Nic var flamsiga då. Haha vi har skrattat hela dagen från morgon till kväll.
Från att gå över till shoppingsidan i Sthlm så hittade vi en hel del. Och såklart är vi trogna kunder för mitt favoritställe, kan ni gissa vad det är? Nämligen ginatricot :)

Här kommer lite bilder sen dagen iaf :)

Nicole på Fridays

Gina på Hötorget

När jag äntligen bestämt mig

Nicole och sin älskade mobil

Gina med Kungsträdgården bakom sig

Och på flyget var vi trötta efter en hård natt

Tack och hej, Pusspuss

WITH YOU

Hejhejblogg.
Har precis sett klart film med Nicole, hon har vart så himla snäll mot mig idag! Jag har blivit jätte förkyld, I´m so sorry eftersom jag åker imorn, men inte hindrar det mig varken från att åka imorn eller bada med några guys ikväll. Trevligt trevligt. Bäst att leta fram en bikini innan dom kommer.
Pusspuss hörs imorn.


I LOVE YOU HONEY! <3

OLIKT MIG

Hejhejblogg.
Kul väder eller hur? nej det skulle jag väl ine påstå. Det är nästan så att det är mörkt när man går upp. Väldigt tråkigt tycker jag. Imorse var det grymt segt att gå upp, särskilt när en morgontrött Nicole ligger bredvid en, och jag kan erkänna att hon är hemsk på morgonen.. Skulle aldrig klara av att bo med henne.. Så nog om skvaller här!

Har inga planer alls för idag, förutom att jag ska hem och träffa mamma en stund. och eftersom jag har blivit så snäll ska jag nog snabbstäda mitt rum och tvätta lite. Jag är en bra person. :)
Nu är det bara 8 dagar tills jag åker. Det ska bli hur skönt som helst. Ser framemot det så mycket.

Skriver senare på dagen, nu back to school.

Puss

Btw, jag vet inte om jag ska fortsätta med dagens skämt, tycker själv att dom är ganska roliga när man är trött :) Kommentera!

JAG ÄR SÅ GLAD

hejbloggföruppdatering.
Idag har jag hjälpt mamma med massa, jag känner mig så snäll! :)
Nicole och jag + her mum gick och såg "Mamma Mia" på bio idag, supermysigt, var så längesen jag var där..
När vi kom hem så hade vi en liten spa-kväll, badade ute och pratade en massa.

Nu ska ni få förklaringen varför jag är så glad, jo.. Jag och Nicole ska till sthlm på Tisdag och shoppa. Tack tack Nicole för att du är en av mina bästa vänner. Vi kommer ha så lot of fun! :D:D:D Lääängtar. 
Det bästa är att vi ska flyga, så enkelt och bekvämt. Det som är lite sämre att jag ska sitta och vänta två timmar på Bromma innan hemresan med mig själv för att Nicole tar flyget innan, Det suger men men. Shoppingdag a la Gina + Nicole. Mmmm I LIKE!

Gonatt min skatt, N+L.

P.s I miss you F.


STRESS

hejhejblogg.
Bilden jag lade upp i förra inlägget var på Linnea. Och väggen är inte min, utan omgjord i photoshop av Alina skulle jag tro. Väldigt fin! Hittade massa cooola bilder på Linnéas data i smyg!
Igår var det fullt upp, jobbade sen hem och fixa lite. Lagade mat med mamma och massa mys. Sen iväg på förfest till Louise. Haha det var roooligt, sen vidare till party hos Anna. Inte så jätte mycket folk, men jag hade så trevlig ändån! Jag lägger upp bilder senare. Ni får två skämt!

GÅRDAGENS SKÄMT:


-Vad drömde du inatt?
- Jag vet inte, jag sov!

-Vad har Tove för telefonnummer?
-Vet inte, vi ringer och frågar henne!



Puss så länge!



Pusspuss

SPECIELL




Du gör mig glad.

MIN FREDAG

Hallåhallåblogg.
Jag hoppas ni hade lika trevlig eftermiddag som jag! Efter skolan träffade jag Tim en stund, vi hittade inte på något speciellt utan pratade bara en masssa. Vi gick sen hem till Calle och Isak där vi umgicks ett tag.
När jag kom hem runt 6 tiden kände jag mig inte alls på topp. Så jag lade mig och vilade i min säng, men vaknade inte förrens imorse.
Idag fick jag veta att min dag var helt värdelöst, vi har en lektion nu på morgonen, sen har vi håla till halv 1. Usch, jag kan ju direkt inte åka hem. Och efter det har vi Estetisk verksamhet, - Drama.

Kvällens planer är att träna, sen bara åka hem och ta det lugnt. Mamma skulle laga min favoritmat, så vi får se om det kanske kunde öka min matlust lite iaf..

Jag hoppas att ni läste alla gårdagens skämt! Här kommer ett nytt DAGENS SKÄMT:

En känd sångare sjöng på sjukhuset.
Han avslutade med en glad hälsning:
-Hej då! Hoppas att ni verkligen blir bättre!
- Tack detsamma, svarade patienterna


DUBBELT UPP IDAG!

hejhejblogg.
Jag har inte bloggat på några dagar.. I´m sorry. Men ingen data har varit i närheten för tillfället.
I tisdags gick jag promenad med Tim, sen tränade jag. Väldigt seg dag men jag tog mig igenom den!

Igår så träffade jag Calle och Tim, först spelade dom lite tv-spel. Sen var vi och fikade. Träffade där Johanna som jobbade, hon verkade ha ganska fullt upp.Men det var iaf väldigt trevligt!
Jag åkte hem sedan på släktmiddag, kul att träffa Louise men annars är det väl ingen höjdare.

Jag ber om ursäkt för att ni inte fått några "Dagens skämt", därför tänkte jag ge en liten lista nu, kan ju vara kul för dom som har tråkigt!

Annars, ha en trevlig eftermiddag/kväll. Mina planer är att sova!
Puss

DAGENS SKÄMT:


- Vet du vad marsmännen sa när dom kom till Jorden?
- Neeej?
- Hej Jordgubbar! :D


- Salladen smakar annnorlunda, du tvättade väl den ordentligt?
- Jadå mamma , jag använde till och med tvål!


- Villken färg har vatten?
- Vattenfärg!


Farmor till barnbarnet:
-Håll handen för munen när du hostar!
-Det behöver inte jag för mina tänder sitter fast!


-Kyparn är det här styrbord eller babord?
-Jag vet inte, det är inte mitt bord.


Mohaha :D

YOUR LOVE IS A LIE

    
Vad tänkte du? - en fråga jag aldrig får svar på..               

                                      


NYHET

Hejhejblogg.
Precis kommit hem efter en runda på stan, är jätte hungrig men ska vänta på mat. Jag har min söta Nicole som sällskap. Tyvärr är hon lite ledsen men det fixar jag snart.
Måndag måndag, längtar redan till lördag då jag får sovmorgon. Är helt död om dagarna nu för tiden.
Har redan också sett mot helgen, Frida den muppen drar ju, SORGLIGT! men ändå är det party inplanerat. Och om det blir som vi hoppats på, så är det jag och Angelica som håller i de :)
Jag bakade med mamma igår, super mysigt. Vi har haft mys hela helgen :)
Nu ska jag och Nic fixa lite mat, sen gå ut och bada lite i såkallade poooolen, coolt va? :)

Btw, jag tänkte eftersom att det är nu mitten på september och väldigt tråkiga dagar, så skulle jag ha ett "Dagens skämt" varje dag veckan ut om jag klarar ;)

DAGENS SKÄMT:


- Nu har jag äntligen råd att köpa mig en DVD-spelare!
- Hur kunde du lyckas med det?!
- Jag sålde min TV.

NI ÄR HELT GALNA KILLAR!!

Hejhejblogg.
Det är redan söndagkväll och min helg gick blixtsnabbt! Den har varit helt knäpp, jag har både skrattat och gråtit på samma gång. Jag kan berätta liten sammanfattning tänkte jag..

I fredags så följde Frida med mig hem, det var tänkt att vi skulle träna på kvällen men vi kunde inte fixa någon skjuts så vi fick lämna återbud. Vi bestämde oss senare helt plötsligt för att parta på kvällen vilket vi också gjorde. Föfest hos Nettis sen skulle vi till Ekeby där det var fest.
Allting var väldigt mysko. Det började med att när vi skulle gå in i lokalen så gick man igenom först vakt sen Entré. Dom stoppade mig där medans resten av tjejerna fortsatte. Såklart hade jag tagit väskan med allt innehåll. Och dom som sitter där sa "Få se i handväskan".. Jag fick småpanik men gjorde ändå som dom sa. Dom öppnade väskan och tog ut allt. Jag kände bara hur min kväll var slut redan där. Men vet ni va, dom letade om jag hade något vasst, som t.ex. nagelfil. Jag börja skratta för det var så larvigt och det kändes som man var på en flygplats.
Senare var det ganska mycket folk, men jag har aldrig varit med om något töntigare, några få tjejer stod och dansa i mitten, killarna satt på stolar slingrade längs väggarna och det spelades gammal 90-tals musik. Jag och Ella ville bara spy på musiken och alla gamla killar som försökte lägga in något.  Det kändes verkligen som man var på disco när man var liten - fast tillsatt med alkohol. Händelsen var inte ens värd att kalla fest. Jag och Ella tog taxi hem vid 2 tiden. Frida och Olivia hittade någon efterfest som tydligen hade varit kul.
När vi kom hem till lägenheten fick vi för oss att baka kladdkaka. Jag blev väldigt illamående och smakade därför knappt.
Vi somnade runt 3 tiden och jag var helt färdig när jag vaknade lördags morgon vid halv nio.

Min lördag var också helt galen, jag jobbade fram till halv fem, solade efter jobbet. Gick och handlade kvällsmaten som jag skulle göra med mamma. Mamma hämtade mig och sen åkte vi hem och fixade lite. Jag kände mig sjuk och somnade i soffan framför TV. Det blev ingen kvällsmat för min del. Fick inte i mig något och hade jag ätit så hade magen vänt ut och in på sig. Jag gick och lade mig vid 11 tiden, men vaknade därefter av att Tim ringde mig och sa att jag skulle ut och möta han vid vägen. Han var i Lummelunda 1 km från mitt hus mitt i natten vid 2 tiden. Hur nu det kom sig vill jag inte ens veta..
När jag träffade honom hade han två kompisar med sig.. Vi pratade och gick ett tag sedan gick jag in och lade mig.
Idag fick jag veta att dom hade gått in till snäck. Jag kan lova att dom inte visste vad dom hade gett sig in på då, men ni klarar allt, var det inte så ni sa? haha.

Jag är fortfarande sjuk nu, alldeles febrig och kall, så hoppas jag blir bättre. Krya på dig kära Gina, och nu. Duschen. Sen tack och go'natt.
Puss

JAG GÅR VIDARE

hejhejblogg.
Jag hoppas inte att ni missade förra inlägget med massa bilder, väldigt sevärt skulle jag säga! :)
Idag är det full planering. Först skolan, sen hem med bussen kvart i fyra. Packa allting sen in till stan igen en timme efter för träning. Sen hem till Frida och fixa oss sen kanske party. Men det får vi se om vi orkar eftersom det är jobbet kl. 9 imorn. Jag kommer dö känns det som nu, för när jag vakna imorse längtade jag bara till att få gå och lägga mig och sova igen. HÄRLIGT. Vadå laddad för dagen liksom. NEJ, men jag tar mig igenom den. Lovar.

Jag vet inte varför, men jag känner bara för att nämna ett namn som är värt att läsa, STINA. Tack. Du bryr dig alltid.

JAG BLIR FIN

Hejhejblogg.
Jag är superglad, och på väldigt bra humör..För att Nic har precis gjort fransk manikyr på mig, det blev jätte fint :) Hon är duktig hon..
Jag vill ha helg så jag kan sova ut, och det får jag inte göras förrens söndag :( Men åhhh så skönt det ska bli :D
Nu ska jag och Nic åka hem till mig, fixa lite.
Jag kanske skriver imorn, om jag hinner. Har väldigt mycket med planer, bl.a. kolla på lägenhet i stan. Men men, hörs säkert. Puss


DAGENS TEMA: SAKNAD

Jag lägger ut lite gamla bilder istället för att skriva om dagen.



jag sparar det bästa till sist sötnos ;)


CHIP

Jag bestämde mig för promenaden.. Så ut i höstvädret och på med jackan. Sen, IDOL :)
Lär inte blogga något mer idag.
Tack och hej, god kväll.


JAG VET INTE VAD

hejhejblogg.
Jag är trött, men ändå glad för ingentingoch ändå sur. för att jag inte kommer in på msn när jag verkligen behöver det.
 Jag är som jag är, därför var jag tvungen att ändra på min dag för att den aldrig ska bli som tänkt. Jag träffade första personen. Hemskt, Stelt. Men bättre blev det och usch, jag gillade inte alls syftet.
Men struntade i den andra. Helt. Jag hade sagt att vi skulle träffas. Men jag hade ingen ork, ingen lust och kände inte alls för det. Och jag fick ändå inte tag i personen. Så jag tog en ganska tidig buss hem efter en sväng på stan.
Jag är så laddad till att jag åker, och när jag också känner att jag har pengar blir jag alldeles glad av att hur mycket jag kan shoppa där. :)
För att återgå till verkligenheten så lever jag på musiken som dagligen är i mina öronen. Vart jag än är. Jag är fortfarande febrig och kall, och min helg ser ut att suga. Fredag bara myskväll. Lördag jobba sen har jag nog inga planer. Kanske en liten Linnea. Det återstår att se.
Sävefest imorn? Rykte eller inte?  Man vill ju tro att det är det, men ändå känns det som ett rykte som kommer från cpg norr.
Jag känner mig lite dryg i mitt skrivande, och det är för att nu ska jag klaga lite. Jag borde ta en promenad med Chip. Men känner att jag verkligen inte orkar. Verkligen verkligen inte, I´m sorry. Men jag måste. Men jag orkar inte.. Lite beslutångest här kanske?!


NÄR JAG BARA PRATAR.

Hejhejhallåblogg.
Det här blir ett jätte stressigt inlägg för jag har massvis att fixa till morgondagen, (det händer inget speciellt bara lite som ska göras) .
Idag har jag varit i skolan, helt okej dag. Var bara grymt trött i morse hur det nu kan va när jag somna runt 22 tiden, kanske sover för länge? Jag åkte sedan hem och hämtade grejer för att ta mig till innebandy träningen. Kom hem nyss, är helt slut i både huvud och ben eftersom jag fortfarande har feber. Då tänker ni säkert nu " Smart tjej som tränar med feber" och jag svarar  "JAG VET!" men jag hatar att sitta på bänken och kolla, så lite var jag med, (egentligen stort sett hela träningen!)
Imorn har jag fullt upp. Först skolan, sen träffa två vänner, en lite närmre. Får se hur det går. Jag går inte in på något deeptalk nu, Skulle mycket hellre ta en walk and talk som vi kallar det med Linnea. DET SKULLE VERKLIGEN BEHÖVAS. Både för kropp och själ. Och mm vad jag låter engagerad...
Nej nu, sista fixet inför imorn. Har inte tid att sitta här!
SSSSSSen slänga mig död i sängen. Pusss

TACKTACK

Jag har en kompis som gör mig jätte glad nu. Eller som försöker och få mig på bättre humör, och till skillnad mot alla andra så lyckas personen. :)
PAAAAAAAAAAAAAAAAATRICK! :D

FINNS INGET KVAR

hejhejblogg.
Jag kan börja med att säga att jag är jätte trött, och har tyvärr blivit sjuk. Jag hatar att vara sjuk just nu, det är nu på hösten man ska hålla sig i skinnet och klara av en del saker. Men nej, jag lade mig direkt genom att bli febrig och annat härligt.
Jag har inte skrivit på hela helgen, men vad glad för det. För då hade jag bara delat med mig av all stress och dålig planering. För omväxlingskull tänkte jag faktiskt inte skriva något alls om min helg, ni får bara ett ord. OLIK.

Nicole skickade nyligen ett sms också om att dom tagit skolkort idag. Det hade jag helt glömt bort, och jag tror att det är första kortet genom min livs historia som jag INTE är med på.
- Ingen speciell känsla för det.

Jag har verkligen ingenting att skriva om just nu, utom att jag mår dåligt och känner mig mer död än levande. Så, jag får se om jag orkar pallra mig till skolan imorn.
Puss.

[22]

VAD JAG HAR GJORT

Hejhejblogg.
Ledsen för att jag inte bloggade igår men jag hade fullt upp, jag var först i skolan. Vi fick gå en timme tidigare för att kolla fotboll. Sen träffade jag Isak och gick hem till honom.
Dom har bytt lägenhet nu så den var jätte fin. Sen skulle plötsligt Isak åka på träning så jag var kvar vid Calle. Haha vi lagade mat, gick och handla, såg film och lite annat kul :) Dagen var mycket rolig!

Idag ska jag träffa Frida! Wohoooo, jag längtar. Vi har så himla mycket att prata om! Så vi ska planera massvis till imorn, och sen skulle vi iväg och kanske träffa några killkompisar till henne efter träning, Annars har jag nog inga mer planer.
Men jag skriver senare.
Puss

BÄTTRE

Lite gladare än tidigare idag iaf, det börja lösa sig lite om lördag, har mer inplanerat nu. Skönt!
Imorn ska jag gå i skolan, sen får jag se om jag ska träffa Isak en stund, var ju faktiskt jätte länge sen. Men men, snart börjar IDOL, ändrad jury? vad är det då för kul, jag ska iaf se första programmet sen får vi se om det är värt att fortsätta :)


DET ÄR INTE KUL UTAN LINNÈA.

hallåhallåblogg.
Igår var jag med Hanna efter skolan sen tränade vi innebandy på kvällen, första träningen för hösten, jätte kul!

Helt pissig dag idag, allt är fel. Vi hade en lektion, helt värdelös lektion, gjorde ingenting. Åkte sedan hem och sov. Trött och sur på allting, särskilt på dig. Du beter dig omoget och bara tror att alla bitar ska falla på plats även om du inte anstränger dig. Men vet du vad, jag klarar mig själv, och jag klarar mig på egen hand. Utan dig. För fortsätter du såhär mår jag bättre med dom andra.
Håller på att slinga håret, så om en stund ska jag tvätta ur det.
Förresten, jag träffade Frida igår, så himla efterlängtat. Du är en av dom bästa.
Nu orkar jag inte blogga för mitt humör är nere vid Kina. Så kl. 20 är jag bänkad framför TV. STÖR MIG INTE DÅ! IDOL!
Puss.


26 dagar kvar.

SLUT!

HEJHEJBLOGG.

Sitter här och är helt slut efter en lång dag, först den värsta dagen på veckan i skolan (måndagar är alltid jobbigast) sen så gymmade jag med tjejerna efter skolan, sen när jag kom hem gick jag långpromenad med Chip och Luss. Mysigt med massa prat.
Jag ska se om jag hinner slinga mitt hår lite ikväll, annars så får det bli en annan dag.
Är jätte trött, alltså för trött för att blogga.
Imorn ska jag träna och vara med Hanna, och vi har inga andra planer alls.
Puss

RSS 2.0