Vänskaplig dag

Ja, först promenad och sen tjejmys. Totalt efterlängtat! Ikväll blir det bakning! 




Mycket roligare om man är två

Söndag, jag har redan varit vaken i nästan 3 timmar. När Henrik kom hem från jobbet så var han som ett utslaget barn, det var bara för mig att servera honom middag, mys och en film. Sen somnade han vid 21.30. Gullig kille. Efter lite kvällsläsning släckte jag vid 22 tiden och vi sov till klockan 8 imorse. Eller Henrik sov till nio. Det är typ 11 timmar. Gissa vilken tjej som är utvilad? :) JAG!
 
Idag är jag också ensam, jag och fina Josefine pratade om att ses så jag hoppas hon kommer över. Jag har ingen plan, men tänkte pyssla lite här hemma och sen baka tills nästa vecka. Då ska vi ha lite inflyttningsfika för Henriks släkt, (har ingen här i stan att bjuda hit..)

Kanske skulle man ta tag i ett projekt som att rensa ur garderoben, skåp m.m.? Lite sugen på pyssel!
 


Här kan ju jag ligga och fundera i nattlinne tills jag bestämmer mig :) 


Naglar i fokus

Ja, alltså jag gick upp från sängen och bestämde mig för att ha lite hemma-spa här hemma. Lade in hårpackning, lade en ansiktsmask, skrubbade kroppen och fixade mina naglar.Hade nästan glömt bort hur det är att vara ledig och inte ha något som direkt hänger över mig. Någon arbetsuppgift eller bara att göra. 
Iaf, jag har ju lite hemligheter med mina naglar. Jag är ju väldigt tjejig av mig och tycker att fina naglar och sånt är viktigt. Jag har nästan alltid nagellack (alla mina lack står dessutom i kylen, håller så himla mycket längre då!) i väldigt varierande kulörer. Jag är född med tjejernas drömnaglar. Stenhårda och fina i färgen, jag har aldrig brutit en nagel i hela mitt liv. Men grejen är att jag totalt hatar att hålla på med dem. Det är ofta folk frågar varför jag inte sparar ut och har långa naglar men gud, jag orkar inte. Hålla på och slipa och dona. Inte alls min grej. Igår kom Lina förbi som nu är min kompis (som jag lärt känna igenom Henrik), och hon hade sådana där fantasiskt, långa fina naglar av gelé. Jag kände sting av avundsjuka och tänkte att jag kanske också skulle gå och fixa mina iaf. Men jag kan känna att det är så sjukt mycket mer värt att spara dem pengarna till roliga saker istället. Hon gick och gjorde sina naglar för ungefär 700 kr/gång och kanske var 4:e vecka? Men så fina.
 
Jag håller mig till nedklippta naglar i härliga nyanser istället, får se när jag blir mogen att hålla på med naglar. Det är lite vuxenpoäng alltså. 

Rastlös denna lördag? Inte alls, bara skönt avslappnad.
 


 

Märklig kväll

Åh. Jag ligger i sängen. Henrik pussade mig hej då redan vid klockan 8, han skulle iväg och jobba. Jag kunde inte somna, så här, några timmar efter ligger jag fortfarande i sängen och inte gör någonting. Spännande att ha en hel dag utan att behöva göra någonting. Känner mig lite ensam. Vill inte vara själv. Men, jag får hitta på något att pyssla med. Finns ju ALLTID saker man kan göra. 

Ikväll var en sådan konstig kväll, jag och Henrik satt kvar efter middagen och pratade i timmar, sen kom hans vän över och vi 3 gick senare vidare ut på ett glas vin för att möta upp några till. Sen gick vi hem tidigt när det kändes ok. Dem stängde så vi fortsatt och babbla hemma. Sen kollade jag på klockan, 03.50. Tio i fyra? Det var ju helt overkligt, då blev det läggdags direkt för gamla mig.
Jakten på husdjuret fortsätter, vill så gärna ha hund. Det här är Ester och det är Olivias inneboende. 


Wohoo!



Känns så sjukt bra! Ikväll firar vi! 

Lite kluven

Klockan är strax innan 9, har haft en turbolent dag. Mötet med revisorn gick jättebra, blev lite pirrig och förväntansfull. Längtar lite tills allt drar igång! Min revisor är typ as bra, gud vad jag gillar den kvinnan. Klok, glad och förstånde. 
 
Imorgon ska jag träffa min mentor, vi ska prata igenom mitt företag och spika hösten. Känns lite spännande, min mentor är riktigt bra. Vi klickar bra.

Alltså ikväll, efter en snurrig dag. Kan jag inget annat än att bara älska min fina Henrik. Fy tusan vad du ställer upp för mig. Du torkar mina tårar när dem rullar ned för mina kinder, du kramar mig när jag lagar mat, du pussar mig när du kommer hem och du kryper upp vid mig och somnar i min nacke i sängen. Att få ha vardag med dig är fantastiskt. 
 

Idag på BDO revision 

Hundvakt..

Mitt liv 

Vår nya idé!

Jag och Bella jobbar på från distans. Kan det här vara nya grejen? Återstår att se! 






Hundvakt

Lite dålig uppdatering. Men, igår hade jag och Louise tjejkväll. Lagade mat, spelade spel och babblade. Vi tände upp hela balkongen med levande ljus och satt där i timmar och drack te.
Idag är jag ledig, ska vara hundvakt. Jag har ett möte med min revisor i em som jag verkligen ser framemot. Ska bli nice! Kan ställa hur mycket frågor jag vill, och nu när jag har möjlighet tänkta göra det, inte helt van vid aktiebolag..




Kort och ledig dag

Dags för en ny dag, en kort dag. Jobbar fram till lunch sen vart eftermiddagens jobb inställt och då blir det att vara hemma och pyssla. Ikväll får jag besök av en fin tjej. 

Igår var jag ute och gjorde första träningspasset på väldigt länge. Det var skönt men jag tog det lugnt. Behöver komma igång. Det är ju bra när man väl gör det. :) 





Cool lunch och glömsk dam

Okej, min hjärna gick verkligen på högvarv igår. Tänk tänk och tänk. Så man kan nästan se på mig hur trött jag är. Men, jag har en sjukt rolig lunch inbokad! Den här veckan klarnar allt hoppas jag, så att jag kan få vila mina funderingar.
Jag är lite besviken på mig själv. När jag var på Gotland i somras så lovade jag mig själv att ta vara på mina fina tjejer omkring mig och verkligen berätta för dem hur viktiga dem är. Nu när jag varit hemma ett tag så inser jag att verkligen gjort det och att jag umgås med dem mycket. Men så händer det som hände igår, en tjejkomips frågade mig om jag ville följa med på en premiär av en lansering av ett varumärke och jag sa självklart ja. Men grejen är ju att jag får besök av en annan tjejkompis och vi ska typ ha pyjamasparty. Gud vad irreterande jag är, just för att jag inser att om inte det står något i min kalender då finns det inte. Mitt huvud är så fullt att jag blir tokig över att inte kunna komma ihåg vad jag planerar in. Men, om vi ska se något positivt i detta är väl det fantastiskt att det finns en kalender som kan hjälpa mig dagligen att minnas så detta bara slipper hända begränsat antal gånger... :) 



Trött tjej

Tack och god natt, nu stänger jag ned kvällens jobb. 




När man är trött

Jag kom hem, kände hur jag dog lite i magen av hunger. Ensam hemma, trött och tankspridd. Jag hatar att vara det, jag vill veta hur jag ska göra och inte ha massa funderingar i huvudet. Jag hittar en matlåda i kylskåpet, värmer den och sätter mig vid datorn. Tvn är på lågt ljud i samma rum och jag ser hur "Vem vet mest?" rullar igång. Oh, snälla, låt mig få ha mjukisbyxorna på och krypa ner i soffan och bara följa. Men nej Gina, jag känner mig stressad och jag känner att jag har mycket att göra. Vill bara beta av. Henrik är iväg och storhandlar och tack och lov slapp jag följa med. Dagen har varit alldeles för lång för det, det fick räcka med att jag gjorde veckans matsedel. 

Det känns som om alla rycker i mig, det är inte så men min todo-lista är så lång och min tid dyrbar. När man går ned i tid från jobbet och måste kämpa för att få mera jobb för att kunna betala sina månadkostnader så får man helt plötsligt ett annat perspektiv på saker. Jag har inte tid med massor av möten för att fylla min tid, och jag måste ha betalt för det jobbet jag gör. Märkligt att behöva vara tydlig med det helt plötsligt, jag vet också att återhämtning är allt. Gå och lägga sig tidigt, äta klok mat och se till att koppla av när de faktiskt är nödvändigt. Denna månad blir en rejäl prövning. 
 
En annan sak, fan va drygt det är att inte jobba heltid om man gillar att ha bra inkomst, jag hatar typ att gå hemma. Jag skulle bli knäpp om jag blev arbetslös, villken tur att det inte är något som lockar mig. Ja fy bubblan, det är ju superkul med jobb, för man veta att man sen kan göra massor av saker för att man har sparat ihop till det. 

Jaja, nu ska jag sätta mig med affärsplan, skriva på och få ned saker på papper. Heja mig!
 
 
Trött och förvirrad tjej. Hjärnan går på högvarv. Det är tur att jag har mig själv och vet vad jag vill när andra inte vet vad dem vill.. Håll ut för går detta igenom blir det riktigt bra! 
 

Stort tack

Måndag morgon. Först och främst vill jag säga tack till all fin respons med företaget. Känner mig sjukt taggad! 

Idag har vi personaldag i Örebro, så vi lämnade Västerås tidigt för att starta dagen där. Ska bli kul att träffa dem nya medarbetarna, 3 st har vi rekryterat! :) 
Ikväll/em har jag ett spännande möte, ska bli så kul att se vart detta leder.. 





Vuxenpoäng

Det har faktiskt varit ett stor dag här i veckan som jag glömt att berätta för er. Jag har blivit med bolag! Wohoo! Ginagina AB heter företaget och till en början kommer jag att arbeta bland annat med konsultverksamhet inom det jag är grym på! Senare är väl drömmen att kunna verkställa min dröm jag har haft länge, att få fler ungdomar ut i jobb. 
Men vad coolt det känns, sjukt mycket vuxenpoäng! :) 
 

En av mina visioner i framtiden är att kunna ha ett eget investbolag. Just för att kunna investera i ungas idéer och hjälpa dem på vägen. Kanske kan ginagina AB vara första fröet till det? Hoppas! 
 

Barnkalas

Yes, idag fortsatte renoveringen hemma. Har hunnit med en hel del!
Nu blir det barnkalas för hela slanten! Henriks brorsbarn är det som fyller! 




Pysseldag

Den här lördagen startade med att jag var superpigg, det gjorde att jag gav Henrik en lång massage med tigerbalsam. Både han och jag är så sjukt stela efter mycket jobb. 

Vi har pysslat hemma hela dagen, målat klart en vägg, städat, gjort klart gästrummet för tillfället (ska köpas lite hyllor och smått). Vi är sånt himla bra team. 
Här kommer resultatet: 




Höstfin

Oh, jag älskar tjejen jag gick till som fixade mitt hår. Gud så duktig och mysig  tjej! Jag tvättade ur all silikon och klippte det slitna och gjorde en total impackning för att få vara höstfin. 
Bokade en ny tid i slutet på september för färgning.. 

 


Stannade på en fika hos Olivia, lite tjejsnack och så vettni :) 



Ledig fredag

Dags att gå till frisören med mitt slitna hår efter sommaren. Ska bara toppa av det lite :) 




Får jag ett par nya nudiejeans nu? :)




Lunchstopp hemma

Är hemma på lunchen, väntar på besök av en firma som ska kika på ena våran köksvägg med skåp, vi kan inte beställa samma köksluckor till ena sidan för där måste de vara specialmåttade. Det är lite trixigt. Jag vill bara bli klar med allt så vi kan omvärdera vår lägenhet.. 



Ikväll jobbar jag sent, vi ska ha ett event med Handelskammaren som äger rum på Slottet. Handelskammarklubben :) 
Rolig eftermiddag framför mig. 

Möten i alla slag

Jag förstod Expectrum mycket bättre efter gårdagens rundvandring. Fanns många fina lokaler där jag skulle kunna tänka mig att jobba och ha möten i :) 

Lite tjuvkik därifrån.. 

Varför inte gunga och ha möten samtidigt? 

Rosa kök och form, annorlunda! 

Inrett med spegelglas och olika former


Kreativa hörnan 

Invigning av Expectrum

Okej, vart tog den här dagen vägen? 
Iaf, nu är jag på invigning för Expectrum som är (vad jag har tolkat det) en ny mötesplats för människor i en annorlunda och nytänkande miljö. Staden och näringslivet ska sen använda detta till möten i olika slag. Trevligt men lite luddigt för min del. Kanske förstår jag bättre efter kvällens rundvandring.. 

Senare ikväll kommer en fin vän över på middag och lite mys. Kram 

Hundälskare

Ja hörre ni. Hur har min dag varit då? Mycket bra, jag borde egentligen öppna en flaska bubbel och fira men faktiskt så har jag lite is i magen tills de offentliga är helt klart. 
Den andra förhandlingen blev dock flyttad till imorgon, så spännande. Annars gick bankmötet bra! Faktiskt väldigt bra. 

Blev en sen kväll ikväll så jag och Henrik  köpte med oss mat hem och åt framför idol. Det var lite mysigt.. 

Nu säger jag god natt. 


En liten vovve i vår bostadsrättsförening söker någon som kan ta denna söting i några dagar i veckan. Jag tror jag ska höra av mig alltså - så hundsugen!! 

Världens värsta ljud

I somras hörde jag på många av P1:s sommarpratare, de är lite som en tradition för mig. Vara på stranden, plocka i trädgården, vara ute och gå, vad jag än gör så tycker jag att det passar så bra och är mysigt. I somras var en av mina favoriter Fredrik Wikingssons sommarprat, han pratade mycket om känslor och att han har svårt för att uttrycka sig på olika sätt. En av de saker jag minns väldigt väl med hans upplägg och prat i radion var det här med världens vackraste ljud. Han berättade om (hoppas inte jag minns fel) hans farmor som hade berättat för honom vad världens vackraste ljud var. Hon tyckte att det var när telefonen ringde hosen ensam person, någon har slagit en signal till den ensamma personen för att man bryr sig. 
Det fick mig och tänka efter, tänka på mitt liv nu, mitt liv som vart och framöver. Jag har inget "världens vackraste ljud", jag har ett "världens vackraste doft istället", de är när man kommer hem en regnig oktoberdag, det smattrar på utsidan av fönstrena och när man kommer hem har mamma bakat hemgjorda kanelbullar som serveras med ett kallt glas mjölk. Det är den bästa doft som någonsin finns, för mig är kanelbullsbakande doft så fylld med kärlek att jag för några minuter kan släppa allt och bara slappna av. 

Men här om dagen, när jag tänkte på det här sommarpratet så insåg jag att jag har hittat och upptäckt världens hemskaste ljud, det är när Henrik på morgonen knyter sina skor för att gå. Jag är alltid den som är hemma kanske en kvart längre än den andra och det finns inget värre när han knyter sina skor/kängor/sneaky steve m.m. för att sedan gå till mig och pussa hej då. Det känns som när man var liten och inte ville bli lämnad på dagis men grejen nu är att jag får ju inte uttrycka mig. Ibland får jag lite panik, då får jag för mig att det är sista gången han gör så och blir ännu mer sårbar, men sen påminner jag mig själv att titta på klockan och räkna på fingrarna hur lång tid det är tills vi ses igen. Men visst är det märkligt med våra sinnen, hur dofter, ljud, syn och känsel kan göra oss både stabila och ostabila i vissa mood.
 
Jaja, nog om det. Jag får börja kika på lösningar på mina jobbiga och känslosamma ljud ;) 

Viktiga möten

Ny dag, nya möjligheter. Idag har jag två viktiga överenskommelser jag måste få in, måste bli verklighet. På eftermiddagen har jag ett bankmöte också inför ett projekt, håller tummarna. Tuff dag med andra ord, men sånt gillar ju vi eller hur? :) 






På gång, liten bit av vägen

Första arbetsdagen gick bra, var lite tryck på mina uppgifter så dagens arbetstid bara rann iväg! 

Jag har glömt att berätta för er om min viktresa. Jag har hållt igen, jobbat med mig själv men ändå fuskat lite. Har slarvat lite med alkohol och bröd och sånt. Men, igår vägde jag in mig. Drygt 7 kilo tappade på åtta veckor. Jag har ju satsat på att tappa 1 kilo i veckan så jag är inte helt nöjd, men å andra sidan har jag inte alls rört på mig så mycket jag borde gjort. Men jag kämpar på, och fan vad jag är på gång. Heja mig! Bara 13 kilo kvar! 

Jag försöker äta mycket protein och mycket grönt. Ikväll blev de köttfärsfyllda paprikor med grönsallad. 

Helgens händelser

Det är ju galet dålig uppdatering här. Men min helg har varit helt full. Alltså galet full. Jag har knappt vart uppkopplad över huvudtaget. Jag gjorde mig själv till offline. Men de kan väl vara okej, eller hur?
Men min helg har varit jättebra, kanske lite för livlig för min del men jag hade fint stockholmsbesök så jag ville ta vara på tiden. I lördags var vi och badade på nya actionbadet, för andra gången för min del. Det var roligt. Det öppnar officiellt den 24e tror jag. På eftermiddagen gick vi hem och gjorde lunch sen slocknade både jag och Bella. Kvällen erbjöd party party och jag hängde på. Först middag hos mig och Henrik med massor av härliga människor och sen gick vi ut. Sen gick jag och Henrik hem, och jag var supertrött. Så trött att jag somnade med sminket, det händer typ aldrig. 
På söndagen var jag seg och lite ledsen (Henrik åkte och jobbade så jag fick vakna ensam). Ringde Olivia och vi tog igen lördagskvällen som vi spenderade tillsammans men ändå inte, ja vad krångligt de där blev. Vi hängde iaf hemma hos henne, pratade om en del och såg en film. 
Henrik och jag skulle ha gårdagens kväll tillsammans och ta igen lite tid, vi har setts dessa dagar men typinte pratat. Allt har bara rullat på så fort. Innan han slutade jobbet så hann jag städa hela lägenheten (såg ju faktiskt ut som om vi hade haft fest vilket vi också hade) och tog hela tvätten. Asskönt att ha det gjort innan en ny jobbvecka. 
Jag lagade mat och vi myste ner oss i soffan och såg en beckfilm. Jättemysigt. :) 
 
Vi somnade tidigt igår och jag är väldigt utvilad för en vecka med massor av jobb. Och lite renovering. Vi hörs senare. KRAM
 
Jag har ju inte tagit en enda bild på hela helgen så här kommer en gammal bild på Henrik och hans vän Martin från en annan minst lika rolig utekväll! 


 

Lördagsbad

Vilken dag vi hade igår. Jobbade fram till klockan 9, roligt roligt. Sen gick vi hem, lagade mat och hade lite tjejmys. Ingrid en tjej här i stan kom förbi också :) 

Idag laddar vi, vi ska ju nämligen på Västerås actionbad. Sjukt kul. Det är tydlig genrep inför öppning. Vi ska dit nu på förmiddagen. Vi är fyra stycken tjejer :) 




Så tacksam för UF

Hallå där. Förlåt för jätte jätte dålig uppdatering. Och faktiskt så har jag vart ledig men inte så ledig som man kan tro. Bara från mitt vanliga jobb. 
Bella en fin vän som jag lärt känna genom UF Alumni har kommit till stan och vi har påbörjat en affärsidé. Vi får se vad det blir av men jag känner på mig att det är något bra. Hela gårdagen (från morgon till kväll) så satt vi och skrev affärsplan. Jag bara totalt älskar att umgås med drivna, härliga människor. Jag kommer alltid vara UF och alumnigänget tacksammma för att jag får vara en del av det. 
Förutom ett lunchstopp på dagen med Regionschef på UF kontoret så jobbade jag och Bella på. Hon stannar i staden tills på söndag och vi hinner med en hel del jobb. Igårkväll gick vi ut och åt med Henrik så att dem skulle bekanta sig med varandra, det var lite roligt. Blir liksom att jag fick höra två bakgrundshistorier som jag hört några gånger men med en annan vinkel. 

Nu blir det mera jobb, uppdaterar er senare! :) 
 




 

Jobbar in rutiner

åh. Onsdag. Jag är inne i rutin, vad skönt det kan vara då.
Även fast jag vet att det var tisdag igår så gjorde jag och Henrik som om det var måndag. Vi storhandlade för veckan, gjorde matlista och tog all tvätt. Skönt. Det gör väl att de blir lite lugnare ikväll, kan man ju tro. Jag vill att vi ska göra klart det sista i renoveringen (lite lister och en vägg ska målas) så jag tänkte köra en del ikväll, Henrik var däremot väldigt tydlig om vad han skulle göra ikväll, han skulle se Derby(t?) mellan AIK - Djurgården. Så rolig pojkvän har jag ;) Men jag har ingenting emot att byta om till målarkläder, gå in i min bubbla på egen hand och jobba på..
 
Första dagen på jobbet då? Jo den var bra. Mycket bra. Kul att vara tillbaka och roligt att få jobba i Handelskammarens snygga lokaler. De blir ju alltid lite startigt första dagen, särskilt när man mitt skrivbord var i flyttkartonger också. Men ganska snabbt installerade jag mig och kunde börja jobba. Lite tillbakablick från året, lite mail att svara på och planera nästa veckas event, Handelskammarklubben! wohoo det ska bli kul! :)

Nu, en ny spännande jobbdag! 





Första arbetsdagen!

Jag är så pepp på jobb nu, mot första arbetsdagen! 






Jag andas ut

Vakna, äta frukost snabbt, klä på mig, göra mig i ordning, åka in till stan, lämna av mamma vid jobbet, lämna av syster vid jobbet, åka till återbruket och slänga saker, åka och handla, köpa skor till mamma (ville också ha :( ), leta efter hylla, bestämma mig för en lampa, köpa lampan, åka och hämta ut ett paket, åka och äta lunch inne i stan med fina tjejer, kramas, säga hej då, åka och köpa klädställning, åka och köpa sprayfärg, åka snabbt hem, bära in alla saker, kommer på mig själv att längta efter Henrik, börja montera upp lampa, spraya lampan i silver, fixar med sladden, ser resultat, mycket nöjd, funderar på hur jag ska göra mig fin för kvällen, ser på klockan, får panik, kastar mig i duschen, kommer ut, ser till att packa klart, hittar inte datorsladden till laddare, avlider typ av stress, hittar laddaren, funderar på en bra ursäkt till Henrik om jag missar flyget, ser mig i spegeln, glömt att tvätta bort smink, tvättar bort smink, ser på klockan, river ihop allt till handväskan, stänger resväskan, kastar in den i bilen, kramar pappa hej då, sätter mig i bilen, har glömt nyckeln, springer in för att hämta nyckeln, sätter mig i bilen, inser att jag har glömt min bok, springer in och hämtar boken, sätter mig i bilen, startar och åker iväg, inser att jag glömt min favoritbikini på sängen, vänder inte bilen men tänker fan, parkerar bilen på flygplatsen, drar tunga väskan till incheckningsdisken, är tydligen incheckad, mamma fixar, känner att jag vill gråta, vill inte lämna mamma, kramar mamma, tänker och undrar hur 7 veckor kunde gå så fort, tycker mamma är fin, vill också se ut som mamma när jag är 50, kramar mamma, hon ber mig ringa när jag är på Arlanda, går igenom kontrollen, piper, söks igenom, får gå på planet, får en egen plats, börjar läsa anteckningar och affärsplan, sminkar mig snabbt, låter boken få 10 minuter, får en kopp kaffe, högtalaren säger att vi ska landa, vi landar, jag inser hur kissnödig jag är, går på toa, letar efter väskan, hittar väskan ensam på bandet, skyndar på, om en stund går bussen mot Västerås, småspringer, hinner fram till hållplats, ingen buss, bussen är sen, ringer mamma, känner saknad, vill att hon ska bli glad för lampan jag pysslat med, känner mig trött, bussen kommer, full buss, jag går på och tränger mig fram bland en smal gång, hittar ett säte, sätter mig och kan andas ut. 
Jag känner hur glad jag är för att ha världens finaste kille som väntar på mig. Snälla låt han bli min man, vem som nu fick bestämma den frågan. Älskar.
 



Njuter av sista stranddagen innan avresa

Hej då Ihre. Vilken sommar vi har haft, fast du envisades ganska ofta med dina maneter, det är OK, gillar dig ändå. Ses nästa år. Kram! 

Börjar komma in i jobbmood

Jag vaknar till och med av mig själv numera. Härligt. Kvart i nio slog jag upp ögonen och kände mig som en ny människa, eller i alla fall litegrann. Att jag börjar bli sjuk går inte att undgå. 

Jag får lite pirr när jag tänker på Västerås. Jag har en så spännande höst framför mig. Jag älskar hösten, fina färger tränger sig ut ifrån naturen och mycket rutiner. Det är ok att börja träna inomhus och grejer. Ja, det här kommer bli en bra höst! 


Såhär såg jag ut förra året första dagen på jobbet. Vi får se vad årets första jobboutfit blir! :) 

Bara regn och ingen strand men en bra kväll



Liten tjej igen

Jag bara sover och läser. Total vila. Igår var jag och min pappa på stranden en stund sen så blev det moln och lite kyligt då vi åkte hem. Han åkte iväg till jobbet och jag somnade. Kände mig som ett ensamt barn. Mamma kom hem och muntrade upp mig och lagade god mat! :) 
Jag är kvar på ön tills måndag sen börjar mitt jobb på tisdag. Ska bli skönt att komma i rutiner igen, har haft en otroligt fin och lugn sommar. 

Dagens planer är god frukost, stranden och ikväll startar två av våra hästar på Visbytravet. Vore kul att åka in och se. :) 
Kramar 





Ger nya försök åt ny kategori

Hej mina vänner. Dålig uppdatering var det här, har inte mått nå vidare under senaste dygnet som mest har bestått av sömn. Vet inte om det var för att jag har haft lite sömn med dåligt med matintag eller om jag börjar bli sjuk. Känner mig helt slut idag också.. 

Men, sover jag inte så slappnar jag av genom att läsa. Har hittat en ny seriefavorit att följa. Mari Jungstedts deckare. Jag läser alltid annars romantik eller romaner men dessa kriminalromaner är riktigt bra. 

Kram 




Mötesdag

Jag fick sova till 8.00 imorse, himmel vad skönt med sovmorgon! 
Idag står det möte med stora bokstäver i kalendern. Vi ska utvärdera Summer Camp för UF alumni och kika lite över det nya läsåret. Spännande. 
Ikväll åker dem flesta hem men jag är kvar en natt till för tjejkväll! 

Barnfrukost på G! 


Utekväll i Göteborg

Trötta gänget är ute och äter på något skönt häng i Göteborg. Med mina fina alumnivänner. Imorgon blir det back to business..






Nöjd men trött!

Vilka dagar jag har haft, helt fantastiskt. Åker dock inte hem förrän på Torsdag, har lite möten och sånt kvar på västra sidan. 
Jag är helt slut, ska sova en stund. Delar med mig av lite bilder så länge! 









Saknar min andra halva, min ögonsten i livet, min bästa vän



Partykväll

Räkfrossa, glada människor och Summer Camp. Vi är redo för en bra kväll! 






Mina gos

Älskar detta läger alltså, så sjukt kul jag har här. Snart ska vi paddla kanot! Sjukt kul. Nu, nästa workshop! 




Läger på hög nivå

Sol, molnigt, regn, sol, molnigt och regn. Och om igen. Göteborg bjuder på växlande väder! 

Lägret håller hus ute i Sparreviken i världens lägeranda, så mysigt! Vi bor i stora stugor och äter mat i salar. En del spelar fotboll, en del affärsutvecklar och en del dricker öl. Haha! 

Saknar min pojke där hemma lite, men snart ses vi! 







Summercamp har börjat




Trött efter en superbra dag

Vilken jäkla dag. Gud så kul vi hade på Liseberg. Dock några saker som gjorde mig besviken, men återkommer med den efter den här resan är över.. 

Vi har sovit på Vandrarhem i natt hela gänget, i samma rum. Det har säkert varit 40 grader i rummet hela natten, jag är ganska slut alltså! 
Men nu taggar vi till en första dag på Summer Camp! Jag hoppas att det finns internet där ute, om inte så vet ni varför det blir så dålig uppdatering.. 


Har typ tagit en bild på Liseberg, vi hade så kul så jag hann inte med. Här är en del av mina godingar :) 

Såhär trötta är jag och Jonathan idag.. 


Efterlängtade stunder

Flygresan har gått utmärkt. Nu har jag landat i en soffa på ett café mitt i centrala Göteborg. Har en frukost framför mig som gör att det vattnas i munnen. Åt frukost så himla tidigt hemma, så tidigt att jag måste göra det en gång till.
Jag har ringt och sagt till familjen att jag har kommit fram och allt gått utmärkt. Jag har ringt (och trodde jag skulle väcka Henrik men han var redan på språng) för att säga att allt är bra. 
Jag reflekterar över hur länge sen jag var ensam, hur jag inte behöver prata med någon utan bara att titta, känna och vara. Konstig känsla. Märks på mig själv att jag inte är van att vara ensam. 

Jag ser så mycket framemot idag, Liseberg med ett helt gäng, jag känner bara hälften men det gör ingenting. Kommer bli så himla roligt ändå. Ett helt gäng som jag som nybliven 22-åring ska åka på läger med. Någonstans mitt i skogen eller vid kusten. I flera dagar, isolerad med härliga människor. Gud vad roligt. Det här behöver jag. Inte för att något annat är dåligt eller för att fly, utan för att detta är ett komplement med all den tid jag inte hunnit ta igen med värdefulla och kärleksfulla människor. <3 




Äntligen Göteborg!



Hopplöst

I veckan var jag inne i stan och hittade ett fint navelsmycke. Det är det enda stället jag är piercad på. Fick Henrik välja skulle jag inte vara det längre för han gillar inte alls sånt där. Men det här gjorde jag för 10 år sen och då hade han liksom inget att säga till om. 
Men efter lite velande fram och tillbaka så tog jag en med en vit sten och sen en större sten som hängde. Standard är att man har en med typ bara vit sten. Henrik har sagt att de är OK men den jag köpte fick inte godkänt. 
Igår var jag asaglad över att ha en ny och visade den för alla i sällskapet på stranden (precis som man gjorde för alla när man hittade en fin sten i vattnet som liten). 
Men efter lite bad, skratt och akrobatik (genom att stå på Henriks axlar) i vattnet märkte jag sedan på eftermiddagen att den stora stenen inte hängde kvar. Då jublade Henrik och jag kände så här.. 


Hur roliga är inte dessa bilder? Jag har tagit den av syster, men vart hittar alla människor dessa? Hur har dem tid att leta? Oavsett så är dem galet roliga!

Hemresa för en av oss

Nu åker världens bästa kille hem igen. Utan varandra i 10 dagar. Jag åker på läger och Henrik åker hem och börjar jobba. Åh vad jag kommer att sakna. Älskling. 





RSS 2.0