NU DRAR VI!

Det här ska bli så sjukt häftigt, nu drar vi och firar lite mer!! Kommer tillbaka på tisdag igen!
 
 

Gullunge!

Är du nu man har varit lite för mycket med varandra och börjar bli trötta efter för lite sömn? Vi säger så! ;)


Vi gör oss redo för festival!

Har mött upp Erika, ikväll sover vi på Arlanda hotell och laddar tills imorn, dags gör festival!


Totalkär

Skansen levererar!


Varför inte agera äkta turister?!

Vi kör på Skansen idag, mysigt!!!


All uppvaktning!

Jag vill bara tacka alla som gjorde min födelsedag till en jättebra dag. Otroligt, tack för alla fina presenter och all uppvaktning. 
Jag lovar att ni ska få bilder, men det får bli nästa vecka. Nu är det dags för mig att packa för om en timme lämnar jag Gotland och tidigt imorgonbitti åker jag till Belgien för 5 dagars festival. Det ska bli helt otroligt roligt. Jag kanske uppdaterar er ikväll men tack ännu en gång för en sjukt bra födelsedag!
 

Hela tjugo år


Grattis på min namnsdag!

Jag fyller inte bara 20, jag har också namnsdag. Gårdagen spenderade jag med mina finisar, total kvalitetstid!


Vi bara handlar och handlar

Vilken dag! Vi har hjälp mamma och handla allt för morgondagens kalas, herre gud. Det tar både energi och kostar pengar, lucky me att jag har snälla föräldrar. 
Jag och Henrik har myst ner oss i soffan,  laddar lite inför kvällen, vi ska in och möta fina Frida och Olivia. 
 
 
 
 
 
 
 

Sista dagen som 19-åring!

Nu är jag hel igen, jag är på ön, Henrik är på ön. Svinsoft. Vi ska förbereda för kalaset imorn, hjälpa mamma att handla och baka och så. Vi är lite sugna på att gå ut ikväll, är Timbaktu något att se kanske? Jag har någon timmar på mig iaf att fundera. :)


Bitter och vill hem

Snart går flyget, inte långt kvar nu tills jag är hemma. Sitter här på Säve flygplats tycker inte alls om den. Fy fan för litet. Jag brukar vara glad när jag ska flyga då det ofta blir Norwegian eller SAS, men nu ska jag flyga med gotlandsflyg, vilket inte alls är lika sexigt. Nej men allvar, gillar inte deras varumärke över huvudtaget. Men ska man flyga en söndag från Göteborg till Gotland så har man liksom inte så många val..


Lunch med en massa uppdateringar!

Sitter på Condeco i stan och har mött upp Lisa, så mysigt. Jäklar vad vi har att ta igen saker! Så roligt med uppdateringar!


Fina Göteborg!

Har sovit ut och är relativt pigg, är i centrala Göteborg för att snart fika med min fina Lisa som kommer härifrån. Var år sen vi sågs! Så efterlängtat. Jag har hunnit in en snabbis på Solo och köpt en överraskningspresent åt min älskling. Som jag saknat honom! Ikväll ses vi!


Slut och tack för mig

Känslan när man stänger igen skolan för veckan och tackar Gothia Cup för det här enorma eventet!


Jag är trött

Jag ska inte blogga när jag är trött men nu gör jag det ändå. Det här blir inget inlägg att komma ihåg, de här blir ett sådant där onödigt som man bara gjorde för att fördröja tid eller för att slippa städa. Jag känner mig sjuk, min energi är på 0.2 %, precis sådär som när mobilen varnar om att det är lite batteri kvar. Göteborg dödar mig. Distans dödar mig. Jag vill till Henrik nu, får en sån där olustig känsla över att typ vilja rymma till Västerås. Mamma kanske du kan komma och hämta mig? Jag älskar ju dig.


Lycka

Jag längtar till söndag, något så fruktansvärt mycket. Ikväll somnar jag fantastiskt kär och lycklig. Vi har tagit oss till en ny nivå.


Alldeles varm i hjärtat blir jag.

När man gör ett bra jobb så ska man få belöning. Det var precis vad vi fick idag. Det är nu man ser det vackra med ideellt arbete, jag har alltid vetat att det lönar sig att ge det lilla extra. Så fint.


Fredag morgon!

Fredag förmiddag på Gothia Cup, några lag har redan checkat ut och några lever loppan. Jag börjar känna mig lite sliten, men förhoppningsvis kanske vi hinner klart till imorgon!


Såhär kul har vi på jobbet!

Vi jobbar och jobbar, men såhär kul har vi på jobbet! Bakar kladdkaka, gör överraskningar och agerar lägermamma! 


Svar här på kommentar då jag bloggar från mobilen!

Ibland verkar jag skriva otydligt för jag får en del roliga kommentar. Men det gillar jag.

1. Jag ska rätta min skrift, Henrik vill att jag ska göra om och göra rätt. Jag skrev nämligen att det var jag som hade kommit på att vi skulle åka och självklart var min älskling med på ett hörn. Haha. Rätt ska vara rätt.

2. Någon som gärna är anonym har kommenterat att Porto inte är Portugals huvudstad, och självklart vet jag det då jag varit i Lissabon. Det jag menar när jag skrev att jag skulle till Porto var att det ska bli otroligt kul, men också att eftersom jag ska till Bryssel, Porto och London denna höst så kan vi nog inte resa till fler huvudstäder. Både Bryssel och Porto åker jag utan min fina, därför kommer inte Bryssel att räknas, vi måste åka tillsammans! Hade vi räknat vilka vi redan vart i vid årets slut hade vi tillsammans checkat av Helsingfors, Oslo, Stockholm, Paris Berlin, Bryssel, Lissabon, Köpenhamn, London. Det vore ju fusk liksom!


Igår när jag skulle sova låg jag och tänkte på hur svårt det är att förklara för någon vad man egentligen känner, jag ville berätta i telefon hur jag känner och hur mycket jag saknar och längtar. Men de kändes som att vad jag än sa så hade han redan hört det. Han vet att jag älskar honom, han vet att jag saknar honom och han vet att jag längtar efter honom. Jag ville förklara hur varm jag blir när jag pratar med honom, hur mina fjärilar har disco i magen och hur han får mig att skratta. Men de är fortfarande svårt, för jag kan inte riktigt förklara med ord hur det känns. När jag kommer hem ska jag försöka måla för honom, de gjorde jag när jag var liten, då målade man för att man inte kunde förklara. Jag funderade längre på att det måste finnas ord, men jag hittar inget. Jag kände verkligen efter i min kropp och försökte skapa en känsla. Det jag känner är helhet när jag är med honom, och halv när jag inte är med honom. Han gör mig hel, de är det mest lika jag kan komma på, och det finaste jag kan komma på. Henrik gör mig hel. Du gör mig hel.


Nya idéer!

Jag har kommit på en sak som jag och Henrik ska genomföra, jag tror vi båda kom fram till att vi har för mycket vad och tävlingar i mellan varandra så det är dags att göra en utmaning tillsammans! Innan vi dör, ska vi ha besökt alla (tror de är 46) huvudstäder tillsammans i Europa,(alltså räknas de inte där vi har varit innan) hur coolt vore de inte att säga "jag har varit i alla". Yes, den ni! Innan detta år är slut kommer vi ha klarat av London och givetvis Stockholm. Är sugen på en weekend i Helsingfors, men än så länge får det vara oskrivet. Jag ska ju också till Porto i slutet på augusti, de kommer bli otroligt!


När man verkligen vill ha något

Jag har gått och kärat ner mig i en av Michael kors nya kollektion av både klockor, väskor och plånböcker. Jag har redan en sån väska och den är helt magiskt, jag älskar den. Tyvärr är handtaget trasigt på ena sidan och jag har inte riktigt tagit tag och fixat det. Väskorna är dyra men värt det, klockan jag har tittat ut går i roséfärg och väskan i brunt. Tror ni jag får detta i 20 års present? Det tror inte jag, men man kan väl få önska sig!


Onsdag!

Jag börjar bli en blekfis, men de har sin förklaring. Jobbar ju faktiskt dygnet runt, här har vi jour :) Fotbollsstämning på hög nivå!


Flört hit och flört dit

Hallå, på tal om flörtar, postkillarna levererar lite, gulligt med överraskningar!


På min lediga tid

Ska jag skvallra lite för er?! När jag och Henrik var i Göteborg hemma hos en vän så skojade jag om att jag skulle utmana honom i datorspelet "CS" och jag skröt om hur bra jag är på detta. Det jag kanske inte hade förstått var att Henrik har varit sån jävla geek på det, och hur skulle jag ha kunnat ana något sånt? Alltså han har haft en klan och blivit sponsrad av företag för att spela, en sån där mupp som sitter och filmar sina spel och sen lägger upp dom på någon sida i kategorier som "snyggast runda" eller kanske "skjut och hopp samtidigt", haha. Hur det gick i matchen mellan oss väljer jag att inte kommentera, kan vara mer fingerfärdig på ett tangentbord än den killen?! Hur jag kom och tänka på detta är att jag har lite ledig tid här i Göteborg och då är det min tur att nörda, skolan gör mig skadad.. Men nu snackar vi lördagsläsning, muuums, arbetspsykologi!


Jobbelijobb och sommarflörtar

Blev sent igår, somnade runt halv fyra och skulle upp imorse, nu är man seg alltså, men det blir en del jobb. Roligt, får ju garanterat träna engelskan iaf. Pratade med min syster igår, saknar henne. Imorn ska hon på gröna Lund, för tillfället är hon på något landställe i mellansverige vid vattnet, kärat ner sig har hon gjort. Roligt det där med sommarromanser, börjar bli så stora. Ett av mina första förhållande var en semesterflört som sedan gick vidare i distansförhållande. Det sög iofs, man ska inte vara ifrån dem man tycker om! Här på skolan flörtas det rejält, här snackar vi pojkar 13 men rätt så gulligt ändå.


Älskling!

Tror ni den här killen är saknad eller? Sitter och försöker drömma mig tillbaka till dagarna som var medan jag sitter här i ett kallt klassrum med lysrörsljus och försöker hålla mig vaken medan en leverans snart ska komma. Jag har jobbat sedan 6 imorse och de har börja märkas nu, kommer bli sjukt lång dag imorn med. Längtar efter Henrik, längtar efter hans famn och vår stora säng. Fick höra hans röst lite idag, de var som att få en kanna vatten i öknen, Det är bara 6 dagar tills vi ses igen. Puss


Några lag har kommit, det är redan fullt igång. Mycket jobb, man springer hit, informerar, springer dit med nycklar, springer tillbaka, hämtar papper, beställer det ena, beställer det andra, agerar sjuksköterska, blir blåst av 12 åriga killar. Nej nu blev jag trött, Anneli med. Sen äter vi massa skit, känns det som. Restaurangen öppnar inte förrens ikväll så pizzabagaren bredvid bjuder på mat. Äsch, jag ska stå ut, bara min mage som kan sluta bråka med mig, den kniper och skriker.


Dags för Gothia Cup!

Idag har vi förberett för alla lag som kommer imorn, ska bli roligt när det drar igång! Jag har härliga kolleger, här är söta Anneli från Göteborg!


Saker jag värderar!

Tack gode gud för färdbeskrivning på mobilen när man reser, har nämligen tappat humöret lite efter en fruktansvärd tågresa, jag lovar er, de finns hemska personer i Sverige, hamnade nämligen bredvid dom innan jag bytte plats!


Avresa till Göteborg

Är påväg ner till tågatationen, har precis sagt hej då till min fina, vi försökte att inte göra så stor grej av det, liksom bäst så.. Det ska bli kul att åka och jobba i Göteborg, ska bli spännande att få arbeta med Gothia cup som arrangör och se hur dem har gjort för att få ut det mesta och det bästa av dessa enorma engagemang!


Födelsedagsfirande, släkt och lustiga vitsar

Sista dagen i Västerås, den har spenderats med Henrik hela släkt och vänner med alldeles för mycket godsaker. Fick för första gången möta upp Henriks morbror som snart ska gifta sig med en kvinna från Dublin. Så roligt, och så trevliga människor. Det är fantastiskt att få höra andras historier från resor och upplevelser. Jag kände hur hackig jag var på engelska, men det gick bra ändå. Jag och Henrik har nu varit ute och ätit, jag har packat allt till imorgon. Tåget går några minuter över åtta imorgon och jag kommer gråta floder!


Födelsedag!

Världens bästa fyller 27, aww. Jag älskar födelsedagar och idag var det min älsklings tur. Jag gav honom en Londonresa med hotell och flyg så den 6 december tar vi en långweekend till huvudstaden där vi ska besöka Big ben och gå på harrods i juletider!


Direktsändning från pitchers

Är på pitchers, träffar Erikas föräldrar gör första gången som är här på besök, supertrevliga! I höst har jag och E planer på att åka till Norrland, vore så kul! Jag är så glad när jag har Henrik med mig, alldeles lycklig!


Västerås bästa sida

Set har varit lite från och till med vädret, så jag och Henrik bestämde oss för milen. Jag är trött i ben och huvud nu, helt galet! Vi var nere på stan och mötte upp min fina Erika och hennes kille, så efterlängtad kram. Ohh. Hoppas lite på att träffa henne igen. Efter massa bus och mys i soffan så ska jag och min babe äta gott, sen blir det film och kanske ut ikväll?!


Torsdag

Jag är hel, hade en helt fantastiskt kväll igår. Totaltjättebra. Nu blir det för mig att komma tillbaka till verkligheten lite, tycker milen som träningspass låter som en bra idé. Puss


När sanningen kommer fram

Okej, jag ska erkänna, jag sitter på Arlanda, tuggar läkerol utan att smaka, drar i klänningen, tar mig i håret och kollar mobilen. Känner pirret ända ner i fötterna till magen, mår lite illa, kollar mobilen igen. Jag är sjukt nervös, vi har varit tillsammans i många månader nu, vi har borta från varandra i drygt två veckor och jag känner mig som fjorton. Jag är kär, alldeles för kär, och jag menar borde inte de har släppt lite nu?! Jag kollar på mobilen, bestämmer mig för att ringa, sån mes jag är, han är precis som vanligt, bara jag som är fjorton. Kan inte låta bli att tänka på hur fin han är, hur mycket jag tycker om honom, kan inte låta bli att minnas alla tårar som rann längs kinderna i bilen när han lämnade mig på fattiga Visby flygplats. Ikväll ska jag få vara med honom igen, sån lycka. Men så nervös jag är, inget inom utbildning i karriär kan skapa dem här känslorna, dem är överlägsna. Vilken lycka, vilken stark Gina som gick fram till honom på krogen och bara skulle ha honom. Tänk vad bra det kan bli när man bara vågar lite. Någon gång ska jag gå ut med hela historien om vår start för er som inte vet. Puss


Dags för avresa!

Väntar på att jag ska få gå på planet till Arlanda! Äntligen åker jag mot min älskling. Dock alltid lika jobbigt att krama om mamma och säga hej. Det är liksom 11 dagar de handlar om ;)


The day!

Idag är ingen vanlig dag för det är Ginas resedag, hurra hurra hurra! Idag är min älskling också kopplad, lovar er. Och ni som tänker "vilken älskling?!" ni får skylla er själva vilken bild ni fick upp. :)


Lyxig kväll

Dagen vände, skönt! Vi har ätit lyxig middag här hemma, lax, bakad potatis med fruktsallad och limesås. Gud så gott! Ikväll blir det att packa för tio dagar, åker imorgon! Äntligen ska jag få träffa min babe!


Vackert!

Nu blir det mera shopping med mamma, hon är bäst och underbar. Gör mig så glad!


Ingen bra dag, hur vänder man?

Vaknar med huvudvärk, tittar mig i spegeln, fortfarande svart, ska gå ut med hunden, hittar inget koppel, tänker skitsamma, hunden rymmer, jag blir irriterad, känner hungern, går promenaden, går hem, släppe är ut bebisarna, ska ta in hunden, han springer till altandörren och puffar upp den, rymmer igen ( den här gången till marsvinen ), går ut, solar, solen fattas, bestämmer mig för att fixa naglarna, tar bort för mycket nagelband, blodet rinner, jag blir sur, blir biten av en fluga, nytt sår, nytt blod, solen fattas fortfarande, går in och hämtar plåster, tappar nagellacket i golvet, flaskan går sönder, blir sjukt sur, telefonen ringer, tappar den, biter mig i läppen, blir jävligt sur, missar samtalet, slänger flaskan, torkar upp, går ut och det har hunnit blivit sol. Kom igen Herren uppe i molnen, vänd den här dagen för mig, tack!


1 jävla dag kvar, den är fullbokad!

Jag hade ju frisördejt igår, det var kul och skönt. Hårfärgen i förpackningen visade sig vara annat än den utgav. En sak stämde, den täckte gråa hårstrån. Jo tack, slingor med tydligen för jag blev svart i huvudet! Haha :) Jag har sovit för länge, nu gäller det att snabba på om jag ska hinna allt!


Dags för shopping

Glassiga dagar jag har va? Nu är det dags för shopping med mamma! Och hennes plånbok, skämt åsido! Puss på er!


Underbara måndag

Jag ligger för mig själv i solen, lyssnar på bra musik, njuter av det som sas i sommar i P1 och bara längtar till onsdag, då blir jag hel! Snart måste jag in och göra i ordning mig, jag och mamma ska in till stan och handla. :)


Måndag, jag är helt fri

Sitter i solstolen och njuter av värme och stekande sol. Pratade med Henrik precis, jag längtar så det gör ont. Lite som att man är jättegodissugen! Ikväll ska jag och mamma packa och fixa, hon och jag har bestämt frisördejt vid 20 tiden, jag är sugen på att göra något nytt, lägga i en ny färg eller klippa kort. Vi får se :)


Städmani!

Jag har alltid fått sådana kickar av att städa, speciellt när man ska överraska någon. Sjukt bra träning också. Inte så tokigt att städa allt i ett hus på 140 kvm på 3 timmar, jag menar verkligen allt, dammsuga, damma, plocka samtidigt som jag tvättat! Wohoo för energi! Vad tror ni? Jag hoppas mamma blir glad!


Handikapp borta, så här är jag igen!

Jag kan blogga från mobilen! Skönt för det innebär för er mer uppdateringar! Idag går jag på 6 dagars ledighet! Det är ju helt underbart! Jag sitter ute och solar och njuter av tillvaron, ikväll blir det promenad och god mat. Ska skriva önskelista också till min födelsedag! Märks att jag fyller hela 20 år va?! Puss


min lördag!

Började gårdagen på Ire strand, hur mysigt som helst. Jag älskar den stranden alltså. Jag avslutade kvällen ganska tidigt framför tv:n, var helt slut. Imorse skulle jag upp vid halv 5 så det var bara att gå och lägga sig tidigt.

Idag har jag jobb på Wisby Strand, jag ska pyssla lite innan semesterstängning. Det är bara 3 dagar kvar till Henrik och Västerås och när jag tänker på det pirrar det till i hela kroppen, tänker nog leva på den känslan hela dagen. Kram :)

En fredagkväll i mysiga Visby

Hade en jätterolig kväll igår, vilka mysiga tjejer alltså. Vi var först hemma hos Ylva sen gick vi ut på några ställen i stan. Avslutade kvällen på Gutekällaren och sen körde jag hem. Släpper några sköna bilder från kvällen, för nu ska jag en snabbis till stranden!
 
Fina Mimmi och Ylva
 
mmmmums
 
Jag och Sofia, sötnöt!
 
 
Laarv.
 

Man skulle nästan kunna tro att vi har fräknar, snyggt!
 
Mimmi och jag
 
Några av mina favoriter
 
Ser ni hur mycket det regnar? Det bara öste ner!
 
 
 

Sommaren som vinter

Jag har tagit väldigt långa promenader den här veckan efter jobben, sjukt skön tid att varva ner. Jag går längs havet och in i skogen, ibaldn har jag och min fina telefondejt men ibland går jag själv. 
Jag hittade den här bilden från i vintras, hur vackert är det inte på Gotland vid havet egentligen? Oroligt!
 

Tog en långpromenad

Jag tog en promenad med syster och Chip, vår hund orkar ju nästan ingenting, men han är ändå så söt! 
 
Ikväll ska jag in till Ylva och Sofia + en tjej till, kanske väntas de utgång då jag är ledig imorgon?! Kram på er!
 
 
 
Fina syster!
 

Lunch på Kallis

Lite bilder från dagens lunch, myspys!
 
 


 
 
 
Det har varit en toppenvecka med underbara kollegor!

Lunch med jobbet!

Dags för avslutningslunch med jobbet på kallis, supermysigt! Jag jobbar även söndag men det blir lite sorgligt att Almedalsveckan nu i stort sett är över.. 
 

Den där Justin alltså.

Min lillasyster kom in till mig 8.40 imorse, min enda kära sovmorgon den här veckan. Det är okej, hon är ju ändå lillasyster. Hon ville att jag skulle hjälpa henne att köpa biljetter till Justin Bieber konsert i Globen, jag blir tokig på det där ticnet. Nu två timmar efteråt sitter vi fortfarande i kö, jag försöker tala om för lillan att dem redan är slutsålda. Men hon är precis som jag, hon ger sig inte, hon ska bara ha biljett, i golden circle också.

Så kan ticnet nu skärpa till sig och meddela vad som händer och sluta krossa småtjejers hjärtan? Tack!

Torsdag kväll

Mina dagar har varit repris av varandra. Jag jobbar, jag sover, jag äter (alldeles för mycket ;), jag saknar, jag längtar och jag tänker. Tränar också en hel del, 4 mil pw den här veckan är väl inte så tokigt?!
 
Ikväll myser jag med min goding, jag vill ha hund i Västerås. Henrik vet det, han vill nog också. Han säger att vi skaffar det när JAG har tid för en hund. Jag gillar inte det, hallååå, de är typ när jag är 30. Vill ju ha det nu, så jag kan kramas lite..
.
 

bara en vecka, bara det!

Det är tredje dagen som det är upp tidigt och det är jobb. Den här morgonen gick jag upp lite tidigare just för att kunna lyxa lite, har varit ute i solen och ätit frukost, det är alltid så fridfullt på landet en sån här tidig morgon, jag älskar det.
 


 
 
 
 
 

tankar, handlingar och en väldigt trött tjej

Vaknade kvart i 6, saknade Henrik, smsade Henrik, åt frukost, åkte till stan, gick ner till jobbet, jobbade, åt lunch, jobbade lite mer, slutade 18, åkte hem, tog på mig träningskläder, glömde äta kvällsmat, hämtade hunden, gick några kilometer med hunden, lämnade tillbaka hunden, gick för att hämta musik, gick en 2 timmars powerwalk, började tänka på mina fina i Västerås, saknar mina fina i Västerås, kom upp i 13,8 kilometer, gick hem, kom hem, slängde in en tvätt, gjorde rent på marsvinen, flyttade tvätten till torktumlaren, åt kvällsmat, diskade, tog av mig kläderna, ringde Henrik, lade på, gick in i duschen, kom ut ur duschen, borstade tänderna, gick till sängen, ligger i sängen.. Snart bara en vecka kvar tills jag är hos dig..

Hallå, kan man få en till tröja eller?

Vart alldeles ledsen i ögat när jag vaknade imorse. The love takes over. Det var nämligen så att den tröjan som H lämnade kvar, luktade bara han när han åkte. Men imorse när jag skulle minnas lite så var det borta, helt borta. Den luktade bara vanlig tröja.

Det börjar bli jobbigt nu, tur att det bara är 8 dagar kvar. Men idag ska jag tänka lite mindre, de har jag lovat mig själv. Puss

Min fina Henrik

Kolla vilken bild som blev skickad till mig idag! Söta älskade pojkvän, sluta göra så att jag toklängtar efter dig. Bara 9 dagar kvar!!
 
 

När dagarna innehåller kalas, längtan och jobb

Jag är uppriktigt ledsen för min dåliga uppdatering. När det inte går att blogga genom mobilen så suger det, jag sitter nästan aldrig vid datorn. Så kan blogg.se vara snäll och fixa sin app?!
 
Här kommer bilder från 20 års fest hos Nic och Ylva, dagarna efter varandra. 
 
Lördagen:
 
FinFrida
 
Lisa från gymnasietiden
 
Snarkande Bosse
 
Flygande Bosse
 
Tjejerna som är samlade
 

Igårkväll
 
Vackra Visby

Jag och fina Sofia från Stockholm
 
Ylva, jag och Sofia
 
Blev en kväll på Wallers
 
Nicoline och Olivia
 
Söta Agnes
 
 
 

RSS 2.0