Hemlängtan

Jag är i lägenheten i Stockholm, saknar Henrik så jag får ont i magen. Känns inge bra alls. Brukar nog vara värst dem första dagarna. Imorgon är det första dagen, blir roligt. Puss


Jag vet vad jag har, vet du?

Ibland behöver man stanna upp i vardagen och bara reflektera. Idag är en sån dag. Jag stod precis med en kavaj i ena handen och skrivblock i den andra för att packa ner in i min stora röda resväska som har varit med i många städer. När jag packar har jag som grej att jag alltid lägger väskan på sängen för att sen fylla den, idag påmindes jag om hur fint vårt sovrum är. Vi hade bäddat ihop och plockat bort allt onödigt, ett litet tag stod jag där och bara tänkte på hur glad jag är. Vår lägenhet är så fin, vilken 20-åring får göra om en hel lägenhet efter förslag och därefter inreda den själv? Givetvis med lite kompromisser med Henrik, men de gör inget, det blir mer vårt då.
Nästa helg ska jag och Henrik åka till Gotland, min farbror ska ha storkalas och jag ser det som en ultimal chans att få åka hem och träffa min älskade familj inkl. vår lilla vovve. De personerna jag ser upp till och värderar väldigt högt, ska jag få vara med en hel helg. Sen jag flyttade hemifrån har jag börjat förstå och insett vilka personer som ger mig energi och vilka som får mig att växa. Dem ska man ta vara på. För mig är det bra att ha olika personligheterna kring mig, då lär jag mig och det är något jag älskar. Jag har en tjej i Stockholm som jag brukar åka till, vi träffas och bara babblar och även fast vi inte känt varandra mer än ett år så känner jag en trygghet, hon är lite som min extramamma. Jag har en annan tjej som jag driver mitt ideella arbete ihop med, där flödar idéer och energi och vi har så kul ihop. Jag har andra tjejer som har blivit en del av mig för att vi har historia och jag har tjejer som är likasinnade och man har träffats genom entreprenörskap. Jag är så glad för detta, det känns magiskt att oavsett vilket humör på så har jag alltid någon att vända mig till. Dem ska man vara rädd om, och det är jag, verkligen.

Imorgon startar min drömpraktik, jag kan inte riktigt förstå att jag ska få vara där i nio veckor, det ska bli otroligt. I smyg så berömmer jag mig själv att jag har kommit dit jag vill, det är starkt att jag klarar min egen press och ibland andras. Jag berömmer och bekräftar mig själv ofta, desto fler dagar i mitt liv desto mer gör jag det. Det ska man göra. Någon som hjälper mig mer med detta är min egna älskling Henrik. Från att ha haft en jättekrånglig start på förhållandet till att vara närmare än någonsin. Det kommer bli jobbigt att vara ifrån varandra men vi kommer klara det fint. När jag var mindre och hade små förhållande var det så himla viktigt med utseende, charmighet och några andra ytliga saker men i dagens prioriterar jag så mycket annat som smarthet och humor. Jag och Henrik gapskrattar varje dag och det stärker mig. Jag är så glad att jag har honom. Verkligen.
På tal om det så ska jag pussa på honom fram tills jag åker.

DAGS FÖR FLYTTEN TILL STOCKHOLM.


IKEA i ett nötskal

Blir man inte helt lycklig i hjärtat när man ser saker som detta, inlägget har närmare 6000 gillningar och lades ut igår. Otroligt!


Kalasfin

Se vem jag hittade på kalaset, min nya älskling Lova, ca fem veckor gammal. Aww.
Kan jag få den?!


Skön lördag

Tjejkvällen igår var jättemysig, det blev till sist en oplanerad utgång, sånt gillar jag.

Jag har redan klarat av en mysig frukost och ett simpass. Nu är det dags för kalas :)

 


Finfin

Se vilken liten sjukling, och sen ska jag på tjejkväll. Awww.


Fredag, igen

Jag är helt slut efter dagen med tenta och läkarbesök. Det kändes riktigt bra så nu är det bara att hoppas :)

Det roliga av dagen är kvar, träning och tjejkväll! Wohoo!


Teknik, hatar teknik

Min väckarklocka ringer alltid, men inte idag. Inte när jag har läkarbesök och tenta. Puuhhh.


Pensionärer alltså

Märks det att jag fått åldersnojja eller? Det är inte det enda jag har, jag måste vara nära Henrik hela tiden för att jag flyttar på söndag, så, för att jag ska kunna sova samtidigt som jag vill ha honom bredvid mig (jag kan absolut inte sova när någon ser film i samma rum) så har vi en lösning, nämligen hörlurar. Hallå, vilket charmtroll?! Handen innanför byxorna saknas bara sen ser han ut som en riktigt geek ;)


Mot nya utmaningar

Är det inte galet vad fort tiden går, redan på söndag flyttar jag till Stockholm för nya äventyr. Jag har fått min drömpraktik och ska vara på Svenska möten i 9 veckor. Jag och mina fina vän Erika ska dela på en 2:a relativt centralt. Det känns så bra.

På svenska möten ska jag flyttas omkring på olika avdelningar så som försäljning, ekonomi och marknad där jag också vill fördjupa mig lite.
Den personalen jag har träffat verkar fantastiska och jag kan inget annat än att vara så taggad! Blir så glad när jag tänker på det att jag faktiskt lyckades få en plats där..


Det tar sig

Starta eget kurs del 2 igår var riktigt bra, det var marknadsföring på schemat och jag lärde mig en hel del. Det var företaget Nordinspire communication som föreläste och de märks att de vet vad de pratar om! Mycket bra!

Kvällsjobbet med alumni var peppat, vi håller våra deadlines och har kommit en bra bit på vägen trots lite ändringar. 11 december smäller det? Ni är väl med ?!


Bra onsdag, det blir vad man gör det till!

Tog en sovmorgon imorse, skönt. Henrik är jätteförkyld och jag är så
rädd att bli smittad.
Vi har precis lyxat men pannkakslunch, nu ska jag plugga sen erbjuder dagen träning, starta eget kurs och kvällsjobb med Moa och Alumni. Härlig dag!


Dumma dig

Jag var riktigt trött när jag kom hem så jag hat vilat och pysslat lite hemma under dagen.

Jag kom precis hem efter en timmes simning, så himla skönt. Dock höll jag på att lacka ur, jag ska berätta.
Jag lovar att ha respekt för gamlingar om dem har respekt åt mig. Jag har sagt förut att vi inte går nå bra ihop och jag säger det igen. Oh hell vad trött jag blir. Jag blev påsimmad av en gubbe, och jag vet att han gjorde det med mening. Han log nästan lite, men jag såg honom allt. Hur nöjd han var , som bara plogade på. Usch.


Henrik och Gina agerar pensionärer?!

När jag ska vakna till på vardagsmorgnar så går jag in halvdöd i soffan och sätter mig framför Nyhetsmorgon, bara i några minuter, för att piggna till. Idag var jag för seg, så jag missade nyheterna imorse, när jag sätter på Tvn så är Peter Jihde i rutan. Jag blev så förvånad att det såg ut som om han började bli gråhårig. Tydligen så tyckte jag att det var ett fantastiskt samtalsämne med Henrik, jag skriker till honom som står i badrummet:
-har du sett att Peter Jihde börjar bli gråhårig?!
H: -Ja, han blir väl äldre liksom, vet du om att han är ganska kort?
Det roliga är att jag hör "kock" så jag svarar: -vadå i grunden menar du?!
H: -va?!
Jag hör "ahhh" så jag svarar: -okej..

När jag har suttit och funderat ett tag så får jag verkligen inte ihop det, vadå Peter=kock?
Jag: vänta lite, menar du kort?!?

Hahaha vad gamla vi börjar bli!


Dags för starta eget kurs!

Äntligen dags, woop woop!


Får inte ihop det

Någon av mina läsare som har hört Christina Aguileras senaste album? Bi-on-ic? Väldigt speciell stil som inte alls är likt henne. Jag får liksom inte riktigt ihop det, jag kan inte heller bestämma om jag gillar det eller inte..


Otrolig veckostart!

Har precis var och simmat 60 längder, så otroligt skönt att träna på morgonen. Min favvis. Det var mörkt ute när jag gick till badet och sen var det så kallad mysbelysning i badet. Det gillar jag.

Nu blir det hem och jobba lite med Alumni, har möte ikväll vilket innebär några roliga deadlines som måste klaras. Sen ekonomi med mallan brallan.
Vilken start på veckan!


Kreativa möten

UF Alumni Västmanland går framåt, vi har kommit långt ikväll och det känns så himla bra att jobba med Moa. Vi kompletterar varandra fantastiskt bra och jag tror det är otroligt viktigt när man driver projekt tillsammans.


Veckans tighta schema

Ska snart iväg på möte för UF Alumni, ikväll ska jag och Moa träffa några andra almumner som har erfarenhet av liknande projekt som vi håller på med, så nu blir det lite tips och självklart lite tjejprat.
Innan mötet ville jag gå igenom kommande vecka som är riktigt tight, men roligt att det händer lite!
 
Måndag: Morgonträning med min fina, eget arbete, starta eget kurs och kvällsmöten med Moa
Tisdag: Skola, simning, jobb med UF Alumni, kvällsträning
Onsdag: Morgonträning, skola, starta eget kurs, kvällsträning
Torsdag: Skola, lunchträning, inspirationsföreläsning med David Mesch, plugg till tenta
Fredag: Läkartid (min p-stav har flippat ut totalt), ekonomitenta, ut och äta med Moa
Lördag: Packa+Gina o Henrikdag
Söndag: Flytt till Stockholm
 
Ser ut som en bra vecka, visst?! :)

På gång!

Har fått ett smått beroende av simning, så sjukt kul. Har simmat varje dag hela veckan nu. Nice!
Nu när jag har gjort det, lagat lunch, pluggat och plockat hemma. Då är det dags för lite belöning, ska iväg och sola :)


Hemsk natt

Jag vaknade första gången vid halv tre i natt, hade sådana totala värkar i hela magen. Det var exakt samma värkar som jag kan få om jag äter lantchips, dem jag är allergisk mot. Skillnaden var att jag igår åt vanliga chips, och en väldigt liten mängd.

Det är fruktansvärt att bli sjuk på natten, tårarna gick inte att hålla borta, gjorde så otroligt ont och jag kunde inte sova. Jag gick ut och lade mig på soffan, så Henrik skulle slippa att bli drabbad när han skulle upp och jobba. Sista gången jag kollade på klockan så var den kvart över 5, då hade jag inte sovit en blund sen jag vaknade halv tre.

Henrik väckte mig en timme senare när han skulle till jobbet, smärtan hade gått från magen upp i högra sidan av ryggen.
Jag minns inte ens hur jag kom till min säng imorse, jag måste varit helt död.

Resultat av detta för att avsluta tråkigheterna. Gina kommer aldrig mer att äta chips som liknar lantchips. Fy fan.


Träning och helt slut

Jag har haft egentid, vi har tränat och ätit god middag. Vi båda är helt slut så det lär bli en kväll i soffan, om ens det. Sängen direkt kanske?!

Älskade Henrik blir lite sur när jag bloggar, borde ju vara med honom faktiskt. Puss på er

Visst ser han lite sur ut? Aww


Lördag och en massa tid

Jag gillar inte att vakna utan Henrik. Han är på jobbet och jag känner mig lite ensam..
Jag ska försöka att ha egentid idag, göra naglarna, gå och sola, ta någon ansiktsbehandling eller något..
Vid 15 kommer han hem och då ska vi simma igen, sjukt kul är det, nu när jag lärt mig tekniken.
Ikväll blir det lugnt, jag vill hålla mig i soffan under en filt men bi går ser om Henrik håller med ;)


Alldeles för mycket shopping!

Hallå där, kom precis hem. Jag älskar Västerås shopping, dem har öppet länge och det är stort vilket gör att det inte märks när det är mycket folk.
Det blev en hel del shopping, jag hade ett presentkort med mycket pengar så det var bara att inhandla väl behövda saker. Resultatet blev två jeans (dem mörkblåa nudiejeansen är i en strl för liten så dem ska jag bara komma snart, dyra peppjeans ska de tydligen kallas;), träningsläger (underställ och träningsjacka), två tunikor, tights, en kofta, en tröja och en baddräkt.

Ja, Henrik var relativt trött att bära en del av kassarna. Hehe :)


Bästa av min fredag

Kan jag få den?


Fredagens framgång

Jag och Moa hade ett riktigt bra möte igår, vi har gått igenom eventets punkter och snart är vi färdiga med eventplanen, roligt. Då är det all marknadsföring kvar bara :)

Jag och Henrik var simma imorse, han lärde mig en ny teknik som var riktigt bra. Småsexigt att ha sin pojkvän som tränare, borde prova! ;)

Nej, slut med larv. Nu blir det shopping! :)


Två hela år

Jag har glömt att berätta för er att min prövotid på mitt körkort gick ut i måndags, de är ju helt galet vad fort tiden går. Jag kom ihåg att det var en av dem svåraste utmaningarna jag haft, ändå tog jag det bara på 27 dagar från att börja på noll. Jag tycker inte bilar är roligt på något sätt, men jag var bara tvungen att ha det när jag bodde en bit utanför stan och det stod alltid lediga bilar hemma och bara gapade. I somras hade vi till och med varsin bil. 4 bilar på 4 personer, det var soft faktiskt.

Ger man sig fan på saker så går det. De är jag helt säker på. Man behöver ha enorm vilja och vara lite envis. Då går nästan allt.


Nästa

Klar med ekonomi och dags för lunch med fina tjejerna. Puss


Underbar torsdag!

Jag tog halvmilen imorse, det är underbart att börja en solig dag med ett träningspass. Jag ska verkligen fortsätta att träna innan skolan, jag får en sån frisk känsla i hela kroppen.

Nu är det dags för skola och ekonomi. Jag har en fullspäckad och bra dag framför mig!


När jag älskar livet

UF alumni, fruktsallad, choklad, planering och massa tjejsnack. Kan vara när man älskar livet som mest.

Hur söt är inte Moa alltså?


Träning och effektiva möten

Har kört dubbelt träningspass idag, och det känns i mina ben kan jag tala om.
Imorse körde jag 7 km och nu ikväll en timmes simning med Henrik.

Jag ska skynda mig iväg och möta upp Moa, äntligen dags för möte!!

Bilden föreställer en Henrik som alltid får vänta, nu spelar han nå spel på mobilen. De kan man ju också göra ;)


Jobb jobb jobb

Jag var och jobbade igår på Clarion Collection här i Västerås, så himla roligt att vara tillbaka. Kommer jobba ett pass ikväll med.
Det är väldigt bra att jobba medan man pluggar, just nu jobbar jag på timmar där jag kanske degar i soffan eller tränar så det blir inte så krävande när det bara är några timmar. Det som är att min skola är uppbyggd med 100 % närvaro, man ska gå i skolan 9-16 varje dag. Så är ju inte riktigt dem andra skolorna uppbyggda, där har man några timmars föreläsningar i veckan sen eget arbete..


Spöregn och iskallt

Det är verkligen höst, jag skulle cykla hem från en krävande skoldag och sen öste regnet ner. När jag kom hem var jag pissblöt och jag tappade hela min motivation på vägen hem. Attans.

Jag skulle behöva träna för att jag ska jobba ikväll. Mötet med Moa är framflyttat till imorgon. Men på något sätt vill jag bara krypa ner i soffan under en filt och somna. Får man göra det kanske?


Ekonomi, debet, kredit och sånt där

De gäller att vara med nu när vi har ekonomi, de är ganska klurigt men jag försöker hålla upp huvudet!

Annars är det en bra dag!


Äntligen måndag

Jag och Henrik lyxar på en måndag, kan ni tänka er?
Nää, dags för måndagsmiddag, en hedlig chili con carne med hemmagjort vitlöksbröd!


Planer blir verklighet

Imorgon ska jag ha möte med Moa igen ang. eventet i dec. Vi ska skriva mål och syfte för oss själva så att vi har klart för oss själva vad vi vill få ut av det.

Det är så roligt att jobba med UF Alumni, UF kontoret både nationellt och regionalt är jättebra partner och det känns roligt att jobba med dem. Mitt sätt att få energi och lite bekräftelse.

Bilden är på mig och Moa ifrån galan på konferensen i Portugal.


En ny, bra vecka!

Jag var lite trött imorse så jag började med halvmilen för att vakna till, är mycket piggare efter en dusch och lite mat.
Har en bra vecka framför mig med träning, möten och plugg. Givetvis lite kvalitetstid också!

Jag kör på grönt idag, vill spara höstkläderna så länge det går i garderoben, dem lär bli använda ändå.


Lyckan blev total!

Hallå, hur häftigt är inte detta? Aww!


Wohoo!

Har precis åkt insane och extreme, är lite snurrig i huvudet så nu ska vi varva ner med kvasten. Så roligt att vara här med min älskling, syster, bror och hans flickvän Sara.


Grönan!

Nu är vi redo för Grönan, puss


Gröna Lund!

Jag har totalt glömt bort att berätta att jag ska spendera hela min söndag på Gröna Lund. Ska bli så kul! Vi ska möta upp Robin och Sara imorgon som också ska med!

Men innan det, movietime! :)


Fikapaus!

Jag klippte lugg på Linn idag, vad tyckte ni?

Vi tog en fikapaus på stan, mys!


Strålande lördag

Vi har sovit ut, jag har pysslat i lägenheten och nu blir det riktigt lördagsbrunch! Pannkakor för alla delar,:) (kan vara att Henrik ser lite hungrig då han gjorde alla pannkakor)

Idag finns det inget på schemat, så varför inte bara göra vad man känner för? Precis!

Trevlig lördag!


Hög nivå ikväll

Ikväll har jag lagt en hög ribba på mysnivån, jag har min syster och min pojkvän omkring mig. Tack!


Känsla!


Framgång och mycket mer, nu kör vi!

Jag vaknar och känner efter, känns lika bra idag med.
Från och med igår är jag och Moa alumnirepresentanter från Västmanlands region och arbetar i styrelsen för ung företagsamhet. Det känns fantastiskt. Det är också nu vi kan börja med vårt projekt och det är just det här det handlar om.

Vi ska få Alumni nätverk att växa och bli större i Västmanland. Det ska vi göra genom att driva projekt som innehåller olika lärorika event som ska genomsyra glädje, positiv attityd, respekt och vilja. Första eventet har redan ett spikat datum, 11 december och innehållet är gott som spikat. Nu ska vi jobba på marknadsföring och rekrytering för att hitta alla sköna personer som är blivande alumner.

Alumni nätverk är ett nätverk som man har chans att gå med i om man drivit UF-företagande. Jag läste mitt UF år på Gotland och jag, tillsammans med en annan tjej skapade en gotländsk getost ändå från grunden. Marknaden erbjöd inte men efterfrågade. Det gick sjukt bra för oss!
Om du har drivit UF-företag och befinner dig i Västmanland, boka in 11 dec!


Min torsdag!

Skönt med torsdag, redan i eftermiddag får jag helg! Jag startade dagen med att möta upp glada Maria, tjejen som sprider glädje! Jag har en sjukt bra dag framför, får info ang. det stora examensarbete, 2 timmar ekonomi, möte med UF kontoret, fix på stan, hem och träna och sen god middag. Woop woop!


Kärlek

Och så blev jag världens känsligaste..


Ekonomi, simning och möte - min onsdag!

Dumma mig, bloggar lite på lektionstid. Vi har genomgång just nu och jag kan redan. Busiga jag.

Jag har en bra dag framför, ska träna efter ekonomin, simma lite, sen ska jag möta upp Moa för lite info ang. ett viktigt möte imorgon. Efter mötet imorgon ska jag berätta för er om vårt projekt!


Godnatt

Efter en kväll med träning och massa plugg går jag och lägger mig helt slut. Det är i sådana här stunder man behöver sin kärlek. Godnatt.


Höstdag!

Var tog den här sensommar vägen? När jag pratar med mamma låter det som att den har stannat på Gotland. För där har man åtminstone kunnat sola ute idag. Annat gäller i Västerås, där vräker regnet ner och de är en riktig höstdag.

Nu: matdags med fina Malin!


Ser ni?

Någon som känner igen detta armband?
Ni som gjorde det: yes det är det och jag är. Inte mycket, inte lite utan något mitt i mellan. Dem röda är min favorit!


Ekonomi på schemat!

Pyjamaspartyt är över och snart är det dags för skola. Huvudvärken har inte släppt sen igår så även idag knaprar jag Alvedon. Härligt!
Min första dag med ekonomi, jag pluggade på igår så det ska faktiskt bli roligt att och spännande att få träffa Curt igen, vår lärare!

Jag hade tänkt att träna ikväll för att må lite bättre, får se hur det blir med den saken. Ikväll ska jag och Malin göra gomat, längtar! :)
Ha en bra tisdag!


Att ta vara på tiden

Man ska passa sig för att ta saker för givet, det kan liksom ändra sig så snabbt. Jag vet att jag ändå är ganska duktig på att värdesätta det jag har, jag försöker ofta påminna dem omkring mig hur bra och betydelsefulla dem är för mig. Men ibland så missar även jag verkligheten, de är då det slår som ett slag i magen när det helt plötsligt inte var säkert att man hade det man trott. En händelse, ett tänk och några få ord förändrade mina dagar framöver. Vissa kommer ihåg och vissa glömmer den där konsekventanalysen som jag komiskt nog tog upp för någon dag sen. Nu är vi så långt ifrån varandra men jag kan fortfarande minnas varenda min, varenda steg, varenda ord du sa den kvällen. Jag vill vara så nära dig, jag vill säga att du är en av mina bästa och finnas för dig varje dag. Om enkelheten bara tillät. Det kommer tillåtas, bara tids nog. Jag saknar dig, även ikväll.


Sep. 10, 2012

Den nya officiella videon för Tomorrowland 2012 har kommit ut. Jag kan inget annat än att njuta av att få en återblick till juli månad, där jag och Erika hade fantastiska dagar.

Ikväll kommer jag tillbaka till verkligheten, har pluggkväll med Malin. Vi kör en liten sleep over också. Mysigt och efterlängtat. Puss


Tack för igår!

Vilken fest det blev, såg jag iaf imorse när jag gick till köket och hämtade vattnet. Oh hell. Efter två timmar var lägenheten som ny.

Att städa själv i tystnad i ett par skor pga krossat glas med sprängande huvudvärk har gjort att min syn på städning och förfest har ändrats lite. Städning har fått en helt ny dimension. Helt ny. Puss och god natt, nu laddar vi inför en ny skolvecka med företagsekonomi.


Lunchpaus!

Vi orkade systemet sen tog vi en lunchpaus (försöker smöra lite för Henrik för att han ska hjälpa mig att panta imorgon), lite lyx måste man få en lördag!


Äntligen klassfestdag!

Hallå, ikväll är det fest här i lägenheten, hur ska alla få plats? Borde gå. Dags för mig och Henrik att ta oss ner på stan! Puss


Så fin.

Ikväll är jag med min älskling, jag har honom helt för mig själv. Efter 2 filmer och en massa mys i soffan så förflyttar vi oss till sovrummet. Skön fredag. Innan jag släcker så tittar jag på min fina bakgrund, som varje kväll och är riktigt nöjd med livet. Godnatt!


Bara för att jag kan

Jag ligger i sängen än, vill känna lite extra att det är helg. Så jag ligger kvar, bara för att jag kan. Dock är det lite deprimerande att ligga kvar själv. Henrik är på jobbet och kommer idag vara där oändligt länge.

Jag är nöjd nu, jag har så många fina omkring mig, det är fint hemma (förutom disken från tjejkvällen igår som jag lovade Henrik att fixa innan han kommer hem), de är bra kurser i skolan och mitt och Moas projekt går framåt. Underbart.

Om min familj hade varit här hade de varit perfekt, men inget är perfekt så de är bäst att dem stannar på ön.

Minns ni ringen jag fick av Henrik. När jag har den på mig känner jag mig så fin. Jag totalt älskar den. Varje gång den sitter på mina fingrar så blir jag påmind om hur bra jag har det och hur bra han är. Så lyckligt lottad jag är, egentligen inte, det var inget lotteri, det var strategi hela biten, om ni bara anade hur många sätt jag funderade ut hur jag skulle få honom. Och till sist, här är vi.


Om man kan ha en bra kväll så har jag det!

Med mina älsklingar!


Stan med mina fina flickor

Nu blir de stan med mina gullungar! Puss


Det bästa, om jag ska vara positiv

Dagens bästa tänk, lösning och ord. En konsekvensanalys. Konsekvensanalyser.


Energi och glädje!

Mötet igår tog raketfart! Det är fantastiskt att jobba med Moa. Vilken tjej!

Idag jobbar vi med revenue management, jätteintressant! En otrolig bra föreläsare vid namn Fredrik Önrup. Vi pratar om att effektivisera hotellens, restaurangernas och konferensernas intäkter.. :) vi har några övningar med Lego också :)


Dags att börja med projekt!

Dags att börja jobba på vårat projekt, otroligt kul att äntligen starta igång.
Dagens uppgift: brainstorma och vara kreativa!


Konferens och så mycket mer i Porto

Jag är tillbaka på hemmaplan, var det faktiskt redan igår men kände att jag behövde en pausdag för att komma ifatt. Min vecka i Porto, Portugal har varit fantastiskt. Jag har träffat så mycket människor, lärt mig mycket och kommit hem med en hel del insikter. Igår fick också jag och Moa ett litet klarttecken på att vårat projekt kanske starta igång, wohoo! Mer om det senare.

Jag ska snart iväg till skolan, bjuder på några bilder från veckan, hörs senare!

 


RSS 2.0