JAG FÅR INTE NOG AV HENNE!



Jag sa i nått inlägg här för ett tag sen att min mp3 var min räddare, Och Kelly är ju det som spelas mest nu i mina öron.
Här får ni iaf en av mina favoritlåtar med henne!

DET SVIDER.


Jag måste börja med att säga GRATTIS NICOLE PÅ 16 ÅRS DAGEN! Hoppas du får en underbar dag, fast det regnar och är mulet :(

Jag tänkte, eftersom att det är måndag skulle ni få se hur min vecka ser ut:
  • Måndag, (Idag) Jag ska in på sjukhuset, har fått tid vid halv tre för att göra lite prov och kolla till min sjukdom.
  • Tisdag, jag ska in till stan och fixa lite smågrejer, maybe lite shopping ska jag nog kunna klämma in! Sen ska jag ta det lugnt och hade tänkt att träffa Stina eller Maja för en efterlängtad fika.
  • Onsdag, börjar jag jobba. Jobbar mellan 12-18. Har inget planerat på kvällen! Att gå och kolla på Tiljans hade inte varit fel, det brukar vara en bra show!
  • Torsdag är samma som onsdag, jobbar samma tid. Ledig efter 18.00.
  • Fredag jobbar jag också, men då ska jag hitta på nått kul efter jobbet! Jag menar, det är ju ändå fredag!
  • Lördag, ska jag sova ut för fem öre! Men sen ska jag, Linnea och Nicole ut till gotlands rockfestival Vadstuck! Ser verkligen framemot att träffa lite folk där :)
  • Söndag, slappardagen number one. Varför inte bara mysa och ha filmkväll med mina favoriter?
Låter som en helt okej vecka va? :)

Jag måste bara säga att jag är lite stolt, jag har högst nu bloggat i två veckor eller något liknande! Och det har redan höjts med 100 personer! Vad kan det bero på? :) aja, det är bara hoppas att ni tycker detta är intressant :)


/ Gina Hedrén.

I WANNA BE WITH YOU. THERE´S NOTHING MORE TO SAY.

Tänkte att ni skulle få se lite bilder från idag när Nicole firas 16 år :)


Julia och Linnea äter tårta


Uppdukat så fint


Jag har hittat mitt smultronställe


Jag och mina älskade smultron


Bara för att det är ni


Mari Jungstedt kom förbi och grattade Nicole :)


Jag och min sötnos


Utan dig vet jag inte vad jag hade gjort


När jag koncentrerar mig


Bara du tog bort det du har i din högra hand

JUST LEAVE ME ALONE.

Idag är det mycket planer på schemat, jag har precis landat hemma hos Nicole efter en trött morgon, så nu ska jag duscha här och fixa lite, sen har Nicole någon slags släktbjudning idag (?!) som jag ska vara med på, Linnea och Julia kommer hit senare med. Tyvärr kunde jag inte sova här för att imorn ska jag in på sjukhuset för min sjukdom inte går bort, och har kanske gått upp i njurarna. Så inte nog med allt annat så har jag också vart grymt sjuk. En svårare tid att gå igenom får man leta efter. Men men, nu är det snabba tag för dom kommer kanske redan om en timme och här sitter jag!

// G.


STÄMNINGEN ÄR NERE.

Allt är nere, nere vid botten. Jag ska försöka börja blogga vanligt igen hade jag tänkt. Men förklaring varför jag vart så dålig är att jag har bara velat vart för mig själv, att få tänka klart helt själv.

Jag mötte honom igår för att vi skulle prata ut, inget var kul, det var bara hemskt. Bara jag såg honom fick jag flashbacks sen vi var tillsammans. Allt det där när man möttes och man ville säga "Jag har tänkt på dig hela dagen". Det hade jag ju, men inte så. Vi var ute och gick i två timmar och vi bara pratade, senare gick vi hem till honom och fortsatte att prata ut, men kom då in på dom mer intima grejerna som verkligen sårade mig igen, Den bittra sanningen. När han sa sakerna, så ville jag bara säga "Nej stopp, sluta, jag vill inte höra".
Det kändes ändå skönt då, att bara få säga vad man tycker. Att jag var djupt besviken på båda och en hel del annat. Nu är det annorlunda. Jag fick ett tydligare sätt att se allt på igår och fick också en känsla av att jag visste vad som skulle hända och hur jag skulle göra.
Jag hoppas verkligen att båda två förstår nu vad dom gav sig in på, jag skyller inte mer på den ena eller den andra, MEN jag själv vet vem som har störst del i det här.
När du sa att du ville fortsätta umgås som kompisar för att du tyckte om mig visste jag inte vad jag skulle säga. Jag tror dom flesta vet att när man säger att man ska vara kompisar efter så blir det aldrig så. Och tror jag inte jag orkar med det heller. Nu är det bara för min del att svälja, tänka och gå vidare.


Idag tog mamma med mig på stranden, för att jag ska försöka koppla bort allt, så just nu är dagens räddare min mp3 som jag håller så kär. Det finns inget som ibland läker något så bra som musik. Veckans musik jag inte lämnar ifrån mig verkar bli Kelly Clarkson, hon passar mig även vilket väder, humör eller hur någonting är. Ikväll hoppas jag att Nicole min älskling kommer förbi en stund. Nicole fyller redan 16 på måndag och hon den andra fyller dagen efter. Jag vet inte hur jag ska göra med de, när jag ser bakåt så finns det nog ingen av hennes födelsedagar som jag inte vart med på så länge hon inte har varit bortrest. Aja, borde jag åka dit även fast allt har hänt? Det återstår att se.


RÄKNA INTE MED MIG.

Jag vet inte vart jag ska stå,
jag vet inte vem som säger rätt.
Jag vet inte hur jag vill ha det,
jag vet inte vad ni tänkte,
men något jag vet, är att
ni sårade mig totalt.


Jag vet faktiskt inte vad jag ska säga, jag pratade med henne igår, och de bara blev, konstigt. Jag har svårt att tro på dina ord men känner ändå att jag måste eftersom att du var min bästa vän. Ska jag någon gång kunna lägga det här bakom mig och bara gå vidare så ser jag det här som det enda alternativet. Jag förlåter dig verkligen inte, för det är nog aldrig något jag kommer kunna göra. Men jag försöker bara lägga ner, jag vill inte bråka eller egentligen prata om det, för det finns inget att säga. Ni gjorde som ni gjorde. Och en ångrar sig men inte den andra.
Jag trodde att när man var tillsammans att man älskade den personen och bara njöt, men de finns tydligen dom som tänker på andra. Och jag trodde att en bästis pojkvän var en förbjuden kille. Inget man ens ägnar tanken åt?
Just nu har jag inte mått sämre, för jag fick veta att han sa att han offrade allt för att få henne, han struntade i mig, han struntade i sina vänner om vad dom tyckte. Bara han fick henne. Men hon valde inte honom. Hon valde mig. Men jag känner att allt är försent. Ni borde tänkt på konsekvenserna. Så jag ska bara låta er båda två bita i det sura äpplet och tänka efter om det här verkligen var värt det.
Ikväll ska jag träffa honom, för han behövde förklara sa han, Inget jag verkligen ser framemot. Usch.

NI LYCKADES, NI KNÄCKTE MIG.

INTE TRODDE JAG ATT 13 ÅR KUNDE FÖRSTÖRAS PÅ ETT DYGN.

A story from the past few days..



Ja, jag har ju sagt att mina dagar blir aldrig som jag tänkt mig, och vet ni. JAG HAR SÅ RÄTT. Och vet ni en annan häftig grej, jag lever som i en film. Jag ska berätta hela manuset.

Jag träffade den perfekta killen på en fest, vi pratade och hade jätte kul hela kvällen. Vi hade druckit och det ena ledde till det andra. Men det var något speciellt med den här killen, fina ögon och härligt skratt som gjorde en alldeles varm vid första träffen. Och det fick mig att fortsätta att hålla kontakten.
Jag fick samma kväll som festen veta att han inte bodde här. Men vi hördes ändå varje dag på telefon eller något annat sätt.
Även om jag inte kände honom så bra så visste jag att han var en bra kille, han lyssnade och när vi pratade hade vi alltid så kul. Vi bestämde oss för att han skulle komma ner och hälsa på över några dagar, han skulle bo hos mig.
Dom dagarna han bodde hos mig var verkligen jätte bra, jag kände redan då att jag hade bestämt mig, jag ville att det skulle vara vi. Jag blev pirrig så fort jag såg han och kände att det var helt rätt. Jag fick som jag ville och precis en månad efter vi hade träffats alltså 1 april blev vårat datum. Jag hade aldrig varit så lycklig i mitt liv, jag hade fått den sötaste, snällaste pojkvännen man kunde ha och alla vänner jag hade ska vi inte prata om. Alla var helt underbara.
Vi träffades nästan varje helg och alla helger med honom var helt sjukt bra, lika roligt hade vi jämt!
Vi åkte till Gröna Lund på en heldag med varandra och bara myste och gick runt. Du fick mig alltid så glad älskling.
Plötsligt kom något i vägen, eller han började intressera sig för annat än mig, mina kompisar blev tydligen väldigt viktiga och han älskade att bara lyssna på vad dom tyckte, tänkte och gjorde. Men vi såg iaf framemot hela sommaren vi skulle ha tillsammans, eftersom han skulle bo hos mig nästan hela. Det blev också mycket prat om det.
Och sen märkte jag att han pratade väldigt intensivt med en av dom, det blev bara mer och mer och hon började sedan visa sig i cam för min pojkvän, och det fick jag höra av mina andra kompisar (?) Jag kände att det här inte var rätt, och visade då eller försökte visa vibbar av att jag inte alls gillade det. Jag tog det som om inte någon av dom förstod eftersom båda fortsatte.
Men igår lyckades ni båda två, jag åkte hem från stan för att jag inte alls mådde bra, och han sa att han var kvar för att träffa sina kompisar, jag sa bara att jag ville att han skulle komma på kvällen.
Jag fick veta att när jag kommit hem att han inte alls var med sina kompisar ( om han inte hade fått tag i dom eller var det var) , nej han satt hemma med min bästa vän och såg tv precis vad han kunnat gjort med mig fast jag var sjuk. Jag blev då besviken och svalde det.
4 timmar senare får jag ett sms där det står " ska jag komma hem nu?", och jag ville bara svara "jaha , så nu duger jag".
Vilket fall kom han hem iaf, och han sa inte alls mycket men visste att jag var grymt besviken. Senare på kvällen kom min mardröm i uppfyllelse, han var kär i henne , och hon i honom. Jag bad honom välja och det slutade som det gjorde, jag kan inte vara tillsammans med han om han är kär i min bästa kompis. Därför avslutade vi vårat förhållande igår.
Det känns som det här var det värsta misstaget som kunde hända, du min förra älskade vän, vad tänkte du med? Det var såhär du ville ha det va? är du nöjd nu? Du lyckades iaf krossa allt. Och jag ber dig, låt mig vara bara. Det är nog, du har gjort tillräckligt.


P.S, Jag älskar dig fortfarande J. Och det är inget jag kan ändra på.

BESVIKEN PÅ DIG. BLÄÄ.

Jag tänker bara säga ett namn, MAJA.

Igårkväll var en jätte trevlig kväll. Som sagt så köpte jag, Linnea och Ylva en massa onyttigt :) Och ni kan ju bara se på bilden hur vi såg ut :) mahahahah! Men sen ringde Jesper och sa att hans vän hade ringt återbud så han kom till oss och såg lite fotboll, sen drog han och Linnea ut för en liten stund.. Sen fick vi för oss att köra lite styrketävling mellan Ylva och Jesper. Jesper vann i både armhävningar och plankan, men Ylva var inte långt ifrån asså ;) När om låg där kom Tor och Hugo, hahah undra vad dom fick för bild av oss :)


Idag vaknade jag hos Linnea vid halvtio tiden, vi bestämde oss för att gå Visby runt och genomförde det också ;) Senare kom vi hem och lite lunch, paaaaaaasta med skinksås ! Mmmm, I LIKE.

Kvällen kommer bli fuckad kul :) Vi ska hem till Tor och grilla ett gäng sen får vi se vad som händer, lite party, MAYBE.

Puss. //G



P.S I LOVE YOU J.

YEAH!

jag bloggar på! Verkligen stolt över mitt ambitiösa jag :) haha.

Nu sitter jag iaf här, Jesper kom precis från jobbet, och jag, Linnea och Ylva sitter och dricker PK! supergott och superflummigt!

Här ska ni få en vackerbild på oss om hur vi mår just nu! Hahah, se bara på oss!

Aja, LOVE GINA.



Dom snygga osminkade fjortisarna!

IT WON'T BE LONG.


Söndag, oj redan söndag idag, tiden går fort och redan om en vecka börjar jag jobba, + att mina kära vänner Nicole och Ylva fyller år den 30 juni och den 1 juli. Har lite att fixa med där asså :)

Igårkväll bestämde jag och Jesper att vi skulle träffa Ylva och Linnea innan han började jobba, han började vid två, därför ställde vi klockan vid 10, men både han och jag var helt slut i morse, och försov oss till halvtolv, haha, den tiden vi hade bestämt träff med dom, SMART. Så Jesper började skaka på mig i morse för att jag skulle vakna, hahaha.
Efter en grymt snabb frukost som bestod av en macka, så åkte vi iväg :) När vi kom till Tors kalkbrott så var ju inte snorungarna där, nej dom tog en extra tur i vildmarken och virra bort sig helt, IQ fiskmåsar.
Jesper var tvungen att åka ganska snabbt och efter det var det mycket tjejsnack. När vi sedan hade frysit rumpan av oss så hämtade Linneas mamma oss och jag och Ylva gick ut och åt :) muuums så gott.

Kvällens planer är att köpa hem massa onyttigt och bara se fotboll med massa skratt, MEN, Mina dagar blir ju aldrig som tänkta. jag orkar inte skriva mer.

Puss/G.

SOM GJORDA FÖR VARANDRA.


Oh ja, ni ser att jag bytt lite tema på min blogg? gulligt va? Rosa, MM I LIKE! - Nej tack , men jag kände faktiskt för att vara lite somrig ett tag.. Hoppas snart att Elin får lite tid över så hon kan hjälpa mig :)
Så. Nu har ni fått den saken förklarad, nog om det.


Jag har blivit sjuk :( jätte tråkigt, för jag skulle egentligen träffa dom här sötnosarna men inget av det blev av, så hela dagen har jag bara tagit det lugnt, usch på mig. Jag bara slappar, ( men vadå man måste passa på innan jag ska börja jobba ?! ) och nu sitter jag bara och väntar på att min älskling ska komma hem så det blir lite mys. Mamma har bakat en väldigt omtyckt cheesecake som vi snart ska få äta.. Mmmm. jaja.
Jag har verkligen inget vettigt att skriva, men de kan ju vara kul att höra att jag lever.

Pusss/G.

MIDSOMMAR

Jag ska börja med at t skriva och hoppas att alla hade en bra midsommar, Min var helt okej men kunde vart bättre kändes det som. Hade velat umgås med mina favorit flicks.
Men min midsommar började av att jag och Jesper vaknade ganska sen, runt halv ett (!?) Men vi kom hem vid 4 tiden kvällen innan så det var inte så konstigt.. Men efter det så åkte vi till Lickers hamn med min familj för att typ träffa folk :) Och gissa vem som man ser där dansandes? Jo Alexander Mattson i min gamla klass, har faktiskt bildbevis!


När vi hade varit där ett tag så åkte vi hem för att äta värsta middagen som var väldigt god! När vi ätit upp tog vi oss till Åminne för att fira själva midsommarkvällen, men de blev väl inte riktigt som tänkt utan vi träffade Tor (Jespers kompis) ett tag och åkte sedan hem. ( Nyktra? nej jag vet inte ). Kvällen var himla blandad men är jag med min älskling så är jag glad. :) och det var han som gjorde min kväll. <3




Sommmmmmmrigt right? haha dom bjuder jag på :)

BILDER FRÅN SVERIGE - RYSSLAND KVÄLLEN!


Ylva och Nicole lagom flummiga.


Ylva kan om hon vill.


Linnea, Nicole och min älskling :)


Nicole när hennes byxor sitter bak och fram, maha!

PUNKT SLUT.

Igårkväll åkte jag in till stan för att möta upp Ylva, Linnea och Nicole. Vi såg lite fotboll, men vi gick därifrån i andra halvlek, vi tyckte den matchen sög harpung enligt Jossan ( Linneas syrra). Jesper kom lite senare så vi mötte han och hans kompisar nere vid almedalen, väldigt trevliga faktiskt :)
Efter att vi sprang runt lite här och var så bestämde vi oss för att gå hem till någon Max där vi högst var i 10 minuter..
Haha, när en del fått i sig lite för mycket alkohol, så drog vi oss upp mot Öster för att sedan se om Max var öppet, dom flesta var hungriga.
Vi åkte hem vid 2 tiden och sen vart det mys hela kvällen för min del :)

I morse vaknade jag vid halv tolv och då skojar jag inte om att jag var helt död. Jesper med för den delen. Men de var bara att dra sig upp för att sedan möta upp Nicole i stan och Jesper skulle till jobbet. Jag kan säga nu att jag är helt slut, en hel dags shopping med Nicole tar på en. Jag hittade en fin tröja från H&M, och lite annat smått.

Ikväll återstår det bara att Jesper ska komma sen ska vi krypa ner och bada med Nicoles i hennes jacuzzi. I LIKE!
Puss/G.


JAG HAR TID

japp, det är sant, jag är helt helt rastlös. Jag har gjort allt jag ska nu och har ingen aning om vad jag ska göra, jag är trött och har heller inte lust för någonting just nu :) Men jag tänkte om ni vill att ni kan kommentera den bästa filmen ni sett eller någon bra, så man får lite nytt och fräscht på datan! Har sådan grymt dålig fantasi och jag kommer inte på någon alls nu. Så skriv gärna en film ni rekomenderar :)

SOM OM NI VET.

Dagarna går så fort, redan onsdag, och om jag tänker rätt så är det midsommar redan i övermorgon! ahh, den tanken får mig lite att drabbas av panik eftersom jag inte alls har något planerat ?! Vad händer i år liksom, förra året var det ju Fårö alla var på, men i år verkar det väldigt blandat. Aja, nog om den saken.

Igår förresten så träffades vi några vid almedalen och pratade, men en del (jag och Ylva) tröttnade ganska fort och sprang bort mot lekparken :P Så barnsliga vi är ännu :) tyvärr tog jag inga foton igår men jag lär göra det ikväll! Ni får istället en annan bild från strandpromenaden. :)


Dagens planer är väl att fixa lite här hemma, t.ex. i mitt rum som just nu ser ut som ett bombnedslag efter alla mina och jespers kläder... :P Sen senare ikväll ryktas det om att det är fest i nordegravar kl.6. Men då undrar man ju hur folk tänker, för vem fan sitter inte och ser sverige matchen ikväll som börjar 20.35?
Jag ska iaf se matchen hos Ylva är det tänkt, sen får jag se när Jesper slutar idag och han kan höra av sig. :)
Jag bloggar senare om jag har tid, Pusss /G.



ONSDAG.

Hej hej. Ojoj jag ser vad dåligt jag laddat upp på sistone, men de är ju bara för att jesper har kommit, och då umgås jag mycket med honom!
Igår så såg vi en film, den var himla speciell , kommer inte ihåg vad den hette, någonting med legend :P Sen åkte vi till Nicole och umgicks lite med folk. Och badade i hennes jacuzzi , haha stavas de så? :D
Idag har vi vart i kalkbrottet och tagit det lugnt och badat, de var väldigt mysigt!
Nu ska vi åka in till stan och träffa en massa folk på strandpromenaden eller almedalen, har inte bestämt oss än :)
Jag skriver kanske senare, + lite bilder om ni har tur!
Puss/G.


MYS.

Igår kom min älskling vid 12 tiden :) ahh så efterlängtat det var att träffa honom! <3
Idag har vi inga planer.. bara ta det lugnt, vi ska nog sätta oss framför en film om en stund. Puss/G.

AHH!

Nu är det faktiskt bara drygt 3 timmar tills jag får träffa min älskling! <3<3


NEJ NEJ.

Just nu känner jag att jag behöver skriva av mig, och jag kan säga redan nu att det här är ett väldigt negtivt inlägg.
Idag är min dag verkligen ett nej. Allting är fel och jag har inte lust med något, klockan är drygt kvart över tre och jag har inte gjort någonting. När jag vaknade åt jag pyttefrukost mot vad jag brukar äta, och sen lade jag mig ute i solen med min mp3 och the hives på nästan högsta volym. Så himla skönt att bara lyssna på dom när man vill rensa huvudet.
Jag känner mig helt besviken och tom, jag saknar allting. Många av mina favoriter kommer hem ikväll med båten från fastlandet. Och vi har vart borta från varandra i tre dagar men det känns som tre år.
Den här helgen har vart den segaste någonsin, men jag vet att det är för att jag bara går och väntar på att Jesper ska komma. Han har haft fullt upp den här helgen, både jobbat och gått på konsert vilket innebär att jag nästan inte alls fått prata med honom klokt, men har jag turen med mig så kommer han ikväll och sover vid mig.

När det var så där 3 veckor kvar tills vi slutade skolan hade jag som ett system. Jag gjorde vad jag skulle varje dag, och gjorde mina vanliga rutiner, Det fortsatt likadant nu när sommarlovet började. Men helt plötsligt för några dagar sen kommer jag helt i obalans. En gammal kompis som jag inte pratat med på ett år, kom och gjorde mig helt förvirrad. Jag förstår ingenting vad varken jag eller den personen håller på med?
När jag vaknar efter jag sovit en natt vet jag fortfarande inte om jag drömmer eller inte.
Och just nu, känns det som om jag aldrig saknat någon så mycket i mitt liv, jag som sagt känner mig helt tom, och det får både tankar och känslor på helt andra vägar. Och nu längre, vet jag faktiskt inte vad jag vill.
Jag känner också hur min tid med Ylva bara minskar. Ja, jag kan väl bara säga att tänk om hon flyttar. Hur ska jag klara mig här utan henne? Hur ska hon klara sig där utan mig? Det är ju trots allt isf 3 år utan varandra, först 13 år tillsammans och lika tajta, sen helt plötsligt blir det 3 år utan varandra. Jag vet inte om jag klarar av det, och jag vet inte om jag vill att det ska vara så. Jag vill faktiskt ha dig här, vet du det? jag vill ha dig här Ylva.

MINA DAGAR BLIR ALDRIG SOM JAG TÄNKT MIG.



Ja efter jag hade vart ute och tränat så kom ju solen fram :) jag blev så glad så efter en snabb dusch sa lade jag mig ute i solen. Och gud så skönt det var, första gången på lovet jag verkligen kände att det var sommarlov :) Men jag blev plötsligt helt trött så jag somnade, härligt härligt. Jag vaknade för en stund sen och kom på mig själv att jag måste städa mitt rum som jag lovat min mamma. Jag får börja nu!

Hörs senare! ciao! /G.






Hittade en gammal bild på mig och Ylva när vi ligger och solar, saknar dig baby!

JAG ÄLSKAR MIN BÄSTIS.

Hej hej! Idag började min dag jätte bra! Men jag drömde hela natten om att Ylva var vid mig, den jäveln har dragit till fastlandet :) men du kommer samtidigt som min älskling :D Annars så tog jag en lång sovmorgon, gud så skönt det var :)


Det här blir ett väldigt snabbt inlägg för jag har lite bråttom, har massa att fixa med! Nu ska jag ut och träna, hörs senare! Puss / G.

MED NICOLE.

Äntligen efter ett tag kom efterlängtade Nicole, så vi tog fram vindruvor och poppade popcorn och gick ut till Robins rum och såg en nyhemladdad film. Det blev 27 dresses. Riktigt rolig och bra faktiskt! :D


Är det någon som har sett den här filmen? kommentera gärna vad ni tyckte om den, från mig och Nicole får den 4 av 5 toast :)

HAHA, DET NYASTE.

  • Nu ska ni få lite update :)
  • Jag är skitglad :) för jag har precis pratat med min pojkvän, ( och då tänker ni såhär: aaah men de gör man ju varje dag?? men eftersom vi har distans så pratar vi inte så jätte ofta, + att han sa en del saker jag bara kan smälta av :) )
  • Jag har fått tillbaka min kära mobil!! Det känns så bra! jipppie!
  • Jag sitter just nu och väntar på min kära vän Nicole, vi ska se lite film och mysa :)
  • Jag har varit väldigt nyttig idag ( otroligt stolt! ) ;)
  • och till sist, jag måste bara säga att jag är väldigt avundsjuk på Elin Hansson, för att hon kan göra så grymt snygga designer till bloggar! Alla borde kolla hennes och även dom hon har gjort! http://elinhanssons.blogg.se/


VEM VET?



När en tjej:
Är tyst - så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud,
Bråkar med dig - tänker hon väldigt djupt,
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor - så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida,
Svarar jag mår bra efter några sekunder - mår hon inte alls bra,
Tittar sorgset på dig - undrar hon varför du ljuger,
Lägger sitt huvud på din axel - så önskar hon att du är hennes förevigt,
Försöker få kontakt med dig varje dag - då söker hon din uppmärksamhet,
Smsar ofta - vill hon att du svarar åtminstonde en gång,
Säger jag älskar dig - menar hon det,
Säger att hon inte kan leva utan dig - då har hon tänkt klart att du är hennes framtid,
Säger att hon saknar dig - så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör..

INGET SPECIELLT.

God morgon, god morgon.

Tänkte att jag skulle blogga lite just nu när jag vaknat för en stund sen, eller jag vaknade vid 11 :)

Dagens planer är väl att jag först ska träna lite.. sen ska jag städa mitt rum tills min älskling kommer ner, måste faktiskt vara lite fint :) sen ska jag fixa i min garderob för han vill väl ha lite plats där :)

Jag kan också hoppas på att min mamma kommer hem med min nylagade mobil :) hoppas hoppas!



Jesper<3

SOM VI SA.


Jag vill ha det som vi sa, föralltid. Det finns ingen person som förstår mig så bra,
du känner mig bättre än vad min egen syster gör.
13 år nu, och låt det förbli så.
Jag älskar dig.


FÖRSTA DAGEN PÅ SOMMARLOVET!

Ja, det här var första dagen på sommarlovet! Jag och Ylva invigde det genom att sova till halv ett, gud så skönt :):):)
Sen åkte jag hem för att fixa lite smått i mitt rum ( och ladda upp blogg! ) :D
Runt 5 tiden var jag inne i stan igen för att träffa min favoriter Ylva, Linnea och Maja. :) Vi gick och köpte jordgubbar och annat mys :)




DÅLIG.

Oj oj oj, vad dåligt jag laddat upp på sistone! Men det har varit så grymt mycket på senaste. Först balen i måndags, som jag kan berätta lite kort om:

Allting började runt halv 7 tiden och då skulle någon fototgraf ta ett stort gruppfoto. Efter det var det lite mingel, sen skulle vi gå in i matsalen och ta våra platser, (jag satt bredvid Johannes och Alex). Maten kom väldigt snabbt faktiskt.
Sen när vi ätit dom tre olika rätterna så flyttade förädrarna bort borden och det var dags för dans. :) Vi dansade nästan hela kvällen :)




Sen har det ju vart skolavslutning, vilket innebär att det äntligen är sommarlov! Jag tyckte den dagen var lite upp och ned. Men efter själva almedalen så gick min familj + Ylva och Linnea mot glassbaren för att köpa glass, jag och Ylva var så glada att vi lyxade till det med en glassbåt!



Haha , sen senare på kvällen var min och Ylvas familj ute och åt på trossen, det var riktigt mysigt och gott. Ylva + Jag mötte sedan Linnea för att köpa lite mys till "klassfesten" som ägde rum hos Vilhelm.




/ G.



OHH NOO!

Jag vet att jag sa att jag skulle ladda upp några bilder sen middagen igår, men jag har verkligen inte hunnit! Men dom kommer senare.. Annars var middagen skitkul! Den var super!! Berättar mer senare.. :) Här kommer en bild iaf!







Imorn är de skolavslutning! Jippppiiieee ! Ska bli så skönt :):):)

STRESS.

Hej hej!
Idag är allt stress, verkligen hemskt! Det är middag ikväll på skolan ( 9:a middagen ) och jag känner mig grymt stressad inför det.. Därför blir det ett väldigt kort inlägg.
Idag har skolan vart sug, varför gå över huvudtaget när vi ändå inte gör nått? Men jag, Linnea, Ylva , Stina och Maja sprang in på öster och köpte det sista!
Jag ska duscha nu, sen fixa håret och all make up. haha vi får hoppas att de blir som tänkt!
Bilder kommer upp imorn eftersom middagen slutar vid tolv i natt.

Puss /G.

SEG SÖNDAG.




Nu kommer de först lite bilder sen igår! Studentmottagningen...





Kvällen var väldigt trevlig. Mycket skämt, skratt och flams!


Idag vaknade jag vid Ylva som sov som en stock, men jag kasta en kudde på henne så hon vakna :) När vi sen hade ätit lite frukost så gick vi ut och solade, väldigt skönt och mysigt men fruktansvärt varmt!!!!!
Vi tog 3 bussen in till stan för att köpa present åt Maja som fyller 16 på tisdag :) GRATTA HENNE DÅ! Jag hade inte tackat nej till den presenten, vi är så duktiga Ylva :D
Efter det blev det dagens skämt, vi bestämde oss för att sola solarium ( fuska lite eftersom vi ska ha fina klänningar på oss imorn! ), när vi sedan drabbas av panik ( vet inte varför, de var inte en enda människa på stället?? just därför? ) för man måste visst var lite snabb med pengarna, och vet ni vad jag gör efter att jag lagt in pengarna? JAG SPRINGER IN I FEL RUM :P
haha jag tror jag skratta under
hela solariumtiden :):)

Men men, imorn är det 9:a middag, ska bli väldigt mys, men känner mig väldigt stressad inför mig outfit, men jag och Ylva ska göra i ordning oss tillsammans! Bilder om middagen kommer in på Tisdag, hinner inte fixa de på måndag eftersom middagen slutar tolv :):):)

FULLT UPP!

Jag kan börja med att säga att jag inte kom in igår, vad det nu kan bero på (?) , därför skrev jag inget inlägg..
Men jag kan berätta kort att här hemma är det fullt upp, för nu idag ska vi ha studentmottagning och det är så himla mycket fix, och så himla tråkigt :P




Igår pratade jag med min älskling, och det blev ganska mycket prat om framtiden. Och jag gillade det inte alls. Men varför jämt tjata om framtiden, man får ta det som de kommer. Men de är omöjligt att bara tänka på sommaren som du säger när jag vet vad som kommer hända efter :(


Iaf, jag saknar dig mest. Men på söndag ses vi. <3

p.s hör av mig senare eller imorn och då kommer också bilder från dagen!

STUDENTEN.

Oh ja, min bror har blivit så stor att han tar studenten! Så idag var det student, student , student!




Runt 2 tiden idag träffade jag Linnea och Ylva nere vid hamnen, så vi kollade lite vagnarna och började sedan dra oss upp mot öster där det var tårtkalas! Vi gick sedan och åt lite lunch och satt och i gräset och kollade när vagnarna körde förbi. Robins vagn var stor och fin och vi tre hade inte tackat nej till det ljudet!
Vid 6 tiden så hämtade min familj upp mig för att äta middag med Robins klass. Dom flesta var redan då ganska utslitna ;)
Jag träffades sedan Linnea och Ylva igen, och vi bestämde oss för att gå ner till strandpromenaden och mysa, vi köpte med oss lite jordgubbar och annat gott :)



Min dag har varit jätte mysig tack vare tjejerna, hoppas ni har haft det lika bra! / G.

GOD MORGON!

ojoj, ser ni tiden när jag är uppe fast jag är "ledig" ? Mycket duktig! Fast egentligen var jag inte duktig för jag gick inte upp av en klocka eller något, jag kunde bara inte sova för jag hade så ont i magen :( Och jag tror att jag börjar bli sjuk igen :( helt muppigt.

Men men, på tal om annat, ska ni få se lite av dagens planer:

  • Nu snart ska jag först och främst försöka få i mig lite frukost..
  • Kl. 11-12 Lite solning ( om jag hinner och orkar )
  • Kl. 12.30 Åker min familj hemifrån för att ta oss till hamnen och se studenterna (bror)
  • Kl. 15.00 Är det tårta vid Öster, då lär man vara där! :)
  • Någonstanns vid den tiden ska jag träffa mina sötnötar Ylva och Linnea för att vara med dom några timmar.
  • Kl. 18.00 - 18.30 ska jag ut och äta med robins klass + familj :)
  • 20.00 lär jag träffa mina vänner igen
  • Efter kl. 20 har jag inget planerat så jag får se vad det blir!
Jag tänkte faktiskt också ringa Jesper idag och se hur han hade det igår ( eftersom han var dålig på att höra av sig :P ), han var ute någonstanns. Och den fuskisen slutar skolan idag! så, njut av sommarlovet älskling :)
Ja, ni som känner mig, vet att jag är dålig på att planera min tid! Men jag ska göra mitt bästa!

/ G.

TRÖTT.

Efter ett långt snack om morgonadagens planer med mamma så är jag faktsikt väldigt trött, så jag drar mig mot sängen! jag skriver imorn om studenten och annat kul!

/ G


image7

NYA TIDER!


Jag har förut uppdaterat mig mycket på ginley.bilddagboken.se men jag funderar på att flytta över allt hit :) Jag får se om jag lyckas.

image6

haha jag är så himla trött på alla blickar som folk gör, så jag bestämde mig för att härma en FH. ;)

ÄR DET DÄR EN VIDEOKAMERA DET?

Ojojoj, känner ni också hur sommarlovet närmar sig med stormsteg? Ja, de är faktiskt så att man kan börja räkna ned nu! Och det innebär ju också att det inte är mycket kvar i skolan längre!
Så jag kan berätta kortfattat ( för det är inget kul alls att läsa om) att vi har tema dagar nu, Och årets tema i skolan är världsarv, jag menar , TA NÅ TRÅKIGARE VÄL? Nej tack säger jag. Men jag, Ylva, Maja och Linnea valde att ta intervju med några frågor. Och då trodde vi att platsen där vi skulle intervjua var frivillig. Men nej! Vi blev platserade på Visby Lasarett, kändes ju inte riktigt bra! Springa runt till massa gamlingar som redan kan allt om den tiden ( ja dom levde ju nästan då? ) som bara tycker att man är jobbig. Nej jag kände mig som Maja, Respektlös.
Och såklart hade jag kameran på plats:


HAHA SÅ KAN DET VARA!

hahaha ja, tro det eller ej. Men jag har skapat en blogg. Jag bestämde att jag egentligen inte skulle påverkas av andra bloggare. Men jag kände bara att jag var tvungen! Det ser så kul ut!
Så jag hade tänkt och se om de fungerar annars lägger jag bara ner!
Men men. :):)


RSS 2.0