1:A ADVENT

heyheyblogg.
Första advent, oj så fort tiden går! Jag har jobbat hela dagen så nu är jag helt slut, (därför jag inte bloggat på hela dagen! ) skulle bara vilja lägga mig i sängen och somna in. Men nej, har lite plugg att göra.
Jag kan inte koncentrera mig på något alls nu. Det enda jag tänker på är henne. Och hur jag ska hålla kvar henne vid livet.
Som en vind sög hennes inlägg ur mig helt min skrivlust och lust att berätta om roliga saker.
Jag är heltmållös. Det är helt tomt.

"När ni inte ser på, då kommer det hända. När ni minst anar det, då gör jag det. För det spelar ingen roll hur mycket ni säger nej, det spelar ingen roll hur många gånger ni tar bort allt vasst från mig, jag kommer alltid få tag på nya vassa föremål. O Lucifer kommer för alltid hålla kvar mig, även om det för en stund verkar som om jag börjar bli bra, som om jag har tagit ett steg mot det friska. Så är det bara ett spel, ett falskt leende som är till för att ni inte ska behöva oroa er. För att ni ska för en stund få slappna av, o inte behöva tänka på mig. Det är lika bra ni vänjer er, för den dagen jag inte finns, spelar det ingen roll hur mycket ni gråter, hur mycket ni önskar att jag aldrig gjort det. Det är bestämt sen långt tillbaka, så är det bara...Förlåt, men det är bara så att jag kan inte kämpa emot det, jag är för svag. "

MILKSHAKE

Hejalla!
Ja nu har vi bakat klart, känns som vi bakat hela dagen men jag har hunnit med en massa annat också, som t.ex. att ta fram stjärnor i fönsret, julstädat och så :)
Jag kom just ur duschen och ska börja packa lite saker som jag ska ha med mig till Frida. Verkar bli en ganska tuff dag imorn på jobbet :/

Jag mår iaf mycket mycket bättre! Tuuur!


Jag blir lite avis, min syster gör milkshake i köket nu.. Men den ska jag faktiskt vara duktig att hoppa över, här får ni iaf ett jätte bra recept på det! Lättlättlätt! :)

Ingredienser

1 1/2 dl mjölk
1 dl färska eller djupfrysta jordgubbar eller 1/2 dl jordgubbssylt
2 msk jordgubbsglass

Mosa först bären, häll sen i all mjölk och glass. Vispa ordentligt så slipper du alla klumpar.
Vill du ha extra lyx? Häll lite vispad grädde över, och krossad marabouchoklad!


Sugen? - om jag är!

P.s. Vilket favoritbär är ditt? :)

JULBAKNING

Hejminavänner!

mina läsare blir fler och fler! Kul!
Jag mår bättre idag, wiiiiee! Det kan ju vara för att Johan ännntligen åkte ur idol igår!!! YES YES!
Ikväll är planerna ta det lugnt, träffa Frida som jobbar fram till kl 4.
Men innan jag tar mig till stan ska jag, mamma och syster baka lussebullar. Oh så mysigt och gottt. Julstämningen är inte långt borta!
Hoppas ni får en trevlig dag, skriver mer senare! Pusspåer.


Muuummms.

MIN FREDAGSKVÄLL


När jag och Nicole liksom inte orkar. Vi älskar våra mysdressar!

MIN PASSION!

Jag har något jag verkligen älskar, och såklart pratar jag om den hedliga käraste kladdkakan, jag lägger ut ett recept som är jätte gott, och busenkelt! :)






Ingredienser  (12-16 bitar)

 100 g smör
 2 1/2 dl strösocker
 2 ägg
 1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Du måste såklart garnera med florsocker, ett måste :) Och enligt mig, ska den alltid serveras med vispad grädde.
Ett plus i kanten är färska bär!


Såhär gör du


Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull, (micro går lika bra)
Rör ner socker och ägg i en bunke, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat.
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter.
Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan borde blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna.

SUPERSICK!

heyheyblogg.

Är helt död. Mamma kom in i morse och frågade hur det var med mig, jag var varm som en stekpanna och hade tappat rösen helt, fy bubblan för att vara sjuk. Jag som hade ett prov att göra idag och en inlämning, samt att se på Alina när hon läste dikt eller något i den stilen. Men det fick tydligen vänta.
Jag måste städa mitt rum, det är verkligen dagens mål. Hur jag ska klara deet blir ett underverk men jag får göra så gott som jag kan.
Jag är jätte glad för alla fina kommentarer ni skriver om dem två förra inläggen, visste väl att det fanns lite gulliga människor där ute i denna värld iaf ;)

Ett oroande sms från en av mina vänner i morse gjorde mig lite skakig, men det ska vi prata mer om sen.
Här kommer en gammal bild.
Pusspåer!


NEJNEJ


hjälp oss att få bort detta från vår värld.

FAMILY PORTRAIT

Nu sitter jag här med min nya mjukisdress som jag köpte påväg hem från stan, kunde inte låta bli att köpa den. Marinblå blev det och jag är riktigt nöjd med mitt köp.
Min mamma kom hem för en stund sen, och gav ett mycket bra förslag, hon ska laga kycklingfilé med ris till mig, ohh sågott! Så lat som jag är hjälper jag inte ens till att duka. (Som om jag gör det annars också)
Nog om konstigheter.

Jag sitter iaf här och lyssnar på låtar och funderar över många olika ting. Det här med bloggar t.ex. Jag hatar att bli fast för en blogg. Jag var det förut av en, kissie. Och vad jag skrattade åt henne. Men sen blev det att jag inte kunde sluta att hela tiden veta vad hon gjorde, haha patetiskt. I KNOW! Jag förbjöd mig själv att gå in och kika.
Så egentligen är jag ingen person alls som bevakar och måste veta vad andra tycker och tänker.
Men nu har jag hamnat i samma fälla igen. Fast det här är för att det faktiskt gäller liv eller död.


- När jag var liten var vi ofta hemma hos en familj som bodde en bit bort, mammas bästa kompis, jobbarkompis. Jag var inte så jätte tighta med barnen där som är trillingar och födda 1993 men leka kunde vi ändå. Det är två bröder och en flicka.
När jag för någon månad sen fick veta vad som inträffat fick jag verkligen en tankeställare. Dottern är svårt sjuk nu, både psykiskt och fysiskt. Och jag skulle göra allt för att hjälpa till, men det går inte. Och att veta att ens dotter kan försvinna när som helst kan ingen tycka är lätt att leva med. Dottern har nu en blogg jag bevakar varje dag för att se om hon är kvar vid livet. Ni kan gå in och kika på hennes blogg själva om ni vill, trillingsystern . Hon har fixat något lösenord och användarnamnet är lisen93 och lösenodet är chicolio.
 Allt stöd hon kan få behövs verkligen.
Jag ger dig min barndomskompis, all lycka i livet du kan få <3

TA MIN RÄDSLA IFRÅN MIG!

heeyheyblogg.
Jag kom precis hem från bussen, livrädd att gå den korta vägen i mörkret, men idag gick det ovanligt bra! jag är ju så grymt mörkrädd att jag snart får börja jobba med det.
Stackars Jesper jag var med igår är sjuk, kan det vart jag som smittat honom med min förkylning och feber, mysmys. Jag gjorde iaf inte det med mening :)
Nu ska jag ta en lång dusch för att tina upp mig lite, sen laga some food, samt plugga.
Skriver senare, pusspåer!


YEAJJH VAD PIGG JAG VAR I MORSE

hejhejblogg.
Har precis haft matteprov. Vilket jävla offer jag är, jag som trodde jag skulle lyckas, hade ju liksom plugg och filmkväll på samma gång igår hos jesper. Men nepp. Tydligen inte :P haha. Men vi somnade ju aldelles för sent så lite får jag skylla mig själv att min hjärna inte var igång idag :P
Men vet ni, jag lägger det och sidan och orkar faktiskt inte bry mig :):)

Och imorn, återstår det svåraste provet av hela veckan.. Datakunskap. Plupp vad svårt.

dudududududududududududu. Vi hörs senare.

<3


meloveyou.

PUSS

Verkar inte vara sävefest förrens den 11 december, suuurt.

TRUE!

jag älskar min mammmmaaaa. <3

JULKLAPPSTIPS?

hallåååblogg.
Jag vaknade just i soffan, tydligen somnade jag där vid 3 tiden. Och vaknade nyss, jag känner mig inte alls pigg och får därför stanna hemma från träningen ikväll :(

Jag har börjar kolla lite oftare nu hur många som verkligen läser min blogg, (jag är annars inte så beroende av den funktionen) men idag blev jag glad, det känns iaf som min nya design dragit hit lite fler folk.
Just nu har jag ca 40 läsare som bevakar min blogg, sen ibland kan det väl vara lite fler. Men ändå, jag vet inte hur ni tänker där ute, men för mig är 40 läsare ganska mycket, tänk det är nästan 2 skolklasser som går in varje dag på min blogg för att läsa om mig. Jag skriver ju för mig själv och inte för någon annan, att få skriva av mig är verkligen något jag gillar!


Nu när man går förbi alla skyltfönster som jag tycker påverkar en mest känner man verkligen att julen är påväg. Och i år är jag inte alls sugen på att köpa julklappar på något sätt.. Så om det är någon som har värsta bra idén, SKRIV! :D
Jag har däremot inte så många att köpa till, vilket jag gillar mucho! Ju få, desto personligare.
jag ska köpa till:

  • Mamma & Pappa
  • Lillasyster vid ålder 11
  • Storebror vid ålder 19
  • En bästa kompis..
Något förslag?


MER DÖD ÄN LEVANDE

heyyyblogg.

Jag hoppas att ni alla mår bättre än jag, I morse tappade jag nämligen rösten. Jag har så ont i halsen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men självklart var jag tvungen att dra mig upp ur sängen för vi ska ha handelsprov idag och turisminlämningsuppgift! Så när jag idag har slutet då ska jag hem och bara bädda ner mig och sova. Jag lever på alvedon nu för min sprängande huvudvärk men lite febernedsättande är det ändå. 
I morse åkte min bror till Thailand med hans flickvän, gissa om jag är avundsjuk? och gissa om jag får låna hans data i två veckor, ( jublar lite iaf inom mig.. ) Vilket innebär, mer bloggande! :D

Nej nu ska jag fortsätta vara snäll på lektionen. Pusspåer. 

ABOUTALINA.BLOGG.SE

heeeyyyblogg.
Jag är på toppenhumör idag, absolut bättre än på länge, trots vädret. Jag var uppe och tränade i morse, försöker göra det till en rutin men hur det går ska vi inte prata om :P Visst är jag duktig.
Vädret suger däremot. Som jag sa, jag hatar snö och bussen jag skulle åka med imorse var en kvart sen. Fy.

Hörre ni, vad tycker ni om min nya bloggdesign.. I like it! Verkligen. Toppenfin :D Frågan är om jag verkligen vågar nämna tjejen som gjort den eller om hon dödar men, nej men jag tar risken och tack så jättemycket Alina :D

Har ni lika mycket tur som jag kanske hon gör en till dig också? ;)
Pusspåer.

PIC

hejhejblogg.
Jag är helt utpumpad, jag har pluggat i flera timmar nu och jag känner mig som en riktigt bokmal. Trött på allt just nu. Det är nästan så jag bara skulle vilja krypa ner under täcket och släcka lampan.
Min dag har varit hemsk. Jag hatar snö. Fy fan för det. Dom så äckliga kornen som faller från himlen. Och fy för Ylva för att hon älskar det. Hon har då alltid turen med sig och får som hon vill. Blää.
Just nu sitter jag här vid datan, chatter med några enstaka personen och inget viktigt skrivs alls, lyssnar på red hot chili peppers i bakgrunden. Börjar snart gråta av avund när jag ser min bror packa ner det sista i sin resväska som han ska åka med till Thailand i två veckor. Jaaaag vill följa med, åka till värmen och bara försvinna bort, för ett tag.


Jag lovade ju att lägga in några bilder sen Paris resan, här kommer några!


Jag och syster på Main Street


Syster på Adventureland


Typ Joakim Anka?


Utanför Indiana Jones


Fantasy Land


Jag och syster som var på 3D bio. I hate it. Jag hade knappt glasögonen
på mig, jätte obehagligt verkligen. Men värt att prova på.


Mer bilder finns på min facebook!


LOST







































ONLY YOU

VÄND DIG INTE OM

hejhejblogg.
Vilket otroligt ambitiöst inlägg jag skrev i morse. Haha, ja jag var väl ganska slut vid den tiden. Kvällen var helt okej, festen spårade ut i slutet och jag tror inte vi fick ut allt folk förrens vid halv 5 tiden. Både en sko, en stövel och en kamera blev snodd. Det gillar vi verkligen inte och det kan göra att vi tyvärr inte kan ha fest här hos N igen :( Tråkigt att folk inte ens kan ha respekt för någon annans saker eller hem. Sorgligt folk. Om vi ska prata om mig själv så väntade jag på en person hela kvällen som aldrig kom, tråkigt tråkigt men vi får ses en annan dag.
Nu har jag lovat mamma att jag snart ska bege mig hem för att hjäpa till och fixa till släktmiddagen ikväll. Det ska bli skönt, att få en kväll hemma, med L min kusin.

Oh vad deprimerad jag blev nu när tanken kom fram att jag hade tänkt att sätta in lite roliga bilder sen igår, men kameran med alla bilder är ju borta! :((( bam! Och om det är så att någon hittar kameran, eller har råkat fått med den hem så kan ni som då var här höra av er, för bilder säger mer än 1000 ord så den personen lär vi ju tacka hjärtligt.

Pusspåer.





lämnamigintehär.

DET LÖSER SIG!

den här kvällen var jävligt speciell. En sårad vän, ett krossat glas, en gråtande flicka, en panikslagen Nicole, ett rykte som lär sig spridas, ett nerstökat kök, en sovande Linnéa, en död natt, - full med liv.

PLUUUUUUUGG!

hejhejblogg.
Jag får panik, jag kunde sovit hur länge jag ville idag, men ändå så drar mitt samvete upp mig ur sängen. Vi hade ingen klok lektion alls idag, började kvart i tio som sagt, och slutade halv elva. Hade dock bara mitt utvecklingsamtal som var färdigt snabbt. Härligt, så nu sitter jag här i hansahusets äckliga datasal med några jobbiga handels-c:are och försöker koncentrera mig på alla läxor och prov vi ska ha. hjälp, jag lär få sitta vid böckerna hela helgen om jag ska bli klar.
Sorgligt men sant.  Jag sitter bara här för att vänta in Tim.

Kvällen verkar bli helt crazy. Ingenting är planerat och det känns som en kväll med fiasko börjar klarna upp. Men men, jag brukar fixa till det så den här gången ska väl det också ordnas.

På tal om kväll, så fick jag ett sms i natt så gjorde mig väldigt förvånad. Peppar, peppar så får man se nya sidor av folk varje dag och kväll. Spännande.
Nu måste jag fortsätta med skolarbetet. Pusspåer så ska jag försöka att hinna få in lite bilder sen resan!

YYYLVAAA. DU GÖR MIG GLAD.

hejhejminavänner!
Jag är hemma igen! Härligt, rent av underbart! Ibland kan man även bli trött på den amerikanska frukosten, (jag bodde på ett tema-hotell som verkade inspireras totalt av USA.)
Jag ska passa på att tacka min kära vän som har hållt bloggen uppe, jag ser att det har blivit en liten debatt här men för mig är det helt okej. Jag hoppas ni också har haft glädje av att läsa Ylvas inlägg istället för mina!
Oh, kan ni förstå. I morse var jag på Disneyland och åkte enligt mig världens coolaste berg-o-dal-bana! Den heter rock'n roll och jag lovar att ni tivoli-fan skulle älska den! Faktiskt väldigt bra musik i attraktionen.
Jag har också tagit massa roliga bilder som jag sätter in lite senare och berättar mer om min resa då.

Jag tänkte dela med mig av mina tankar om helgen nu istället. :)

Fredag:
Har en lektion, suger, jag vet. Men måste ändå åka in och hämta böckerna till proven nästa vecka. Ska träffa tim en liten stund efter skolan, var ju så himla längesen!
Sen måste jag hem och fixa, för att sen åka till party hos Nicole, Festen verkar dock helt oplanerad så lite ska jag nog klaga på mina flicks ändån. Hehe, snäll jag är ;)

Lördag: Som ni vet fick min lillasyster denna resa i födelsedagspresent, så på lördag ska hon firas med pompa och ståt! NEJ KANSKE INTE, men iaf tårta och släkt!

SÖNDAG:
Ett stort P står på schemat, P som i plugg. SKÄÄÄÄÄÄÄRP DIG GINA, måste fortsätta in i det sista nu!

Pusspåerochgodnatt. Jag ska plocka upp lite ur resväskan nu.

THUS CONSCIENCE DOES MAKE COWARDS OF US ALL

Ni kanske tycker jag är nördig men det där citat är faktiskt från Hamlet och jag tycker det är så sjukt bra!
Imorse vaknade jag sådär häftigt, alltså jag vaknade precis ur en dröm och kunde inte fatta att jag var tvungen att gå upp och gå till skolan. Jag fick för mig att det var lördag och blev skitirriterad. Men jag tog mig upp på nått sätt och första lektionen kunde jag knappt öppna ögonen. Igår var ju jag och Evelina och lite fler från skolan fackelbärare. Det var faktiskt jättekul och jag fick se en del svenska skådespelare som Gustav Skarsgård, Andreas Wilson och sånna hetingar..
Vi hade en diskussion på klassrådet idag, då alla sammare var upprörda över att de aldrig fick göra nått kul på resursdagar och liknande och att vi esteter bara fick ha roligt hela tiden. Ja, även om vi t.ex. får kolla på dansföreställningar måste vi ju alltid analysera efter så det är faktiskt inte alltid jättekul! T.e.x är jag sjukt nervös, stressad och orolig för kulturcafèt eftersom våra koreografier inte är klara och allt ska sitta på måndag!

I helgen kommer mammsen och pappsen, det ska bli så mysigt! På fredag vill Rebecca att jag ska följa med henne till Kungliga för att se treornas projektföreställning, det blir säkert amusing. På lördag ska vi träffas och träna inför onsdag, gå på stan och sedan på kvällen är mina planer fortfarande lite oklara men det blir nog bra tillslut. Söndag fyller gullungen Maria 6 så jag ska på barnkalas och sedan ska jag ut och äta med familjen för att det är min käre fars b'day! '
Ikväll har jag flera nya osedda Gossip Girl avsnitt, avsnitt 11 av PB och igårs Grey's inspelat. Min kväll hade alltså kunnat vara underbar, dessvärre kommer jag inte hinna se allt, hmm vad ska jag välja bort..Well, that's a later problem, nu ska jag göra historia läxan, suck. 

 the good old times.


DET SNÖAR I STOCKHOLM IDAG

Idag såg jag min första snö, och det gjorde mig lycklig. Jag älskar snö och det är som en påminnelse att julen faktiskt snart är här! Idag har det vart en seg dag. Jag har varit lite småirriterad på alla lärare idag, vet inte riktigt varför. Min extremt flummiga svenska lärare gjorde mig lite fundersam när hon praktiskt taget vägrade berätta för mig hur man gör indrag på Office 2007. Är det inte lärarens uppgift att lära ut sina kunskaper till eleven!? Morr...
Ikväll ska jag och Evelina vara fackelbärare till invigningen av Stockholms filmfestival, det blir nog roligt och kallt..om jag har tur får jag kanske se skymten av Persbrandt eller någon annan ur den svenska kändis eliten vem vet...
Nästa vecka är det kulturcafèt och då ska alla estet ettor visa upp vad de arbetat under hösten. Vi dansare har koreograferat tre danser och så har vi en gemensam dans. Det är öppet hus, två föreställningar kl 18 och 19.30 så alla som har vägarna förbi den 26 november är välkommna! Kom precis hem efter en krävande dansklass och ska fixa något att äta för att seden träffa Evelina på plattan. Måste bara säga att jag är så GLAD att jag slipper Gotland och allt som följer med det! Ta er därifrån medans ni kan, snart kommer ni bli fast där! haha nej så farligt är det inte, men Stockholm är mer min stad. Ha en trevlig kväll och se på Grey's som jag inte kommer hinna göra!

VÅR VÄNSKAP KOMMER GÅ TILL HISTORIEN

Jag har en jätterolig, fantastisk och underbar nyhet att berätta! Gotlands bästa kvartett håller på att återförenas! Det som hände efter min och Ginas minst sagt känslosamma möte i lördags var att på söndan satt Gina och Linnea och pratade igenom allting, det blev nog också ganska känslosamt. Jag och Maja träffades i lördags och pratade också om att vi saknade oss fyra och skulle ge vad som helst för att det skulle bli som förut igen då vi hängde ihop i vått och torrt. Idag ringde Linnea och jag blev så himla glad eftersom det var flera månader sen vi pratade på telefon sist och började nästan gråta när hon sa att allting kommer bli bra igen. Allting är påväg att förändras tillbaka och jag har inte vart såhär lycklig sen i juni innan allt hände. Jag lovade ju igår att korta ner mina inlägg så det här får räcka men vill bara säga att du lyckades inte. du knäckte inte oss. Och du var inte värt ett skit av det här. Det här kommer bara göra oss starkare det är jag säker på. Mamma Mu, Kråkan och Piff & Puff, vi hör ihop och jag älskar er. 
                       

THINGS CHANGE, AND THEN THEY CHANGE BACK AGAIN

Heeelllo everybody! Som ni redan blivit informerade om så har Gina skaffat sig ytterligare en gästbloggare, denna gång när hon underhåller sig i Paris. Jag hade först tänkt att vara anonym för att ni läsare skulle bli mer nyfikna, men kom på att vad jag än kommer börja prata om så kommer ni förstå vem det var. För att inte chockera er totalt, men det är faktiskt Ylva som skriver! Jag har fått tillbaka min oslagbara bästis och nu kan ingenting få oss isär igen.

Just nu sitter jag i skolan med Andrèa och Ida och jobbar på ett engelska arbete vi ska göra tills imorron, som vi fick reda på idag, suck. Om det är nån som inte vet det så har jag ju då flyttat till Stockholm by myself och går estetiska linjen dans på Viktor Rydberg Gymnasium Jarlplan! Jag trivs bättre än nånsin, trots att en normal vecka för mig inkluderar; ett prov, vilket görs på två timmar, då sitter hela skolan under tystnad och det finns ingen hjärna som inte håller på att explodera, två inlämningar, där en av dem eller båda är ett grupparbete, tre dans koreografier att göra och sedan en 12 läxor på det. Jaag vet, jag ska inte klaga, vissa av er har säkert mer än mig, men damn vad det är mycket att plugg! Som min inackorderings-extramamma säger, : Men Ylva, du gör ju ingenting annat än att plugga! Tack för den, jag är ju ingen nörd, jag har visst ett liv, jag träffar visst kompisar och tränar, men som sagt, det har inte blivit något ovanligt att stanna kvar i skolan tills den stänger klockan åtta.

Anyway, idag när jag satt på bussen skriver min nyfunna vän Sonia ett sms med texten: DANSLEKTIONEN ÄR INSTÄLLD!!! VI BÖRJAR HALV TOLV!!! Jag rusar ursinning upp från sätet och trycker hysteriskt på knappen till dörröppnaren medans jag skriker i telefonen på Sonia att det är hennes fel. Sen kommer jag på att jag har med mig datan till skolan och där har jag avsnitt 10 av Prison Break säsong 4 och blir lugn igen. Så min dag började med min dagliga dos av Sonia i soffan tittandes på PB i ungefär tre timmar. Jag ska inte tråka ut er med världens analys av min dag, men den slutade iaf med ett långt, allvarligt tjejsnack med Sofia, som vilket i övrigt är en exakt kopia av Gina till sättet! Sug på den ni! Innan jag nu hungrar ihjäl ska jag dra mig till Marikas dansstudio för att ta min älsklingslektion på hela veckan med Ambra. Vi hörs imorrn, det här är ju kul. Ser nu att jag skrivit mer i detta inlägg än vad Gina skriver på en månad, så jag ska skärpa mig förlåt. Men jag gillar att skriva!


 Världens bästa Gina.

DISNEYLAND PARIS

Hejhejminavänner.
Jag har en nyhet att berätta för er!
Nej , jag har inte börjat med packningen.. Jag lovar att jag ska börja snart..
Men men, för att berätta en liten surprise för er här nu dagen innan jag åker så kommer jag ha en gästbloggare, dock inte samma som förra gången när jag var i Portugal. Som då var Stina Nyberg.
Jag vet inte om personen vill vara anonym eller inte men det lär ni ju märka... ! Jag är tillbaka på fredag då vi hörs igen!
Så, hej på er och ha en underbar skolvecka!



Omöjligt? ALDRIG!

hejhejblogg.

Jag är glad, jag är på bra humör. Inte ens matteböckerna, samhällsboken eller dramauppgiften för att inte prata om datakunskapsprovet kan inte sänka mitt humör.
Jag sitter här vid datan med Linnéa. Vi har just blivit färdiga genom att kika igenom alla hennes mappar med bilder. Det var inte många, men oh vad dem väckte minnen. Just take me back to the good days.
Igår var en bra-dag. En dag som var bättre än dem flesta.
Dagen var fulländad planerad, jag hade både städning, träning, viktigt möte och party på kvällen planerad. Vissa av planerna blev helt ändrade, vissa inte.
Mötet var bäst, jag träffade Ylva på stan, vi gick sen ner till vinäger och fikade. Pratade och pratade. Ja, tillomed rann det tårar på oss båda när vi satt där. Som en del säger, du är ingen annan lik och därför helt unik.
Festandet blev ett fiasko, så jag åkte hem till jesper och såg film, mysigt mysigt.

Idag står det packa med stora bokstäver i mitt huvud. Hur kan jag ens vara så slarvig att jag inte ens vet vad jag ska ha med mig när det gäller resa. Olikt mig. 
jag blir hämtad snart av mamma, jag skriver nog senare!
 Pusspåer.



  

LYCKLIG

Den dagen som precis är över, var en av dem bättre i mitt liv.


" JAG SKULLE ALDRIG, ALDRIG KUNNA VÄLJA EN KILLE FÖRE ER "

hejhejigenblogg.
Idag i skolan, under lunchen funderade jag på en sak. Jag pratade djupt med Linnéa och när vi väl började prata så märkte jag att det var längesen. Vi pratade länge och öppet, det fick mig en tankeställare om hur bra allt verkligen var.
Jag är trött på det här, jag ser nu tillbaka till våran tid. Den dagen jag skrattade så jag fick ont i magen, kände hur trygg jag bara var med dig. När jag nu tänker tillbaka ännu längre känner jag ändå hur tårarna bränner.  Jag saknar dig. Tänk att jag verkligen gör det. Det är helt tomt. Jag saknar allt med dig. Men du bara gjorde det, alldeles för snabbt, alldeles för sorgligt. Vi hann aldrig gå igenom det. Nu har du lämnat mig, lämnat oss. Lämnat din familj. Jag ser dig som en okänd.
Jag skulle bara vilja ringa upp dig och skrika, hallllllå due, du glömde mig hemma!! Vart tog du vägen? och lika mycket som det är November nu, lika mycket faller våra bitar sakta bort som vi hade tillsammans.
Jag känner nu, att allt är paj. Jag har inget hopp längre. Och, och, och, du , du, du bara lämnade mig.
Jag tänker ofta på oss. Hur kunde detta ske? du som lovade och sa, jag som lovade och sa " Vad som än händer kommer du alltid vara min bästa vän. " spola tillbaka och vi börjar om.

Duärminlivskamrat.

JAG KLARAR MIG BRA

hejhejblogg.
Plugg, plugg plugg var det här, men jag var tvungen att ta en liten paus. Kan ju bli lite mycket ibland. Vi har haft två prov idag, de tredje vart tydligen framflyttat till nästa vecka. bam! Jag hade velat gjort det idag.. Men men, idrottsprovet kändes bra, svarade på alla frågar som ställdes och jag kände mig ganska säker.
På projekt och företagande hade vi också redovisning idag. Gick hyffsat men jag orkar inte bry mig riktigt fullt ut om det. Aja, nog om plugg.
Jag borde börja fundera på vad jag ska ha med mig på resan, kanske borde göra som dem flesta och skriva en liten checklist och verkligen kolla igenom om allt finns hemma? eller egentligen, jag ber mamma packa åt mig. Hon är bättre på sånt än mig, och den där vikdelen har jag inte riktigt lärt mig ännu. Att få ner allt i väskan sådär himlans perfekt.
Tillbaka till arbetet, pusspåer.

.

Jaaaaaaaag orkar inte med Gotland.

SERIOUS BABY

hejhejigen.
Nu sitter jag åter vid datan igen, dock på bättre humör. Ikväll har jag varit och träffat fjällengruppen. Vi skulle göra julgodis, och jag provade på att göra chokladkola. Dem blev lite hårda men ja, helt okej.
Jag har precis diskuterat lite med mamma, jag bad henne , eller lade fram ett förslag om att hon skulle åka bort på nyår. Vi, hela familjen. Jag vill till mina kusiner utanför Uppsala. Dem är oslagbara. Mamma var inte helt skeptisk, glad att hon iaf skulle kolla upp det. Ledsen tjejer, men jag vill inget mer än här ifrån. Funderar på att ta en sista minuten med N. eller något. Det hade varit mer än underbart. Men drömma får man. Tillbaka till verkligheten så ska jag nog lägga mig och plugga det sista snart. Pusspåer.

INTE IGEN

Hejhejblogg.
Plugg dem här dagarna har det varit, mysigt mysigt. Kom på idag att jag har tre slags prov imorn. Det gillar vi inte alls.
Jag är trött på det här vädret, mörkret, den här ön och jag känner bara för att åka bort. Och det gör jag också. På måndag. Är borta till fredag, underbart. Lär väl bli ett lite blogguppehåll om det inte är någon som hemskt gärna vill hoppa in.

nej nu är jag trött. Dålig dag. Puss

DET MÄRKS ATT DET ÄR HÖST

Ahh, jag är så nedstämde just nu att jag lika gärna skulle kunna gå och gräva ner mig i ett djupt hål och ingen hade ändå saknat mig. Alla läxor och prov bara sköljer över mig just nu, vem sa att handel var slappt? Bara alla redovisningar och bara tanken av drama uppgifterna får mig att känna mig som överkörd. Överkörd som en liten fågel som ligger platt på vägen. Ligger där som bara en i mängden. Huu. Det är för mycket. Och att jag just åker på måndag gör inget lättare, har jag otur så måste jag göra 4 prov den här veckan och jag som varken har öppnat böckerna eller har dem hemma. 
Jag har inte alls vinden med mig, långt ifrån.  Har dock gjort fred med en intim vän, så med sprängande huvudvärk, svidande mage och trötta ben sitter jag nu här efter ett träningspass och känner mig stolt för någonting jag gjort under den här dagen.
Idag gick vår lärare My hem för sjukt barn, och imorn har jag henne alla lektioner utom en. Är de så attt jag kommer till skolan och inte har blivit informerad om att hon är hemma, då gråter jag i en vecka framåt.
Så sorglig som jag är, ska jag nu lägga mig i sängen, och forstätta plugga.
Pusspåer.

MY WEEKEND

hejhejblogg.
jag tänkte skriva en kort sammanfattning om min helg för jag märker att jag inte alls skrivit..

Fredag: Jag var i skolan, åkte sen hem till F. för att fördröja tiden till träningen. Såg Nils Karlsson Pyssling. Naaam vad jag fick fram gamla barndomsminnen, dem är ju så söta.
Åkte sedan på en jobbig trääning. Var hemma hos söt-olivia runt klockan nio, Hela kvällen spenderade vi vid tv:n och dom flesta filmerna Scary Movies. Jag måste ändå säga att 1:an är min favorit!
Jag gillar däremot inte dramat under kvällen...

Lördag:
Den dagen var helt oplanerad. Ville inte åka hem för att det var ingen hemma vilket jag inte alls gillar. Så jag tog en lång runda på stan med F. Hittade en lila klänning jag blev helt kär i och kunde inte låta bli att köpa den fast något sa till mig att tänka på pengarna till nästa resa. Jag åker förresten om bara en vecka. Det ska bli så grymt kul.
Jag mötte upp Stina senare och tog en fika på Vinäger. Brukar inte alls vara där men man får ju erkänna att stället är grymt mysigt. Vi pratade om allt smått och gått. Var skönt att prata ut med någon man inte brukar.
Alina kom förbi snabbt en stund och trevligt var det också. Jag bestämde mig för en lugn kväll och tror jag somnade i soffan vid 24 tiden.

Söndag:
Jag har något emot söndagar och kommer alltid ha det. Min lillasyster väckte mig med vatten, oh så glad jag blev. Surprise, jag hade glömt att det var farsdag men det kom däremot mamma ihåg och jag log tacksamt när hon påminde mig om det vid frukosten. Dagens planer var match i Hansa Hoburg, jag gillar inte att åka långt. Jag somnade i bilden påväg ut och vart därför inte alls laddad. Men vi skötte oss bra. Trots resultatet.

Och idag ska jag bara plugga, och ÅHHH vilken rolig eftermiddag jag har för mig.

GE UPP

hejhejblogg.
Jag ursäktar förra inlägget som nyss är borttaget, Jag vet inte vem som driver med mig men någon har gått in på min blogg, bytt lösenord och bloggat. Någon irreterande person som inte har något liv och vill just nu bara göra mig förbannad. Jag tycker att ens blogg är ganska personlig och man skriver det man vill och känner.
Den enda jag vet som kan få tag i mitt lösenord är mitt ex, och om det skulle vara han skulle jag vara väldigt förvånad.
Men vem vet. På språket lär det som en tjej, så det här ska jag nog kolla upp. Man vet direkt t.ex. om det är jag som skriver eller någon annan, eftersom jag jämt har stora bokstäver på rubriken. Usch för dig.
Men vem det än är, MOGET!
/Gina

Här är två bilder människan har lagt in, trevligt!




(!!)

jag kan äntligen andas ut.

LEV DITT LIV!

Ja juste, jag kommer ihåg. Jag sköter mitt. Och jag sköter det bra. Jag säger vad jag vill, jag säger det jag tycker och står sedan för det.
Du borde leva ditt liv till 100 %, ja det borde du verkligen. Precis som om det vore din sista dag. Va dig själv, stråla som dig själv och låt inte någon annan förstöra, för det är just du som är unik för de du är.
Sluta stå och titta, gör vad du borde, vad du vill  och va den du vill.
Alla borde någon gång våga sticka ut, annars blir man aldrig upptäckt för den man är. Och skitsamma ibland om du någon gång bryter från några sorters regler. Om det känns bra är det bara att göra det. För det är just vad du känner som faktiskt är viktigast. Man kan ibland tro att det är dem andra. Men egentligen är allt upp till dig. Om du vill eller inte.
Är det problem med vänner, familj eller något annat som ligger nära inpå ditt liv, lämna det bara åt sidan en stund. För allt löser sig. Det gör det alltid. Som många och även jag säger, såren läker med tiden.
 Koncentrera dig inte på ditt förflutna, det har varit och du kan inte göra något åt det. Gräv aldrig i någon annans förflutna. Folk ändrar sig med tiden. Och döm dem inte för vem dem var, utan vem dem är just nu. Och speciellt hur personen är för dig nu.
Tro aldrig vad folk säger, du vet inte alltid baktanken med meningen. Vem vet om den personen just är ute för att såra dig? Lita aldrig på ögon, blickar eller något annat du kan fastna för.
Men jag säger det igen, lev ditt liv. För du vet aldrig när det tar slut.

Tänk efter, du som vet vad du gör. Du som alltid tror att du gör rätt. Du borde verkligen hata mig. Hata mig för att jag finns, hata mig för att jag går dig på nerverna. För att jag är den jag är och vågar stå för det.
TÄNK EFTER.

SÅ GÖR JAG PÅ MIN LEDIGA DAG

hejhejblogg.
Min gårdag bestod av en runda på stan med F. i rullstol. Vi hade fältuppg. på handel och skulle läsa av skyltfönster och tycka till. Tråkig men skön skoldag! sen var det myskväll med tjejorna, träning, och mycket sömn. F väckte mig i morse. Tack. Jag gillar dig också.
Jag vet att jag verkligen borde plugga, men jag har ingen lust alls. Så just nu sitter jag här hema hos O. otippat och pratar massa onödigt och tittar på tv. Jag har inga planer alls för kvällen, jag känner nog för att träna lite för att rensa huvudet. 
Jag ska också ikväll få träffa min mamma, jag har saknat henne. Och vi ska planera lite om Paris, Jag åker snart! 
Pusspusspåer. 


LÄMNA DINA LÖGNER

hejhejblogg.
Idag är jag trött, och besviken på mig själv. Ibland vet jag inte om jag verkligen tänker på konsekvensera. Och jag kan inte heller göra så mycket åt allt nu eftersom jag satt mig i den här situationen helt själv. Gjort är gjort och orörbart.
Jag vill bara spola tillbaka, sudda ut en del saker. Och göra en helt ny prestation. Göra något som är mer likt mig, och göra som jag brukar.
Kanske var det här det sämsta jag gjort, och kanske borde jag ångra mig till 1000 %. Men jag kan inte det heller därför att lite av min vilja var inräknad.
Det finns däremot smäller jag inte borde ta som jag fått. Men istället för att göra stora saker av det lägger jag det åt sidan.

I vilket fall som helst. Även om du är grymt besviken och vägrar prata med mig, och ser mig som liten och allt möjligt. Så önska jag bara att jag kunde få förklara och berätta hur det var, för det finns en förklaring. Och om jag känner dig rätt, så skulle du förstå. Men jag har verkligen inte mod att göra det.
jagälskardigR.

DU HAR ALLTID TUR FRIDA!

Hejhejblogg.
Jag är just nu hemma hos min älskade N. Fast hon är inte här, utan är och lämnar M vid flyget.
Festen i fredags var väldigt lyckad, lite mycket folk kanske men det var iaf väldgt kul. Förutom att någon satt sönder kökskranen, krossade en skål, och tappade min parfym. Och att frida går på kryckor så är allt bra. Men jag överlever :)

Jag var helt död igår så jag somnade väldigt tidigt, men är grymt pigg och glad idag!
Här kommer lite bilder iaf sen i fredags (grymt besviken på mig själv att jag inte använde kameran bättre, men men! )
Pusspåer.





HELA ALBUMET PÅ FACEBOOK!

RSS 2.0