Mindre mjölk - närmare mina mål.

I eftermiddag när jag och Henrik kom hem började jag beta av saker jag låg efter med. Nu är jag klar. Det var skönt att jobba lite hemifrån. Jag jobbar duktigt hemifrån tycker jag. 
När man är på en resa där de är mycket lugn omkring sig och helgen mest erbjuder en dubbelsäng med nytvättade lakan då hinner man fundera en hel del. Vissa saker bollar jag med Henrik och vissa saker stannar inom mig. När jag och Henrik pratade och skrattade tillsammans åt stunderna när vi sågs så var jag bara tvungen att än en gång fråga vad de var Henrik fastnade för hos mig. Egentligen vet jag det mycket väl men jag som vilken annan tjej som helst älskar att höra de fler gånger. Henrik och jag börjar prata om utseende och vi kommer fram till ganska snabbt att något som attraherar oss är unika saker med en människa. Jag totalt älskar fräknar och pussar varje kväll på Henriks, särskilt dem på hans axlar. Henrik berättar i sin tur om mina olika linjer i ansiktet och förutom mina ögonfransar så är de dem han brukar fokusera på. Det får mig att inse att jag hade linjer i ansiktet när vi träffades men har säkert tappat 50 % nu. Och med linjer menar han ju inte skrattrynkor utan form och utföranden. Jag har tappat dem för att jag inte alls har tagit hand om mig själv. Dessa två år har varit stressande men framför allt givande men någonstans har jag tappat mig själv. Jag har ätit alldeles för dåligt och resten av historien kan ni själva. För senast en månad sen lovade jag mig själv att sluta med onödiga saker och ta tag i mitt liv på hälsosidan (jag menar att det andra har jag stenkoll på ;) ). Jag misslyckades, eller egentligen var de inte ett misslyckande utan det var en oavslutat utmaning. I framtiden handlar de inte om kilon, den frasen är alldeles för bekant och sönderförbrukad för mig utan det handlar om mjölkpaket. De får mig att inse mycket mer, begreppet "väger-för-mycket" blir realistiskt när man räknar de i oöppnade mjökpaket. (Sen hur mycket ett mjölkpaket väger de får ni ta reda på precis som jag gjorde innan detta inlägg). 
Jag har ca 20 mjölkpaket för mycket på min kropp, det sägs att ju fler paket i ett förhållande man har tagit på sig sen start desto lyckligare är man. Jag kommenterar inte detta. Jag vill bli av med 20 mjölkpaket. Det är inte bara för att bli snygg - jag klarar mig med min utstrålning, detta är för att orka de jag vill. Jag vill också kunna göra dem där balla positionerna på yogapassen när man sätter foten bakom huvudet utan att ha några händer i backen (blir ju så jävla tävlingsinriktad) och köra stenhårt hela aerobicpassen. 
Jag vet att en del säger att det kommer jag aldrig lyckas med. Jag ska inte bli av med 20 paket till sommaren, jag ska bli av med dem när jag är värd att bli av med dem - de vill säga när jag har ändrat min livsstil till något sundare. Jag vet också att en del kommenterar till mig personligen och undrar vart dessa mjölkpaket sitter, tro mig. Jag har övat i år på hur jag ska klä mig för att inte visa dem. Jag har aldrig en kort kavaj eller låga jeans. Jag vet exakt vad jag ska ha för att lura era ögonen. Min mamma vägde lika mycket som mig nu när hon var gravid med Robin. Det är galet. De får mig att inse att de har gått lite långt.
Hur ska jag lyckas med detta? Ja, jag har underbara personer omkring mig men några som ger mig nycklarna,
1. Veronika. Världens bästa Veronika och vän ger mig hennes uppmärksamhet och kunskap. Veronika jobbar med träning och hälsa dagligen och finns vid min sida både som träning och kostrådgivare. Jag har hennes som min PT men utan orealistiska krav. Hon får mig att känna att jag kommer klara det.
2. Henrik. Min andra halva som anpassar sig totalt för att mina mål ska bli uppnådda. Vi hjälps åt med mat och återhämtning.
3. Föräldrar. Mina föräldrar som alltid älskar mig och vill mitt bästa. Tack. 

Jag vill ha en hel insida, vara frisk och ha en balans och ett andrum mellan karriär och vardag. Låt oss starta. 



Dagar jag vill minnas

Jag och Henrik är tillbaka på svensk mark. Jisses vilken resa vi har haft! 
Jag är lycklig att det är just Henrik som är min pojkvän. 
När vi var i London så fick vi stora problem med hotellrummet, jag hade bokat och fort vi kom innanför hotellrummet så började nästan tårarna rinna. Fan. Hotellet var ofräscht och vi bodde i någon skrubb. Samma känsla blev de i lördags när vi öppnade dörren till vår lyxhytt A, vad fan var detta? Dörren var intryckt med en kofot och gick nästintill att öppna utan hotellkort.  
Det fanns ingen tvekan för oss om att uppgradera oss till deluxe, jag vill liksom inte ligga i en tältsäng som är oflyttbar två meter ifrån Henrik. Iofs kunde vi ha legat och vinkat till varandra men de kändes inte särskilt spännande. Och ja. Det blev dyrt, asdyrt, men det var så värt. 
Vi har hunnit prata om allt mellan himmel och jord, hunnit umgås med varandra, hunnit pussa på varandra i mängder och upptäckt en ny huvudstad. 
Riga var en mysig stad, påminner lite om älskade Visby och alla dess kullerstenar. Bra shopping och många härliga fik, fina parker och en fantastisk bro. En bro där hänglås av kärlek löpte längs de båda räckena på sidan. Just när vi var där strålande solen och så mysigt det var. 
Alla bilder vi har tagit är med systemkameran så jag kan inte riktigt ladda upp dem på plats men jag lovar att ni ska få se :)

Uppdaterar er senare, puss



Dags för shopping!

Skönt med deluxehytt! 

Mot Riga!

Nu är det dags för mig och Henrik att åka iväg. Vad jag har längtat! Bara en massa lyx och få skämma bort oss! 



Älskar

Att vakna med Henrik är det bästa jag vet. Jag kan inte minnas sist vi fick sova ut tillsammans. Dock var vi superpigga lite innan nio. 

Jag jobbade länge igår och gick på ett träningspass. Superskönt, var trött och mör när jag kom hem.

Idag ska vi först ned på stan för en grej sen mot Stockholm och Riga. En hel weekend ihop. Tack vad jag kommer behöva det! 



Mentormöte

Har mentormöte med Göran. Ibland (eller egentligen alla gånger) så är jag så tacksam över vilka människor jag har runt omkring mig. Jag och Göran är ett bra team och han får mig verkligen att skratta men samtidigt tro på det jag gör. 
Tack för ett sjukt bra mentorskap, tips till alla där ute. Våga be om en mentor och våga be om hjälp.

Kram



Är stolt över Västerås

Jag sitter på tåget och myser. Tycker om Västerås idag, jag var beredd på kyla och njöt nästan att vara ute. Tjock tröja under vårkappan så kan man ha den ett tag till. Sen är det dags för stövlar och sånt :) 

Det här blir en bra fredag! 



Företagsmötet och Eskilstuna

Det är fredag och jag startar dagen med företagsmötets frukostseminarium. Alltid en bra start på dagen. 

På förmiddagen ska jag besöka Eskilstuna för att äta lunch och träffa min fantastiska rådgivare. Efterlängtat och roligt. Känns som om jag kommer några steg fram, härligt! 




Knäckt tjej

Ibland blir det för mycket och det blev det ikväll. Saknad var för stor och tack mamma och pappa för att ni orkade lyssna på mitt bölande i 30 min. Jag älskar er över allt annat. 
Nu bäddar jag ned mig. 

Veckorna springer iväg

Torsdag. Den är också fullspäckad. Det har varit mycket nu i många dagar. Jag och Henrik åker på fredag. Det ska bli fantastiskt skönt. Lyxweekend till Riga. Shoppa, äta god mat och vara med varandra. 

Ikväll ska jag träffa två tjejer och ha lite AW, Lisa och Linda. Roligt att få träffa två man inte känner så bra och jag är säker på att jag kan lära mig något nytt.
Uppdaterar er senare! 

Barnkalas

Såhär trött är jag och Henrik idag efter en jobbdag. Hej och hå.
Hur som helst ska vi nu på barnkalas hos Henriks syskonbarn. 







Frukostmöte i Arboga

Trött tjej äter frukost för sent. Borde sitta i bilen nu ;) 




Jobb. Trött.

Efter att ha jobbat mellan 8.30-21.30, storhandling och uppackning så är jag död. Nu checkar jag ut för idag. Imorgon går bilen 6.30 till Arboga. 


Bästa gänget som jobbar på, Advisory Boarden i UF Alumni! 

Min måndag! (Egentligen tisdag)

Men hallå, den här dagen har gått i ett. Helt galet. Det känns som måndag för dagen har sprungit iväg för allt som ska fixas. 
Just nu har vi Alumniträff för att utveckla advisory boarden. Min lilla familj. Vi jobbar fram nya och fräscha värdegrunder för året. 

Imorgonbitti ska jag på frukostseminarium i Arboga. Ska prata om Trampolinen och nätverka. Riktigt roligt ska det bli. Kram på er! 





Åh. Kärlek.

Ibland är det fantastiskt att komma hem till världens bästa kille. 




Hemma i Sverige

Efter en dag på museum och shopping har jag nu landat i Sverige. Vilken resa. 

Nu ska jag hem och pussa på Henrik tills han inte orkar mer ;) 





Mot Spanien

Nu åker vi till Spanien, de är nämligen därifrån vi flyger hem till Sverige. I Spanien ska vi gå på museum, Skanör roligt. 

Det är något smarthead härifrån som har en våg till alla resväskor, Max 15 kilo och jag klarar mig bra. Är nästan den enda som inte köpt med mig vin heller ;) 



Sista kvällen i Frankan

Ja, vår sista dag är över. Eller vi har ju imorgon också men de är inte många timmar innan flyget går. Vilken härlig weekend, helt vad jag behövde. Sen hade man önskat Henrik var en del av vissa stunder men man kan inte få allt. 

Nu säger jag godnatt! 





Söndagsmys

Idag ska vi på vinprovning, ut och vandra och umgås. Ikväll har vi lite mys på hotellet och istället för att gå ut och äta så ska vi göra en hej dundrade middag tillsammans. 
Vi har inte samling förrän kl. 11 och vi bor väldigt nära havet så jag tror att jag ska smita ner till stranden en stund! 




Trött tjej i sängen..

Den här dagen har innehållit otroligt goda måltider, sol, dopp i havet, nätverkande och en massa mys. Otroliga dagar. 









Dag 1

Dags för att utforska stan, men innan shopping och kullersten. Teambuildning!



 

Frankrige välkomnar oss!

Vi är framme på hotellet, Gud. Jag är kär!
Den här gången reser jag inte med UF Alumni eller Henrik utan vi är ett gäng företagsamma kvinnor som åker. 13 st inbjudna som numera delar rum med nya personer på ett otroligt mysigt hotell i södra Frankrige längst kusten. På den hör resan ska de nätverkas, drickas och ätas gott och njuta av den franska kusten. Något som också står på schemat är studiebesök på lokala vingårdar. :) 

Här är vårt hotellrum! 






Frankrige på G!

Dagen gick superfort, hann inte alls uppdatera er. 
Men idag är det redan Frankrige dag, vi drar. Känns galet! 
Får se om vi har nå internet där nere, annars bloggar jag när jag kommer hem.

Tjejerna jag åker med är grymma, härliga företagare! 



Fredag i världsklass

Inte ett enda blogginlägg igår, den är inte okej. Provar idag.
Jag har en strålande dag framför mig, först en timme Yoga mellan 7-8 sen ska jag på massage på lunchen, Stabilika heter företaget och efter de tar jag och ägaren Therese en lunch. 
Eftermiddagen bjuder på lite möten och smått och gott. 
Ikväll går planet till Frankrige. Fantastiskt skönt. Uppdaterar er sen :) 

Älskade mammut!

Minns ni kortet av mamma som fick mina tårar att rinna. Här är det. Självklart delar jag inte med mig av insidan där de står en massa hemligheter! Fina familjen. Dem bästa! :)


Jag tar tag i mina problem

Den här jobbonsdagen var redan över! Galet hur fort tiden går. Idag är jag så stolt över mig själv, jag hade en stor utmaning framför mig idag och jag har verkligen gått ur min komfortabla zon. Det känns underbart. Jag känner mig tre gånger starkare och vet att jag är påväg mot rätt håll.

Min stora utmaning idag var att hålla min första stora föreläsning i mitt liv som var på allvar. Jag har pratat inför många människor förut men jag har inte stått själv i rampljuset och blivit totalt uttittad. Jag älskade det. Jag var så nervös innan. Jag skulle hålla ett seminarium om Trampolinen för ca 50 st lärare, lärare tycker jag är en svår målgrupp. Jag kan prata och jag kan anta men jag vet inte hur de fungerar i verkliga livet eftersom jag inte är med på lektioner själv. Syftet med seminariumet var att informera om Trampolinen och förhoppningsvis inspirera till att få skolan att i framtiden vilja använda sig av Trampolinen som koncept. Trampolinen handlar bland annat om kompetensförsörjning i länet och mitt uppdrag är att matcha företag med högstadieklasser där företagen får följa klassen i alla tre årskurser. I samma veva också göra relevanta inspirationsföreläsningar om företagen för att skapa relevans mellan de man lär sig i skolan till den kompetens som krävs för att jobba på ett företag. 
Jag klarade det, det gick så bra! Jag gjorde en riktigt hjärnsortering i huvudet för att försöka komma ihåg vad vi lärde oss på kommunikationslektionerna på högskolan. Jag är så stolt. Jäklar att jag gjorde det, och bra blev det också.

Utmaning 2 med dagen var att faktiskt be om hjälp. Jag behöver hjälp med att organisera balansen mellan träning, sömn och kost på mitt privata plan. Jag behövde professionell hjälp och kontaktade därför Veronika som jobbar med bland annat detta. Vi satt oss ner en stund och pratade om vart jag vill komma och hur mycket jag är redo att lägga ned. Jag är inte bara orolig för min självkänsla och att jag inte älskar mig själv, men jag är orolig att jag inte investerar i det min kropp behöver - omhändertagande. Så nu har jag bestämt mig, en del av min ekonomi kommer att gå till hälsa och att få mig på spår igen, men också att faktiskt lägga pengar och resurser på att förverkliga mig själv på den biten att bara gilla mig själv och trivas med den jag är. Jag vill bli sund och jag vill ha träning som en del av livsstilen och inte bara som en belastning. Go Gina! Jag är påväg tillbaka!
 
 
Fick lyxchoklad från föreläsningen, man tackar, tur att man har en hemma som tar emot alla sponsorspresenter. (Brukar säga att jag köpt presenter till Henrik som jag egentligen fått av uppdrag ;)
 
 

Utmaningar på G!

Idag har jag en enorm utmaning framför mig, det drar i hela magen bara jag tänker på det. Jisses! 
Jag tänkte att jag berättar när den är över, kan förklara mer känsla då. 
Förutom detta så har jag en bra dag, tänkte mig lite kortare jobbdag, ska träffa världens bästa Veronika för att få lite råd och besöka anläggning för att komma igång med träningen. 
Ikväll ska jag packa och grotta ned mig ned affärsplanen. NICE! :) 



Slut på tisdag

Åh, här kommer jag hem efter en alldeles för lång dag. Möts av mat och min efterlängtade bok! Tack för en bra tisdag! 


En bättre tisdag!

Idag är det en bättre jobbdag. Är på handelskammaren hela dagen, nu på eftermiddagen är de dags för lite intern utbildning. 
Ikväll ska jag vara med och prata på en Winnetträff, sånt är alltid roligt. Det är viktigt att visa sig! 

Uppdaterar er senare!



Dem bästa bitarna

När världens bästa kille kommer hem, mamma skickar paket från Gotland då gråter man lite mer. Lite tårar av kärlek och saknad. Då kikar jag på sådana här bilder som gör mig så full av energi.














Min vision.

Min mage bråkar, hela tiden. I helgen, inatt och imorse. När jag sjukanmälde mig imorse hade jag inget val. Det är inte bra, över huvudtaget. Jag vet att jag gör mycket, jag vet att jag är stressad men de är under kontroll. Nu sitter jag hemma, försöker jobba litegrann men huvudet värker. Jag börjar fundera på om jag har något i kroppen som inte är under kontroll. Kan jag sakna järn? Kan jag sakna vissa ämnen som gör att kroppen säger ifrån? Jag vet inte alls. Min ämnesomsättning är ju inte rikigt som den borde, men de tror jag är mitt egna fel. Jag är inte alls snäll mot min egen kropp, jag äter en del mjöl fast jag inte borde (tarmarna säger ifrån) och jag är sockerberoende men ändå får jag i mig en del. Inte av värsta grad men jag är det. Jag försöker hålla mig borta, men ibland är de så svårt, jag har konstant ett sug efter mat och socker och de gör att 8 av 10 ggr klarar jag, men ändå så finns det gånger jag åker dit.
Förutom allt detta fysiska som magsmärtor och sånt så spökar min självkänsla. Inte mitt självförtroende utan min självkänsla. När jag tittar på bilder från senaste halvåret så är det få som jag känner mig nöjd med, få som jag kan känna att "mm. Jag tycker om mig själv". Jag som alla andra är född med en del fina saker och dem sakerna är jag medveten om, men i och med att jag inte gillar mig själv så vill jag inte se mig själv. Jag har aldrig strävat efter att vara tjejen som folk vänder sig om för att se mer av. Jag vill inte heller att Gina ska blandas ihop med tjejen som är snygg. När folk ser mig eller hör saker om mig så vill jag att dem ska tänka att jag är har unika kompetenser, är driven och är inspirerande. Det är en del av min egna vision och det är de som räknas. Men för att ens komma dit så måste jag älska det jag gör och den jag är. Jag är så långt ifrån det. Om jag släppte in er läsare i mitt liv skulle ni bli chockade. Jag gråter i snitt ca 4 ggr i veckan. För att jag är glad, för att något har hänt men framför allt för att jag känner. Jag känner hela tiden. Förra måndagen så berättade min chef att hon skulle gå vidare. Jag fick bita mig hårt i läppen för att inte tårarna skulle välla ut ur ögonen. Jag kände så starkt. I mitten på förra veckan skulle jag ringa till mamma och bara prata vardagsprat, när jag hade lagt på så bara rann tårarna, jag kände en oerhörd saknad. 
Jag känner så mycket, hela tiden. Det är säkert ett tecken på att man inte har en balans och inte är stabil. Jag kan inte hindra det.

Ibland är de läskigt att skriva om vad man känner, vissa är så dömande och kritiska att jag knappt vågar fundera på vad de är för tankar som snurrar i era huvuden. De är okej, jag tänker minst lika mycket, men väljer att fokusera på mig och ta mig dit jag vill.


Den här bilden är tagen för lite mer än två år sedan. Det var några dagar innan studenten och jag minns väl hur förväntansfull jag var. Jag skulle äntligen slutföra mitt ungdomsliv på Gotland och skulle vidare. Här började min karriär, jag bröt mig loss, flyttade, gjorde de jag älskade och hittade världens finaste kille. 
När jag ser den här bilden så älskar jag mig själv, jag vill känna så igen. Jag var så lycklig, jag hade en fin familj som hade tagit mig från botten till toppen. Jag hade haft ett frukstansvärt sista år på gymnasiet och jag var inne på slutspurten. Jag tycker att jag ser levande ut. Idag är jag levande, men känslan är nästan död för att jag inte kan njuta av att vara jag.


Söndag och ledig!

Det är söndag. Jag är hemkommen efter en riktigt skön kick off med Alumni gänget. Henrik mötte mig i lägenheten och de kändes som de var en evighet sen vi sågs, fast de va ju i fredagsmorse. Idag är det kvalitetstid på schemat, lite shopping och lite fika. PUSS 





Fredagsmyset

Vilken kväll. Jag mötte upp Louise efter jobbet, vi gick till Tabasco och åt tapas sen gick vi hem och pratade i timmar. Efterlängtat. Louise är en helskön tjej, en tjej med energi och roligheter.
Igår hemma blev de lite vin, vindruvor, blåmögelost och pepparkakor. 



Idag ska vi förbereda inför lägernatten. Heja UF Alumni! 

Superfredag!

Idag är de redan fredag, galet vad fort de går. Den här veckan bara sprang iväg! 
Jag har en bra fredag, nu på morgonen är det möte om mitt projekt med Almi. Sen blir de HK större delen av dagen då vi är inbjudna till ett seminarium som Arty (man skulle kunna säga att den organisationen knyter samman näringsliv och kultur i staden på ett bättre sätt) anordnar. Jag har bjudit med  mig Jimmie Eriksson som är VD på Loopia, riktigt bra kille! 

Ikväll blir de sleepover med bästa Louise från UF Alumni, man får passa på när Henrik är på kryssning med jobbet! 





Man kan alltid bli bättre.

Jag är en riktigt Economista men tänkte att man kan alltid bli bättre, just därför beställde jag hem boken som ska göra att man får koll på sin egna privatekonomi. Jag menar, någon ny insikt måste man ju få. Jag har också alla andra Isabellas böcker sedan innan, jag tycker hon är grym!

 

Livet på en torsdag

Uppäten tallrik, lax till middag, världens finaste kille, ett glas rött, bra dag på jobbet, nya möjligheter, tända ljus, varmt så balkongdörren kan vara öppen, planering inför helgen, föräldrar som ringer och bryr sig. 

 Ibland har man det bra. 

Torsdag

Oj. Jag landade precis på jobbet. Dagarna går så fort, Henrik och jag bestämde oss igår för att breaka. Bara släppa allt som inte flyter på och ta vara på varandra. Annars har jag en del kvällsjobb att beta av. 
Vi såg klart en film, beställde hem mat och kröp ned i soffan. Gud, han gör mig så hel den där underbara killen.

En av de bättre sakerna av att jobba på HK (förutom alla härliga kollegor) är att man blir inbjuden till lärorika och roliga arrangemang, kika på detta. Superintressant! 




Ren omedveten humor

Världens tröttaste tjej. Hur kan man inte kunna stava till förrådet? De roligaste av allt är att jag tänkte till och med "vad står de på skyltarna i källaren, hur är stavningen?" ;)




Lite ledsen


Dagar och stunder som är guld värda.

Förra veckan på jobbet var tuff. Jag hade inget direkt flyt och kände att när mamma och familjen landade i stan att jag behövde ett break. Dem här veckan skulle bli bättre och nu är det tisdag, den har inte blivit de. Jag vill säga annat men de vore att ljuga. Självklart tänker jag inte lägga mig platt, utan jag puffar de jobbiga åt sidan och kör på, fokusera på det som är bra.

Imorgon har jag något att se framemot. Jag ska träffa Göran min rådgivare som ibland skapar stunder som räddar mina dagar. Vi går igenom mitt projekt och jobbat framåt. Han är grym. På det sättet att han kan lyssna. Lyssna, fråga och förstå. Det blir bra, tillslut.

Sovdags, jag är sliten. Hoppas ingen ser det. God natt.

P.s bilden är på mig och Göran från min examen, Göran och jag träffades genom min utbildning.


Dagens svåraste utmaning

Dagens svåraste utmaning är att cykla sakta. Jag vet inte om de handlar om min nya cykel, att jag gillar fart eller vad det nu är, men jag måste lära mig att man inte behöver stressa till allt. Galet! Hur svårt ska det vara? Måste bli bättre!


Frukostklubben

Idag startar jag dagen med frukostklubben i Västerås. Alltid lika mysigt.
För någon minut sen så var tre tjejer uppe på scenen och berättade om en modeshow som ska ske i oktober, alla pengar går till Cancerfonden och kvällen kommer innehålla 3 rätters middag och andra roligheter.
Nästan så att man måste sponsra och vara där :)


Resultat från plåtning

Hej mina finisar. Jag är så trött. Helt slut. Faktiskt så har de varit en riktig dag av berg-o-dal-bana. Jag orkar knappt ens reflektera över alla intryck och händelser som har tagit den här dagen med storm. Inte förrän nu när jag jobbat klart märkte jag att jag inte har bloggat på hela dagen. Det är ju galet.
Istället för att ventilera det så tänkte jag bjuda på några bilder från plåtningen hos Kim Norman som jag hade genom HK. Det var rätt kul men samtidigt jobbigt, jag gillar inte mig själv så mycket just nu, tycker inte att jag riktigt nyttjar den potentialen jag har, men så kan de vara. Just nu har jag ju all mitt fokus på jobb och mitt egna projekt. Här kommer bilder :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ny lyxcykel!

Hej. Jag måste bara släppa på en sak som fick mig att känna mig som en 14-åring, jag köpte en ny cykel idag. En crescent 7 växlad med en sån här fin flätad svart korg. En riktigt damcykel. De kunde jag allt få lyxa till med när jag jobbat hela sommaren. Vilken känsla när Henrik ställde in sadelhöjden och jag kunde få cykla iväg. Haha, astöntigt egentligen. Den är mörkgrå med små blommor tillagt på ramen. Oh så fint. Nu står den nere i garaget med dubbla lås och väntar på en ny vecka och måndag!


Sista rummet fixat

Mamma och syskonen har lämnat Västerås, jag är lite sorgsen alltså. Vi har så kul när dem är här.
Jag berättade att mamma inredde vårt 3:e rum i lägenheten, jag tänkte ni skulle få se lite bilder. Det är svårt att ta foton men jag försökte iaf. Vi valde basfärgen lila/plommon/vinröd. Det blev riktigt bra!

Nu ser inte ni de på bilderna men en av väggarna använder jag som visionboard för mitt projekt/affärsidé. Henrik blir tokig på alla post-it som fladdrar och blåser ned när de blir vinddrag, men de får han ta, jag håller ju på med business här ;)


Söndag i Vässan

Hej och hopp! Det är söndag och sista dagen mamma och familjen är här. Idag ska vi ut i fina vädret, visa en del av Västerås och mysa för fulla muggar. Mamma hjälpte mig med mitt hår igår, det behövdes. Det är slitigt och trassligt och jag måste vara otroligt försiktig ned vad jag gör. Vi toppade det, formade en frisyr och lade in en mörkare toning. Jag blev nöjd, dock vill jag bli mellanbrun och inte mörkbrun men just nu säger håret nej.

Dags att ge sig iväg!


Dag 6

Är de inte fel på blogg.se så strular datorn. Allt för att jag inte ska blogga. Men de är väl bra det med, då blir de mycket att umgås med familjen. 
Idag är så det dag 6 på min utmaning. Jag gör så gott jag kan. Det är lite lättare att lägga av med allt socker än förra gången men självklart har jag fallgropar. Igår åt jag t.ex. potatis till maten, mamma hade lagat galet god mat (min egna underbara kock) som jag bara var tvungen att äta potatis till. Lite svårare är de när syster bara har godis överallt. Hon kan ju äta sånt för hon tränar som en tok också. 

Jag blir lycklig rakt igenom när min familj är här. Igår fixade mamma vårt gästrum, medan jag var på möte hade hon fixat och donat så jag kom hem till ett helt inrett rum. Tack. De blir jättebra. 
Nu ska vi göra i ordning oss för att åka iväg och umgås. Uppdaterar er senare!

La familia!

Åh. Robin har anlänt och jag känner mig hel. Givetvis så saknas älskade papput också men så kan det blir. Robin och Henrik vid soffan, syster på pallen och mamma i köket där de doftar gott ifrån. 
Jag älskar när min familj är på besök.
Idag var vi och shoppade en hel del, först vid Skultuna Messingbruk där dem har bland annat märkena Snö, Iittala, fiskars, Rörstrand, kosta boda och mycket mer. Himla fin inredning. Efter det var vi på Eriksslund och handla, förutom lite fint smink och nagellack och sånt blev de fina höststövlar. I love. Jag har så svårt att hitta stövlar, dels för att jag har lite stora fötter och för att jag är lång och har en liten häl, därav aldrig användning av pumps utan remmar. :(

Fantastiska familj!
 
Världens finaste mamma och jag.
 
 Robin hade köpt sen inflyttningspresent. Tack!
 

Mysfredag

Det är fredag, och jag har bara styrelsemöte inbokat, sen har jag tagit ledigt! Jätteskönt.
Jag, mamma och syster ska åka och shoppa lite, åka ut till Skultuna där de har fina inredningsmärken.

Uppdaterar er senare :)


Min fredag!

Åh, idag är de min fredag. Endast ett möte imorgon sen tar jag helg. Mamma och syster är här och Gud som jag saknat dem.

Idag är de mycket kontorsjobb på schemat, har två möten i em. Ett med min favorit Erik som är VD på Create. Han är grym. Jag blir grym när jag är ned honom :)

Egentligen börjar jag bli sjuk, jag tänker låtsas som ingenting för att se om de går över. Jag måste sakta ner lite, huvudet går på helvarv och dunkar. När september är över och oktober kommer lovar jag att ta hand om mig bättre. Puss


Mitt allt.

När mamma kommer till Västerås ska jag tala om för henne hur glad jag är för hur mamma och pappa uppfostrade mig. Ni som känner mig vet hur tighta jag är med min familj och hur mycket jag älskar dem. Jag är ingenting utan dem. Jag är glad för alla dem resorna dem tog med oss på för att upptäcka olika kulturer, jag är glad att ni lät mig hitta mig själv angående fritid och sport, jag är glad att ni fick mig att inse att förtroende är inget man får utan något man förtjänar, jag är glad att ni mötte alla tre barn där vi var och fick mig att se att alla behöver inte gilla samma sak eller tycka samma sak, jag är oerhört tacksam för allt stöd ni har gett och alla gånger ni ställt upp, jag är glad att ni satt ner foten när jag var påväg åt fel håll, jag är glad att ni påminde mig om vem jag var under min livs kris 2011, jag är så glad att ni kan prata med mig om allt, jag är så glad att när ni känner något som stolthet,att ni talar om det, jag är glad att ni tror på mig och det jag gör. Men mest av allt är jag glad för det ni stoppade i min ryggsäck som jag ska ha med mig hela livet för att klara mig, det var som att ni visste ingredienserna för att lägga förutsättningarna till en bra framtid.
Jag ska göra allt för att bli en lika fantastisk förälder som ni varit, när det väl är dags. <3


Jag ger revansch på skitdag!

Hej och hå, sämsta dagen på länge. Men sådana ska man också ha. Då får man känna att man lever. Nu sitter jag på tåget mot Eskilstuna för affärsutveckling med egna projektet. Det är bra, det ska bli kul. Tack Gud att man har sånt vid sidan om också. Så får jag träffa rådgivare Göran också. Han är bra. KRAM


Onsdag

Igår skrev jag affärsplan hela kvällen, till och med så länge att jag missade idol och stupade i säng. Ibland är de tur att man har Henrik.

Jag har glömt att berätta att halva min familj kommer ikväll, älskade syster och mamma. Bror sammansluter på fredagskväll efter plugget. Så mysigt, dem stannar till hela söndag!


Tisdag!

Hallå där. Vilken jäkla bra dag jag har haft på jobbet! Många möten och många nya inbokade möten, riktigt skoj!
Att få jobba på Handelskammaren och Trampolinen är något jag är stolt över, det är en riktig utmaning men så givande. Jag får åka till olika företag, berätta om konceptet och få träffa olika företagsledare. Vissa är framgångsrika och sådär härligt trevliga!

Nu ska jag vara en lika bra flickvän som jag är flicka på jobbet. Överraskningspresent åt Henrik för att han är min bästa <3


BästisAnna

Hallå där. Nu är jag påväg hem. Jag har haft lite AW med världens bästa Anna. Vi planerade lite framöver (åker till bland annat Frankrige ihop i slutet av månaden) och har annat roligt framför oss också. Anna är en riktigt grym tjej som jag ser upp till. Hon hade Trampolinenjobbet innan mig och gjorde ett väldigt bra jobb. Nu är det min tur att köra gärnet!


Dag 1, omgång 2

Yes de är måndag. Ingen ångest över det. Jag har haft en fantastisk helg, ingen ångest över det. Jag har bra vecka framför mig, massor av jobb, möten och utmaningar. Precis som en jobbvecka ska vara. Sen ska de bli varmt också. Det är ju det bästa, 22 grader på onsdag. Tack för att vi möjligtvis får en längre sommar!
 
Vet ni vad, allt är faktiskt inte lika bra som de låter. Jag lovade mig själv att skärpa till mig med matintaget och vad jag faktiskt stoppar i mig just för att min f.d. stressmage ballar ur. Men jag skärpte inte alls till mig. Jag har fuskat med allt hela helgen. Så nu. Nu får de vara bra, rejält käftsmäll på mig och mitt självförtroende av att jag inte ens klarar av att undvika att få i mig vissa saker. Jag och Henrik försöker skapa en morgonrutin och tog faktiskt ett riktigt träningspass imorse. Det var skönt, hann vi prata lite också. Så rapportering dag 1:
- Jag är inte sugen på någonting, bara sur över att vara jag. Hur svårt ska de vara? Och ja, jag har ett sådant sockerberoende att det är på tiden att de behandlas. En liten del av allmänheten trycker på att både LCHF-metoden och 5:2 metoden skulle passa mig, de gör minsann magar bättre. Det tror jag med, jag tvivlar inte en sekund. Men att ställa om en hel matvana med en tjej som jobbar nästintill full tid, sköter två olika projekt vid sidan om och ska nätverka här och där känns som mission impossible. Just nu iaf.
Idag ska jag äta en lunch utan kolhydrater, that's nice. Gott ska de bli också. 

Lovar att uppdatera er.

Miniafton

Idag var de lite julafton för mig. Min fina vän kom förbi med mitt hudvårdskit som jag hade beställt av henne. Det luktar himmelskt! Inga dåliga mineraloljor för ansiktet utan dryga krämer som är baserade på aloe vera. Kan knappt vänta tills ikväll när jag får duscha och smörja in mig med lyxiga krämer. Hem kom också lite magtabletter för min bråkmage och en massagekräm med tigerbalsamfunktion.

Nu ska jag iväg och träffa min andra familj, Lars och Sofie! :)


Ledig! För ledig!

Ja, Henrik åkte iväg på jobb och jag tränar mig på att både vara ensam och inte gör en massa. Återhämtningen för mig innebär att inte ha några måsten, äta när jag vill äta och sova och vila när jag behöver. Det är svårt, mycket svårare än vad jag trodde. Det rycker i fingrarna och alla måsten hänger över mig, men dem får komma tillbaka imorgon. Givetvis klarar jag inte hur mycket vila som helst utan måste blanda lite nytta med nöje, Henrik har laddat hem the Sims på paddan och jag är ju för nyfikenheten för detta!
Så låt oss träna lite engelska och få nostalgi samtidigt, Gud. Ibland inser jag som nu hur mycket jag måste träna på min engelska, körde precis fast på ordet bell peppers, de borde man ju veta att de var paprika! Hallå där G, dags att plugga på :)


RSS 2.0