Valborgskväll

Nu ska jag och Henrik till Malin för att möta upp härligt folk. Sen blir de grillning och se eld. Puss på er!


Wohoo!

Jag slog inte min fina i tempo men jag klarade mitt mål, halvmilen!! Wohhoo


Överraskning!

Se vad som stod på bordet när jag kom hem, aww. Vad mysigt de är att bo med någon!

Nu ska jag utmana min pojkvän på löprundan, att hålla hans tempo är riktigt riktigt svårt, dags att slå gårdagens rekord!


Minnen som gör mig glad

Jag har en valborg framför mig med tentaplugg, solning, middag + se majeld. Bra dag. Ändå så kan jag nog känna mig lite missnöjd. Vill ha mer, men så är det alltid. Jag vill ha mer.
Valborg, en stor dag.

Valborg har alltid varit en stor dag för mig, jag har många goda minnen från alla dess år, (oj vad gammal jag låter, visst?)
I fem år i rad var jag med i "småstjärnorna" i Stenkyrka på Valborg. Det var liksom årets höjdpunkt. Ambitionsnivån var hög och jag och min respektive partner (som oftast var min snälla kusin) hade övat sedan mitten på mars då danserna brukade bli klara. Tävlingen utgick så att man ställde upp med valfri låt och uppträdde på sitt sätt. 
Jag skulle vinna varje år och gav hela min själ och liv i det där uppträdandet. Allt från speciella låtar, man hade en dans och till och med jag hade en egen make up artist - självklart min mamma. Allt för att jag skulle känna mig som en liten stjärna. 
Vi kom tvåa varje år, en vann och resten blev tvåor. Nu vill jag inte vara sån och vara dålig förlorare men hallå, känns det inte som att de är ganska självfallet att de är fusk på gång om de var en i juryn, dess dotter som vann varje år. No hard feelings såhär efteråt (eller?!) men hon var kass. I promise. Vi var bättre, och det sa till och med alla. 
När jag tyckte jag hade blivit för stor för sånt här flams som småtjärnorna på Valborg i lilla Stenkyrka så förflyttade jag mig till stan och hela Visby. Ojojoj så stor man hade blivit, coolt. 
Jag antar att mitt hjärta höll i sig i de gamla traditionerna för de dröjde inte långt innan jag regisserade en dans till lillasyster som jag tyckte skulle vara med. Dom var med för första gången och drog såklart hem vinsen, utvärdering av det: efter 5 år hade dem bytt jury. Givetvis. (nej jag var inte bitter för det, jätteroligt för syster) ;)
Detta är inte bara bra minnen från de året, Jag var i Visby på Valborg och fick också min första kyss den kvällen. Det ni. Ledord från de blir väl lite slemmigt o så. Hahha jag kan inte låta bli att skratta högt. Händelsen hände iaf på en matta i min dåvarande bästa kompis sovrum till låten heaven. Otroligt oromantiskt men kan inte låta bli att tycka att det var ganska gulligt.

Nu, back to verkligheten och min uppsats.

Helg på Vasagatan!

Min otroliga helgpersonlighet bara längtade efter Taco, sagt och gjort!


Sköna söndag

Jag lägger plugget till sidan och har en ovanligt skön söndag med fina Malin. Strålande sol, gitarrplink från balkongen ovan och godis med kall dricka, givetvis tjejsnack också.


Skön lördag framför mig!

Gårdagen var myspys, bakade bullar och drack vin och hade de allmänt bra bara.

Jag och min fina är påväg till Surahammar för att träffa Henriks brors familj. Ikväll blir de grillpremiär med alla härliga syskon som ingår i släkten Sjöåsen.


Myspys på fredag

Idag fick jag de återigen bekräftat, denna gång av min pojkvän. Jag är en helgmänniska till tusen, jag tyckte liksom inte de var nå fel att fråga om vi skulle göra lyxfrukost på sängen en lördag. Jag sågades nog lite, måste vänja min fina med att man måste ha lite romantik ibland, tur att jag är så duktigt på att stänga av när Henrik suckar åt nog. Jag gottgör honom med en godispåse :)

Förutom detta inviger jag helgen med penicillin (inget positivt resultat från läkaren idag) och en kväll med massor av fina tjejer! Puss


Usch usch

De är fredag och de är jag glad för, har vart en riktigt jobbig vecka som jag helst bara vill tänka bort. Jag börjar bli riktigt sjuk igen, känns inge bra alls. Dags gör redovisning, puss


Förstörd

Jag välkomnar min urinvägsinfektion med öppna armar, eller inte. Jag vet vart jag kommer spendera min natt iaf, lucky for me att vi gjort om badrummet..


Redo för skola!

Idag står entreprenörskap på schemat, jätteroligt!


Full måndag, halv tisdag

Vilken dag igår, jag tog en längre löprunda än vad jag gjort innan, igår var de tre veckor till vårruset och jag och mina tjejer ska vara med. Vi ska springa halvmilen och jag är långt ifrån där. Bara att löpa på så jag klarar det. Gina med sämsta konditionen, äsch de får man ha..

Igår fick jag helkroppsmassage, de var awesome. Alla borde få det. Nu ska jag mysa framför tv;n som jag gjort den senaste timmen. Puss


Springtur!

Dags för dagens springtur mina vänner, önska mig lycka till! :)


Måndag morgon

Här pratar vi varumärke på en måndag morgon! Vad tänker du på när du ser McDonald's logga? Det här tänker vi!


Underbara helg!

Jag är världens helgmänniska ever. Helt otroligt! Jag märkte det igår, Henrik skulle köpa med sig mys hem, choklad till mig givetvis. Och så glömde han. Jag blev skitsne, eller "lä" som man säger här, sen blir jag lack för att jag blev sur över en sån sak som att han glömde när han hade jobbat 11 timmar den dagen och sovit 6 timmar natten innan. Dumma mig. 
Men varför har de blivit såhär då? Jo, för under mina ca 14 år i skolan så har jag gått måndag - fredag på helvarv sen är det helg. På helgen kan man göra vad man vill. Oftast blev de ju att man gjorde "dem-där-sakerna-man-inte-hann-i-veckan", men ändå. Helgerna var liksom fria, äta god mat, läsa en bok, träna, planera och bara göra en massa kul utan tvång. T.ex. kan man sova hur länge man vill. Sen att jag nu betér mig som en 39 åring istället för 19 åring är en annan sak, jag sover till 9 och går upp och kollar nyhetsmorgon och nyheterna. Jag älskar det. För mig är det kvalité att få följa olika inslag och mysa ner sig i soffan med te. Haha nej vad gammal jag låter. Men det rekommenderas, dagarna blir så långa och man hinner liksom med det mesta!
jaja, nu får jag sluta, back to work och tentan, den är rolig att skriva, jag lär mig nytt hela tiden. Det är bara det att den kräver 100 % disciplin.

Imorse skrapade en kille fram 3 miljoner som har varit där en gång förut, då skrapade han fram 500 000 kr, hur stor är chansen liksom?

Stör du dig på bloggen? Det kommer mera

När jag var på Gotland sa en nära till mig:

"Om du inte börjar skriva något roligt i din blogg snart så slutar jag läsa den, den är skittråkig".

Hur tacklar man en sån där kommentar? jag blev så överraskad att jag började skratta. Jag vet att de stämmer, min blogg är astråkig, designen suger och jag lägger inte den energi jag hade velat, just för att den inte finns nu. Nu sa personen den här kommentaren med en hel del sarkasm i rösten men jag vet att de är rätt. 
Jag har lovat mig själv att jag får inte vara rolig förens jag skrivit klart mina megatentor, sen så. Jag är också otroligt medveten om att jag är galet lam i mitt tyckande. 
När jag går in på andra bloggar vill jag läsa vad som händer i livet, varför man gör dem valen man gör och hur man tycker om vissa saker i samhället, det ger mig ett annat sätt att se på saker, kommentera mera helt enkelt. - Nu är de ju lustigt att jag inte ger något av det här till er, men jag tänkte att jag faktiskt skulle våga att bli lite vass. Ni läsare går in här av en anledning, ni vill läsa min blogg, saker som händer mig. Sen om de är positivt eller negativt kan jag inte svara på, men de är underbart att ha en helt egen sida, där jag kan spara min guldkorn samtidigt som jag får chans och tycka och tänka exakt vad jag vill. 

Jag kommer förlora läsare på det, de tror jag. Men jag bryr mig inte för att det är inte därför jag skriver. Jag skriver för min skull. Även fast min blogg är på bottennivå idag så har jag ju ändå läsare, ganska många dessutom. Så. Det kommer bli bättre..

Tjejsnack och världens mat

Jag mötte upp fina Maria och Calle efter löprundan (awesome att det börjar ge resultat, wihoo), vi gick ner på stan och jag kom på att de var marknaden "Världens mat" på Stora Torget här i Västerås. Så bra gjort att jag nästan fick utomlandskänsla. Mhm man blir så sugen på att åka iväg å någon weekend, men de tillåter inte min studentekonomi. 
Jag tog några bilder.
Fina Maria och Calle


Typ världens största fudge, en bit var lika stor som en muffins


Ser ni minipannkakorna på plåten? Supersöta!


Kvällen spenderar jag ensam i soffan med en sjukt bra bok och torkade frukter, mums. Hej jag är 19 år och njuter av livet ;)

Dumma mig

Henrik kom hem på sin lunch så jag tappade pluggfokus totalt. Dumma mig, skjuter upp det än en dag. Nu har jag iaf förberett till imorn så att det ska rulla på bättre. Jag tar en löprunda för att rensa huvudet istället, sen möter jag upp fina Maria och hennes Calle för en fika. :)

En alltför sen och tråkig uppdatering

Fredagen tog också slut, skönt. What a day. 
Jag vet att jag har varit halvt här den här veckan men jag har liksom mina förklaringar. Många projekt är igång och jag känner väl också att jag inte riktigt räcker till, det är tufft nu. 

Jag är inte van och flytta så jag har ingen direkt struktur på det, vilket jag inte riktigt gillar. Jag har bott själv sen jag flyttade till Västerås och nu när man ska flytta ihop så blir de automatiskt en omställning, inte till det svårare utan till de bättre. De är liksom själva flytten jag tycker är jobbig. Jag har inte tillgång till bil vilket har ledit till att jag har fått konkat tunga väskor på cykeln. Förra lördagen lånade vi bil + släp för att få med det mesta men jag har ännu saker som står kvar, och de stressar mig att inte ha någon bas. Jag vill få det överstökat. 
Henrik tycer jag är fruktansvärt envis, och visst medför de diskussioner och ingen av oss är väl direkt konflikträdd, och jag vet, jag jobbar med att släppa på mitt ego och min vilja. Man måste kunna kompromissa, ord jag har hört sen barnsben.

Skolan. Skolan är bra men tuff. De tar mycket tid och plugga men framför allt mycket energi. Jag har två tentor som jag ska försöka bena av så snart som möjligt, bara för att känna att jag hänger med i tiden.
Och ännu en gång, när jag precis byggt upp det så försvann de lika fort, jag är lite rädd för att vara ensam. Yes, du läste rätt. Jag tycker att dagens lördag är en bra början, Henrik jobbar 11 timmar och jag får allt för mycket tid för mig själv. 

Nu, dags för tenta. Jag skriver i mina pauser. PUSS

Kan bara bli bättre!

Har haft en riktigt skräckstart på dagen som jag kan lova er att ni inte vill ha. Jag bara längtar till ikväll, först en löprunda sen blir det mys hemma hos Maria + Erica med vin och pizza och lite Calle och Henrik också. Aww, kommer blir underbart att bara få andas ut och ta helg. PUSS

Här mina vänner, de stämmer väl ganska bra, visst?

Haha ja vad säger man? BRA DÄR.

Stress och alldeles för mycket

Jag vet jag vet, de har varit totalt dött här och de är pga mina 300 bollar i luften, de är så mycket som ska skötas runt omkring mig så jag sitter knappt vid datorn, och inte har jag någon mobil heller.
Idag blir de att plugga hemifrån då min mage säger ifrån, de smärtar och den vill liksom inte samarbeta, puuh.
Vi hörs senare,förhoppningsvis. PUSS

Brådskande!

Hej och hå, jag har så fullt upp att jag knappt hinner skriva, men jag lovar bli bättre. Idag har jag på schemat:



- Skola, check
- Låna bil
- Packa ihop min lägenhet
- Köpa byrå på IKEA
- Lämna bil
- Middag
- Löprunda

Vad tror ni om tidsoptimisten själv? Jag borde klara, puss


Måndagkväll

Det har varit en halvbra dag för mig, så jag lägger mig och pluggar en stund och tar igen mig till imorn. PUSS

Måndagmorgon hos oss

Äntligen måndag och det är dags för skola! Ha en bra dag mina vänner. :)

Happy sunday

Jag lägger skolböckerna åt sidan idag, njuter av underbara söndag och tar en löprunda med Henrik. Oh yes.

Inflyttning del 1

Här kommer lite bilder på sovrummet som i stort sätt är klart, ska bara bytas ut någon lampa och tillsättas lite grönt. Blev superfint!
Såhär såg rummet ut när vi hade börjat plocka och ännu skulle göra om. Inte okej.


Resultat!


Min klädstång fick följa med i även den här lägenheten!


Älskade säng




wohoo för kläder



Hej och hå, flytt o så

Inte blev de nå kalas igår inte, de blev en helkväll med flytt. Det är vad jag och min älskling gör en lördagkväll när vi är lediga. Vatten var de fränaste vi festade till de på. Ja okej, så här i efterhand tycker jag att vi kunde pausat en liten stund och försökt hittat lite lördagsstäming men nä, v körde på. Jäklar så bra de blir. Lägenheten är otroligt fin och sovrummet är snart klart. Min himmelsäng är en mardröm att montera. 
Jaja, nu blir de att åka till IKEA och lämna tillbaka släpvagn. PUSS

Hemma igen i vårt

Kom hem till Västerås igår och min älskling. Lägenheten var otroligt fin och jag blev superglad! 
Henrik tog med mig på löprunda i förmiddags, vi hade ätit godis innan och det tyckte min mage inte var okej. Busigt av mig!

Nu blir det kalas, ska få träffa Henriks brors pluttbarn, (längtar!) Sen ska vi nog åka och prova ut en säng till lägenheten. Kille me, de här kommer bli intressant. PUSS

Snart dags!

Några timmar kvar tills flyget går, jag ska snart börja packa och göra mig i ordning. Känns lika jobbigt varje gång. Som tur är så har jag någon som väntar på mig när jag kommer fram. Saknad till tusen. 
PUSS

Kärlek idag, ännu mer kärlek imorgon

Kan få packa med sig ett lite större paket till Västerås den här gången? Kan inte låta bli att älska mina bebisar, vill bara ha med dem hem. Men, de får väl räcka med en veckas kärlek. 
Flyget går 16.10 imorgon, sen är det tillbaka till älsklingen, verkligheten och den totalt renoverade fina lägenheten. PUSS


Dags för sista middagen för den här gången, med underbara mami!

Typ lite blått

Dags för mys med mamma, nu blir det stan! :)

Redan torsdag!

Jag älskar att vara uppe tidigt, nu har jag varit de en stund och att vakna framför nyheterna är typ de bästa. 
Idag har jag inte så mycket på schemat, så plugga lite tenta nu på förmiddagen och sen blir jag upphämtad av mamma senare för att uträtta några saker.

Jag kanske åker hem imorgon, vi får se. Vill hinna landa lite innan skolan drar igång nästa vecka. Känns faktiskt bra så.

Låt tenta plugget börja, PUSS

VILL!

Det händer en massa roliga saker om jag verkligen skulle vilja vara med på i maj, några av dem är:
  • UF Alumni träff i Sthlm, 15 maj
  • Bissy Media håller workshops för företagare (min förhoppningsvis kommande praktikplats), 25 maj
  • Unleash , Talangnätverks öpnna event


    Har inte kollat upp med skolan om de finns chans, men vill verkligen

    PUSS

SMART!

Kom hem för ett tag sen, klarade min löprunda idag, 4 km. Haha jag trodde jag skulle dö. Kändes lite så. Men oh vad nöjd jag kan vara nu. 
Igårkväll gjorde jag nå dumt, jag klippte sönder mitt SIM-kort till mobilen. Inte utan anledning men de bara blev så när jag verkligen ville börja använda min iphone. Resultat av det: Gina har ingen mobil alls. Puss på er.

Nostalgi

Se vad roliga saker man kan hitta när man rensar ut gamla saker!




Haha, saknar alldeles för mycket nu!


Ylva, kusin Louise och jag på min 6-årsdag!

Födelsedagsfirande

Här kommer några bilder från vår födelsedagsmiddag, de vart supergott! 


Grattis återigen bror!


Myspys


Bästa mamma







!


Min älskling är grinig

Kom precis hem efter att ha varit i stan och handlat. Försöker posera lite med min fina vovve som tyckte att allt annat i världen var roligare än mig och min kamera. Här blev ett jäkligt dåligt resultat men typ den ändå bilden som inte är as suddig.
PUSS

Grattis storebror!

Idag är de min brors födelsedag, fyller hela 23 år. Grattis grattis! Det ska vi fira med 3-rätters middag ikväll och lite goda viner.
Snart ska jag och mamma åka till stan för att handla lite, var jättelänge sen jag var inne i stan. 

Hörs lite senare, PUSS

Avcheckning!

Yes, då var promenad och rummet färdigt, check!


Jag kanske älskar rosa




Aww, när jag är snäll får han sitta i sängen


Påskmys


Kolla in min fina i spegeln

Måndag och jag är igång!

ojojoj vad jag städade igår, mitt rum ska ju fungera gästrum och då går det inte att ha massa gamla saker. Allt från smycken jag inte gillar till gamla skolfoton. Usch. Jag kanske har lättast i världen till att slänga saker, bort med gammalt och in mitt nytt o fräscht.
Jag lovar att återkomma med resultat.

Min dag är nästan fullspäckad, jag ska:

  • Ta ut min älskade vovve på promenad
  • Göra klart rummet
  • Göra klart min del av gruppuppgiften
  • Ut och köra min löprunda
  • Fortsätta på analyseringsuppgift

ASKUL KVÄLL

Eftersom de blev utgång igår och det medöfr trötthet så ska jag ändå utmana mig själv, dumma mig. Operation omgjort rum börjar nu. Återkommer med resultat!

Påskfirande a la familjen Hedrén

Påskmys!

(kolla in de finaste fatet!) 


Mammas egna buffé







Bästa bror och jag, syskonkärlek (fast de inte ser ut)


PluttisChip


Dukning


Bror och flickvän Sara



Världens finaste mami





Muuuummms, min favoritdel av buffén


Hej Lummelunda och hej vinter i april



Lördag och påsk!

Shit vad hemmakär man blir direkt. Har sovit som en gud i min gamla säng, och jag är helt utvilad + att min nackspärr typ är borta!
Nu blir det att fixa till mig lite för att sen hjälpa mamma, kl. 16 idag kommer hela släkten och både firar Robin och påsk. Myspys att få träffa sin bror, var senast i februari nu skulle bara Lillan varit hemma sen hade allt klaffat. Men man kan ju inte få allt. Puss på er.

Då var det dags

Yes, då var jag klar. Dags att låsa igen lägenheten och bege sig mot min fina familj, gamla rummet, hunden och bebisarna. PUSS

Totalt fel destination

Västerås. Ja ni läste rätt. Jag blev kvar här och det suger. Min mamma ringde vid halvtolvtiden igår när jag sov och sa att hon hade pratat med familjen jag skulle åka med. När dom skulle hämta hyrbilen i Stockholm så var det inte den bilen dom trodde, de fanns inte en plats till mig. Jag skulle vilja skriva alla fula ord här nu för jag insåg nog inte själv hur mycket jag hade längtat efter att åka men de hjälper ju ingenting att skriva.
Min totalt underbara mamma gör allt för att jag ska komma till Kittelfjäll, men med dagens infrastruktur tar jag mig till Vilhelmina som ligger 15 mil ifrån. FAN.
Tur att jag har henne, hon bokade en biljett direkt till Gotland så ännu de här året blir de en traditionell påsk. Gråter lite inombords.

Så ni mina gamla vänner som ser de här, ni kan ju slå en pling om ni vill ses eller inte har hela påsken fullbokat. PUSS

Imorgon 06.07 börjar resan. Äntligen!

Ja. Då var allt packat och klart. Min älskling orkade inte med mig så han ligger o sover i sängen. DÅ var det dags för en stuga långt uppe vid kittelfjäll utan el och vatten, skidor, systermys, nyttig mat och 10 dagars ledighet. Fy fan vad skönt. 
Vi ses igen 15e. Här lär de vara tyst tills dess. PUSS


Årets påsköverraskning!

Kolla vad jag precis hämtade ut? woohoo nu var det min tur. Tack min fina mamma. Relativt skön påskpresent. Jag firar detta med en sjukt god och enkel lunch. PUSS


Givetsvis vit




Mmmmmmmm.

Det är påsk (?)

Redan, hur kan tiden gå så fort? 

Jag är sjukt stressad för jag har typ tusen saker att göra idag och de ser ut som fan i min lägenhet.
Jag bjöd Henrik och hans vän på middag igår, as gott! Efter det hade vi spelkväll, alltså shit vad dålig jag var!!! Jag kom sist i yatzy och tvåa i plump. Jaja, jag vill ha revansch :)
Det är första året i hela mitt liv som jag inte ska fira påsk. Usch vad tomt. Imorgon åker jag och då ska jag åka långt långt bort. Det blir skönt. 
Se vilka söta minimuffins vi fick i skolan häromdan, lagom påskiga! :)

Asasnabbt skrivet, typ glödande tangentbord!

Nu ska jag vara jättesnabb och kör därför blandat i punktform; uppdatering!
  • Jag klarade min löprunda igår, wohooo för mig. Sjukt nöjd. Om 5 min ska jag ut på nästa!
  • Jag är galet nervig då lägenhetens renovering har påbörjats och jag får inte se. Jag och Henrik har valt färg och tapet men jag får inte se resultat medan jag är hemma från fjällen
  • Jag har numera fått LÅNGHELG!
  • Imorgon ska jag förhoppningsvis få träffa en mycket efterlängtad vän
  • På fredagmorgon åker jag till fjällen och bort från civilisationen. En stuga utan vatten och el och därmed noll internet, noll mobiltelefon och noll tentaskrivning. Wohooo! Kommer dock sakna morgonnyheter en hel del.
Hörs senare. PUSS

Jag vann inte, de blev uteslutningsmetoden

Minns ni det där diskstället som jag tog upp? Nu är den diskussionen totalt nerlagd. Efter att jag, världens smidigaste har haft ner och tagit sönder två glas och en tallrik så har äntligen Henrik förstått att jag menade allvar med att jag ville ha mitt diskställ. JAG HATAR HANS. Och ja, ni som känner mig vet att jag brukar säga att "hata är ett starkt ord". Men jag har aldrig menat det så mycket som nu. 
Resultat: min fina är otroligt trött på att det låter som om någon kastar gamla glasflaskor när jag diskar så äntligen (!) ska jag få ha mitt diskställ här. Helt lovely.
Nu, tillbaka till en blängande Henrik som vill att jag hjälper till med renoveringen av lägenheten, de blir superbra!

Såhär ser hans diskställ ut som jag inte kan hantera


Mitt älskade, underbara diskställ


När den korta resan blir oänderlig!

Kom precis hem, och då ska de läggas till att jag startade min resa 14 från Stockholm. Hell yeah. Jag är sjukt trött och hur underbart är de inte då att komma hem till en helt nystädad lägenhet? Roligt de där när man är ett par och ska överraska varandra. Jag tänkte bjuda han på mysmiddag, men innan de ska jag packa upp min "resväska". PUSS

Stockholmsvisit!

Hade en underbart bra kväll i Stockholm igår! Tanken var utgång med Stephs kompisar men efter en massa prat så blev det att vi stannade hemma ändå.
Jag är jättedålig på att ta bilder, skärpning där! Men jag tog i alla fall två:) Och som ni vet så säger ju bilder mer än 1000 ord..
Sen tog Steph en bild nu på morgonen när vi äter frukost framför en mysig film och god frukost!


RSS 2.0