Tisdag eftermiddag levererar

Snart lunchdags, jag har jobbat undan lite på kontoret vilket känns skönt. Jag var på ett riktigt inspirerande möte imorse med platschefen på ICA Sverige i Västerås. Jisses vad impad jag blev. 

Snart ska jag möta upp bästa mentorn, äta lunch och bara prata. Eftermiddagen erbjuder möte med mitt projekt ang. algoritmer. Ett möte jag har vänta på i över en månad! 




Specialist

Jag är lite tisdagstrött, men det får man vara. Dock piggnade jag till när jag kollade på Nyhetsmorgon, doktorn är ju alltid på plats på tisdagar och jag tycker att han är duktig. Jag skulle också vilja vara bra på något specifikt ämne så man kunde dela mer kunskap åt andra människor. Det gjorde mig jättesugen på att börja plugga igen. Efter helgen med Simona (som pluggar juridik) så var jag i stort sätt fast. När jag frågade om man kan jobba med bostadsjuridik på något sätt (låter ju himla intressant) så rättade hon mig och frågade om jag menade att jobba med Fast Egendom. Jag blev påmind och förstod att de där med de juridiska språket skulle ta död på mig ganska snabbt. 

Men tänk återigen vad kul att få grotta ned sig och skriva arbeten om något man vill veta mer om, och dessutom få pengar och tid för att göra det! 

Måndag kväll

Fin kväll med fina vänner. 




Vappan

Vi avslutar denna söndag med Vapiano, alltid lika mysigt. <3 




Som vi saknar er.




Drömmar blir mål

I veckan visade en vän till mig delar av hennes dotters lägenhet som ligger i Malmö, en fin takvåning med inredning som påminde om den klassiska gotländska stilen. Då fick jag en sån där känsla, hur ballt vore de inte att bo i en etagevåning med vita väggar och balkar som går genom rummet, ljusinsläpp från konstiga vinklar och knarrande trägolv? Så himla charmigt. Det är så roligt med mig, jag ändrar min stil vart efter, den speglar ganska mycket om vart jag befinner mig i livet. Innan jag och Henrik träffades så hade jag väldigt romantiskt med mycket tyger och tyll och nästan allt i vitt. Idag när jag bor med Henrik har vi toppmodernt blandat med klassiska grå och blå nyanser för att skapa harmoni och lugn. Jag går mer och mer över och försöker skapa kalkstenskänsla, vore de inte som handen i handsken med nästa som takvåning? Eller en sak man ska ha innan man dör iaf? 
Jag vet att jag drömmer, det får man. Mina drömmar brukar gå över i mål och alla kan nå sina mål, det handlar om att planera och prioritera, och kämpa. Såklart! 

En annan dröm jag hade var att kunna ta en examen och vara grymt stolt över att jag alltid gjort mitt bästa. Sagt och gjort, högsta betyg i allt och en examen. Detta är på examendagen

Solna Kyrkogård

Idag är inte vilken dag som helst, det är söndag och jag och Henrik har en hel dag för oss själva. Planen är att åka till Stockholm, Solna och fixa ordning mormors grav för vintern. Jag vet inte om någon av er har varit på Solna kyrkogård under alla helgons helgen (som är nästa helg) men det är fantastiskt vackert. Ljusen glittrar i mörkret och kyrkogården förvandlas. Jag har tyvärr inte möjlighet att åka dit nästa vecka så jag och bästa tar en utflykt idag istället. Kram på er! 




Lördag, bra lördag

Jag och Simona hade en sån himla mysig kväll. Vi gick och åt på en av stans restauranger efter teatern och åkte sen hem och pratade. 

Imorse tog vi en morgonpromenad längs vattnet, Henrik kom hem igår någon gång så han var supertrött imorse, han lämnade vi hemma. 
Nu är vi nere på stan och jag har några basartiklar som jag ska inhandla, men innan det tar vi en god lunch alla 3 :) 

Hur rolig är inte den här bilden som Simona tog på oss, checka min min med munnen! Skratt! 

Fredagskänsla

Jag har en riktigt fredagsmyskänsla i kroppen. Har mött upp Simona och vi ska snart på teater, vilket ska bli jätteroligt! Som jag saknat den tjejen. Sen blir det hemmamys och vin. 




Tjejer att ta vara på och se upp till

Jag tog ett break från jobbet och växlade om, åt lunch med fina tjejer från nätverket Winnet. Bestämde mig för att träna imorgon ändå, så 7.00 imorgon börjar poweryogan. 
Dessa två tjejer som är på bild är en del av mina förebilder, dem jobbar och livnär sig på det dem fullkomligt älskar och för mig är det att lyckas. Dem har alltid ett leende på läpparna som smittar av sig väldigt snabbt. Pia till vänster är ägare för företaget BildN där hon fotograferar med mera, Lena som är till höger driver Warma Group som bland annat hjälper företag att synas, profilera sig eller hitta sin identitet. Jag hoppas att budget i början i mitt egna projekt tillåter sig att använda mig av både dem här damerna. Dem är proffs, sådana gillar jag att jobba med. 
Nu, god natt. 




En vanlig torsdag, med stress

Det är torsdag idag, det är helt galet. Ibland tror jag att någon skämtar med mig så fort tiden går. Jag tänker mig att jag uppdaterar er i min vardag. 

På gång: Vi hade vårt första alumnievent i tisdags för den här termninen. Det gick så bra, 45 anmälda och över 30 st dök upp, otroligt roligt. Facebooksidan växer och vi har ökat otroligt mycket. Förutom alumni så har jag jobbat en hel del, de märks att man har varit borta från skrivbordet. Högarna växer och mailen trycker på. Jag har vart oerhört stressad och halva min rygg har låst sig. Ajajaj. Igår var jag på massage och återigen kom migrän som på posten. Jag somnade kl 21 igårkväll och var helt slut när jag vaknade. Inte bra. Imorgon har jag en bra dag på jobbet och avslutningsvis en halvdag med ARTY-seminarier (stiftelsen som jobbar för att få ihop kultur och näringsliv). Vi på Handelskammaren är på plats och det ska bli mycket intressant. På kvällen kommer fina och saknade Simona och bor över, jag har bett om tjejkväll och skickar iväg älskade H på krogen. Kan han behöva. 

Min hälsa: Är faktiskt inte nå vidare, jag är fruktansvärt känslig mot mörker och har börjat titta på alternativa lösningar för att få ljus. Det är helt galet att det snart är november och vart den här hösten tog vägen kan man fundera på. Jag får inte träna den här veckan då min vila står som nr 1 på återhämtningslistan. Om kroppen säger ifrån så gör den. Annars går mina matrutiner relativt bra. Relativt är för att jag veta att jag alltid kan göra bättre, de handlar om hur hård jag ska vara mot mig själv. Jag ser inte framgång förrens jag kommer i mina nya nudie som ligger i garderoben och väntar. 

Nu. Jobb. Kram på er. 


En dag att längta till

Jag har landat på Arlanda och påväg mot Västerås. Vilken dag som väntar. En snabbvisit hem för att byta kläder och hämta viktiga prylar, sen tillbaka till jobbet för att beta av några saker, sen träffa alumnerna för att förbereda kvällen. Vi har ett asballt event ikväll som kommer bli skitbra. Vilka får komma? Jo alla som har drivit ett UF företag! Vad är på temat: heta entreprenörer hamnar i stolen där frågor bombas, nätverk och storytelling! 

Vet ni vad som är lustigt, ikväll ska jag med andra sprida inspiration, kunskap och nyttiga tips till ett 30 tal ungdomar, tror ni att det pirrar i magen för det? Nej, det pirrar i magen för att jag ska hem till Henrik och vi har inte setts på dagar. Tokkär är jag! 



Nöjd tjej, med massa framtid!

Det är måndag kväll och imorgon flyger jag tillbaka till Västerås. Är det något jag har lärt mig sen jag flytta så är det att uppskatta viktiga tillfällen. Ikväll träffade jag några av mina favoriter sen gymnasiet, fina tjejer. När jag pratar och tittar på dem så inser jag hur mycket roligt vi har gjort tillsammans, och galna saker. Mitt liv är så annorlunda mot vad det var då när jag bodde här, nu pratar vi inte om senaste hånglet på den och den festen utan vi pratar framtid, mod och ekonomi. Jag är tacksam och glad att jag kan bolla en del upplevelser med dessa tjejer trots att vi står framför olika utmaningar.

Att flytta till Västerås är det bästa valet jag gjort, att träffa Henrik var det bästa möjliga som kunde hända mig. Jag vill så gärna att vi två ska bli ett, något mer än sambos och par, dock så måste jag ha tålamod och låta allt ta sin tid, det sista jag ska göra är att stressa på.
Jag vill alltid framåt, jag har hört att för att få något gjort så måste man börja med att göra något. Det är ganska logiskt. 




Myskväll

Åh. Middag med mina finisar. Olivia lagar mat och Frida och jag står för garv och pratet :) 




Barbados? Ja man tackar.

Ja. Nu ligger jag i sängen. Ikväll blev det en trerätters med farmor, goda viner (amarone som var fantastiskt!!) och en massa babbel. Så mysigt. Vi började prata om februari 2015, året när pappa fyller jämt. Vi planerar en resa med hela familjen, men det är ett helt projekt alltså. Familjen består för tillfälligt av 7 personer och vi har en hel hästgård med massor av vildingar som ska placeras på olika ställen för att kunna åka. Vi tänker oss just nu Barbados, Cuba eller Aruba i Västindien, 3 veckor med hela familjen på vita stränder. Jag ska se till att vi kommer iväg med min älskade familj. 
Nu, god natt. Imorgon blir de färg och klippning för mitt hår och en kväll som erbjuder tjejmys. Tisdag blir det hemfärd. Vill inte lämna familjekänslan. 




Söndag dag

Ikväll så ska vi ha stormiddag här hemma. Farmor kommer förbi och så. Vi ska åka in till stan och förbereda för ikväll, kanske hinner vi kika igen några butiker också :) 






Fin kille, fin gård

Åh. Vilken lördag. Ren mamma-och-dottertid. Vi har pysslat hemma och gjort om, bytit gardiner och textil i gästrummet för att ta in höstkänslan.
Det är otroligt tomt utan Chip. Alla känner det. Gud så jag saknar vår vovve, ingen som snarkar i rummet längre. Måtte jag och Henrik skaffa en valp snart. Jag vet att vi skulle klara det. 
Förresten så är jag så glad för Henrik, han är så fin. Han fixar åt mig och gör alltid det yttersta för att få mig glad. Önskar att han var här. 

Gotland är fint. Jag hade saknat vår hästgård mer än vad jag kunde ana, och mammas mat, såklart. 



Här hittar man när man rensar ur sina saker ;)



Skrattar för mig själv..




Älskade hemma

Jag har landat. Efter en god middag, med fina mamma och pappa. Nu myser jag med mina älsklingar. 


Jag tar mig en minisemester

Yes, jag är påväg mot ön och flyget. Sjukt lyxigt. Jag åker hem och har total semester några dagar. Ren och frisk luft, I like!

Bra start på denna fredag, Henrik och jag låg kvar i sängen på tok för länge, gjorde i ordning mig snabbt och åkte till jobbet, skrev klart en rapport och åkte sen på möte med fina Lena på Warma Group. Märker att jag tappat mina hörlurar, blir ledsen och måste fortsätta skynda mig till bussen till Arlanda. Sitter tyst på bussen och ännu surare för att jag inte har någon musik. Men de är ju bara 1,5 h liksom. Äsch, mot Gotland!



Ascool tjej




Misstagens Mästare

Förutom företagsmöten så erbjuder dagen en halvdag med Misstagens Mästare. Företagarna anordnar en dag på Elite Stadshotellet där bland annat Emma Wiklund är en av föreläsarna. Förväntningarna är skyhöga och jag längtar tills dem börjar! 




Rotarymöte

Har precis avklarat ett frukostmöte med Rotary Aurora på First Hotel Plaza. 
Idag pratades om bröllopsbuketter sen 1800-talet till idag. Väldigt intressant och fint.
Bra start på dagen, nu blir det jobb! 




Åttingar!

Nämen hur kan det bli? 



Mitt Företag

Yes, nästan hela den här dagen försvann. Har precis landat på inspirationsdagen dom Mitt Företag har anordnat. Thomas Lundqvist pratar om sälj och många bra aktörer finns på plats och lyssnar. 

Eftermiddagen levererar jobb, träning och vila. Har lite kortare energilängd på dagarna numera! 



Mitt liv just nu

Okej, jag ska uppdatera er om livet. 
Livet går bra, jag blev riktigt hösttrött för någon vecka sen, mest berodde det på kylan tror jag. I helgen tinade jag upp en del av det fina vädret. Jag saknar D-vitamin och ljus och jobbar på en lösning för problemet. 

Jag jobbar mycket nu, men de hör nästan till hösten, jag gillar det. Mitt jobb är utmanande och roligt. Jag träffar mycket människor och får varje dag på något sätt kliva ur min komfortabla zon. 
På det privata jobbet, alltså mitt egna startup så kan jag tyvärr inte riktigt dela med mig så mycket, det går framåt och varje vecka händer det spännande saker. Bara i slutet på veckan har vi nog en prislapp på plattformen och prototypen, det är ganska ballt. 

När det gäller min hälsa så får jag säga sådär, tröttheten slår ibland ut mitt tålamod men jag gör mitt bästa. Igår var jag på massage och efter det triggades migränen igång så gårdagen bjöd på en kväll i sängen i ett svart rum med örobproppar. 
Jag försöker träna ca 3-4 ggr i veckan och kör relativt hårt. Löper ingenting av vissa skäl utan blir bara gruppträning, Actic är en riktigt bra anläggning och har sköna pass. 
Jag har inte vägt mig sedan 1 oktober, då skulle 20 mjölkpaket bort, undra om något har runnit av mig? Återstår att se i slutet på månaden. Jag har tappat vatten i kroppen och så vill jag bara tillägga att jag älskar mina nya träningsskor. 

Gällande framtid så åker jag hem till min fantastiska familj, har inte varit på ön sedan i juni vilket är galet. Helgen bjuder på god mat och en massa familjemys. Min andra halva stannar kvar i Västerås och bokstavligt talat gör sitt jobb! 

Ja, kag uppdaterar er senare, nu möte i Arboga! 



Finbesök!

En till måndag som bara sprang iväg. Min arbetsdag började 7.10 med förberedning inför en alumni-planerings-frukost. Vi skulle prova profilkläder. Förmiddagen bara sprang iväg och vips så var de dags för lunch. Mötte upp VD:n från ABB industrigymnasium, Gunnar. Gunnar med mycket energi som man kan prata framtid, drömmar och mål med. Efter en väldigt inspirerande lunch så gav jag mig iväg till nästa avstämningsmöte med regionschefen Sara för att stämma av lite med alumni sen tillbaka till kontoret och jobba med Handelskammaren. Efter en ganska lång dag så blev de ett bodypump pass och tacomiddag efter det. 
Kvällens avslutades med att Malin och Thomas från Göteborg gjorde ett snabbbesök. Åh som jag saknat dem. Jag och Malin har haft många roliga stunder ihop och vissa gånger har vi skrattat så att tårarna har runnit. Man märker inte saknad förrens man träffar vissa personer igen, blev som att jag blev påmind om mitt hål i magen. Åh. Vilken bra måndag. :)
 
 

Tacomåndag!

Har världens finaste när man kommer hem efter ett träningspass, tacomåndag! 



Tillbaka till Riga

Åh, ikväll när vi kom hem (jag typ ruinerad efter alla träningsköp, okej jag erkänner, de blev en del tunikor också) så tog äntligen min fina Henrik tummen ur rumpan och lade in bilderna på datorn från systemkameran från Riga. Here we come. Vad roligt jag och Henrik hade, han är ganska rolig att resa med trots att ibland blir han som ett barn där han blir så sjukt stissig fort allt inte är som de borde. Oresevan. :) 
 
Jag bjuder på några bilder med no filter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




Shoppar skor

Alltså vilken otroligt fin helg det varit. Varmt och soligt. Hela dagen var jag och Henrik ute igår, gick igenom parker, vandrade längs ån och bara tog det lugnt, shoppade lite också. 

Idag ska vi åka till köpcentrumet, jag är på jakt efter ett par träningsskor som jag kan ha till spinning, step up, bodypump och andra gruppträningar. Just nu blir det Nike Lunarlon eller Lunarglide. Alla pratar om dem där Nike freerun 5.0, nä tack. Det var inget för mig :) 
Nog om det, dags att börja leta och agera! 



Lördag. Åh.



Sönder av stress

Lördag morgon är den bästa stunden på veckan. Jag har Henrik för mig själv, han gör pannkakor till mig om jag har min ätardag, som idag. Han och jag sover tills vi vi vill och får äntligen göra allt i den takt vi vill. Jag ligger fortfarande och gosar i sängen. Den här dagen ska bjuda på harmoni och lugn, släpper inte in något annat.
Min mamma berättade igår att hon hade hört en forskare berätta att om man stressar och inte vilar hjärnan, då kan delar av den gå sönder. Det är rätt otäckt. Jag jobbar varje dag med att bli bättre, Men är man en person med mycket roligheter och projekt på G då går det inte alltid att bara koppla av.

Uppdaterar er senare! 


Jag har ett smarthead till partner




Äntligen fredag och äntligen helg

Ibland är det skönt att komma hem, komma hem till den finaste pojken, lägenheten och utsikten.




Höst!

Mysigt med höst. Blir en lång fredag på kontoret :) 


Vecka 41:s uppdatering

Jag hinner ju ingenting känns det som. Mina dagar är helt packade. Jag kan väl börja med en dålig nyhet. Jag har börjat dragit på mig en förkylning som inte vill blomma ut. Det tar på en. Mina bihålor värker fast jag vilar en hel del. 
Till skillnad mot andra gillar jag hösten. Det är så vackert. Jag ska i helgen unna mig en promenad längs ån i Västerås och ta med mig systemkameran för att plåta lite. Man kan sitta inomhus med värme och levande ljus och titta ut på alla som har tagit på sig de tjockare jackorna. Nej, faktiskt, jag gillar hösten. Tills löven faller, som lär vara om en vecka, typ. 

För att komma tillbaka till verkligheten så börjar jag med att uppdatera er om min vecka, i måndagskväll kom jag hem från båten, i tisdag hade jag advisory board möte hela kvällen och igår bjöd Kungsör mig på sin första sida. Jag var där på ett möte och tog hyrbilen dit (efter igår kommer jag aldrig att köpa dieselbil, jissus så trött den var). 
Idag är det jobb för att sen träffa min hälsorådgivare. - Bra smeknamn för övrigt. Vi ska förhoppningsvis gå igenom lite mål och tankar framöver, efter det är det Oktoberfest med företagarna. Det blir roligt. Jag är inbjuden av världens bästa Lars men för min del blir de lugnt, jobbveckan är inte slut än.


En liten kom ihåg till mig själv: Boka inte in 4 kvällsevenemang i rad. Du behöver återhämtning på kvällarna Gina.
 
 

Fulla dagar

Det är onsdag idag, jag har inte uppdaterat er sen i söndags. Det är för att allt har gått i ett. Igår lämnade jag hemma klockan 8 på morgonen och kom hem 13 timmar efteråt. Helt slut. Det var möte på möte. 
Promotionbåten var rolig och givande, tror att många var nöjda. 

Idag har jag jobbat lite hemifrån, ska sen iväg till Almi för möte, sen lunchmöte med bästa Anna och efter det mera jobb. Jag är lite trött, eller väldigt. Måste vara duktigare på att hitta luckor i dagarna för att andas ut. 
Uppdaterar er senare. Puss 

Från Alumnimötet igår! 

Nu åker vi!



Promotionbåten!

Idag är det ingen vanlig söndag, de är nämligen en jobbsöndag med Handelskammaren Mälardalen :) vi är påväg mot Kista för att ha några timmar med välkomnande, inspirationsföreläsningar och nätverkande. Efter det ska alla människor som är från offentliga sektorn, näringsliv och andra aktörer åka buss mot båten. Vi ska ha en kväll och en heldag på VikingLine. Riktigt kul!
Nu är vi på gång! 




Fina vän räddar dagen

Jag släpper allt och åker ned till stan och träffar en väldigt saknad vän. Puss 




När min bästa vän går bort.

Fredag brukar vara bra dagar. Jag brukar jobba lite extra hårt för att få känna av skillnaden mellan jobbvecka och helg. Igår efter en riktigt tuff dag på jobbet så skulle jag åka och köra mitt andra träningspass för dagen. Mamma ringde och in med headset i öronen och en lättnad spred sig i kroppen. Saknade mamma. Känslan av ett saknat Gotland. Två veckor kvar sen får jag åka ned till underbara ön och krama på alla. Speciellt Chip vår älskade lilla vovve. Till skillnad från de andra dagarna så var jag ute i god tid till träningen och vi kunde faktiskt prata en stund. De är då mamma säger dem där orden man inte vill höra en fredag. Inte nu. Jag vill inte höra dem orden. "Vi måste berätta en sak och den är inte positiv". 

Åh. Jag måste vara stark. Jätte stark. Inte stå utanför träningsanläggning o vara ledsen och inte visa för mamma att mitt hjärta går i delar. Det är nog så jobbigt för henne. Chip har blivit sjuk. Jättesjuk. Så sjuk att han har bara några dagar kvar på denna fantastiska jord. Jag sprängs. Tårarna rinner om och om igen. För femte gången. När jag skriver nu. Familjens lilla hjärta. På måndag åker han in till vetrinären och somnar in och jag vill att någon nyper mig i armen och säger att det bara är en mardröm. Han har blivit jättesjuk de senaste veckorna och är tydligen inte mer än ben och skinn nu. 
Älskade lilla Chip. Chip som tittar på tv, Chip som sover längst av alla, Chip som hoppar upp i sängen fast han inte får, Chip som alltid tar bästa platsen i soffan, Chip som under julaton alltid ska ha första parkett och täcker halva tv:n och Kalle Anka, Chip som ibland låter som en gris, Chip som alltid ska trängas och puffas när vi är många i soffan, Chip som lyssnar när jag skulle ventilera mitt dejtande med Henrik, Chip som ska vara med och slå in paket och Chip som alltid är överklycklig när man kommer hem. 

Chip har varit en del i familjen. Jag förlorar en familjevän och jag går totalt sönder. Hur mycket kan man älska en hund? Fantastiskt mycket. Du kommer alltid vara min favorit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin ordförande

Mmmm. Det är mysigt att arbeta i styrelsen. 



Fredag!

Hej! 
Idag är det fredag, klockan ringde innan 6 och jag åkte på poweryoga. Vilken start på morgonen! Dock var jag lite småseg av gårdagen men det är skönt att komma igång. 

Det som väntar är styrelsemöte, jobb, träning och en lättare AW hos oss ikväll. 



Direkt från kvällen

Det blir direktsändning från Galan, härliga människor, fantastisk mat och fina kläder. Nästan som höstens egna kickoff!







Modegala!

Ikväll bjuder jag ut den finaste, vi ska på modegala med 3 rätters och show. Ska bli supermysigt! 
Dags att möta upp Henrik efter ett hårt träningspass för att åka iväg. 
Detta är anordnat av bland annat Västerås stad och butikerna i stan, alla pengar går till Cancerfonden :) 



UF Alumni på scen!




Myslunch

Har precis varit och ätit lunch med fina Louise, nu ska vi på kick off för alla nya UF-elever! Roligt det ska bli, uppdaterar er senare! 



Heja Tranpolinen

Där var jag i tidningen, trevligt! :) 




Bra start!

Jag och Lars har planeringsmöte för vårt lilla uppdrag från styrelsen. Uf Västmanland fyller 20 år och vi ska göra året till ett glittrande år, vi kommer att dra ihop en buss och åka och fira SM! 



Dag 1

Ja, den har dagen har varit jobbig i vissa aspekter. Jag har jätteont i huvudet för att min kropp vill ha socker. Jag har djungelvrål hemma som är svinsvåra att stå emot men har klarat mig än så länge.
Jag har tagit mitt första steg i rätt riktning och skickat in en kostdagbok till Veronika på 3 dagar med mat i mitt liv. Tog med allt, fusket också. Nästa steg blir utvärdering av den och lägga om kosten till rätt sätt. Hur och vilken metod struntar jag i den enda viktiga är att jag blir bättre.
Mina jeans var trånga imorse, nytvättade. Blev påmind ännu en gång att jag är igång. Det var skönt.
Förresten så har jag jobbat till nu, det har gått bra. Men jag är trött. Kram vi hörs imorgon. Med en mindre bråkande mage och mindre sötsug.

Programmeringsmöte!

Jag har ätit middag och landat vid köksbordet med dagens jobb nr 2. Om bara några minuter kommer min programmerare hit för ett möte, superspännande! 



Fin tjej till Västerås

Hej! Vilken dag på jobbet, de märks när man är borta en måndag. 
Just när jag satt och jobbade hörde Moa av sig, hon kommer till Västerås på lördag och vi ska ta en lunch. Roligt att få träffa henne igen. Det gjorde min dag! :) 



RSS 2.0