Firar 2 år och mycket annat!

Vi har landat. Lite julshopping och nu ett glas bubbel på hotellrummet innan vi ska gå ut och äta. Kärleken till denna människa är obeskrivlig. Jag är så glad att jag har Henrik. För varje dag som går. 




Vi har ett problem, det är att det är en skåra mellan sängarna. Det får det inte vara när man ska bo på hotell. Detta medför att vi kommer ligga i en 90 säng inatt. Synd om mig ;)

En sovande stad

Imorse när jag var ute så sov staden, Mälaren längst in vid hamnen var frusen och marken glittrade så himla fint. Det är nå magiskt med lediga lördagar, observera lediga. 
Nu ska jag och Henrik ner på stan, checka in på hotellet och julhandla. Puss




Mot julen

Det börjas julas här hemma och jag fullkomligt älskar det. Jag och Henrik är julmänniskor ut i fingertopparna och förstorar det så mycket vi kan. Ikväll har vi tagit fram alla fina julsaker och redan på söndag är det första advent!
Jag älskar när de börjar bli jul, de påminner mig om när jag träffade Henrik, de var nämligen två år sen nu den 11 december. Tiden går fort! Och redan om 2 veckor blir de julledighet på min fina ö


 
 
 
Imorgon ska jag och Henrik fira två år i förskott. Med lyxig hotellnatt mitt i Västerås.
 

Ledsen pojkvän


Träning. Först ett pass sen en stund på gymmet. Ikväll ska jag hem och krama på Henrik, han har haft en riktigt bra månad på jobbet men klarade inte säljtävlingen med 1600 kr. Dem hade en november tävling om en fin kaffemaskin.  1600 kr är typ inget. Gullunge. Hem och trösta. 
Hoppas ni får en bra fredag! 


Julig fredag

Jag betar av på kontoret, rapporter färdiga och har två möten kvar. Efter det blir de träning och julmys! Bra fredag! 




Frukostmöte

Den här fredagen startar jag med frukostmöte på Elite Stadshotellet som drivs av företagsmötet. Klockren start på dagen. Jag har 4 möten under dagen och jag kan inte låta bli att längta till kvällen. Vi ska ta fram adventsstjärnor. Det är typ de bästa! 

Igår fick jag i mig något som inte var då bra, blev liggande hela eftermiddagen. Men, sova bort dåliga saker verkar vara mina grej. 




Middag och bra onsdag

Alltså vilken dag, bra dag i Eskilstuna och fin middag med fina vänner. Vilken kärlek. 
Gina lagar 3-rätters och är sjukt nöjd. Nu blir det sängen! 



Framtiden klarnar..

Klockan är kvart över tre, jag är påväg tillbaka mot Västerås.
Mötet i Eskilstuna gick bra, de är riktigt nice att ha en stjärnentreprenör för sig själv i tre timmar. Man hinner byta så mycket ord. Ett samarbete blir de utan tvekan. Jag är så spänd inför framtiden. Jobb börjar löna sig och många bitar faller på plats. 
Mitt liv börjar forma sig, jag och Henrik är närmare än någonsin att köpa lägenhet, investera för framtiden och slå oss ned, om 2 veckor går jag på 4 veckors semester och åker hem till min fina familj över jul och nyår, jobbet går bra och jag har starka vänner kring mig som pumpar mig med energi. Det är fantastiskt. Får man ha det såhär bra? 


Tror ni Henrik vet om att det bara är en sån här som saknas? 


Framåt!!

Stor dag idag! Mitt karriärsmål är närmare. Är påväg till Eskilstuna för att träffa en potentiell partners till mitt start up! 
Jag kommer framåt. :)

Det är så mycket bra saker som händer nu, fullt upp!




Närmare än någonsin

Vilken dag. Jag är så glad, känner mig hel. Jag har gjort allt jag kunnat på jobbet, tog i allt jag hade på styrkepasset och var på en fin lägenhetsvisning. 
Jag har fått veta världens bästa nyhet som jag inte riktigt kan dela med mig av. Det pirrar i hela magen och jag blir glad bara jag tänker på det.  

Nu, natti. 


Måndag lunch

Måndag! Det är dags för lunch. Den här gången ska jag till Scandic hotell och äta med företagsamma kvinnor. Trevligt! 
Eftermiddagen och kvällen bjuder på verksamhetsmöten, träning och lägenhetsvisning! 




Produktiv dag, jag är grym!

Okej. Sjukt produktiv söndag. 
Jag har hunnit:
-gått på julskyltning
- julstädat hela lägenheten
- tvättat alla fönster
- rensat genom byrå och garderob
- köpt julklappar
- tvättat allt som fanns att tvätta 
- strykt klänningar
- kikat på lägenhet
- lagat mat
- sett avsnitt av Gossip Girl 
- pussat på Henrik
- varit en bra flickvän 

Är inte det galet vad man hinner med när Henrik jobbar? 
En dag månad kvar till jul! Wiie! 





Mysig och lugn lördag

En sån här lördag är jag på stan och myser med Louise, snart lägenhetsvisning! 




Fredag, bra dag!

Idag startade jag min dag med en halvtimmes promenad och en timme poweryoga. Jag är lite sliten i kroppen, det är tydligt men det är en skön känsla. Men som alla andra så har jag missat en liten detalj, stretching. Så om ni ser mig idag lite kantig och stel så behöver man liksom inte bli förvirrad. Det är jag.. 

Jobbdagen började med Mångfaldsdagen på Högskolan i Västerås, Leo Razzak har haft en otroligt  inspirerande föreläsning om mångfald och hur hans resa har varit. 
För några veckor sen lyssnade jag på hans sommarprogram, lika inspirerande det. :)

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/216102?programid=2071

Efterlängtad kunskap

Ikväll blir de lite annorlunda jobb, ska träffa en del företagsamma kvinnor. Sånt är alltid roligt. Jag brukar tänka på det att jag är så glad att jag har driftiga och starka kvinnor i mitt nätverk som ofta inspirerar mig. 

En annan rolig sak är att jag har letat och längtat efter en bok väldigt länge, och äntligen har jag den i min hand!
Handlar hur man möter människor som är väldigt olika kring personligheter och mjuka värden till hur man kan använda detta när man säljer och träffar nya personer, Ballt! 




Vändbar dag

Inget Sthlm idag. Jag vänder på min dag idag. Andningshålet jag brukar ha på kvällen tog jag nu på morgonen, ska åka och träna och sen efter det jobba kväll och eftermiddag. Ta igen det jag ligger efter. 

Jag hoppas verkligen att snön håller sig borta så länge som möjligt. Jag och cykeln är bästa vänner och de vore verkligen ett jobbigt moment om vi inte kan vara det nå mer. Och jag tänker inte vara en sån där som cyklar i mitten på januari när de är en meter snö. Men ändå, låt snön hålla sig borta :) 



Onsdagsstress

Fullt ös. Dagarna rinner ur mina händer och den tiden jag hinner tänka  är när jag tränar. 
Provade på afrodance för första gången idag, de var lite knäppt. Men roligt och jobbigt!

Jag har mycket att förbereda, ligger rejält efter med mitt egna och behöver jobba på. Planen var event i Stockholm imorgon men ska se om jag kommer loss!

Kram på er i höst mörkret! 



Lägenhet i city?

Peppsamtal, träning och lägenhetsvisning. Visst låter det som en bra kväll? Det har det varit! 

Lägenheten vi kikade på var urfin, som förväntat! Vill ha. Måste hem och prata med Henrik för att se om vi ska vara med och buda. 
Det här med lägenhet är svårt, jag har sett framför mig hur jag vill ha den med bra förvaring, öppen planlösning och rätt färger och känsla. 
Ja vi får se, flyttar vi så lämnar vi Mälaren. Men kommer närmare stan... 



Grattis fina syster!!

Idag fyller mina fina syster hela 16 år! Jag kom ihåg dagen hon föddes och kärleken till min fina lillan är fortfarande lika stark som den var första gången jag såg henne. Vi har gått genom bråk, skratt och tårar men trots 5 år i mellan oss är det ändå henne jag vänder mig till när jag behöver någon jag litar på. 
Du är den bästa lillasystern man kan ha. Grattis! <3 




Tisdag med full fart!

Har en mellanlandning på stan, väntar på nästa möte. Har varit och ätit lunch med en fantastisk företagsledare, en kvinna som ger kloka ord och som inspirerar. 

Dagen erbjuder jobb, lägenhetsvisning (den är superfin men lite dyr för mig och Henrik) och träning. 
Dagarna bara springer iväg, helgalet!



Lyxig helg med bästa föräldrar

Ja, mamma och pappa har precis tagit bilen och börjat åka mot Nynäshamn. Sorg. Det borde inte kännas så men åh vad jobbigt det är när dem åker. Men så mysigt vi har haft det. Vi har lagat god mat, tittat på fotboll, varit på kalas för Henriks pappa som fyllde år, shopppat, varit och kollat på lägenhet här i stan men också planerat boende till Barbados. När pappa fyller jämt februari 2015 åker vi! 
Vad fantastiskt de är att ha fina föräldrar kring sig. Tack till er men också tack för att Henrik har så mysiga föräldrar.

Ikväll slappar vi, magen är mätt och jag vill mest bara umgås och njuta av Henrik. Jag har en fullproppad vecka med massor av roligheter. :) 
 
 
 

Lycklig dotter

Min dag rusar iväg. Jag äter en supersnabb lunch för att snart sticka iväg till Arboga på möte. 

Jag är så glad, mina föräldrar kommer från Gotland idag och stannar över helgen! Så mysigt! 
Ikväll blir det fotboll och god middag! 



Så ja.

Efter den här dagen är jag nöjdast i världen. Ett steg närmare min dröm = vision. 

Stora Styrelsedagen

Idag är jag på Stora Styrelsedagen i Eskilstuna. Jag har lite mål med mig själv och det är bland annat att bli en attraktivare styrelseledamot. 
Idag har jag höga förhoppningar på både programmet och människorna som är där. Det har börjar bra med en lunch iaf :) 
Kram på er! 



Känner mig avslöjad och älskad..

På samma gång, världens bästa Henrik! 



Jag släpper men kommer närmare

Idag jobbar jag lite hemifrån för att sen åka på event på MDH. 
Jag älskar att få krypa upp i soffan, läsa mail och äta lite mellanmål/frukost och låta "efter tio" med Malou rulla i bakgrunden. 

Jag bestämde mig i måndags för att släppa, släppa taget om saker som har fått min klump i magen att växa. Jag lutar mig tillbaka och släpper in hösten som slog mig med sin kyla i magen och låter ibland mitt jobb vara svårt. Om man accepterar det blir de lättare för mig att göra mitt bästa. 
Jag önskar mer än något annat att jag kunde komma i form, ha energi över och  inspirera andra till att nå sina mål. Men något blev kanske lite mycket. När jag tänker efter kanske vart det något jag fick för lite av istället?
Jag har mina energikällor, personer som får mig på bana och som ger mig något som typ dunderhonung som därefter gör att jag vill prestera, och göra saker bra. 
Jag har min mentor Göran, som är en fantastisk person. Jag har mina företagstjejer som kör sin grej men som jag delar nästa allt med och jag har min familj. 
Tack till er. Nu blir det mera jobb. 



Tandkräm i hela badrummet

Okej. Jag är trött. Men hur kul är det inte att ha tandkrämskrig i badrummet? 
Du får mig att skratta varje dag baby. 



Frukostklubben

Frukostklubben, 7.30. Då började min morgon. Det är tisdag och det är över 200 personer på denna mötesplats. Frukostklubben är en öppen mötesplats där man får chans att lyfta nya saker som händer i Västerås, men också en otrolig möjlighet att nätverka. 

Den här dagen bjuder på möten, jobb, träning och vila ikväll. Helt vanlig tisdag! :) 




Jobb på en måndag

Det är jobbmåndag, jag är själv på kontoret så det känns heldött. Jag ska börja röra mig hemåt för att hinna köra ett träningspass innan kvällens massage. Skönt att vara extra trött då. Det är galet vad kallt det är ute. Fram med jackan när jag kommer hem. 

På tal om något helt annat, är inte Inspiration ett väldigt fint ord, det låter inte bara fint utan innebörden är otroligt välformat. Idag fick jag höra att jag inspirerande, av en företagsledare i Västerås för ett stort bolag, de är ju helt fantastiskt att kag inspirerar. Det kan vara de finaste att höra, om man brinner för att dela och ge med mig såklart. En annan som inspirerar mig är min fina vän Anna, tog en lunch med henne idag. Hon peppar mig och får mig verkligen att känna att jag kan påverka och göra avtryck. Det ger mig hopp :) hopp om att jag gör rätt för mig.

Kram 



Gossip girl och ungdom

Att ta de lugnt en hel helg och umgås med mig själv skulle bli svårt. Jag bestämde mig för att göra något där ansvar inte finns med i bilden och något som verkligen fick mig att känna mig som 21 år. 
Tog upp Gossip girl, säsong 5 nu kör vi. 
Vad skönt det är att släppa allt. Kunde inte få en bättre helg. Ikväll blir det lägenhetsvisning. 

Kram. 




Jag saknar dig, något så enormt



konstig lördag.

Det är lördag. Jag hade en jättebra fredag. Verkligen. Fick finbesök från Stockholm, Sofia kom över, vi åt god mat, babblade och gick ut och drack vin. Galet så jag skrattade, vad knäppa saker man kan göra ibland.
Jag och Sofia har pratat hela morgonen om alla möjliga saker, de är skönt att kunna dela så mycket. Finns vissa saker som jag bara berättar för henne (och Henrik men han räknas inte nu), och de är inget konstigt med de jag säger, fast dem är supersvåra att prata om. 

Jag har en utmaning framför mig, jag ska ha en soffhelg. Jag vet inte när jag hade det senast men jag ska prova om jag klarar. Jag mår lite dåligt idag och är totalt slut, huvudvärk som kommer när jag slappnar av. Henrik jobbar hela helgen och jag ska vara med mig själv. Vill mest bara ligga och sappa mellan kanalerna. Kanske sova. Jag orkar inte se eller följa något, bara va. 

Puss
 
 

Mat och jul

Nu stänger jag ned för dagen och börjar röra mig mot köket och grytorna. Ikväll ska de lagas kyckling med rödbetor och matvete. Gottigt. Förhoppningsvis.

Mamma skickade för en stund sen ett sms och frågar när jag kommer hem i jul. Hej och hå, de är snart jul. Är inte de helknasigt. Gud så fort den här hösten gick. 
Jag ska försöka åka hem tidigt, det här året firar jag och Henrik på Gotland och det ska bli så mysigt. Jag tror vi blir där hela julen och nyårsdagarna. :) 

Dags för mat!

En torsdag

Möte hela morgonen och nu en paus. Ska träffa ett hotell i stan för att förbereda inför deras första möte med en Trampolinenklass. 
Jag är seg, det märks att det har varit sena kvällar för mig. Jag längtar tills jag får krypa upp i soffan med myskläder. 
Nu, mera jobb! :) 




Trampo

Jag kom hem för en timme sen. Galen vecka. Det är redan torsdag och dagarna springer iväg. Lite ångest på den. 
Jag har försökt att vara professionell ang att tackla de här på rätt sätt att min chef nu jobbar sina sista dagen innan kontoret packar ihop. Jag kan inte hjälpa det men jag känner sorg. Otrolig tomhet. Att man kan vara sånt slipat team som jobbar bra ihop. Det är så bra. Jag har fått uppleva fantastiskt ledarskap i praktiken. Wohoo. Jag försöker se det så. Tack för en jättebra tid. 

Nu blir de sovdags och en proppad dag imorgon. 

Avtackning

Idag har jag lite möten sen avtackning för min chef, det känns lite jobbigt. Min chef har varit fantastisk och det är med sorg som hon lämnar oss. Jag har dock turen att få fortsätta träffa henne. Genom avstämningsmöten men också genom samma styrelse för UF. 


Fick en present av henne idag, blev jätteglad. 

Tjejen man blir glad av.




Ledarskapsdagen

Ledarskapsdagen är invigd och har startat. Dagens moderator är Åsa från Svt:s program Plus och just nu är Percy Barnevik på scen. 
Vilken människa, inspirera kunde han. Nu ska vi lyssna och se om ledarskap är hans grej också ;) 



Örebro, ledarskap och Warma

Idag är det Ledarskapsdagen som Handelskammaren anordnar. Vi är påväg till Örebro för en heldag. Riktigt roligt! 

Jag har tagit säte bredvid fina Lena Warma, som driver Warma group, riktigt imponerad av detta företag! Grym på att bygga upp rätt identitet och profil till företag! 




Träning för mig, motivation tack!

Har precis kommit till gymmet, tänkte köra ett pass innan sista mötet för kvällen. Jag är ju ingen gymtjej, det är mycket uppenbart. Dock måste jag ge det en chans, särskilt om jag vill komma dit jag vill. Dock ganska skönt att jag kan gymma samtidigt (cyklar en hel del) som jag bloggar och jobbar. Skönt! 
Ni vet att jag är en tävlingsmänniska, jag  och Henrik ska se vem som klarar mest tappade centermetrar till jul. Jag kommer vinna, lätt. Just för att jag har mer att tappa än honom och att jag har ett jäkla psyke. Det har Henrik också men jag affirmerar nu ;) heja mig! 

Det ska tilläggas att jag gör detta för min skull, jag vill tycka om mig mer. Bli en bästa vän med mig själv. Då måste man göra en rannsakan av sig själv och gå till botten med vad som inte känns bra, med mig är det utmatthet och sättet att se på mig själv. Jag vill orka mer i min karriär och de sättet att få energi är att börja jobba fysiskt, få balans i vardagen och skaffa andningshål. Är det inte fantastiskt att jag har sån självinsikt men att det ska vara så svårt att lyckas med vikt och välmående? Visst?  Det verkar ju vara det svåraste som har hänt mig. Det handlar om ovana, att göra det till vana. 
Jag ska se till att bli tjejen som älskar att motionera och vill prioritera det i sin vardag! 



Mot Örebro

Jag har en bra vecka framför, väldigt långa dagar dock. Idag bjuder dagen på möte i Örebro till lunch, efter det måste jag tillbaka till kontoret och ta igen, sen har jag två möten, träning och alumnikväll. :) 
Jag är lite småtrött, men det får man vara en måndag. 



SkitHenrik




När jag får välja

Vi har söndagsmys i soffan, jag gillar söndag kvällar. Vi har ätit kvällsmacka och kikat på lägenheter samtidigt som Kalla Fakta rullar i bakgrunden, gillar egentligen mer Uppdrag granskning men tycker att denna kväll spenderas på ett mer än ett bra sätt.

Ibland kan jag fortfarande bli alldeles pirrig när jag är med Henrik, i december har det varit vi i två år. Galet! 




Filmer hit och dit

Igår var jag en snäll flickvän, först. När vi gick på bio såg vi gravity som inte direkt är en Gina-film. När vi kom hem relativt tidigt såg vi en till, After Earth, ingen Gina-film. Den var dock så spännande att jag blev alldeles rörd.
Om de blir film ikväll då blir det Gina-film, alla dagar. Det är så lustigt när de är min tur att välja film, då brukar de vara fotboll på tv eller blir Henrik plötsligt supertrött. Märkligt. ;) 


Ikea, på en söndag!

När en sak blev tio. Ikea's lyckade affärsidé. Går inte att inte bara köpa ljus.

Mysig lördagkväll

Henrik som har frisknat till möter mig på stan och överraskar med bio och kvällsmat. Gullunge. Dock valde han film, gravity... 




Flippar ur efter småstadsbesök!


Forts. 



Fagersta

Jag lovat mig själv två saker, att bli en bättre kattmat och se mer av Västmanland. Jag älskar Västmanland, de är så otroligt framgångsrikt (om ett län nu kan vara det) och trevligt. Mysiga orter som har en hel del smultronställen att upptäcka. 

Igår åkte jag till Fagersta med noll förväntningar, bara mysigt att få träffa fina Louise, idag åker jag hem mer än nöjd. Bara att få gå förbi huset som en av The Hives personerna äger va ballt. 

Jag jobbar verkligen med att inte vara katträdd, den på bilden var bara 12 veckor gammal så de kändes ändå som att vi kom rätt så bra överens. 
En del av Fagersta

Louise vid Slussen 

Babykatt

Tjejmys

När en tjejkväll är som bäst. Fina fina Louise och jag har en massa nyheter, skvaller och visioner att dela. :) 



Dåligt uppdaterat!

Ojojoj vilket break det var här. Min vecka har varit extrem, kvällsaktivitet varje kväll så när jag väl fått andas ut, då har jag inte hunnit landa på kudden innan jag somnat. 

I tisdagskväll jobbade jag sent med möten, i onsdags hade vi avtackning av em kollega hos oss på Öster Mälarstrand, åt tre rätters och pratade och njöt och igår gick första eventet av Handelskammarklubben. Fullt ös med över 80 personer. Eventet gick bra och många nöjda personer verkade det som. 
Idag jobbade jag hemifrån, skönt. Henrik har legat i feber så jag fick lite sällskap hemma iaf. 
Den här kvällen erbjuder myshäng med en fin vän i Fagersta. Har aldrig varit där förut. Tar tåget och kommer vara framme om en timme ungefär. Ni vet ju hur jag är på tåg, min nerv börjar slå in och vips så somnar jag. :)


RSS 2.0