VILL HEM

hejhejblogg.
Nu är helgen slut och jag skrev aldrig mina planer. Men vad gör det, kan jag ju skriva hur helgen blev istället?
Jag kan inte bestämma mig om jag ska lägga ner den här larviga bloggen eller om jag ska fortsätta, förstår inte heller hur jag kan ha så många läsare som jag har, men ni har väl inget liv eller något. Mitt liv är ju så otroligt intressant att man inte kan hålla sig borta från det.
Jaja, här kommer iaf helgens planer, dom som jag alla uppfyllde.

Fredag: Var hemma från skolan för att jag kände mig helt död, dog typ. Sprutan fick mig att inte kunna hantera mig själv så hela förmiddagen blev jag liggande. Fredag eftermiddag/kväll skulle vi hem tills M:s föräldrar för att fika och träffa hans moster från Sthlm.
Sen var det bara att åka hem till lägenheten och börja med kvällens planer. Städning+tvättning+kolla ny lägenhet.

Lördag: Sov ut, gick upp och åt frukost, fixade lite och tog de väldigt lugnt. Åkte sen ut till mitt hem för att börja förbereda för kvällen. Det var släktträff på gång, gav Linns hennes present och jag tror hon blev glad. :) Kvällen slutade med en trött Gina i sängen som Mathias fick ta hand om, nej men typ hjälpa mig med kläderna för jag var ju såååååå trött.

Söndag: Sov ut igen, vaknade ändå med en tegelsten i huvudet. Tröttheten försvann ändå lite efter kungfrukosten. Åkte in till stan, handlade och förberedde inför mötet med våra två familjer. Gick oväntat bra.

Nu fick Gina skrivkamp och inspiration bara dog ut så jag väljer att inte skriva mer om söndagen. PUSSPÅER.



MONGO FRÅN KONGO (EGYPTEN)

hejhejblogg.
jag har precis tagit sprutan, svininfluensansprutan, grissprutan och allt vad alla kallar det. Oh, attans vad seg jag blev i armen, känns som jag är jätte stel. Huuueee.
Idag blev det ändrade planer, skulle ha åkt hem och sovit efter skolan, kroppen känns inte helt okej men det blir att jag åker och jobbar istället. Bra tycker jag, får lite gjort.

Senaste dagarna har jag inte skrivit, har kanske inte haft lust man vet inte. Humöret är ju inte heller på topp, när det är någon konstigt monga vid namn Don som sitter och skriver till en på facebook hela tiden. Tydligen någon man träffat i Egypten men när jag och Nic diskuterar detta med varandra kommer vi fram till att vi aldrig har mött personen.

Jaja, jag tänkte blogga senare ikväll om jag hinner, då får ni bland annat höra om mina planer för helgen. Pusspåer mina typ 3 läsare. (Man kan ju alltid låtsas, skönt om det hade varit så :)

BÄSTA

Kvällen består av plugg, Mathias, godis och en stor saknad av syster.



JAG HAR SVAREN

Jag klarar mig galant utan dig, utan er. Och det känns underbart!


SAKNAR MATHIAS!

hejhejblogg.
Igår var det en otroligt mörkt dag med bara en massa tråkigheter, bergravning osv. Så jag har bestämt mig för att lägga det åt sidan.

Idag är det dock helt andra planer, väntar på att mamma ska göra sig färdig sen blir det en shoppingtur i Uppsala. Älskar den staden, mycket vacker. Så ja, förutom att det blir en dag på stan med mammas plånbok blir det mycket socialt umgände.
Inatt har jag delat en 105 cm bred säng med min syster Linn och Jonas. Väldigt trångt men mysigt. Skönt att slippa sova ensam här, är ju så van av att sova med älskling.
På tal om honom har han match idag, och nu när jag kollar på klockan så är det faktiskt nu. Han får ringa mig sen och uppdatera mig om resultatet.

jaja, hoppas ni får en bra dag. Det får iaf jag, pusspåer.

LÄMNAR

Grattis sötsyster på födelsedagen, trots att vi reser hela dagen hoppas jag du får en bra dag med mig! :)

Ja, idag åker jag och är borta för hela helgen, ska upp mot östhammar på begravning och lite andra saker. Ska ändå bli skönt att åka iväg. Ha en bra helg, pusspåer.

JAG HAR TID

BARA FÖR ATT MATHIAS ÄLSKAR NÄR JAG GÖR SÅDANA HÄR FRÅGOR. HAHA :)


Ålder?
17 år
Var bor du? Visby, Södertorg
Bor tillsammans med? Med min pojkvän
När tog du studenten? Har ju inte tagit den ännu
Något jobb? Ja, jobbar extra på lekstugan :)
Pussat någon idag? Ja, hemlis :)
Vad har du ätit idag? Lunch..
Dagens roligaste? Linneas hål-i-tungan-dialekt
Har du många vänner? Alldeles för många :)
Har du pojk-/flickvän? Ja :)
Vem pratade du med i telefon senast? Maaathias.

SENASTE..
..personen du kysste? pojkvännen.
..gången du spydde? hmm, nån månad sen, intressant va?
..gången du grät? Igår kanske.
..pizzan du åt? Vesuvio
..gången du var i Göteborg? September 09
..gången du var i Stockholm? Nu för några veckor sen
..gången du var full? ojoj, oktober kanske?
..personen som såg dig gråta? Mathias

VEM..
..vill du kyssa nu? Mathias
..vill du sova bredvid inatt? Svarar samma där.
..ska du träffa imorgon? Mamma!
..sjöng du senast för? sjunger aldrig..
..vill du ta med på en romantisk resa nu? Mathias, åker snart till Milano
..förtjänar att dö? jag vet några speciella.

VAD..
..vill du helst göra nu? Åka berg-o-dal-bana :)
..vill du ha nu? Choklaaad
..längtar du till? Tordags.
..är det bästa som hänt dig? Mathias ♥ + att jag har dem föräldrar jag har

Gud vad ni fick veta mycket om mig nu ;)

DAGENS

hejhejblogg.
Provet idag gick bra, var lite smått nervös men det kändes bra, ska tacka min pojkvännen som satt halva kvällen igår med häftet i hand och förhörde mig. Dina små knep hjälpte mig mycket, tack.

Idag har jag fullt upp, först till läkaren efter skolan, ska kolla upp värden och liknande, är lite spänd för resultat, men vi alla hoppas väl att det inte ska vara något på tok. Efter det är det träning, innebandy, mys mys.
Sen en kväll med m.

Vi får se om jag skriver mer ikväll, ni vet iaf vad jag har för planer! :)
pusspåer.

MY LIFE

hejhejblogg.
Jag kanske inte ens ska nämna att jag har varit dålig på att blogga, för det har ni säkert märkt ändå. Jag ska göra ett lite snabbt inlägg om några viktiga punkter som har hänt.

  • Torsdags, jag och Nic gick som sagt upp på scen i aulan för gymnasiet och hade ett kort föredrag. Det gick bra, men attans vad nervösa vi var. En hel del kan man ju försöka att jobba bort, men en hel del nervösitet bara finns där. Iaf, det gick bra. Skönt att ha det gjort.
  • Fredags, tjejkväll, ni tjejer som läser min blogg, och speciellt till julia som är sjuk idag. Tack det var jätte mysigt. Efter mysigt var kvällen helt knäpp, jag och två till satt och fikade på etage efter midnatt och efter det gick vi hem jätte flammmmsiga och såg några avsnitt av Sunes Jul. JA VILL OCKSÅ PÅ BAAAAARTY!
  • Söndags, jag var med min älskling. Underbart.
  • Måndag, idag, PLUGG hela kvällen. Har världens största prov imorn, typ.
Pusspåer.

GE MIG LJUS

Hejhejblogg.
Jag är på fötter igen efter min lilla fight med verkliga livet. Jag är hemma i Lummelunda, har ätit god mat, sett många smörprogram som påminner om alla skruttiga eftermiddagar man hade förut, och är helt nöjd faktiskt. Försöker sitta och ladda upp bilder på facebook från resan, men det går ju så otroligt segt att jag är nära att skita i det.

Varför blir aldrig som man tänkt sig? Är människan på något sätt dålig att planera med tidsuppfatning o.s.v.? Eller vad beror det på? För jag kunde svära på att för 6 månader sen att jag skulle ha den bästa hösten någonsin.. Efter att jag kom hem från Egypten känns det som om de mesta bara snurrar. Förutom att jag har bästa pojkvännen och vi har flyttat ihop i en fräsch lägenhet med ett jättebra läge på södertorg så känns allt annat, jag kan inte sätta ord på det. Men typ konstigt. Innebandyn är igång och det är jag så glad för, jag får träffa Sara, Charlotte, Sofie och alla andra favoriter där. Och sen kommer man till ämnet skolan, allt fungerar som det ska, jag anstränger mig och får bra betyg på det uppgifter jag jobbat för. På torsdag ska jag och Nic hålla tal i aulan, det är som att jag inte har några känslor längre, eller om jag har alldeles för många.
Jag har inte heller nå förväntningar längre, bara är där men ändå inte där. Vill göra något annat och känner mig rastlös eller något. Och när ni läser det här kan man ju tro att jag har en diagnos eller något, men jag tror bara det är höstdepp och jag ska bara göra mig redo för att möta det med och inte följa med. Ner.

Jag förstår egentligen inte att jag har dom läsare jag har, ni är många och vad kommer ni ifrån? Man vet inte.
Men jag är sån, otroligt bra på att ursäkta mig själv så ni gillar väl helt enkelt min blogg. Det får ni göra, utan problem.

Nu ska jag sätta mig och läsa igenom svenskaläxan medans bilderna på facebook laddas. Sen ska jag vänta tills ett nytt inlägg från hennings hörna dyker upp. http://laget.se/follingboherrar  Pusspåer.

.

Jag bloggade inte igår, jag vet. Mitt liv vänder sig upp och ner. Tänker inte säga varför.

Även om du kanske inte är här så är du det ändå.
r.i.p


JAG GÖR DET IGEN!

hejhejblogg.
Ni får planering för dagarna som är kvar för veckan för idag har inget nytt hänt i mitt liv, förutom:
- Jag och Mathias har 8 månader idag, mys!
- Jag längtar till helg.
- Jag har haft en riktigt myskväll med mina föräldrar ikväll och uppdaterat dom om mitt välplanerade liv, vilken bra bästa kompis man hade, att man har en pojkvän som alltid ställer upp, om mina framtidsplaner, som t.ex. Milano över nyår och dylikt.

Här kommer en bild och de kommande dagarnas planering:
  • Fredag, Träning efter skolan på talet Nic och jag ska ha för Elfrida Andrée gymnasiet, sen blir det en riktigt ta-det-lugnt-kväll med mamma, syster och bästa pojkvännen (han kom tydligen väldigt mycket på tal i det här inlägget). Jag bestämda såklart mat, min absoluta favoritmat.
  • Lördag, Jag vill vara hundvakt på förmiddagen så det lär bli en extrem skogspromenad med hunden, utan eller med pojkvän säger vi så blir det alltid gjort. :)
  • Söndag, Fars dag, såklart. Har match på eftermiddag, är lika nervös som en fågel är när den ska göra första flygturen, så nervös att jag knappt vill vara med. Man vet inte varför. Annars, släktmiddag på kvällen.
Pusspåer.

Ni kan ikväll hitta resten av resbilderna från de 2 sista veckorna på min facebook!


GE MIG MER!

hejhejblogg.
Jag är i lägenheten och har haft en jätte skön förmiddag, slutade vid 11 och gick direkt hem hit. Jag, linnea och frida har pratat massa minnen och spelat YATZY! kan ni tänka er, spelat yatzy? Senast jag gjorde det var i somras när jag var i Ihre med mamma & linn och mamma vann överlägset och hon var tvungen att skriva över hela pappret "Mamma vann, Gina fösvann" vilket hon tyckte var jättekul för jag fick höra en hel vecka efteråt om hur dålig jag var. Jaja, nog om yatzy. Jag pratade iaf med min älskade mor förut då jag fick veta en väldigt bra nyhet. Inte helgen som kommer utan nästa ska jag till östhammar till mina efterlängtade kusiner. Mm vad kul det ska bli :)

Nu ska jag dela med mig av den tråkiga nyheten, ikväll fanns de planer då jag, Sofie och Charlotte från laget skulle va hemma hos Sara och ha en rikitgt myskväll. Men Sarasötnöt har fått någon infektion i kroppen och är sängliggande. AS, vad tråk. Ville träffa er ju, jag får väl hoppas på det bästa. KRYA PÅ DIG SÖTGRÖTSARA! <3


Om ni inte visste det så snöar det ute, och min pojkvän är jätte bra på att skriva sin lilla hörna där ni borde gå in och kolla. www.laget.se/follingboherrar  Annars, pusspåer.

BRA DAG

hejhejblogg.
Nu är jag i skolan, sitter och försöker koncentrera mitt huvud på hemsidan jag ska göra. Otroligt tråkigt program att jobba med, vill inte alls. Men vad gör man inte för att behålla betyget??
Jaja, ikväll är det träning, dock i lilla salen men jag är taggad ändå. Ska bli kul ju och träffa tjejerna, sen har lagat faktiskt blivit bra. Sen m blev tränare har laget blivit toppen, riktigt kul!
Laaaater. Pusspåer.

mycket bra tjejer.


SÅ JA..

hejhejblogg.
Ny vecka, ny dag. Är det inte underbart! Nej inte riktigt, förutom att jag har en grymt soft skoldag så hatar jag måndagar, och söndagar. Fast gårdagen var ganska bra ändå, efter middag slängde sig jag och m i soffan och kollade PLAYA DEL SOL, en av mina favoriter Sen skulle han såklart se sporten, så då somnade jag.

Dagens planer är inte alls många, men ändå känner jag mig helt uppbokad, men de är för att man ska vänta där, åka med bussen den tiden och bla bla bla. Jag ska iaf hem till Lummelunda, till mamma. Världens bästa mamma, brukar försöka säga det till henne, men de känns som om hon inte riktigt tar in det..

Igår lånade också Linnea vår lägenhet kom jag på, och har ni glömt hur hon ser ut kan ni ju kolla nu. Hoppas på en ganska bra dag, pusspåer.


KÄNNS HELT FEL

hejhejblogg.
Jag måste ju börja med att berätta att gårdagens fest var så kul! Alla såg hemska ut (bilder kommer spridas inom kort) och miljön var så otroligt äkta. Huset var ett gammalt psykhem villket gjorde stämningen mycket hög. Det var inte bara en vanlig fest utan också massa konstigheter som typ att gå ner på spöktur i källaren. Hu. Jag gick med min faster som var så pissigt rädd så hon skrämde upp mig med. Inte riktigt okej.
Känns underbart att kunna vara på en fest där man inte behöver vara livrädd för att någon "ska råka" (som det brukar låta) få med sig sin kamera hem. Utan det värsta som hände, var att någon suttit och tagit egobilder med min kamera på sig själv. Härlig människa.

Och nu då, vad hände idag, ja, man kan ju tro att jag har varit med om det värsta men icke, min medicin slåt ut mig helt och jag är osannolikt trött. Har varit och kollar på M:s match, mycket bra match, att den inte var spännande är ju en annan femma.
Så ikväll blir det middag med hans familj (passar på att blogga nu när han är i duschen), sen imorn är det ny vecka och det är jag så laddad för!!! eller inte.

Trevlig kväll. Pusspåer.

RSS 2.0