PAUS

Hejhejblogg.
Nu var det verkligen jätte längesen jag bloggade, känner att tiden inte alls räcker till. Därför tänkte jag nu göra ett sista inlägg för ett tag (så ni kan sluta att bevaka min blogg för någon månad) med bilder från stockholm och lite annat.
Men ja, vad ska man skriva. Jag har inget alls att skriva. Kan väl säga att skolan funkar bra, (PÅ FREDAG ÄR DET NATIONELLA PROV, kill me. ) det är typ alltid något så om man räknar bort min praktik så är jag där bara högst 2 dagar i veckan. Vi har mycket hemuppgifter så då blir det så.
Bortsett från skolan så är det väldigt fullt upp, praktiken tar bort två heldagar i veckan, så annars tränar jag, och gör jag inte det så håller jag mig till Mathias eller vännerna.
Jag kan ju bara tala om för er att det är mindre än 5 veckor tills jag och Nic åker. Det kommer blir suveränt. Helt underbart.
För att tala om det som har hänt istället så har de varit full rulle hela veckan. Mathias fyllde 21 och han skulle firas, bror fyllde 20, kusin fyllde 18 och det har varit kalas hit och dit. Ganska otippad vecka ändå. Jaja. Nu ska jag sluta slöskriva och ni ska få se lite bilder från stockholm. Men jag tycker att ni ska ta hand om er iaf! Så hörs vi väl om ett tag. Pusspusspusspåer.









 <3

J I N A + N I K O L

Hejhejblogg.
Idag är der skärtorsdagen, som jag har hört en del personer säga, emosarnas dag. Min dag är ganska fullt ut planerad. Just nu för tillfället tar jag bara det lite lugnt, jag ¨ska snart börja plugga lite. Ikväll vid 7 ska jag hem till M på födelsedagsbjudning, MYS! Träffa halva släkten lär det väl bli :)Ikväll stannar jag nog kvar hos Mathias precis som jag gjorde i natt. 
Igår var det en lång dag, morgonpigg som jag är så vaknade jag vid 8 och gick upp för att fixa mig. Tog bussen in till stan vid nio och mötte upp mam. Utförde massa ärenden hela dagen. Jag älskar att shoppa med mam, inte bara för att hon betalar allt men det är mysigt ändå :P Igårkväll var vi och såg fotboll med några vänner.
Nu ska jag faktiskt ta mig tid som aldrig annars att spana omkring och läsa lite bloggar.
Pusspåer.

ILIKE!

MAAATHIAS.

LIST-LISTA

Nu ska jag svara på sådana här frågar bara för att hoppas på att tiden går lite fortare + att retas med m. :)

Namn: Gina Hedrén
Födelsedag: 24 juli
Ögonfärg: hmm, gröna och blå, eller jag vet inte ;)
Hårfärg: slingat
Längd: 175,5 cm
Högerhänt/vänsterhänt: Höger
Stjärntecken: Lejon
Är dina föräldrar skilda: nejnej
Favorit Sport: Den är svår, men innebandy är roligast att spela?
Veckodag: Fredag
Årstid: sommarbarn!

Har du..
Varit kär: jag är kär.
Blivit dissad: det tror jag nog
Varit vaken ett helt dygn: hah ja.
Skolkat: händer inte ofta..
Sovit utomhus: det klart!
Sett en död människa: Inte i riktiga livet tror jag..
En piercing: Naveln
En bästa vän: ja, och det är jag lycklig för!
En pojkvän: joodu.

Det ena eller det andra..
Cider/Öl: Cider.
Pepsi/cola: Alltid sprite
Kärlek/sex: Kärlek
Jordgubbar/blåbär: svår, men det lutar åt jordgubbar
Kött/veg: kött
Tv/film: film
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: beror väl helt på vad det är för något :)
Kinesiskt/mexikansk: jag äter inte rå mat..
 Mtv/vh1: mtv

Senast du:
Skrattade: nyss
Grät: igår
Filmen du såg: something new, as kass komedi
Drog ett skämt: hah idag :)
Sjöng en sång: sjunger sällan

Har du under den senaste månaden..
Druckit alkohol: jaja
Tagit droger: har aldrig provat
Kysst någon: larv
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet: larv
Sovit bredvid någon av samma kön: NIC!
 Haft sex med någon: alldeles för mycket!
 Badat utomhus: ja, I Nics jacuzzi :)
 Bakat: bakade till Mathias i lördags :)

yeah yeah. Tog ändå 7 min..

NY VECKA

hejhejblogg.
Nu kan jag faktiskt inte börja inlägget med att säga att dagarna går fort, för det här har varit den segaste helgen någonsin.
Mitt påsklov började väl inte på topp. I fredags blev jag magsjuk som höll sig kvar till igår, där jag senare fick hög feber och super fökyld. Imorse vaknade jag också med en väldigt svullen och tjock hals. Finns det några fler vanliga influenser man kan få eller? Oj, jag känner verkligen att det här kommer bli mitt lov.
Eftersom jag inte kom så långt i fredags hann jag aldrig säga hej då till varken Nicole eller Linnea. Linnea kommer hem snart, eller på torsdag. Men det kommer dröja en hel vecka innan man får träffa Nic. Saknar henne supermycket.
Annars då, vad har hänt? Jo det har hänt en hel del. Mina föräldrar var ju inte hemma denna helg (kommer ikväll, äntligen!!! ), Så Sara och lite jag hade planerat en överraskningsfest för Robin min bror som fyller 20 nu i veckan. Så i lördagskväll stod det omkring 30 pers hemma i mitt kök i mörkret för att snart skrika grattis. Vad jag vet, (var ju dock inte på värsta festhumöret) så vart kvällen lyckad. Dom stunderna jag var i huset så såg alla ut att ha kul. Och det är ju bra.
Men men, nu är det ny vecka och jag har några fasta punkter på schemat. Imorgon ska jag jobba, vet dock inte hur länge, bara att jag börjar vid tio. Sen på kvällen antar jag att det är träning. Men jag får ju inte heller glömma bort och säga att Mathias fyller år imorn. Lär bli lite stressigt att klämma in allt det där.. På torsdag snackade M också något om bjudning, kan det vara då han ska firas klokt kanske? Får ta reda på mer. Fredag så fyller Robin 20. Då antar jag att det är stort släktkalas och så. På lördag vet jag att jag ska på någon bjudning vid lunchtid. Hemsk vilka suddiga planer. Och söndag var det något riktigt houseparty som jag skulle till. Fest hos Rasse eller liknanade. Jaja, jag får ta reda på mer!

På tal om hallonbåtar, alltså ingenting så tycker jag att det är väldigt, väldigt få bilder i min blogg. Och vad kan det bero på? Jo, min kära bror har inte trollat fram sladden så alla roliga bilder ligger på kameran, och där ligger dom väl bra också? ;)
Nej hörre ni, nu ska jag kolla lite resor, jag har stoooora framtidsplaner :) nej men vi hörs senare idag tror jag!
Pusspåer.

I LIKE M

Hejhejblogg.
Idag är det torsdag, vecka 14.Det betyder att vi får påsklov imorn. Inga känslor alls för detta men men. Jag vet bara att det här är en dag då man tar adjö till typ alla som ska bort. Angelica, lilla Angelica ska vara borta i tre veckor, hon och hennes familj tar en trip till Thailand, skönt! Mina föräldrar, åker imorgonbitti, hinner inte träffa dom alls mycket. Jag vill inte att dom åker, kommer sakna dom jätte mycket. Jag är familjekär, jag vet. Dom kommer iaf hem på måndagkväll. Jag är ensam hela helgen, speciellt imorn. Då ska jag inte ens få vara med Mathias. Hårt. Då blir det tv helt för sig själv då da.
På tal om Mathias, jag har aldrig klarat av att vara med någon som så mycket som vi är. Men det har helt vänt, jag ser inte alls nå problem med att vi är mycket. På tre veckor, alltså på 21 dagar, har vi sovit på skilda håll 5 gånger. Helt stört. Vi är dagligen, men ändå hinner vi med så mycket.
Jag vet inte alls vad jag ska skriva, jag skriver bara. Istället för att skriva i bloggen pratar jag med min mamma, berättar mina dagar och allt för henne. Vet inte varför, men hon ankyter sig liksom till mig, då bara blir det så. Som igår, jag fick någon sorts idé om att jag och min syster inte alls var nå tighta. Vi är tighta. Pratar om det mesta, (även om 95 % av tiden består av citat från olika filmer) fast hon är 5 år yngre. Det jag skulle komma till att jag gjorde någon liten skål där jag skrev "systerskap", något larvigt vi har kallat oss sen små.. Men iaf. Hon blev glad, det var som om hon saknat mig jätte mycket. Allt blir som ett kretslopp, Jag saknar min mamma som bor med min syster som saknar mig, hängde ni med? Det gjorde inte jag! haha.
Vad kan jag mer berätta om mitt otroligt intressanta liv? Skolan rullar på som det ska och det går bra.. haha.
Ikväll är det sävefest, jag har uteslutit den sålänge inte C ställer mig på lista, då kanske jag tar mig en promenad dit för att hälsa. Men usch, nej ska jag se ta och se framemot en sävefest, då får dom ta och bättra sig lite då. Fast egentligen är det ju inte fel på festerna, utan folket. Gotland. MMmmm me like. Nu ska jag sluta med drygskrivning och fixa tills jag ska träffa Mathias, PUSSPÅER!

NICE!

För ett år sen var denna dag en av dom bättre i mitt liv, men idag, känns det som om allt går emot mig.

RSS 2.0