Checkar ut för långhelg

Det är torsdag. Jag är så trött. Har gått på helg. Och det ska inte bara vara en helg utan jag checkar ut totalt. Med eller utan förklaring och synpunkter på detta. 
Jag tänker mig vila, tända ljus och återhämtning. 

En Gina som bara är sjukt mätt och trött på livet med för mycket röra och jobb i bagaget. 

Karlsson på taket

Kom hem för en stund sen, vi åt middag med jobbet på Karlsson på taket för att tacka av en kollega. Fantastisk mat. 
Jag känner mig helt slut, nu väntar sängen och en fortsättning på boken. Så mysigt. Imorgon blir det jobb på HK och sen i ginagina :) 





Typ utan lillfinger

Alltså jag blir så trött på mig själv. Jag är så klantig. Jag skulle leka kock i köket igår och skära grönsaker på det riktiga sättet. Jag tog inte bara i för hårt utan jag högg typ av mig lillfingret igårkväll. Det är väl helt galet hur det kan bli när man ska hålla på och larva sig. Ja, så läkarbesök vart de ju imorse, fingret slutade ju aldrig blöda. Blir ju tokig. Men läkaren sa att jag hade tur, jag har liksom snittat av det snett och nageln har följt med. Men, nu är det ompysslat och fint. Trevligt va?


Nu blir de jobb för full rulle, för ikväll blir det middag på Karlsson på taket! :) 

Måndagsmys och lite depp

Måndag. Min dag har bara sprungit iväg. Började med ett inspirationsmöte för Trampolinen som jag jobbar med på Handelskammaren, skulle inspirera och coacha 4 företag som snart ska träffa sina skolklasser. Alltid lika roligt, det är bara det att jag alltid kör gärnet och så blir man lite trött efteråt.
Eftermiddagen har bjudit på kontorsjobb och mys på kontoret. Även fast de är mörkt och lite dystert ute så piggar det upp med ljus i härliga färger, sen givetvis njuter vi alla av dem fina blommorna vi fick på invigningspartajet av medlemmar och samarbetspartners. Man blir lite bortglömd.
 
Ikväll blir det middag och promenad, skönt att få rensa huvudet lite. Känns som om jag har lite mycket just nu, hinner liksom inte riktigt med att leva. Men så får de vara, allt blir ju mycket bättre. 



Något man ska passa sig för som jag gjorde här om dagen var att titta tillbaka på sommaren och fina stunder och bilder. På familjen och mitt liv. Tittade tillbaka på lägenhetsbilderna från i våras när vi renoverade, varje dag hur vi stod där och pysslade medan våren blommade ut. Jag kan sakna det ljusa så mycket, jag måste passa mig så jag inte deppar ned mig nu när mörkret kommer. Jag bara älskar vår lägenhet. Den är fantastiskt. 

Utgång!


<3

Kärlek till Vässan

Jag och Josefine fortsätter på vårt shoppingspår, vi tog en sen lunch på Ikea för att sen leta upp saker inne i varuhuset som vi bara ska ha. 

Vi fastnade i bilkö idag ute vid shoppingcentret när vi skulle till systemet. Galet vad mycket folk. Det är inte bara jag som älskar Västerås. Då blir jag lite glad när jag tänker så :) 




Komma igen efter kross

Igår fick jag leva, både ut och in. Då är det så viktigt att ha fina vänner omkring sig, som underbara Josefine. Vi två hade Stockholmsmys och gick i mysiga små butiker och åt middag på Vapiano i Stockholm. Jag och Josefine har mycket gemensamt, men något som vi båda två tokälskar är inredning. 


Idag ska jag ha lördag utan plan, jag jobbar nämligen imorgon hela dagen och kommer därför att bara vara offline idag. Det kliar lite i fingrarna av att förbereda men det är bara att hålla igen. 
Så var erbjuder dagen, en promenad? Stund på stan? En film? Utgång? Nej jag vet faktiskt inte. Återstår att se :) 













Gravbesök i Stockholm

Efter lite stök och bök så blev det en inplanerad dag i Stockholm. Innan lite shopping och mys så var jag förbi Solna kyrkogård och gjorde fint på mormors grav. Älskar tystnaden där. 






Nu är alla medlemmar välkomna




Prepp inför invigningsfest

Det är redan onsdag och mycket på gång. Jag har haft en riktig mördarvecka med jobb men det har varit roligt också. 
Idag är det invigningsfest på Handelskammarens kontor så vi förbereder för fullt. Tänkte därför ha klänning. Ibland blir jag så trött på mig själv, alla mina strumpbyxor jag har kan jag ha en gång sen så är det maska i. Så nu blir de hem och byta om :) 
 
Ha en fin dag, nu, dags för lunchmöte!



 
 
 
 

Så lyckat!

Alltså. Jag är så energifylld, samtidigt som jag är så totalt utmattad efter föreläsningen och coachningen. Gud vad roligt det var. Otroligt vad det ger mig energi att få prata inför 90 fantastiska ungdomar och få berätta om min resa och vilka utmaningar jag har haft samtidigt som jag ger dem verktygen för att få ett lärorikt år med sina små företag. 
Jag är så stolt över mig själv, jag hade aldrig gissat för ett år sen att jag skulle stå där framför dessa människor och få i uppdrag att "inspirera dem". Uppdraget hade gjort mig illamående och nervös men detta var för mig bara roligt. 

Ibland förändras allt fortare än vad man vågat hoppas på, och jag har lovat mig själv att bara följa med och låta intentioner styra mig. 



Jobb och jobb

Har haft en förmiddag på HK. Vi förbereder morgondagens inflyttningsfest till nya kontoret, ska bli roligt. 
Eftermiddagen bjuder på inspirationsföreläsning av mig i ginagina AB. Det ska bli ännu roligare! 




Morgonens bästa




Fin fin fin

Efter en lång måndag ska jag försöka och hitta lite energi, det får man genom detta... 

Fin tjej, fina ord. <3








Lyxkväll

Efter en massa shopping så har vi landat hemma och ätit god mat. Gud vad jag saknat min familj. 


Mys innan maten! 


Kärlek




Ledig familjedag

Fredag morgon. Min torsdag var knäpp och helt full. När jag kom hem igår så var jag så trött. Helt slut. Men, jag kom ju inte bara hem till vanliga lägenheten utan jag kom hem till fantastiska familjen minus pappa som hade dukat upp för middag, tända ljus, gott vin och paj till efterrätt. Det var magiskt. Som jag saknat dem.

Idag är jag ledig, har inget inbokat men jag vill bara umgås! 
Tror vi ska gå och handla lite, känns som en bra grej.




P.s när vi blir så många i lägenheten så har vi tryckt ihop oss, har sovit bredvid min lillasyster hela natten. Vilken grej, hon har legat som om hon vore död. Knappt rört sig! Snacka on ovant, den jag annars sover med mig ligger typ på mig. Haha sängen kändes så stor inatt! 













Business camp

Hej. Ledsen för dålig uppdatering, och sämre blir det. Nu blir det business camp för mig och Bella som i vanlig ordning denna onsdag! 




Stora Styrelsedagen

Idag är jag på Stora Styrelsedagen i Västerås som Styrelseakademin anordnar, jättespännande dag!

Världens bästa mentor och kollega i ginagina AB är ju ordförande i akademin och för stunden är han på scen och hälsar oss välkomna, Göran Hogestadh. 

Nu, lyssna och njuta av kunskapen som levereras! 




 






Tisdagslyx

Trött dag, men så kan det vara, och det får de vara.
Den här dagen startar med Frukostklubben, alltid intressant och roligt att få reda på vad som händer i länet :) 

I eftermiddag blir det stora Styrelsedagen och äntligen ska jag få säga hej till världens bästa mentor som också kommer att finnas på plats! 











Vill stanna tiden

Efter en lunch på slottet ville jag bara stanna ute en liten stund, för att suga in energin som denna vackra höst ger mig. Tonade färger, mysiga stunder och medelvarma höstkvällar. Njuter. 






Ny vecka på ingång

Måndag förmiddag. Innebär en helt ny vecka med nya möjligheter. Jag har en bra vecka framför mig, stora Styrelsedagen imorgon, Handelskammarklubben på torsdag och då kommer också mamma och syster från ön. Wohoo! Har tagit ledigt fredag och måste jobba igen lite. Känns skönt att dem kommer, längesen vi sågs nu. 

Nu blir de lunchmöte, ska försöka hinna med och köpa en bok på lunchen också, lite småbesatt och känner en del tomhet när man läst ut en bok. Tur att historierna fortsätter i nästa.. 










Höstböcker att drunkna i

Ligger nedbäddad i sängen trött efter gårdagens konferens/kick off med Alumnigänget och hör hur regnet smattrar på våra fönster. Förutom det ljudet så är det så tyst i lägenheten att jag nästan kan höra mina egna tankar. Henrik är över hos en kompis och jag ligger för mig själv och tänker så det knakar. Jag har huvudvärk för att jag druckit för lite under dagen, den här helgen har verkligen varit ansträngande. Jag har inte kopplat bort jobb och utmaningar och det gör att mitt huvud har gått på högvarv. Ska man försöka se något positivt med det så är det att resultatet blir att jag jobbat mycket och intensivt vilket leder till mycket avklarat.
Jag försöker stanna upp då och då i vardagen för att se vad jag har och vila, en favoritsyssla jag har då är att drunkna i bra böcker. Just nu är jag helt fast på Mari jungsteds deckare, en bit för att hemlängtan till ön tonas ned men också heta historien i boken om karaktärerna Johan och Emma som det bara sprakar kärlek emellan. Tycker Maris serie på hösten är klockrena! 

Nu blir det att sova. God natt! 

























Fredagsmaskar

Den här fredagen har sprungit iväg, haft trevliga möten och jobb på kontoret. 
Efter jobbdagen blev det först en mysig fika med en bra vän (massvis med tjejsnack) och sen ett glas vin på en AW med en fin sambo. 
Nu sitter vi hemma i soffan, har satt på en Beck-film och äter hämtmat. Latmaskar deluxe. 





Såhär såg det ut för bara några dagar sedan, tiden går så fort när det är höst. Jag försöker njuta av omgivning och sånt! 





Såhär

Mörka dagar



Är de inte sjukt hur fort mörkret kom? Jag hinner iaf inte med. Jag är så känslig när de börjar blir mörkt, inte nog med att jag är mörkrädd utan jag är så beroende av sol. Jag skulle kunna ge mycket för en vecka till solen om jag bara hade utrymme. Och bättre blir det inte. Min kalender bokas på och hela november känns full, iofs med både spännande och roliga saker men ändå.

Igår såg jag första julreklamen på TV, de var Jotex som annonserade om deras prylar för att få den riktiga julkänslan. Är det verkligen okej när de är 8 oktober? Kan inte hösten få vara höst ett tag till, jag är absolut inte redo för någon vinter.. 

Iaf, idag har jag mycket ta-ikapp-jobb på kontoret. Har missat en del dagar och behöver ta igen en del. Spännande att se att mailen bara växer, men jag är ju så oerhört ordningsam så fort jag har bearbetat ett mail så hamnar det i "sitt"arkiv eller så tar jag bort det, allt för att inte ha surdegar som hänger över mig. En dag förra veckan kom jag inte in på min privata mail utan bara jobbmailen, jag tänkte väl inget mer på det tills jag insåg sen på kvällen att jag hade fått ca 40-50 mail på min privata. Om man får de på den privata, hur många får man inte på en dag i sitt jobb? lite obehagligt när man tänker efter...
 
Jaja, nu blir det att jobba på. I eftermiddag har jag ett möte med min revisor, skönt att få lite extra hjälp..
 
 
 
 

Så mycket jag

Måste få lov och kopiera denna goding från en kompis feed på Facebook. Jag känner mig verkligen så efter att ha lämnat lägenheten 6.45 imorse och kom hem 21.30.. 





Skolös mitt i hösten

Yes, förmiddagen gick bra och föreläsningen lika så. Fick en chock när jag kom in i skolan och alla hade tagit av sig skorna. Jag fick också göra det. När stod man senast framför en klass i strumpor? det kändes asballt! 
Nog talat om det, Sala bjuder på vackra höstfärger. Jag försöker suga in det sista av vackra hösten innan alla löv lägger sig som en smet över vägar och gator och innan träden blir alldeles nakna. 
Nu blir det en eftermiddag med möten och planeringsjobb. 












Mycket på gång!

Mmmmm, jag har en spännande dag framför mig, dock blev den lite lång men det är väl helt okej om den ändå är bra. Visst?! 
Först en förmiddag i ginagina i Sala där jag ska hålla ett inspirationsseminarium på ABB industrigymnasium, sen lite coachningssamtal och därefter tillbaka till Västerås för möten av olika slag sen ikväll ska jag och Bella på vårt bootcamp med det företaget vi utvecklar. Ska bli så roligt, det kommer vara varje onsdag kväll.. Så glad att vi fick möjligheten att vara med!! 








Uppdatering om livet

hallå där hörre ni. Hela tre dagar sen jag gjorde ett inlägg. Det är lite dåligt av mig. Men nu kommer en rejäl uppdatering. När jag skriver det här inlägget ligger jag i sängen med blött, nyduschat hår, i en säng som näst intill är nybäddad, helt slut. Idag har tankarna gått på högvarv, har tappat lite fokus, vet inte vad som har hänt med mig men jag har så himla svårt att fokusera. Sen har jag kommit igång med träningen också. Förutom huvudrensande promenader så har jag börjat köra styrka och kondition. Jisses säger jag bara. Vilken grej. Det är både beroendeframkallande och nästan dödligt. Först ett bodypumppass förra veckan och ikväll BOX. Jag gick all in och det kommer jag få sota för, skulle skriva sms när jag kom hem på telefonen och fingrarna darrade över touchtelefonen. 
 
Om inte bara dagar med träning så har det varit jobb också, med planering så blev helgen en dag kort för i helgen var de nämligen dags för Promotionbåten. Det är så att Handelskammaren med personal chartrar hela båten och bjuder med medlemmar från näringslivet, offentliga sektorn och organisationer med mera. Jättetrevligt och givande arrangemang. Många härliga kontakter kommer man hem med.
 
Hur är det annars med mig då? Förutom tokförvirrad så mår jag bra. Imorgon ska jag till Sala och inspirationsföreläsa = tidig morgon. Härligt! Vi hörs snart igen! 

En bild från båten på mig och en fin kollega från HK i Örebro! Vi hade roligt ihop!  
 
 

Skrattsjukan

Jag och Henrik ligger fortfarande i sängen och har lördag morgon, och asgarvar. Just nu åt bilder på hans mobil. När jag och Henrik ligger i sängen och skrattar högt då lever jag. Jag totalt älskar ensamma stunder tillsammans med honom. 

Jag har så mycket att berätta för er, det får komma lite efter hand. Nu ska vi fira kanelbullens dag! 













Koppla om och så



Gårdagen gick i ett, vet inte riktigt vad som hände men helt plötsligt var det läggdags. 
Idag är det halvdag handelskammaren och sen em i ginagina. Både svårt och roligt att koppla om! Vi hörs. 

RSS 2.0