Min preliminära sommar!

Nu har jag jobbar klart på Hotel1 för juli, avslutade med att städa sviten, den är superfin!
Resten av sommaren har jag en massa spikade planer, roligt!

Vecka 27, Wisby Strand, ska bli roligt att få återgå till konferens!
Vecka 28, Åker till Västerås och träffar älskling (tänk att vi inte klarade oss till 22a ;) sen blir det Göteborg och Gothia Cup.
Vecka 29, Jobbar med Gothia Cup.
Vecka 30, Tillbaka på Gotland, fyller 20 och sen blir de festivalen Tomorrowland i Belgien med min fina Erika som är supersaknad!
Vecka 31, Semester med mamma och förhoppningsvis Henrik på ön
Vecka 32, Åker tillbaka till Västerås och förberedning för skola igen! :)


Studentmottagning

Det är så mysigt med studentmottagning, kan ni tänka er att det redan var ett år sen jag hade min? Galet vad gammal man börjar bli.. Här kommer några bilder från ikväll!
 
Imorgon jobbar jag frukost sen har jag en skön lördag framför mig :)
 
Bror och hans flickvän och lillasyster
 
Systerskap är något speciellt
 
 
Fina Linn
 
Mammut som lär mig något nytt varje dag, allt är dock inte användbart ;)
 
 
 
 

Lite mera sol, flera dagar

Var på stranden hela dagen igar, vad saknar och vilken underbar dag. Kvällen avslutade jag med min fina Simona på stan, besöka bl.a. Krönet, glassbaren, hamnen och olearys. Nice!
Jag har jobbar fram till nu och eftermiddagen/kvällen erbjuder en härlig pw och studentmottagning, visst låter det bra? Här är lite pics från gårdagen!
 
Min fina Simona
 
På Krönet
 
Simona och jag
 
Visby Hamnen
 

Nytt och fräscht!

Det har öppnat en inredningsbutik i Visby som jag bara älskar, heter Garag1 och dem har nästintill allt som man skulle vilja ha hemma. Det är väldigt bra priser och trevlig personal. Ni som har chans borde gå dit och kika, ligger vid Östercentrum. 
 
Schemat för dagen är försöka sola, kom igen nu solen, bjussa på lite! Jag ska också börja förbereda mig för 10 dagars jobb, pusselipuss
 
 

Mina dagar

Ni fick inga bilder igår, därför bjuder jag på dem idag. 
Vi som skulle göra utflykt idag kom inte långt från Visby innan det började regna. Fan, vi som skulle sola. Skönt att jag har varit ledig sen i lördags och inte haft en dag sol, underbart. 
Eftermiddagen avslutades i soffan med två filmer, de känns sådär. Jag avslutade dagen med en dejt med min kära, självklart över telefon. Jag passade på att ta en halvmilspowerwalk så någon nytta har jag gjort. 

Ibland älskar jag mig själv lite, jag tar mig vatten över huvudet och får de orealistiska att bli realistiskt. Den ni! Jag sa till Henrik att den 22a när vi ses igen ska jag klara av att löpa halvmilen i hans tempo (han springer väl halvmilen på 26 min någonting) och kunna gå ner i brygga. Varför vet jag inte, jag kände kanske att de var lite coolt. Tusan också, det är 25 dagar kvar till deadline och jag har inte börjat. Galna jag. 
 
Hur som helst, här är bilderna!
 
Lunch nere på Snäckstrand med Linn, Ina och Ylva
 
Vi fastnade i soffan framför två filmer, en skräckis och torkel i knipa, nostalgi!
 
Ön bjuder på finväder när jag tränar
 
Vackra Lummelunda
 

Utflyktsdag!

Jag, min fina Ylva, lillasyster och hennes vän ska idag göra utflykt. Lite oklart vilket håll vi ska åka till. Uppdaterar er senare, blogg.se strular så förbannat att jag inte kan blogga från mobilen. Därför blir de lite färre inlägg än vanligt. Superkramar!

Till stan och hästarna

Nu åker jag och mamma till stan, vi ska hinna göra några ärenden innan travet börjar. Ikväll har vi nämligen fyra hästar till start. Går på tv sen ikväll. Håll utkik efter Minnestads Altea, Runaway lane, Rätt Nygranne och Knock out töll. 
 

När det faktiskt gör ont

Idag är en sån där halvbra dag, jag säger halvbra för jag vill inte säga dålig. Man brukar säga att varje dag ovan jord är en bra dag. Men den här känns inte riktigt så. Jag är alldeles blödig sen igår, inte bokstavligen utan inom mig. Jag känner mig lite tom och väldigt ensam. Jag tycker det är jobbigt med distans. Jag vill liksom ha Henrik här, helst hela sommaren. Jag vet att det är en omöjlig önskan men på något sätt känns det bättre att säga det rakt ut.

Jag skulle berätta för Ylva igår, om allt som hänt sedan vi reste till två olika städer. Hon till det stora jätteäpplet och jag till den halvsvenniga staden där man kastar in bomber på nattklubbar. Iaf, jag skulle berätta om hela historien mellan mig och Henrik, från första gången vi sågs tills jag lämnade honom vid flyget igår. Det pirrade till i hela min mage, jag berättade om när vi gick på promenad och jag var så nervös att jag började prata politik, jag berättade om de jobbiga veckorna då när jag strulade till det och fick göra allt för att få tillbaka honom och vinna honom, jag berättade om vår lägenhet och våren i Västerås.
Vad kär man kan vara, jag förstår egentligen inte. Jag vet att jag är så känslig, sådär överkänslig var jag igår men när jag hade pussat honom hej på flyget, så gick jag in i bilen, och tårarna bara rann. Hallå där, vi ses om 4 veckor igen, de klarar vi. Men det ska tydligen göra ont, det har jag lärt mig. Då verkar det som att det är på riktigt.

Sorgligt blandat med efterlängtat

Idag när jag har lämnat Henrik ska jag åka till Ylva, kan ni tänka er? Det var inte igår. Om man får svära så ska jag säga att det var fan inte igår, satan vad efterlängtat. 
 
Vi har numera 16 år tillsammans, fira kanske?
 

känns ungefär som avrättningsdagen

Bilder från en sjukt bra helg!
 
Mamma och pappa
 
Henrik och Robin
 
Sudersand, sjukt fin strand!
 
 
 
 
 

Söndagkväll

Idag har jag tagit med Henrik och resten av min familj till norra Gotland, vi åkte ut till Fårö och pausade på ställen som Sudersand, Sylves döttrar, Fårösund Fästning, Blå Lagunen m.m.
Jag är helt slut, knäppt egentligen. Vi har ju bara myst runt. Nu sitter vi mätta och belåtna i soffan och ser på fotboll.
Jag vill inte att imorn ska bli imorn. Henrik åker nämligen hem då, det får mig nästan trasig. Men jag ska stå ut, de blir ju ändå 22 juli snart, visst?

Imorgon får ni bilder, de går inte att blogga genom mobilen vilket suger, och jag orkar absolut inte hämta min mobil som ligger 100 meter ifrån mig. Puss

Midsommardagen, inte ett dugg bakis!

Igår var jag nykter, jag körde på kvällen. Vilken superkväll, gjorde allt de där man brukar göra på midsommar (höll mig dock nykter), allt från att spela kubb, sjunga visor och äta god mat.. 
 
Lägger ut några fler bilder sen igår, kram kram
 
 
 

Midsommar i år igen! Kan ni tänka er?

Jag jobbade imorse, sen var det bara att skynda sig hem för att börja midsommarfirandet, jag älskar nog midsommar lite, särskilt när man har fint folk omkring sig. Egentligen har jag inte haft några bra midsommar, som om de är gjort att jag ska ha otur. Jaja, jag slänger ut lite bilder, sen blir det att fixa buffé här hemma. 
 
Systrar!
 
Hela ligan i baksätet!
 

Min fina älskling
 
Midsommarstämning!
 
Kärlek.

Äntligen!

Ikväll kommer min älskling och jag kan knappt vänta! Ska hämta honom vid båten 02.30 sen ska jag jobba frukost 06. Jag kommer vara död.

Ska bli underbart att få hit honom iaf!


Härliga Lummelunda

Fantastiska Gotland, är lite småkär i det här stället


Färdig!

Usch, de blev något mellanting, och kul var det inte! Fick behålla tråden nere men ta bort uppe, skönt ändå.

Nu ska min kära bror hämta mig sen ska vi pyssla lite, hoppas ni får en bra dag!


Hos tandläkaren

Är hos tandläkaren, tror ni jag får ta ut mina trådar? Hoppas!


Middag på Amarillo

Sitter med jobbet på restaurang Amarillo, sjukt god mat!
Imorgon ska jag till tändläkaren och fixa mina trådar, vad skönt det ska bli att tugga igen..


Heldag med jobbet

Vi har haft en heldagsitbildning, allt från vinkunskap till städrutiner. Kommer bli en bra sommar!

Välkomna till Hotel1 och Vinoteket1 i Visby!


Ny dag

Dags för kick off och utbildning med jobbet, ha en trevlig dag! :)


Trött och nöjd tjej

Jag känner lycka och jag känner att de går bra nu. Jag har precis krupit ner under täcket, jag är helt matt.

Imorgon står utbildning och kick off på schemat, roligt!

Puss


Världens bästa dag!

Jag struntar i att jag sovit lite, att jag och min mage inte kommer överens för jag har nämligen blivit antagen till att få åka på konferens i Porto i Portugal som äger rum i slutet på augusti! 5 dagar av inspiration, företagande, nätverk och entreprenörskap! Att få representera Sveriges UF alumni ska bli otroligt roligt!

HEJA MIG!


Snart hemma

Nu är jag snart hemma, sjukt lyxigt att få flyga med SAS, tack mamma.

Idag blir det vila, för jag är heldålig..


Mot Gotland

 

Titta vad som stod på bordet när jag gick upp imorse! Låt oss säga såhär, de gör ont att lämna Henrik extra mycket idag

 

.

 


Hemma

Nu är vi hemma i V-ås. Planet till Visby går imorgonbitti, jag orkar inte tänka på imorn. Tur att Henrik kommer redan på torsdag.

Medan regnet smattrar på fönstret sitter jag och oroar mig för mitt skavsår på foten och att min tandställning har gått loss från tänderna. Båda gör ont, jättemycket. De visste ni inte va, att jag hade tråd på insidan av tänderna. Äsch de är inget viktigt, Henrik har fortfarande inte märkt av den.

Nu ska jag sova. Puss Västerås.


Paus med bilkaos!

Jag och Henrik är svintrötta, vi har sjungit i bilen hela vägen och berättat massa historier. Nu har vi tagit en paus i. Mariestad, läckert. Snart hemma!


Sista dagen i götet!

Jag och Henrik har vår sista dag i Göteborg, vi strosar omkring i stan och njuter lite. Snart är det dags för min brandutbildning inför jobbet på Gothia Cup. :)

Ikväll åker jag och Henrik hem, lite orolig för att köra själv men det ska nog gå bra.. :)
Jag lägger ut lite bilder från i lördags!


Bilder från Liseberg

Medan jag ligger och vilar ute i solen så bjuder jag på några bilder från Liseberg!

 


Såhär dagen efter..

Har ont i ben och armar, men speciellt ont i magen. Jag vek mig av skratt hela kvällen. Först en heldag på Liseberg, sen en 25-års fest och krogen på det. Jag är för gammal för sånt här spring och stoj. Skämt åsido.

Nu ligger vi tre pers bakfulla i en källare en bit utanför Kungälv, lagom glamoröst. Så kan de vara.
Jag ska försöka muta Malin så att vi kan åka till slottsparken (kanske va det Slottsskogen?) och se på älgar, just för att jag aldrig sett någon. Haha jag är efter, skönt, brukar annars alltid vara så före. :)


Galen dag!

Vem sa att man inte blev blöt av flum ride? Herre Gud!


Liseberg!

Jag drar upp Henrik supertidigt för att vi ska på Liseberg! Nu är vi här, wiiie!


Fotbollsfredag!

Jag är mätt och belåten, sitter i soffan och myser med Malins familj i Kungälv, sjukt skönt att få lite ledigt!

Jag längtar till imorn, vi ska på Liseberg, vi ska vara där när det öppnar. Oh hell, Gina blir 5 år igen..


Mutunge

Henrik vet hur man mutar tjejer han, fram med hundögonen sen är de fixat. Men vilken tur att jag avslöjar honom såhär rakt upp och ner så alla vet hur man ska hantera detta när älsklingens vilja kommer fram..


Mot Göteborg!

Nu är vi påväg till Göteborg! Hej och hå

 


Packar.. Och packar..

Jag och min resväska har en rolig dag idag, den ska fyllas och jag ska bara försöka att få ner mina känslor med. Sjukt att jag ska packa iväg för två månader.
Nu blir de först att få ner allt till Göteborg, för imorn blir de både Liseberg och 25-års fest!

En sak är säker, jag älskar våran lägenhet här. Så fin.


Sommarlov, förhoppningsvis mitt sista!

Jag fick sommarlov igår,wohoo! Sjukt att jag är uppe så tidigt va? 
Jag hade en jättemysig dag igår, vi träffades några stycken på Restaurangen Varda här och åt lunch och tog ett glas. Efter det fortsatte vi hemma hos mig med att bara umgås. Jag kommer sakna klassen, de kommer jag verkligen. 

Kvällen spenderade jag i Virsbo där jag åt mat med Henrik och hans föräldrar, sjukt gott och nöjd tjej!

Idag har jag ett väldigt tight schema så jag kände att jag var tvungen att börja redan nu. 
Jag släpper på lite bilder!
image description
Fina fina Erika, kommer sakna dig. Men vilken tur att det är du och jag som ska på världens största festival mitt i sommaren, då kommer ju vi att ses!

image description
Erika och Malin, (jag och Malin drar idag till Göteborg för en helweekend!)





Jättegod mat, helt otroligt!


Härliga Mange från klassen


Erika, Malin och Christoffer


Kärkeksparet själva, Maria och Calle

Innovativa redovisningar!

Haft mycket bra redovisningar nu på morgonen, jättekul att se!
Våran blev bra, har ni tur kanske jag lägger ut hela videon här ;)


Sista sista dagen, otroligt!

Ligger och bloggar från min stora himmelsäng, Henrik pussade mig precis hej då och det är snart dags för mig att sluta ligga och dra mig och gå upp.

Jag har en halv dag kvar på denna termin, otroligt! Sen har jag gått halva min utbildning. Idag påbörjar jag mitt sista sommarlov, lär ju inte behöva sätta mig nå mer i skolbänken. Jag är stolt över mig själv, duktig som gick direkt från gymnasiet, kanske en av de bästa valen jag gjort.

Så, vad har min garderob att erbjuda en dag som denna?


Lycklig!

Wohoo vilken start på dagen, fick veta att Henrik kommer komma till ön på midsommar, helt underbart!

För mig blir det Gotland på tisdag,
har saknar min familj och min vovve så mycket så det blir skönt!

Nu har jag en massa tråkiga to-do, sen ska jag jobba ikväll. PUSS

Dagar det borde finnas fler av

Om jag kunde få stoppa tiden just nu och bryta ner lite bitar lycka och spara så hade jag kommit på ett nytt koncept som jag dagligen skulle ta del av. Den känslan jag har i kroppen nu går inte att förklara, total lycka och värme.
Att få se sin älskling ligga bredvid mig och ta djupa andetag samtidigt som han faller in i djup sömn gör de inte värre, måste pussa lite på honom innan jag släcker, för fin, god natt!


Plugg plugg plugg

Håller på och pluggar till redovisningen på torsdag, vi ska hålla ett föredrag på engelska hur vi vill, vi väljer kortfilm :)


Bra start!

Skön start på dagen, superfrukost med fina tjejerna! Aww.

Rev precis ner Henriks ittalavinglas, usch jag känner mig så dum. Måste köpa ny.


När chokladen tar över

Ibland är min pojkvän bara så himla charmig, de tycker han iaf själv.
Vi pratade framtid för en liten stund sen, jag tog upp mina värderingar, visioner och drömmar (förstå nu när jag skriver att han kanske blir lite trött på mig, men bara lite!!!) sen sa jag till honom, "Henrik, jag vill verkligen dela något med dig.."

Vet ni vad människan svarar? "jag har en snickers i kylen.." jag kreverar, han skämtar bort allting, och det värsta är att han fick mig att vika mig av skratt, kanske för att jag blev överraskad, kanske för att jag tyckte det var kul.
Nää men om vi skulle lägga den ribban?


Lycka(des)!!

Fantastiskt måndag, jag är så glad. Jag har nämligen fått min drömpraktik, kommer tillägna 9 veckor på Svenska Möten i höst, amazing, jag fick som jag ville! WIIIEEE!

Halvårsmiddag!

Jag en proppmätt och Henrik med, nu ska vi hem och se fotboll, as god middag. Myspys måndag!


Lunch på en måndag, ja man tackar!

Har nog lite seperationsångest idag, kommer sakna mina fina tjejer hela sommaren. Tog en myslunch..


Måndag, ny vecka!

Ny vecka, känns konstigt att de är sista veckan på det här läsåret, sen ska man åka till någon flummig ö och komma in i det förflutna, för jag lämnar nästan allt här för 8 veckor. Blir att flytta tillbaka in i gästrummet (mitt gamla rum) och byta ut Henrik mot fyra andra familjemedlemmar och jobba istället för att läsa böcker och skriva uppgifter.. Yes. Omställning blir de garanterat, men nog om det. Jag har en bra vecka framför mig, dagen börjar med gästföreläsning och fortsätter sen med engelska på schemat och fin middag ute med min älskling ikväll. Hade tydligen gått ett halvår med varandra redan!


Svar svar svar

Oh ibland gillar jag kommentarer, men bara när jag kan svara på dem, och de kan jag inte genom mobilen så de får bli ett litet inlägg innan jag ska sova.

Någon snäll skäl där ute har kommenterat fredagens inlägg och frågat om inte jag var sjuk. Jag antar att de är någon i skolan eftersom jag inte var på lektionerna i fredags, jag var sjuk (gudskelov klarade jag två möten ändå innan min röst sprack, glad tjej!) men det var inte anledningen till att jag inte var på lektion i fredags, ute det var för mötena i Sthlm. Och givetvis informerade jag skolan om detta. Men nu till den som faktiskt frågar om jag var sjuk, då svarar jag, det har blivit bättre! Skönt, men jag låter ändå som en kråka. Tack för att du/ni bryr er, det värmer!
Nu, dags för att ladda upp för en ny skolvecka, kommer att bli tufft men de ska jag klara av! Godnatt!


Funkar!

Nu funkar det, men bara från mobilen, konstigt! Här kommer lördagens bilder!

 


Bildproblem

Jag får inte ut bilderna, försöker igen med fredagens bilder!


Min underbara helg

Är det inte galet, sen förra inlägget har jag knappt haft tid att blogga eller använda internet. Jag har haft en fantastiskt helg, i fredags fick jag känna att jag levde, igår fick jag känna att jag levde och idag känner jag litegrann att jag lever. 

Magiska dagar, jag har skrattat så jag har haft ont i magen, jag har känt mig hög på lycka, jag har haft minuter där jag gått tillbaka och blivit en femåring, jag har skrikit, jag har dansat, jag har haft ont i fötterna, jag har pratat framtid, jag har spenderat pengar, jag har njutit, jag har fått vart mitt uppe i mitt esse och jag har känt mig nöjd. 

Jag kastar ut lite bilder från helgen, men innan det ska jag dra en repeat på mina dagar, kortfattat.

Fredag
- Haft möte med företaget Svenska möten
- Haft möte med Julia Tollin på huvudkontoret för Ung Företagsamhet ang. mitt och Moas projekt!
- Avslutade kvällen med en glas på Josefina som ligger ute på djurgården (mysigt ställe!) och sedan på Gröna Lund, gode gud, mitt paradis.

Lördag
- Jobbade frukost
- Fixade ärenden på stan
- Inflyttningsfest
- Utgång på Blue Moon Bar

Möte nr 2

Möte nr två avklarat, sjukt bra gick det! Har en massa projekt på G så det går framåt.
Nu träffar vi Bella som är modelltjejen på alla 7-eleven reklamannonser. Cool story!


Paus

Myspys på Östermalmstorg med fin Moa!


Möte 1 avklarat!

Vilken organisation säger jag bara, totalimponerad av hur intressant Svenska möten är. Magiskt! Nu ärvde bara att hålla tummarna för att allt går i lås!

Dags att möta upp Moa för en lunch och sedan prata framtidsprojekt! Roligt!


Mot Stockholm

Det är fredag, förkylningen sitter kvar, attans. Men vad gör det? Jag har ju en sjukt bra dag framför mig!


Framgång, och jag är stolt.

Torsdag, jag har haft en mysig torsdag och nu tänkte jag blogga lite, eller egentligen skriva av mig lite. 
Jag borde ha sovit för en timme sen, men jag kan inte riktigt, känner mig lite pirrig. Det är för att det är en stor dag för mig imorgon, givetvis kanske inte lika stor dag som de var förra året vid den här tiden då jag stod med sjukt bra slutbetyg och ett stipendium i handen för att sen börja ladda om för den stora studentdagen. Imorgon är det mer som framtidsdagen. Jag ska på möte med drömföretaget ang. praktiklats, Svenska möten ifall någon känner igen eller hörts vid, sen ska jag på möte med Julia Tollin och stockholmskontoret på Ung Företagsamhet för att prata framtid. Jag och Moa, en av Västerås skönaste tjejer. Vi ska dra igång ett projekt här i Västerås som kommer bli galet bra.

Tänk vad saker kan ändras på bara ett år, jag är så stolt över mig själv och vad jag faktiskt klarat av under det här året. Framgång. Det är skönt att pausa ibland och se vart man har hamnat. När man har berömt sig själv lite då kan man liksom trycka på play igen och köra vidare. Precis så som jag ska göra nu. Puss och godnatt.

Sjuk(t) och trött

Två tröttisar på Vasagatan, försökt fått ordning lite i lägenheten :)
Med lite mat i magen så är vi helt slut!

 


Torsdag!

Bloggar genom mobilen, då går det inte att svara på kommentarer så jag gör det här..

Fina Emelie, UF-företaget som hade kapsylöppnaren har troligen avvecklat sitt företag. Men checka in deras Facebook grupp Uncap , och maila dem, är säker på att de har några i lager ännu :)


Vilken dag!

Har gått lite väl hårt idag, borde vilat mer men hade så mycket på schemat så jag kunde inte vänta.
Nu ligger jag i sängen bredvid min fina som snart har lika hög feber som jag hade, han är svinvarm och jag hoppas inte jag har smittat honom allt för mycket. Jag är full med kärlek, inspiration och välmående (givetvis psykiskt då min förkylning inte alla har släppt, men vad kan jag räkna med redan i dag 3?)

Nog om det, godnatt på er gullungar!


Onsdag!

Bra början på en onsdag!


Läggdags

Är helt slut, haft en sjukt mysig kväll med Henrik, fotboll och fruktsallad.
Ber lite till Gud om att jag snart ska bli frisk, jag är ju ändå kristen så vad sägs som att nyttja det lite?
Puss och godnatt


SMÄRTA

Efter dem här två dagarna, kommer jag numera alltid ta vara på mitt friska jag. punkt.

Tiden går så fort!

Tänk att det här är snart ett år sen!


Sjuk, igen.

Påbörjad halsfluss, ja man tackar. Jag har varit och besökt herr doktor och tyckte inte alls det var kul. Har sjukt hög feber och smärta, blir det inte bättre så får de bli lasarettet imorn.
Hell alltså, jag missar verkligen mycket i skolan och de ger mig sjuklig ångest. Vill bara åka hem till mamma och Gotland, jag låter som en femåring men det är meningen. Jag vill ha det så.


Äntligen!

Ni har väl inte missat att jag numera har ett twitterkonto där jag twittrar om allt mellan himmel och jord men mest om ting i mitt liv, ni följer mig på @ginahedren

Ses och hörs här, på Facebook och numera twitter!


Jag älskar överraskningar!

Se vad som landat i min brevlåda, jag var med i en tävling på UF-mässan och hallå där, där vann jag!
Wohoo, det var företaget Uncap UF från Gotland som anordnade tävlingen. Roligt! 2 frukostbiljetter till valfritt choicehotell är aldrig fel!


Söndag söndag

Söndag och jag vaknade precis, har sovit 12 timmar och det märks. Sitter i sängen och tittar ut, vill göra något roligt. Jag och H ska till Ikea snart, han slutar vid 15 tiden så de blir efter det. Bäst att hitta på något så tiden går fort, blir nog en lyxig frukost, bra löprunda, snabbsolning och lite plugg på det. Dags att börja om jag ska hinna!
Puss


Lördag på Vasagatan

Jag ligger nedkrupen i soffan ned täcke medan regnet smattrar mot fönstrerna, sa vi att det var juni eller? Hörde idag att det är snö i Dalarna, en decimeter, kan det verkligen stämma?

Jaja, jag är hemkommen från mitt första jobbpass idag, ska hoppa in ikväll med. Rolig lördag! Hur som helst, nästa lördag kommer bli awesome, vi ska ha inflyttningsfest i lägenheten, och lite roligt folk kommer. Längtar!


Fredagsbus

Har varit på busborgen här i Västerås, vilket ställe, alltså för kids upp till 10 år. Kanske the paradise, de får dem svara på. Iaf, supermysigt att få träffa den familjen, och få lite tjejsnack med Maria. Hon väntar barn nr 3 nu till augusti och jag är jättespänd!
Jag släpper några sköna bilder medan jag tar vara på eftermiddagens to-do-list:
- träna
- skriva klart dagens plugg
- sola
- laga mat
Busborgen


Bollfontän


Söta Miliam


Fikapaus

Busungar!

Dags för busborgen med några av mina faboritbarn!


Monster och underbara barn

Fredag fredag fredag, jag älskar fredagar.
Jag har pluggat lite, tänkte försöka träna lite styrka men är så rädd att jag blir sjuk så jag måste överväga detta.
Förhoppningsvis ska jag få förlja med till busborgen med Henriks brors barn, älskar dem barnen alltså, så sjukt söta. Snart kommer ett tredje, jag kan inte låta bli att längta lite efter det, var så längesen man fick träffa en sån där nyföding, knodd som bara ligger och sover.


Jag kan tycka ibland att är det inte underbart med barn, som förra tordagen i skolan, då hade vi sista tentan om ni kommer ihåg den kursen. Vi hade haft en utmanande vecka och då var det 100 % diciplin som gällde. 
När vi kom till klassrummet på torsdagsmorgonen redo för tenta så sätter jag mig ner bredvid en av mina bästa, en tjej som har barn. Jag tror barnen är i dagisålder, (haha gud vad oklar jag är) men någonstans mellan 6-8 kanske? Jag ser på henne att hon är helt slut och det ser ut som att hon har varit med i krig hela natten, kanske lite sådär som gravida ser ut, eller kanske inte, äsch skitsamma.
Jag frågar om det har hänt något eller hur det det är, och hon tittar på mig och småskrattar, (ser ut att falla i sömn vilken sekund som helst) och suckar och säger: "Charlie har haft monster hos sig i natt", jag fattar direkt vad hon menar och kan inte låta bli att skratta, mardrömmar. Jag minns själv så väl när jag hade det. 
Charlie att hade varit uppe hela natten pga sina monster i rummen, det hade varit ett stort rymdskepp som hade landat med monster i hans rum som ville skjuta honom. Han var säker på att dem fanns och hade kört rodeo mellan mamma och pappas rum till hans eget rum i stort sett hela natten. Där satt min fina vän, och skulle göra tenta. 
Kunde inte ungen ha prickat in någon annan dag i veckan liksom, typ när vi skulle ha eget arbete?, nej men ibland blir det på tentanatten. 
Givetvis vet jag att man inte kan styra över något sådant men jag tycker att är inte barn underbara? Jag som är barnlös kan inte tänka mig den riskanalysen att "inatt kanske någon av barnen kommer över så det gäller att jag kan tentan utan och innan". Hahah ja. 

Resultat: barn är helt enkelt helt underbara.

RSS 2.0