ÄNTLIGEN!

Ja, jag är skitglad. Har just fått tillbaka vår ena data. Det betyder betydligt mer uppdatering!

Ja ni såg ju bilderna jag la in i natt, såå nåå, vad tycks? hahahah. Kvällen igår var supermysig. Jag och Linnea drog hem till Stina efter middagen, (där jag bloggade). Sen satt vi länge och kolla på massa gamla bilder.. haha.


Yeah, snyggingar. Right? :D

Nu är det iaf stranden som gäller, dock kan det bli lite jobbigt för jag är sjuk igen :(
Puss.









BACK IN THE DAYS.

Hej hej hallå! Shit, jag har verkligen inte laddat upp nytt inlägg på länge, men våra datorer är faktiskt fortfarande inte fixade!! Jag funderar på att ha någon som gästbloggar så länge, men det ska jag fundera över ett tag till..

I helgen var det nästan bara stranden som gällde, eftersom jag var ledig. Supermys verkligen. I LOVE IT! Igår jobbade jag, sen bestämde jag och Linnea oss för att gå ner tills strandpromenaden med massa mys. Mycket folk kom senare och det var mycket trevligt.. Många hade också hört "historien" eller vad man ska säga, jag säger inga mer kommenterar. Men det gör många andra :)
Idag jobbade jag också, men efter det hade söta Stina beställt bord på Joda. Så jag, Linnea, Annie och Stina åt middag där, själv åt jag kyckling, medans Annie tog någon sallad, och Stina och Linnea körde på nachos.
Mycket snack blev det, och visst fick man veta massa roligt nytt svaller. Men jag lovar tjejer, jag ska inte vara så dum att jag går ut med det här ;)

Planerna för veckan är inga speciella. Stranden imorn sen jobb nästan resten av veckan. Trots allt ledig i helgen, då jag har lite tankar om hur den ska tillbringas. Men inget jag går ut med än så länge!

Det var väl allt för mig just nu, jag skriver som sagt närjag får tillgång till data. Puss










Om ni vill vara tillsammans så kan ni ju vara det, för det är ju inget som hindrar er.. Eller hur?! Haha.



Till sist tänkte jag bjuda på några gamla favoriter!


Linnea och Stina

Klassresan 6:an, Gina och Stina

haha, och ännu en gång, Gina och Stina

MIN FÖDELSEDAG

Ja, igår var min födelsedag! Hela 16 år är jag nu, :D:D:D grattis till mig själv i efterskott :)
Jag ser att det var läääääääängsen jag ladda upp inlägg, men ni vet varför :)
Jag tänkte att jag skulle berätta lite om igår, Min dag började av att jag vaknade halv 8, sådär fånigt tidigt på sin födelsedag. Men såklart. Barndomen finns ännu i mig, jag vaknar alltid ca 2 timmar innan min familj kommer in och sjunger :) När dom äntligen sedan kom in fick jag öppna massa paket, naww tack för alla presenter, fick lite allt möjligt, en mobil, kläder, småsaker och hudkrämer och allt möjligt :) Sen var det snabbt till Ire strand, så jag tror vi var där redan vid halv 11 tiden. En hel dag på stranden gör mig superglad så mitt humör var på topp! Vi åkte hem på eftermiddagen för sen skulle jag in till stan och firas, Supermysigt var det, med tårta och uppvaktning. Jag tror folk sjöng för mig 4-5 ggr. Söta friends man har, och tack för alla fina presenter :):) Sen på kvällen drog vi omrking lite, sen ner på någon efterfest, som i stort sätt sög ;)
Ja det var lite för om mig vad jag hade för mig igår. Jag har massa bilder, och ska försöka att få in dom senare. Puss
 








Okej, nu har ni gått lite långt. Det räcker liksom nu. Du kan inte vara mer falsk. DU vet att jag inte vill ha någonting med dig att göra. Så lämna mig ifred. Försök inte låtsas som ingenting har hänt. För du har bettet dig som en stor lort. Ditt lilla falska du. Samvete, det tror jag inte ens att du har. Eller vet vad det är kanske?
Mer tänker jag inte säga, för du är inte värd att nämna på något sätt eller slösa tid på. 
USCH.

DET HÄR SUGER.

Tillgång till data, jippi!
Jag kan ju börja med att säga att min helg var helt okej. I lördagskväll åkte jag in och träffade Linnea, sen träffade vi massa annat folk senare. På natten där kände jag hur jag började må dåligt men jag trodde att det skulle bli bättre när jag hade sovit en natt. Men sen när jag vaknade söndag morgon. Då kände jag mig mer död än levande. Fan mitt huvud värkte, jag hade nackspärr, och hade blivit förkyld, härligt, inte sant?!
Så igår gjorde jag ingenting, jag åkte hem och vilade och sov i flera timmar. Idag var det dags för jobb. Men jag kunde inte jobba fullt ut, för den kraften hade jag inte.
Men jag gjorde iaf några timmar och åkte sedan hem till mamma. Mycket skönt att bli ompysslad i soffan. :)

Nu börjar frågorna komma, med vad jag önskar mig! Inte dåligt att jag blir 16 på torsdag! Verkligen något jag ser framemot. Jag älskar min födelsedag, :):):)
Iaf så hoppas jag att jag blir frisk tills dess, nu är jag trött och mår grymt dåligt. Men jag skriver om mina dagar och händelser jag fort får tillgång till data! Puss //






RIDNING? JA TACK!

Hallå hallå :) , se! Jag har tillgång till data för tillfället, underbart! Och såklart passar jag på att blogga lite.
Igår åkte min kusin hem, så det var första natten inatt jag fick tillbaka min säng. Jag säger bara jaaa till min säng.
Idag har jag varit hos Denise och träffat henne, vad vi hade mycket att prata om alltså, vi både hade värsta storyn vi lade upp :) haha. Efter det spelade vi kubb med hennes granne, Oh shit asså, så dålig trodde jag faktiskt inte att jag var. Vi åkte på storstryk :(
Men vi avslutade vårat prat genom en lång mysig ridtur. Jag älskar att rida i skogen, så länge jag inte ramlar av, får spindlar eller andra småkryp på mig. :D Det var riktigt efterlängtat. Vi var ute en bra stund.
Kvällens planer är att åka in och träffa Linnea, vi får se vad vi hittar på, en sväng ner på hamnen och ta en glass är aldrig fel. Men nu väntar en mysig middag med mamma, sen en snabb dusch.
Jag skriver säkert senare hos Linnea. Tack för mig så länge! Puss







JAG DÖR HELLRE ÄN ATT DET HÄNDER.

Hej hej hallå, jag har varit dåligt på att uppdatera men det är faktiskt inte så konstigt eftersom våra två datorer hemma har gått sönder. Jag säger bara usch. Jag hatar sånt. Så varje gång jag lägger upp nytt inlägg nu så är jag inte hemma eller så lånar jag någons data. :) Men men, vi hoppas att problemet är löst inom kort!
Igår var jag och spelade minigolf, väldigt kul att få umgås lite..

Men jag tänkte på en annan sak, en del säger till mig, "Din blogg kan verkligen misstolkas" som tillexempel när jag lägger ut låttexter, men ni som säger att den kan misstolkas, har ni tänkt på att jag kanske lägger ut det för att det betyder nått. Att det kanske är just texten som passar in och att jag känner så. Jag kan säga tll er alla att varje inlägg jag gör, så finns det ett budskap i. Såklart. Det är ju ett sätt att beskriva hur jag känner. 
Jag vet vad jag gör, jag har koll, jag tänker väldigt väldigt ofta två gånger innan jag laddar upp nya inlägg. 

Ja, nu som det har blivit såhär, jag får helt enkelt blogga när jag får tag i en dator, därför kan det bli lite färre inlägg. Men jag lovar, Ni överlever ;)  

Men det var allt för mig nu, nästa vecka jobbar jag varje dag utom torsdag, då det är MIN FÖDELSEDAG! :D:D







 

VAD BRA JAG HAR BLIVIT

Jag har blivit så himla bra på att blogga tycker jag ;) verkligen!
Jag kom just in efter en lång promenad med Chip och min kusin. Shit vad vi kan babbla asså, det måste du hålla med om att vi är bra på Tuss ;)
Nej men det blir mycket prat om pojkvänner och killar. Haha ja, en kul sak är ju att om ni ser på bilden där det är jag, Linnea och Tim i ett inlägg här längre ner så vet jag att Tuss pojkvän är kusin med Tim. Hur coolt är inte det på en skala? Hahah eller så är bara gotland en liten plutt-ö. Alla känner alla :)

Kvällens planer är CHILL. Och jag tror jag behöver det alltså. Har vart för mycket på sista tiden. Så ikväll, en bra film med Jonas och lite mys. + En popcorn påse eller två :)




LG.

EFFES

Nu kommer dom sista bilderna sen igår kväll. Är tyvärr inte så många, men men några iaf :)







haha ja, så kan det va!

NU ÅKER JAG

Det sista inlägget lägger jag in senare med lite bilder från igårkväll. Nu ska jag åka till stranden och bara mysa, och vem vet?! Jag kanske badar idag! Det återstår att se.
Mer från mig senare, Puss










HÄRLIGA HÄRLIGA STRANDEN

Här kommer lite bilder sen jag var på stranden igår :)








Det där jag inte kunde.. :D


PÅ STAN I MÅNDAGSKVÄLL

Nu kommer det bli tre inlägg på rad här, för det är lite olika bilder ni ska få se, första är från när jag, Linnea och Nicole var på stan och gick runt lite :)





Vem älskar inte Magnum Strawberry White? :O

OHH JA.

We'd have slept together,
Had a nice breakfast together,
And a walk in the park together,
How beautiful it'd been,
You would have said "I love you,"

I would have waited like a week or two,
But you never tried to reach me, no,
You never called me back.

I'll kill her, I'll kill her,
She stole my future,
she broke my dream,
I'll kill her, I'll kill her,
She stole my future when
 she took you away.

I would have met your friends,
We would have had like a drink or two,
They would have liked me cause
Sometimes i'm funny, I would have met your dad

soko - I'll kill her

JAG BADAR INTE.

Ja, ni läste rätt. Jag badar inte längre. Vi var en heldag med familjen på Ire strand, super mysigt verkligen. Men det är kaos. Jag kommer inte ner i vattnet längre. Det är som en blockering eller nått liknande. Haha oj vilken badkruka jag har blivit. Får ta och skärpa mig alltså. Så ja, jag doppade endasr mina fötter i det iskalla havet.
Som sagt så är jag fett lack för att Sara tagit min kamerasladd. Men det finns ingenting jag kan göra åt saken just nu. Så jag hoppas att jag får den ikväll så jag kan sätta in bilder från gårdagens kväll och från min härliga dag på stranden.
Kvällens planer är att åka in och träffa Linnea, sen tror jag vi var bjudna på någon spelning någonstanns. Ska iaf bli supermysigt :)
Vet inte om jag skriver innan jag åker till henne, Men annars hörs vi senare. Puss


Inte riktigt som Ire strand, men på ett ungefär ;)








IRE

Nu har jag vart vaken i ca 40 minuter och jag känner mig mer död än levande. Vi kom hem väldigt sent i natt men jag somnade direkt, jag vaknade som jag somnade, låg exakt likadant. Intressant va? haha nej inte direkt.
Jag är skitsur, för en speciell Sara som brukar vara här har tagit med sig min kamerasladd. INTE BRA! Så att nej läsare, inga bilder just nu och lär inte komma in förrens imorn då hon antagligen kommer vara här.
Men men, sluta vara negativ, för nästa är ju faktiskt stranden. Och vad annars om inte Ire, nej, just precis.
Det var kort från mig, skriver senare om kvällens planer.






EN MYSKVÄLL

Ja, ni kan läsa det med stora bokstäver, jag har haft en riktigt myskväll. Vid tio tiden åkte jag in till stan för att träffa Nicole och Linnea. Vi drog ner till hamnen och träffade massor utav folk. Lite kul att man får veta att några läser min blogg. :)
Efter ett tag på stan så drog jag hem till Nicole och badade hos henne, men vet ni. Det var inte bara vi, men jag tänker vara lite mer hemlig och inte säga vilka. Det var allt för mig ikväll. Imorn kommer lite bilder! Puss









OM ER LÄSARE

hallå hallå :) Kom precis hem från jobbet, shit vilken lång dag. Började vid halv tio imorse. Hela dagen har vart helt okej. Hälsade på en stressig Linnea på jobbet efter min dag, vi snackade bara lite kort om det nyaste och lite andra planer..

Jag tänkte faktiskt på en sak, det finns vissa personer som kollar min blogg ofta, stort sätt varje dag. För det är kanske det enda sättet dom vet vad jag har för mig, men det är också kul. För jag vet att några av dom bara sitter och väntar på ett inlägg då jag ska skriva nått riktigt drama eller vad som hänt. Men vet ni, fast det har hänt så mycket, och jag har fått massa sinnessjuka sms, så tänker jag inte ens nämna er eller det! haha, så är det! En annan grej som är lite kul är att jag tror, att mina läsare är jätte blyga, för ingen kommenterar. För jag vet ändå att jag har många. Men haha :)
Nu ska jag äta mat, Puss

 




DU FICK MED MIG TROTS ALLT.

Efter en väldigt blandad kväll så fick Robin min kära bror med mig till minigolfen efter många meningar. Jag var inte alls sugen först. Men jag åkte iaf med dit med hans kompisar :)
Kvällen blev helt OK iaf. FAST JAG FÖRLORADE HELT!
Jag kom hem för en stund sen. Och jag ska upp och jobba imorn och slutar vid 4 tiden. Får se vad jag hittar på då :) Men nu, nästa är sängen! Hahah och just nu ligger Jonas i den, men jag ska se till att flytta på honom, och i värsta fall får vi dela ;)
Puss och god natt.


TOLKA DET HUR DU VILL.

Jag tänker inte avslöja någonting om gårdagens kväll, utan jag låter några bilder visa er allt :)



 




















Jag har typ 100 bilder till, märkte att kameran var väldigt populär igårkväll, men kanske jag lägger upp dom flesta på facebook, och hoppas ni fått en liten bild på hur kvällen var. ;)
Det var allt för mig just nu, Puss







JAG ÄLSKAR MIN SYSTER.

Jag kom just hem efter en snabb vända i stan. Vi gick ner till hamnen för att kika in lite folk och liknande. Såklart besökte vi också glassbaren! Ja , det var kort för mig. Hörs senare! Puss


FÖR STUNDEN.

Nu har halva dagen gått, och jag har nästan inte gjort någonting, kom precis ur duschen och ska fixa mig lite sen ska jag nog till stan en snabbis och göra en mini shopping :)
Våra gäster har äntligen kommit och det tackar vi för. Dagens planer är nästan inga speciella alls. Jag ska nog snart ringa Nicole och koppla in Linnea på tråden så vi kan diskutera dem.
Efter stan är det middag hemma sen har vi lite mer planer, med dom håller jag hemliga ett tag till..

Men nu, back in the days.



JAG VARNAR.

haha jag kan inte låta bli, hittade massa gamla bilder som ni också måste få skratta åt:
CHECKA!




Gina år 1996

Gina och Linn år 2001

Gina och Chip december 2006

Gina och Nicole februari 2007

Nicole, Ylva och Gina Juni 2007

Gina, Juli 2007

Linnea, Maja och Ylva september 2007

Julafton 2007

Ylva och Gina januari 2008

Nyår 2007/2008

Gina, juli 2008

haha var inte oroliga, dom bjuder jag på ;)








JAG SAKNAR DIG.

Ja, som sagt. Jag saknar dig. Och det är inte lite.. utan helt sjukt mycket. Fast det kanske bara var någon vecka sen vi sågs sist så känns det helt tomt. Vi har verkligen inte hörts varje dag som vi brukar.
Allt är förrändrat, och det kan bero på att båda har mycket att göra, båda har jobb osv. Efter allt hände, så insåg jag att vi kommer nog alltid att vara vänner.
När jag tänker tillbaka på allt vi gjort blir jag alldeles glad, det är så himla mycket på ändå så kort tid. Och jag minns första gången vi möttes som om det var igår.
Alla gånger vi skrattat och flamsat och dragit tråkiga skämt. Alla gånger vi tyckte typ själv att vi var roligare än den andra.

Och en sak som är säker, är att jag vet att du känner exakt samma som jag, inte sant Nicole?







SOM GÖR MIG GLAD.



Haha ja, musikvideon är inte den bästa, och det finns inte så mycket att se, men lyssna. I like it!

ETT STORT MINUS.

Hej hej, ser att jag har väldigt dålig upptadering här, ser också att det blir så när man jobbar mycket. Men det hoppas jag att ni förstår!
Den här dagen har faktiskt inte varit som alla andra, För efter jobbet idag, kom min lilla söta Linnea och hämtade upp mig för en sväng ner mot havet. Vi stannade upp i Almedalen (SHIT SÅ MYCKET FOLK. Men att det är politikerveckan säger väl allt..) och satt oss med våra färska jordgubbar och bara pratade och skrattade. Det kom förbi lite folk som man kände igen.
Vi gick senare till hamnen för att lyssna på lite livemusik där några band spelade. Bl.a. Friends of Harrys :) Tyvärr glömde jag kamera. Very bad men men...
Nu ska jag avsluta det här inlägget med ett stort minus, och det är alla turister som tror att dom är nått. Och sitter jag och Linnea och pratar så kommer dom i mellan och ska sitta väldigt nära. Haha, NEJ TACK. Det är inget för mig. Visst kom gärna fram och säg nått vettigt, men var inte så närgångna. :)

Tack för mig, morgondagens planer kan bli jobb. Men inte säkert. Puss






INTERNT.

Hahah, min dag på jobbet idag var faktiskt väldigt kul! Frida fick för sig att baka kladdkaka mitt på dagen så hon rörde ihop något och stoppade in den i micron. Jag vet, de låter skitäckligt men den blev faktiskt hyffsat!! haha, lite väl kladdig kanske, men det var ju kladdkaka vi gjorde (!?)

Även om det här vore slutet, så kan ingen ta våra höjdpunkter och minnen från oss.

  • En capriciosa varsegod
  • Vendela "Hej"
  • Crabdance
  • "brödet a bröda"
  • "Han sprang ditåt"
  • Domino i D-korridoren
  • Fredagar på skafferiet
  • När vi skulle göra bokstäver & siffror
  • "NakenJanne"
  • The notebook
  • hemmafesten hos Ylva
  • Ginas the bartender
  • "Asså jag kan ju inte säga att vi köpt underkläder!?"
  • Alla fula miner
  • Stammisar på Reno/Videomix/Hemmakväll
  • "- Heej! - Jo det är bra, hur är det själv?"
  • "-Ring när du kommer hem! - Ahh okej.. ? "
  • Överflödet av löfbiffar
  • Twister
  • När alla hittade en favorit i stallet
  • " ASSÅ DET HÄR KÄNNS SÅ SJUKT JÄVLA BRA"
  • Dissen av Pelle, ( stängde dörren på Ginas fot )
  • Chocken när Gina blev brunett :)
  • Eftermiddagsplugget till NO-proven
  • "Shake that ass, show me what you got! "
  • Linnea till mullvaden "Tja biffen! , asså jag menade inte dig"
  • "JAG FLYTTADE INTE, JAG FLYDDE!!!!!!!!!"
  • Gina ramlade i trappan... åter igen.
  • Låten vi gjorde på musikkunskapen
  • "oh my fucking god"
  • pineapple (melonen) (Ginas engelska)
  • Vi vaktar huset! FREAK OUT!
  • Linneas säng, uppochner, garv, ginas host, spyanfall, maja håller för öronen
  • Hopppp aaav! Polisbiltjej
  • "Jag fikar med Ylva och Linnea, (tittar på maja) .. Vad gör du då?"
  • Maja sparkar Gina i ryggen riktigt hårt, skyller på Ylva
  • Busringde "Dörren, vaaaah nej? "
  • Stände mobilluckan (men skånsk dialekt.. "HALLÅ ÄR DET NÅGON DÄR?"
  • Vilma, vår hund
  • American pie, Beta house
  • tack för imorn, slut för igår
  • "Du kan vara en larv"
  • "My second life"
  • "do you remember your last holiday?"
  • staying alive
  • "gud va kul"
Jag måste säga, att när jag läser igenom den här listan, vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag skrattar så jag gråter, jag gråter så jag skrattar.




INGEN TID.

Förlåt för det extremt dåliga uppdateringen jag har.. Men jag hade verkligen ingenting att skriva igår. Eftersom jag bara jobbade sen lade mig helt död framför tv:n. Hur kul är det att läsa på en skala? :P
Och vet ni, det lär bli exakt samma sag idag, fast nu ska jag klämma in en klippning innan jobbet, :) Var på tiden va? VISST.
Vi ses! Puss






JAG ÄR FAST FÖR DIG.


Nu är jag faktiskt jätte trött, så jag säger god natt, för jag ska upp och jobba imorn :) Vi hörs! Puss.


2 KALAS PÅ 2 TIMMAR.

Ja, ni ser.. Inte dåligt va? haha. Jag kan säga att jag tycker inte att födelsekalas är någon hit, inget jag brinner för.. Men det var helt okej. Jag fick iaf träffa min kusin!
Det är ju nämligen så att när jag börjar i gymnasiet så får jag förhoppningsvis ett rum i stan (nästan helt säkert). Hoppas verkligen att det blir så, vi var där och hälsa på idag för att det är mammas kompis, Oh ja tack. Det rummet tackar man verkligen inte nej till. Huset är väldigt fint inrett. Haha stavas det så? flummigt! men men, ja.


Kameran var inte så populär idag enligt Luss.

VECKANS INNEHÅLL.

Idag är det måndag alltså, hela dagen har jag fullt upp, jag har också lite bråttom nu! Men jag tänkte att ni kunde få en snabb planering av vad som händer i veckan.. Den lär fyllas i mer efter hand..

  • Idag, (Måndag) ska jag nu snabbt in till stan, hitta presenter eftersom det är 2 kalas inbokade idag, Min kusin samt mammas kompis. Grattis på er båda! Senare idag blir det att åka till travet för vi har 3 hästar till start. Hoppas vi har lite tur där!
  • Tisdag, Jag har inget planerat förutom jobb mellan 12-20.
  • Onsdag, Om det blir som jag hoppas så kommer jag få klipptid på morgonen, verkligen nödvändigt kan jag berätta! jag jobbar också samma tid som tisdag, 12-20.
  • Torsdag, Jag jobbar 12-20 då också. Men på kvällen där måste jag klämma in lite städning.
  • Fredag, är faktiskt ledig! Gud så skönt.. Tänkte att jag skulle träffa Viktor den här dagen. Har inte setts på länge och jag tror vi har en del att prata om! Jag får ta och checka med honom och se om han kan.. På natten kommer min efterlängtade kusin Jonas! Ahhh. Ska bli så kul att träffa dig, som tur är stannar du i en vecka :)
  • Lördag - Söndag, Inget planerat kanske lite party eller nått liknande, men annars lär jag väl umgås medvåra gäster som har kommit :)
Ja, det var lite snabbt info om den kommande veckan, Hoppas att ni får en bra vecka, och verkligen att vädret ändrar sig!
 



OH YES!

Äntligen får jag en ny design! Vad tycks? :)

NU HAR JAG DET UR VÄRLDEN.


Igår var det första dagen vi inte pratade eller hördes på mer än 4 månader. Det känns inte. Eller ja, jag tror jag nästan kommit över det mesta nu, liksom lagt det bakom mig. Okej, det kommer inte bli som jag vill. Jag ger upp. Och nu har jag gjort det. Men jag vet inte, jag saknar inte dig som person. Utan jag saknar det vi hade tillsammans. Tryggheten och känslan av att du var min. men jag stod på egna ben innan, så varför skulle jag inte kunna göra det nu?
och jag tycker jag har kommit långt, liksom kommit över dig, eller så.. Det känns så iaf efter allt som hände igår. Så, kanske att jag inte ska nämna dig något mer nu. För, nu har jag det ur världen.. Eller?



När som får jag min nya design. Väldigt glad för det! Glöm inte att kika in på www.elinhanssons.blogg.se! Pusss. /G.

DET VAR DÅ.



" I extas plockar jag fram mobilen ur skåpet
och ska se om jag fått något från den jag har
velat hört något ifrån hela dagen, nu får du förklara dig.."


minns du?

EN VANLIG SÖNDAG.

Oj, idag är det redan söndag, tiden går så fort! Jag har varit väldigt dåligt på att blogga den här veckan men nu börjar jag komma igen! Jag har jobbat en hel del, sen igår var jag på Vadstuck. Ni ska få lite bilder här längre ner. Det var faktiskt grymt kul! Träffade många vänner som man inte sett på länge, det var kul, och träffade också mycket annat folk :)

Här kommer lite bilder sen igår! Jag skriver senare, CIAO! / G.















BOOOOOOOMBAD.

jag har verkligen ingenting att skriva, bara en sak. Att idag har jag precis bloggat i en månad! härligt va?
Men vet ni, jag bloggar mer imorn för nu känner jag att det är filmtime!

Puss Gina

HUR LÄTT ÄR DET ATT FIXA SPRIT PÅ GOTLAND?

Idag var det en sjukt seg dag. Kanske för att jag inte kan sova längre, vaknade vid 4 tiden i natt och kände att jag bara ville dö av all smärta från mina njurar. Men en ibumetin gör susen och efter en halvtimme kunde jag somna igen :)
Vaknade sedan halv tio för att duschen väntade, jag var dödstrött. Men jag kom iaf iväg till jobbet senare.
Jobbet går bätte och bättre, men det är fortfarande svårt!

Efter jobbet väntade en intervju med en kille från SVT. Jag var helt slut och hade först ingen lust alls. Men jag pallrade mig iaf ner till den bestämda tiden och platsen. Och konstigt nog, men pratet fick mig på bättre humör. Så det borde kanske egentligen tagit en halvtimme men tog en timme och en kvart. :) Intervjuven handlade förresten om Ungdomars alkoholvanor! haha. Passar mig bra va? ;)
Nu efter det åkte jag till älsklingsNicole för att ha lite mys, så nu är jag här. Måste väl åka hem om ett tag för jag ska ju faktiskt upp och jobba imorn :(

men det var allt för mig idag. PUSS /G.



OH NO.

Det är ganska sent, i mitt förra inlägg skrev jag att jag skulle byta om och slänga mig på soffan, precis vad jag gjorde. Fast jag bytte ut dvd:n mot MTV. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker faktiskt det är kul att se på MTV och alla deras patetiska program. Alla porgram som " ex-effect" , "Next" , "Room raiders" , egentligen. Vad är det för larv? Men sånt roar mig, att se hur allt är upplagt. Och hur dåliga "skådisar" alla blir. Hahha, jag skrattar bara jag tänker på det :)

Men men, nu är det en kväll, nästan exakt som alla andra kvällar. Det betyder att alla tankar och funderingar sätter igång i mitt huvud. Men ikväll ska jag faktiskt hålla igen och inte skriva allt jag känner. För det räckte nog med det jag skrev igår.

Nu ska jag fortsätta att tänka ut och fixa lite med designen som snälla Elin hjälper mig med! Ciao! /G.

HELT SLUT.

Jag kom precis hem från jobbet, jag är alldeles slut. Det var väldigt kul! Fick börja med kassan för det andra var lite svårare, men jag har också hjälpt till att städa. :)
Jag känner för att bara sätta på mig mina favoritmjukisbyxor nu och en härlig varm luvtröja, trycka in en film i dvd:n och bara slänga sig i soffan! Vet ni vad, jag tror jag ska göra det!?

Lär skriva lite senare. /Gina


P.S GINA ½ ÅR!

FRIDA, DU ÄR SAKNAD!


Ojoj, nu är det snabba tag. Efter en lugn morgon så ska jag om några minuter ta mig till första dagen på jobbet. Ska faktiskt bli jätte kul att få börja och träffa Frida och så! Men men, idag jobbar jag till 18.00 så jag skriver senare.
Ha en bra dag! Ciao /G.

IDAG, EN VECKA ENSAM.

En sak gör mig jätte glad! Elin hjälper mig att fixa en ny design! Så har jag tur blir den klar imorn! nu blir ni nyfikna va? :)

Idag skulle det varit 3 månader.

När man är på gotland, stöter man alltid på folk man känner på stan. Man ( jag kanske ska säga jag) blir förvånad om jag inte känner igen någon. Idag när jag var på stan, så såg jag flera stycken, och dom flesta jag såg, kollade på mig med en medlidsam blick som försökte tyda på att "jag vet". Det kändes så konstigt, sånna man aldrig trodde att dom ägnade en tanke åt en. Även om jag vet att jag bor på gotland, och här sprids allt. Men så många trodde jag inte läste min blogg.
För var och varannan dag får jag ett sms, "Jag läste din blogg, hur mår du egentligen..? " , Och tänk att det finns personer man nästan inte pratat med på ett halvår som skriver och visar att dom bryr sig. Ett stort steg. Och jag blir så glad av det! Men det som är värre med att alla bryr sig är just allas kommentarer om hur jag borde göra, och hela tiden så säger någon till mig hur jag borde göra och vad som är bäst. Men ärligt, jag vet nog, jag går på min magkänsla och det känns bra. Det har funkat helt okej förut så varför skulle det inte göra det nu? Folk säger: " Jag vill bara se dom lida, gör något så dom två vet hur det känns". Det är klart jag också ville det. Ingen kunde ha sårat mig mer. Men varför ska jag vara omogen och vara lika ond för att göra något tillbaka? Jag tror båda vet vad dom har gjort och att dom står för det.

Det finns bara en gräns jag vill komma över, jag vill kunna släppa dom båda helt och tänka på något annat. Jag går fortfarande och hoppas på något som inte finns. Som inte kommer kunna hända. Men det är så svårt.
Jag pratar mer med henne än med honom. För hon visar ändå att hon bryr sig till 100 %. Ber jag henne lämna mig ifred så gör hon det. Jag träffade henne en stund idag. Det var jobbigare än vad jag trodde det skulle vara. Jag tog iaf saken i mina egna händer, tro det eller ej men jag åkte dit med en present bara för att säga grattis. Jag kan inte hjälpa det, jag saknar henne mer än vad alla tror. Och jag vet kanske att jag gör fel nu. Men jag vill att hon ska veta att jag bryr mig. Vi hade trots allt 13 års vänskap.
Och det ändå jag vill göra nu, är att knäppa med fingrarna så vi var tillbaka där vid 14 Juni, dagen innan han skulle komma och bo hos mig, dagen då jag hade världens bästa bästis. Dagen då jag hade en hel underbar sommar framför mig.
Nu har jag skrivit av mig, tack.

CHOKLAD A LA GINA


Idag på stan mötte jag upp dom här gullungarna och tog en fika, jag brukar inte vara den som fikar så jätte ofta men idag var det riktigt efterlängtat! Ni som känner mig visste såklart att jag inte kunde motstå varm choklad med grädde i, Mmm så mumsigt det var!







 

STRESSINLÄGG!

Hej hej, tänkte att jag skulle passa på och blogga lite. Jag är väldigt sen i min lilla planering! Kom precuis ur duschen och såg att jag borde kommit ut förra timmen istället för nu, Jag får köra en snabbsminkning och håret får väl bara vara utsläppt! Jag ska nämligen in till stan och fixa en grej ( superhemlig!) spännande va? :) Sen ska jag äntligen få träffa Maja, och Linnea ska nog vara med på ett hörn också! Vi har planerat fika, och jag längtar verkligen! Gud så mysigt det kommer bli. Vi har mycket att prata om och ta igen!

Jag mår verkligen dåligt egentligen, även om jag inte visar det här, allt är verkligen så himla nere! Jag har fått en stark pencelinkur som typ tar död på en, och jag kräks snart över min blogg! Så himla ful :P Jag önska man kunde få en lite personligare. Om ni har några tips om hur den skulle kunna se ut så hör av er snarast!

Från en sak till en helt annan, Idag fyller hon år, så även efter allting tänker jag säga grattis! Och igår fick jag veta att hon kom in på VRG i Sthlm. När jag fick veta det reagerade jag konstigt, trodde inte alls jag skulle reagera så. Men men, jag kom in på handel! Gratta mig :D:D:D Det blir nog super.

Men nu säger jag, MOT BADRUMMET FÖR LITE FIX. LATTTTEEERRRR! /G.

RSS 2.0