Livspusslet gällande träning och hälsa

Planera, jobba, äta, träna och sova. Det är typ mitt liv nu. Och ändå får jag inte riktigt ihop det. Fast jag planerar. 

Klockan är strax kvart i 8 och jag myser framför Nyhetsmorgon, jag måste bara få andas lite efter mitt träningspass och när frukosten ligger i magen. I början är det inge roligt att gå ned i vikt, jag tycker inte att det händer något och jag måste lägga ned mycket tid och engagemang. Det är som ett projekt i sig. Min svaghet är att jag äter oregelbundet och äter när jag hinner. Det blir sällan bra, för blodsockret blir lågt och jag kan känna mig grinig. Men jag kör ändå. Men jag vill tillägga att det är svårt att få till träning och kost, iaf i min vardag. 
Det som jag märker resultat på är att all den energi jag stoppar in i träningen kommer också ut dubbel så stark. Jag snittar på 5-6 pass i veckan men bör ligga på 7-8. Det får komma, jag är glad för det jag genomför. På posten kommer också träningsvärken som vägrar ge sig av, jag måste ha gått igenom hela kroppen snart. 
Såg här såg det ut imorse, vissa dagar lite finare än andra.. 




Måndag igen, den här gången trött måndag

Måndag i vanlig ordning och jag är smått måndagstrött. Ska försöka ragga upp en frukt på kontoret så jag får lite energi. Jaha, vad är det den här veckan då? Jo det är kort vecka ettersom det nalkas påsk och min plan är att åka hem mot ön som resterande gamla gotlänningar. Helt sjukt vad fullt det är med resor, ungefär lika dyrt som att åka ut i Europa också, trots att det bara är till ön. 

Den här veckan bjuder annars på jobb som vanligt och på onsdag ska jag spela tennis med min chef. Sjukt kul faktiskt. Jag är mycket taggad på att lära mig nytt. :) 
 
Ikväll blir det träning och plock i lägenheten, jag försöker komma i ordning men det går sådär måste jag säga.. 




Den här fick följa med mig.

Nu, shoppingsöndag och mys.



 

Kom igen Charlie!

Efter en dag i Sthlm med shopping, mys  och fika med härliga vänner i Kungsträdgården så blir det nu; Teater. Kom igen Charlie! står på schemat och jag är mycket taggad. Ska bli superkul. 
Idag fick jag med mig hem en ny parfym, lyxig kofta och en kappa i elegant stil. Imorgon blir det jakt efter en kappa till vardags, tänker mig em beige från Burburry men den drömmen (prislappen) får vänta lite... 





Härlig weekend i Sthlm

Efter en hård vecka med jobb och träning utanför min nivå så landade jag igår i Stockholm för en lyxig weekend. Jag var helt slut. Vet inte varför denna vecka varit så tung men påfrestningarna har varit svåra och igår somnade jag typ vid 21-tiden. Skönt. För jag vaknade helt utvilad. 
Jag spenderar hela helgen med en fin person och vi ska bara njuta av den lediga tiden. Vi bor i en svit ett stenkast från Sturesvampen och ikväll ska vi på Oskarsteatern. 
Men nu, efter en god hotellfrukost och babbel och mys på hotellrummet blir det shopping! 
Vi hörs senare! 







UF-mässa i typ Norrland! ;)

Idag har jag ett roligt uppdrag. Är med ABB industrigymnasium på Dalarnas regionala mässa. Jag har 5 st UF företag från Ludvika som jag coachat och jobbat med. Jättekul! 
Jag älskar företagsamma ungdomar, fantastiskt vad duktiga dem är när dem får göra vad dem tycker är kul och vad dem är intresserade av. Så stolt coach! 

Teknikakuten och jag 

Någon duktigare säljare tyckte jag skulle investera i kloka sminkpenslar, snacka om ruinerad! 

Dessa satsade stenhårt på Årets monter! 

Duktiga på entreprenörer som driver företaget Korgombudet, en variant av Linas matkasse fast med frukt till privatpersoner och företag. 




Dags för vårfin i håret

Redan onsdag och den här dagen är lite lugnare. Startade den med en toktidig morgonpromenad trots träningsvärk från gårdagen intervallträning med min PT. Förmiddagen innehöll kontorsjobb och eftermiddagen spenderar jag hos frisören. Ibland gör jag stopp i vardagen, som idag. Lunch med Bella och Mathias på Bianchi. Åt en god buffé med delikatesser som lufttorkad skinka, röror och goda grönsaker. 

Ikväll blir det Ikea för att fixa dem sista möblerna.. Skönt att försöka komma iordning! 

Glad och nöjd tjej som levererar och presterar

Idag är en sådan här bubbeldag. Jag bubblar och är helt fylld med energi. Haft viktiga möten hela förmiddagen och en supermysiglunch med mina favorittjejer. Nu på eftermiddagen jobbar jag med strategier kring ginagina och det rullar på. Jag älskar när man växer som person och det öppnar sig saker för nya utmaningar. Jag kan inte riktigt berätta ännu men har riktigt bra saker på G!
Annars är det en vanlig tisdag, ikväll blir det PT pass med Tabata. Lite nervöst. Vet att det blir stenhårt. Men innan det blir det plockning i lägenheten och middag. 

Jag har en fin vår framför mig, ser verkligen framemot att jobba på, komma i ordning med lägenheten och ta hand om mig själv. Nu ska jag öka tempot för att nå mina mål!
 

 

Jag måste bara berätta en sak för er, jag har ett tjejgäng här i Västerås som är mina närmsta. Jag tokälskar att vara med dem. För varje dag som går så gillar jag dem mera och mera. Och det bästa är att alla är så olika, jag har Bella som jag kanske är mest lik, spontan men eftertänksam och klok också, sen har jag Ingrid som är rolig och väldigt kompetent, sen har jag Veronica som alltid är förstående och är bäst på att lyssna men sen har jag Louise. Louise är heltokig och vi två ibland kan spåra totalt. Vi hittar på massa galenskaper och dessutom genomför dem. Idag när vi hade lunchrast flippade vi ut. Kolla in resultatet ;) 
 
 
 
 
Älskar mitt ansikte på sista bilden ;) 

Trött måndag

Idag var jag helt slut efter jobbet. Sista mötet slutade 17 och det var bara att kasta sig hem för tvättid.
Jag är så glad för dem människorna jag har omkring mig. Idag får jag hjälp med min byrå som jag köpte i helgen av en fin vän. 

Snart är lägenheten klar med saker. Då ska ni få se. Jag känner mig ändå nöjd och glad att jag fick sån lägenhet med potential som jag faktiskt fick. Men jag har gjort den väldigt fin! 

Nu blir det vila för kvällen, hörs imorgon. 
Idag lyxade jag till det och gjorde mina naglar på salong. Nu känner jag mig ännu mer vårfin. 

Sliten tjej som längtar till onsdag när hon får göra sitt hår igen..

Mammuthelg

Hallå där! Måndag morgon och ni har inte fått någon uppdatering på hela helgen. Nu visste ju ni att min mamma skulle komma och när hon är i Västerås, då prioriterar jag bort allt som tar min uppmärksamhet. Vilken fantastisk helg, som jag saknat henne. Jag tokälskar när hon kommer, vi handlar, babblar och myser och monterar. Jag önskar jag kunde undvika att berätta den delen men jag måste. Vi har hämtat möbler, kört omkring med släpvagn och monterat ihop. Kill me alltså, jag bor verkligen på tredje våning och vissa stunder fick vi skrattanfall av kramp och grejer i trapphuset. Men, i lördags åt vi tapas på Indigo och det var rikigt mysigt. Jaja. Det har varit en väldigt bra helg med mycket rörelse och lite för lite sömn. 


Ny vecka och nya möjligheter. Det här kommer bli en bra vecka men det är en proppad vecka. Mycket träning, roliga möten, jobb och på torsdag ska jag till Falun för UF-mässa. 
Ang. min träning och kostschema så tycker jag att det går framåt. Jag tränar Tabata och långa promenader i snabbt tempo, tanken är att snart börja löpa också. Kostschema följer jag bra och det har blivit att på dessa veckan har jag slutat helt med socker och så gott som all alkohol. Det är allvar nu. :) Jag hoppas få ett PT pass i veckan men jag håller er uppdaterade. Om jag fortfarande lever. 
Här kommer lite bilder från helgen!
 
 
 
 
Måndagsbild med ny klänning! Älskar! 
 
 
 

Duktiga jag är värd helg!

Avklarad föreläsning och nu tar jag helg, med mamma! 👏✌️




Onsdagsfix

Onsdag och sista mötet för dagen är avklarat. Skönt! 
Jag är glad, för ikväll kommer min mamma från Gotland och stannar hela helgen. Ska bli så himla mysigt. Imorgon blir det föreläsning i Ludvika igen. Sen tar jag helg...
 
Vill ni se vad jag har börjat med för nytt projekt? Målar om mitt vardagsrum. Härligt va? Nu är resterande lägenhet vit och vardagsrummet fick bli en dov grå. Längtar till jag får hem lite möbler. Ikväll blir det tjejkväll och tvättstuga, perfekt kombo!
 
 




Grattis Bella!

Man skulle kunna tro att jag ska på dejt om man tittar på blommorna i handen, men det ska jag inte. Jag ska till en av mina finaste vänner, Bella son fyller 22 år. Ikväll blir det middag och tjejsnack. 





Att börja med heminredning

Tisdag och jag vaknade dålig. Snorig och ont i halsen gjorde att jag fick boka av mina möten och vila upp mig här hemma. Hemma i en lägenhet som har ett soffbord, köksbord med stolar och en säng. I helgen kommer mamma. Ska bli så skönt att få köpa lite saker! 

Jag känner mig redo att få fint, att börja inreda och fixa. Igår fick jag upp mina tavlor som jag tokälskar, dem sitter i köket över bordet för att leverera energi och påminna mig om att jag kan om jag vill. 

I helgen fick jag tulpaner, Gud så vackra. Jag älskar verkligen färska blommor. 




Wohoo!




Det är bara att bestämma sig..

Hej på er!
Det är måndag och ny vecka, våren har inte varit närmre och jag känner mig jätteglad för det! Är de inte fantastiskt hur solen, snödroppar, krokusar och alla vårjackor kan sprida energi till en?
Den här måndagen har innebärit kontorsjobb, en hel del att ta ifatt om man säger så. Eftermiddagen bjuder på träning och försöka komma iordning lite hemma. Jag känner mig lite möbellös.... 
 
Det här med träning och att komma i form, jag har verkligen gått all-in nu och jag tycker att det känns bra. Jag har en personlig tränare som jag ska träffa ca 15-20 ggr till sommar och nu i början kör vi hårt. Det kommer vi göra hela vägen men det är nu i början det är ovant för mig.Jag har olika mål med den här våren men de största målet för mig är att ändra mina vanor och rutiner. Bli sund och ha ständigt med energi. Mitt andra mål är att klara milen under en timme. Mitt tredje mål är att tappa 17 kilo. Jag kommer klara av det, det krävs bara (sjukt mycket) jobb bakom. Ju nogrannare jag är, ju effektivare blir tiden. Det jag gör är att jag går 45-60 min varje morgon innan frukosten på vardagarna + att jag kör 3 pass i veckan där jag tränar kondition och explosivitet. Träningsformen heter Tabata och är fan det värsta jag har varit med om. Jag dör typ. Man vänjer aldrig kroppen och man jobbar med ovanliga muskler. Jag går efter ett kostschema och allt som heter socker, vita mjölet och alkohol plockar jag bort så gott som. En vecka är avklarad med detta. Jag känner mig pigg och det känns bra. Nu hoppas vi att det håller i sig.
 
Det är faktiskt bara att bestämma sig, jag klarar allt. Om jag vill och om jag är redo att lägga ned den tiden.




Vårväder

Ja. Söndag var det här. 2 punkter på schemat, träning och städning. Sen bör jag handla för veckan. Roliga saker. 
Har precis avverkat halvmilen på Rocklunda i lugnt tempo. Skönt. 
Solen strålar och att vara ute är nästan ett måste. Älskar våren och mina fina vänner. 





Superlördag

Lördag. Superlördag. Den startade med en frukost hos Bella, sen vart vi upphämtade för att träna löpning på Björnön. Kill me vad dåligt tränad jag är, det kommer bli bra med hård träning och rätt kost så man kommer i form. 
Eftermiddagen bjöd på lite tid över för vila och kvalitetstid och kvällen spenderar jag på Västerås Comedyclub. Ska bli riktigt roligt att få se min favorit Magnus Betnér. Heja heja! 





Duktiga jag!

Fredag!!! Morgonens föreläsning kunde inte gått bättre. Så himla stolt över det jag åstadkommer och att jag kan den uppladdning som krävs för att kunna prestera på topp. 
Jag fick eleverna att lyssna intresserat, ställa frågor och skratta. Bra betyg! 
Nu blir det träning med min PT! 
Återkommer om jag lever ;) 




Tar ifatt tappad tid

Mitt liv har bokstavligen dundrat på den här veckan. Har ju knappt hunnit uppdaterat er om någonting. Jag längtar lite till ikväll, då får jag äntligen andas ut. 

Men, i måndags var jag som ni vet i Ludvika på planeringsmöte och coachning. På eftermiddag i Västerås hade jag också mitt första PT pass. Jisses. Det ska få ett eget inlägg i sig men jag kan bara skvallra om att det var det hårdaste passet jag nog har kört. Körde typ skiten ur mig, men min PT passar mig perfekt. Det är det här jag behöver. Men jag har haft träningsvärk hela veckan, så galet att jag var tvungen att flytta löpningen i onsdags för mina ben var bly. Nu ska jag bara försöka få till kosten också! Sen så. 

I tisdags och onsdags var det UF-mässa. Final för mig över mitt hårda jobb sen september. Men jäklar vilket resultat. Nu har jag inte de exakta siffrorna men jag tror av 38 priser (med årets skola, rådgivare och lärare) plockade mina elever hem ca 25 priser! 
Det är fantastiskt. Jag är så jävla nöjd, stolt och glad för deras skull. 

Och igår mina damer och herrar så gick Västerås företagargala Guldstänk av stapel, vilken guldfest. Årets företag korades tillsammans med andra kategorier. Partyt höll på till 02 inatt.
Klockan 6.30 ringde klockan imorse och nu är jag påväg till Ludvika för att inspirationsföreläsa! 

Jag uppdaterar er senare. Här kommer en bild från varje event: 

Jag och Bella som alumner på årets regionala mässa!

The Bucket list som jag coachat mycket tog bland annat hem årets vara! 


Gårdagens håruppsättning.. 



Guldstänks middag.. 

Bellas uppdatering under kvällen! 

Fullt upp

Det är inte mycket jag hinner berätta för er. Fullt upp. Jag har iaf haft en fantastisk helg. Nu är det ny vecka med massor av jobb. Först ut; Planering och strategi med skolan i Ludvika. 




Fantastiskt fredag, kvalitetstid!

Bloggen släpar, jag vet. Fredagen bjöd på möte med min revisor, planeringsjobb i ginagina AB och ett eftermiddagsbesök på skolan för att träffa några elever. Den där skolan alltså. Ledarskapet. Bara att njuta och suga in all kunskap som finns på ABB industrigymnasium. Jag lär dem min grej, och dem lär mig definitivt sin grej. 

Något som har blivit lite av en tradition är den visionboard som jag gör varje år. Januari var så hektiskt innan resan, hela februari var jag borta, så igårkväll hade jag och världens bästa Bella en perfekt kväll med babbel, middag, mys och självklart klippande och klistrande. Såhär blev årets: 

Känns som året blir en bra mix av karriär, resande och kanske lite singelliv? 

Så mysigt kväll med en av mina bästa! 

Förra årets vs. Årets 

Den med svart ram är Bellas resultat! 



Roliga jobbaktiviteter

Igår Handelskammarens cocktailparty och idag jobbar jag på rekryteringsmässan åt HK! Ingen förkylningen kan hindra mig. Fast ikväll blir det garanterad vila. Det måste jag få, jobbar nämligen fredag, lördag och söndag den här veckan i ginagina AB. 

Stark tjej jobbar på! 


Genomtänkta investeringar lönar sig

Ja hörre ni. Utblommad förkylning och en släng av magsjuka = inte alls mycket jobb. Har legat 2 dagar i sängen, och fått sova en hel del. Igår hade dock jag och Henrik möte på banken för att lämna över lägenheten med nycklar m.m. Hela vinsten sitter nu på våra bankkonton. Känns konstigt att äga så mycket pengar genom en försäljning av lägenhet. Vilken bra start i nya livet.

Har sparat alla bilder på lägenheten på Pinterest. Bästa appen! 

En annan bra nyhet är att jag kommer få tillbaka mina pengar för biljetten NY-Arlanda som vi var tvugna att köpa till. Det är för att jag har hemförsäkring stor genom Folksam. Kan verkligen rekommendera den hemförsäkringen. Halverad självrisk och massor av nyttiga saker. Betalar lite mer än 200 kr i månaden och får ut mycket pengar när situationerna slår till. Jaja. Nog om det. Nu gör jag allt för att piggna till. Kram på er.
När jag frisknat till börjar äntligen ett nytt kapitel i mitt liv. Ny lägenhet, ett roligt jobb och en vår som fokuserar på karriär och hälsa. Jag hörde just detta citat, kan det stämma tro? "Livet börjar där trygghetszonen slutar."

Helg i Sverige igen!

Ja hörre ni. Visst har jag sovit i helgen men inte i den volym jag trodde. Jag har hunnit med en lördag med pannkaksfrukost, betat av kontorsjobb, tittat på skidor, ätit middag ute och gått på bio med väldigt bra sällskap. Min söndag startade relativt tidigt, fick tag i bil att låna så jag har handlat hela dagen. En hel del tråksaker som man behöver i en lägenhet men annars blev senaste investeringar i möbelväg; taklampa, soffbord och köksbord. Väldigt nöjd, vita möbler blir det i nya lägenheten. 

Nu laddar jag om för en ny vecka, jag är riktigt förkyld. :( 





RSS 2.0