Vilken kväll!

Vilken namnsdag alltså, jag hade knappt några förväntningar förutom att jag visste att jag skulle få vara med Henrik men eftermiddag/kvällen blev toppen! Den började med att jag fick komma hem, där de väntade några överraskningar. Fick tre paket och tullpaner. Jättefina. En tröja, ett hårsmycke och mobilskal. Sen hade Henrik ordnat en liten surprise nere på stan, vi gick och fikade på (älskade) Global Living, för att sen gå på visning på en lägenhet mitt i stan, den var verkligen fin. Vill ha! Efter visningen väntades mat och bio. Jag skulle vara världens snällaste flickvän och inte trötta ut Henrik med romantiska komedier så vi valde att se Hansel and Gretel, eller vad den nu hette. Givetvis med 3D. Jag är född med en mekanism där jag inte klarar av 3D, nästan så att jag får attacker och skriker rakt ut, de skrämmer mig något så ordentligt. Det blev en och en halv timmes film utan brillorna med en suddig skärpa. Jag var nöjd än då. När jag kom hem väntade en ros och ett till paket (hur har han hunnit fixa allt!!) där de stod Till Gina från Mr. Henrik. Haha vad han är rolig, givetvis låg den tredje boken av trilogin femtio nyanser av honom. Den med frihet alltså. Nu somnar jag så nöjd.
 

När jag kom hem..


Min fina


Oh ja, jag åt av bitarna.




Jag känner mig själv och jag ska bli min egna bästa kompis

Jag och Moa hade ett jättebra lunchmöte. Vi bokade nästan av hela att göra listan. Superbra och skönt, men samtidigt roligt. Vi satt en målbild över 2013/2014 och gjorde en handlingsplan till det för UF Alumni Västmanland.
 
Kom ni ihåg att jag berättade om balansen i livet nu i veckan, hur jag verkligen har skärpt till mig. Fast jag har skärpt till mig så är jag fortfarande så galet godissugen. Jag kan liksom inte kontrollera det. Ibland är jag så sugen så att tårarna nästan rinner. Men, så tänker jag på annat, då försvinner det. Mitt problem är att hitta motivation till att träna de räcker liksom inte med att bara tänka "de är bra för hälsan". För det vet jag att det är men ändå så kan jag slarva lite. Men vet ni vad jag kom på som verkligen skulle sätta fart på min motivation. Det är mig själv, att få se hur jag ser hur. 
Jag tog alltså bikinibilder på mig själv i februari. Inte så rättvist alls. 
1. Jag är as blek.
2. Jag har inte tränat regelbundet sen i början på dec, resten får ni fantisera ut själva.
3. Jag var osminkad och tog bilden nerifrån. 

Jisus säger jag, träning har aldrig gått så långt, längtan efter förändring har aldrig varit större. Prova själva. Ja det gör ont, men sanningen måste man ta itu med. Hej nya jag!

P.s. Bilderna kommer jag aldrig någonsin bjuda på, de ska arkiveras i de säkraste datasystemet någonsin. PUSS
 

Min torsdag!

Vilket frukostmöte. Jag åt så jag blev mätt, är det kanske lösningen för min bråkmage? Ät hotellfrukost!

Jag har en bokad dag, timme för timme. Nu blir det en powerwalk sen hem och duscha och göra i ordning mig för projektplanering med fina Moa. Efter det väntar jobb på kontoret och sen ikväll har vi myskväll. Henrik har planerat en hel kväll som han ska överraska mig med. Jag vet att jag ska vara klar 17. Mer vet jag inte :)


En viktig dag

Innan jag ska på frukostmöte;


Vi går på Mälaren

Vilken dag jag har haft, det har varit en riktig berg-o-dalbana. Vissa stunder har jag fått mycket gjort, vissa stunder har jag bara suttit och stirrat medan jag hämtar inspiration, jag har skrattat, haft framgångrika möten, tjafsat med Henrik, löst problemet med Henrik, vandrat på mälaren och njutit av solen. 

Jag och Henrik avslutade kvällen med en magisk promenad, de var så skönt att bara gå och prata, och gå och prata. Och pussas lite såklart.  Kika in dessa läckra bilder.
 
Lillåudden






Du är det finaste jag har och du får mig att bli världens bästa tjej.

Nätverket blir starkare, och det är jag och Moa som lägger grunden!

Vilket fantastiskt lunchmöte. Jag och Moa möttes upp för att sen möta ABB gymnasiets VD Gunnar. Vilken härlig människa och vilken energi! 
Vi pratade om UF Alumni Västmanland och vilken framtiden det här nätverket ska ha, vilka möjligheter som finns och hur vi ska bygga upp det. Det är så bra när man träffar rätt personer och verkligen får ett utbyte av dem. Jag är helt överväldigad och glad. Den här våren kommer att bli så bra! 



Gunnar och Moa, så mycket energi man kan få över en lunch!

Vemdalen 2009

När jag pratade med mamma igår berättade hon att min syster Linn är i fjällen med en grupp. Fy tusan vad lyxigt. Jag vill också åka till fjällen och åka utför. Förr när jag bodde på Gotland åkte vi varje år i en stor grupp, bodde i ett stort hus med 50 ungdomar och körde party i backen. Jäklar så skoj det var, nu är det min systers tur. 
Dem hade sin sista dag i backen och jag kan inte låta bli att vara avis. 

Här har ni en bild som är ifrån Vemdalen där vi var 2009! Det var inte igår!


Nu är de dags för lunchmöte!
 

Resultat

Det är redan onsdag, är inte det galet? Jag har affärspresentation, möte med ABB gymnasiums VD med Alumni och en dag med jobb. Jättekul.
Här får ni ett snabbresultat av håret. Får ljusa upp det vid ett senare tillfälle. KRAM


En envis Henrik och en svarthårig Gina

Henrik hade lovat mig att hjälpa mig att färga om mitt hår, vad som helst men inte ljusrosa som det var på vissa ställen i mitt huvud. Jag tänkte att den enda lösningen var att dra i en brun färg för att täcka den opassande färgen som hade parkerar i min skalle.
Jag bad Henrik komma ner på stan för att välja färg, vi stod och dividera ett bra tag på hur vi skulle göra. Jag har haft en förkärlek till märket Garnier då jag tycker deras produkter luktar gott. När jag står och kikar på en guldbrun färg nästan skriker Henrik: "titta vem som är på kartongen, nej fy fan den där får du inte ta. Absolut inte." När jag ser att han pekar på kartongen ned Pernilla Wahlgren skrattar jag högt.
1. Henrik det är uppenbart att du inte gillar henne.
2. Det där är inte hennes hårfärg på riktigt.
3. Bara för att jag väljer en hårfärg med henne på omslaget betyder ju inte det att färgen är dålig.

När du tycker något så tycker du det starkt. Lilla baby, nu blev mitt hår svart istället. Jag önskar jag kunde ha skyllt på dig. Resultat lär ni få se imorgon. Puss


Nytt liv, bättre balans

Efter att jag hade varit på aloevera kvällen så fick jag en ringande väckarklocka, igen. Inte en sån där väckarklocka som går att klicka på snooze utan en väckarklocka som skär genom hela kroppen. 
Jag är alldeles för dålig på att ta hand om min kropp och hälsa. Igår när jag fick höra en hel del jag kunnat skippa just för att samvetet bara sköljde över mig, usch så min mage borde se ut på insidan. Vågar knappt tänka tanken, jag har en bråkande mage men de är mitt eget fel. Det finns anledning till att den alltid är sur. Om den anledningen är att jag fick min  livs största kris i trean på gymnasiet eller om handlar om att jag jobbar jämt, det vet jag inte, och egentligen är de inget att fokusera på, jag måste börja tänka resultat. 

Jag har druckit ren aloevera i två veckor, och jisus vilket resultat det har gett, de gäller att hålla rutinerna och vara snäll mot magen. För att få hela min kropp att följa med på samma spår så har jag tagit hjälp för att få fram en åtgärdsplan (visst låter det proffsigt, åtgärdsplan till att hålla kroppen i god balans) som är anpassad utifrån mig. T.e.x håller jag mig till rena råvaror i näringsintaget (godis, chips och annat mättat fett är big no no) och sen så har jag börjat klämma in träning (så jävla tråkigt träningsmood nu), och jag har valt att träna den formen som krävs för att klara min vardag. Jag måste bli starkare för att klara av långa dagar på kontor och mycket hjärngympa.

Jag utövade min första morgonpromenad i morse på väldigt länge, nu blir det att fortsätta jobba. KRAM


Lovande dag

Min dag har gått i ett och nu är jag helt slut. Jag kryper ner i sängen och laddar för en tung dag imorgon. Ska göra klart en affärspresentation sen ska jag ner på stan för att handla lite saker. På kvällen ska Henrik göra mig till brunett, man tar vad man har. Nu, nedvarvning. Puss och godnatt.

https://cdn1.cdnme.se/589065/7-3/pic_512bd4109606ee05ffb5a977.jpg" class="image">


Heja mig!

Dags för jobb! Dagen bjuder på jobb, möte och kreativ lunch, möte igen och sen en infokväll om aloevera!


Kan inte sova

Hur ofta händer det att man vaknar en timme innan man ska upp? De är ju superknäppt. Jag brukar alltid sova tills klockan ringer, nu är det tvärstopp, då lyxar jag lite och kryper ner i soffan med Nyhetsmorgon. Trevlig måndag!


Vilken känsla!


knäpp, utlåst och arg

Haha ibland tror jag knappt mig själv. När jag fixat skjuts hem till dörren (och jag var överlycklig för det) och gått ur bilen vid porten så inser jag att jag glömt nycklarna och Henrik inte är hemma. Trött som jag var ringde jag Henrik hysteriskt och försökte få honom till att det var hans fel. Hans kompis har en extranyckel så de var bara för mig att börja vandra. Så sur jag var alltså. 
När jag kommer hem tillslut och ska börja plugga så loggar jag in på datorn, och jag möts av det här. KLICKA HÄR. Jisus, vad hittar du allt älskling? 

Dags att börja jobba, KRAM
 
 

Så mycket söndag, så lite vila!

Mot jobbet den här söndagen, Henrik låg kvar i soffan och såg skidor. Jag blev lite avis men var gör det när mina pengar bara rullar in?

Ikväll växlar jag jobb, deadlinen får inte knäckas så innan jag släcker för kvällen ska ett åtta veckors projekt och arbete vara klart. Så sorgligt skönt ska det bli. Roliga söndagar kan jag ha sen!


Nöjda

Vi är mätta, belåtna och nybastade. Dags för film och soffan, härliga lördag. (Vi bojkottar mello på hög nivå!)


Favorit i repris

Jag lever, efter en heldag på jobbet myser vi. Inte Max utan Henriks ;)


Skratt!

Så kul jag hade igår, jag och Henrik åkte ner till en sen AW på Varda och jag skrattade så mycket att jag har träningsvärk i magen idag.

Ibland så är Henrik tokrolig. Idag drog jag upp honom ur sängen för jag var sen (ja jag kanske hade legat kvar lite för länge under täcket) så han skulle hjälpa mig med frukosten. Sen när jag står och sminkar mig hör man en as trött röst från köket; "varför är jag ens uppe?!" Jag svarar "för att du är världens bästa pojkvän" ganska uppmuntrade. Skönt tänkte jag, diskussionen slut. Då säger han tillbaka; "Nej! Jag är världens sämsta egoist!!" Jättesur lät han då.
Gullunge, om du ändå förstod att de är en av de bästa delarna av dig.


Sjukt besviken tjej

Hallå där igen. 
Rework var inte alls vad jag trodde, jag var fruktansvärt besviken igår på innehållet och de man fouserade på. Huvudfrågan var att vi skulle lägga fokus på frågan "hur får vi ut unga i arbetslivet?" på ett ungefär och jag tyckte vi satt och gjorde nå helt annat. Det var för min del alldeles för mycket ploj och för lite verkstad. För mig, nu pratar jag verkligen utifrån min synvinkel så är det irrelevant att ha en tre rätters middag på ett stort event och lägga 1,5 h åt mat och ha en trollkarl på scen. Givetvis var de bra underhållning men varför pumpar pengar i de när vi måste börja agera mot arbetslösheten. Jag köper det inte och det är jag, jag säger inte heller att min tid är viktigare än någon annans men jag gjorde en konsekvensanalys av mitt agerande och vart jag tillför mest och inte var det där iaf. Jag arbetar mot arbetslösheten på mitt sätt och då har jag inte tid för sånt. Besviken tjej som faktiskt lämnade konferens för att återgå till mina andra arbeten. 

Nu släpper jag detta för det är historia, men att man har tillåtelse att skapa de innehållet känns sjukt obekvämt för mig. 
Nu förbereder jag mig med annat, i helgen ska jag jobba och kvällen erbjuder en skön AW på Varda och mys med min älskling. Tack för att du lyssnar när jag kommer hem och är besviken. 
PUSS

Update

Rework är fullt igång. Själv längtar jag till lunch för att sen kunna jobba vidare, MED MITT.


Rework får en ny chans

Rework dag 1 var inte alls som jag trodde, jag ska inte berätta mer nu utan ger en sammanfattning senare. Trots en mage som krånglar så oerhört så åker jag och ger Rework en ny chans. Konferens 8-15.

P.s jag är mottaglig för alla goda frukosttips jag kan, min mage ska tydligen inte ha frukost längre. Illa!

https://cdn1.cdnme.se/589065/7-3/pic_512719e5ddf2b33fdf37615a.jpg" class="image">


Rework

Jag har jobbat på hela dagen så det har inte blivit någon bloggning. Nu växlar jag om och är med på konferens som Rework anordnar. Hur får vi ut unga i arbetslivet? Intressant!


Strålande Västerås

Jag vaknar till ett strålande Västerås. Så himla skönt med en liten sovmorgon för att kunna komma igång med jobbet sen. Nästa stopp är gate25!


Mitt företag!

Vilken dag jag har haft, min rådgivare är fantastiskt. Jag satt fast rejält med mitt examensarbete och kräktes nästan till slut på statistik och diagram. Men med en klapp i ryggen, påminnelse om framtiden och inspirerande ord så jobbade jag på. Tack Lars.

Jag har glömt att berätta en sak för er, häromdan blev jag inbjuden till en träff med mitt företag i Sthlm, alltså inte mitt företag utan organisationen "Mitt företag". En inspirationsdag där bl.a. Johannes Hansen, Karin Adelsköld och Thomas Lundqvist ska vara med. Så roligt! Jag kan knappt vänta, så den 6 mars blir det storstan! Specialinbjudan gäst är jag också, inte så dåligt för lilla mig alltså! Surfa in själva för att läsa mer, www.mittforetag.se/stockholm , hela organisationen "mitt företag" är grymt, stort nätverk med massor av möjligheter, det gillar vi!

Nu är det läggdags, god natt!


Jobb utan motivation

Är och jobbar på gate25 idag, går riktigt segt alltså. Jag försöker jobba med all affirmation jag kan komma på men de funkar liksom inte. Det är som att mitt framtida mål är jätteluddigt och jag inte kan få motivation. Skärpning på mig!


Busunge!

Nej men alltså se vad jag har framför mig när jag äter frukost! Antingen hade Henrik bråttom imorse eller så glömde han bort att han var tillräcklig gammal att ta med den mackkanten som inte ville ner i magen in till köket.
Skärpning älskling!


Nätverkande och duktiga personer

Vilken kväll, det var en givande kväll och att få träffa så många duktiga personer i en och samma lokal.
Agneta Berliner som är ordförande för UF Västmanland är en kvinna jag verkligen har fastnat för. Hon är duktig och riktigt vass på det hon gör, hon har relativt tunga hattar på sitt huvud men ändå sköter det proffsigt. Sen är hon grymt trevlig också.

Kvällen gick så fort på slottet, jag hoppas att UF fick in dem pengarna dem behövde och det ska bli kul när det blir lite drag på nya krafttaget!
Tack för mig, ikväll gifter jag mig med datorn. Hej uppsats!


Mot slottet!

Jag och Henrik har legat i soffan hela dagen och bara myst. Sett någon animerad ny film och pratat om roliga stunder. Killen får mig att skratta något så fruktansvärt, de bästa jag har.

Nu är det dags för slottet och höra om nya krafttaget. Ett projekt som ung företagsamhet startar i Västmanland. Jag är redo!


Hemma!

Oh vilken härlig morgon, utvilad och superglad. Alltså hur skönt är det inte att komma hem till detta, mat på bordet, blommor och en helt nystädad lägenhet. Älskade pojkvän!


Tacksam

Tack för en jätteskön och avslappnad helg familjen. Vad hade jag gjort utan er? Man kommer hem, får äta restaurangmat varje dag, ha kvalitetstid och bara prata ut om livet och saker som tillhör.
Jag är så glad för att jag har er, saknade bara storebror den här gången.
Nu, hem till älsklingen och en nystädad lägenhet. Trevlig måndagskväll!


Slottet med landshövdingen!

Vart tog den här helgen vägen? Den bara försvann! Jag har hunnit med en hel del men som alltid så vill man hinna mer.

Jag har glömt att berätta för er att imorgon är en stor dag, jag ska med andra framgångsrika människor till slottet i Västerås. Det är asballt att jag får vara där tillsammans med landshövdingen. Jag och Moa ska representera UF Alumni Västmanland och det gör vi med stolthet. Kan knappt vänta. Innan det tar jag ledigt imorn, jag och Henrik har sovmorgon tillsammans och det kan vi bara fira med en sak, nutella!
Nu, en lång båtresa med massor av jobb. Puss


Uppföljning av möte

Mötet med Nuskin gick bra, jättekul att få träffa Annelie som håller på med det i Visby. Vilka produkter alltså, jag är såld. Min hud och mage bråkar med mig hela tiden och det är omöjligt att hitta något som passar mina perioder. Men dessa produkter utan mineraloljor kan vara min räddning. Samarbete i framtiden blir det definitivt. 
 
Nu har jag bara några få timmar kvar innan jag lämnar ön, jag ska hinna packa ihop allt och hjälpa mamma med en grej och sen göra mig fin till Västerås. Ikväll får jag träffa min älskling och det är pirr i hela magen. 
Puss så länge. Särskilt på Henrik.
 

Möte på måndagsmorgon

Jag hade skrivit ett inlägg igår men som inte vill publiceras. Linn och laget vann matchen iaf, 2-0. Det var faktiskt jätteroligt att titta, var längesen jag gjorde det!
Nu ska jag på möte med nuskin för eventuellt samarbete i framtiden! Hörs senare!


Innebandymatch!

Nu ska vi i familjen iväg för att se lillan spela innebandy. Det är mitt gamla lag, ska faktiskt bli jätteroligt att se alla igen, eller dem som är kvar iaf.


Hemmaspa

Jag har hemmaspa just nu, jag känner mig så fantastiskt snygg att jag faktiskt tänkte visa er.
Jag måste börja med att ha en dag där i veckan där jag tar hand om mig själv, även fast mina jobb jag gör är hur kul som helst så kan det vara stressigt, och det märks särskilt på mitt ansikte.
Dags för nästa ting, naglarna!


Tomorrowland

Ett stort grattis till alla människor som fick biljetter till Tomorrowland 2013. Jag var där förra året och kan garantera att ni kan ha gjort ett av dem bästa valet i ert liv. Det var amazing och det är amazing. Jag säger bara, njuuuut!

 
 

Vi äter gott!

Gud vad gott med mat! Jag och mamma brukar larva oss litegrann och göra temakvällar här hemma. Vi hade trerätters och temat var internationellt. Vi började med en spansk förätt gjort på vitlökssteka räkor, varmrätten blev djungelkyckling med mangochutney och banan och efterrätten var hedlig gammal cheesecake. Jiiiisus vad gottigt. 
Nu är de läggdags, jag ska ha spadag blandat med jobb imorgon. 
 
Förrät, vitlöksstekta räkor med citron och zuccini 

Djungelkyckling med banan, mangochutney och sockerärtor

Alltså allvarligt, efterrätten slank ner innan jag hann foto, attans.

Lördagsmys

Är nu redo för gäster och mat!


Checkar av de tråkiga

Nu har jag betat av massor av timmar med jobb, gud så skönt. Jag har gjort klart halva exarbetet. Nu har jag bara det lätta och det roliga kvar. 
Mitt huvud säger aj, men min motivations säger ja. Jag vill överleva kvällen så jag håller mig till det första och lägger bort datorn nu.
Igår kom mina klänningar hem som jag beställt till Guldstänk. Blev en svart och blå, väntar fortfarande på den bruna men den svarta klänning satt sjukt bra så jag tror faktiskt det blir den. 
Blir så satans coolt att få gå med min rådgivare (världens bästa) och vara med en hel kväll med företagare från hela länet. 
Nu är det dags att hjälpa mamma med kvällens tre rätters middag, innan det blir det duschen! ha en bra lördag alla fina. 

babyboll

Jag fick sova ut, Henrik väckte mig strax efter nio och jag var alldeles tung i huvudet. Måste försöka jobba lite idag med. 
Jag vet inte vad det är med mig men hur larvigt mycket kan man sakna någon? Jag och Henrik har ett onormalt förhållande, vi har ju varit tillsammans för länge för sådant trams. Tur att jag har Chip här som får mig på andra tankar.
 
 Se sötnöten, okej att du älskar din boll baby men överdriver du inte lite nu? 
 
 
 

Jobbig dag

Oh jag mår inget vidare alltså. Mår illa hela tiden. Vi skulle ju äta tacos ikväll som jag bara älskar. Sen kunde jag knappt få i mig något. Fort jag blir dålig bara hela min kropp skriker efter Henrik. Som jag saknar honom.


Paus

Lunchpaus och shopping med mammut. Trevlig fredag!


Älskohund

Du kräktes på mig nyss, de var tacken för att jag gav dig mat. ;) Nu går vi ut och leker! 
 

Jobbfredag, inte jobbig fredag

Jag är morgontrött, de ska jag verkligen inte gömma under kudden. Men imorse alltså. Jag var glad att klockan ringde. Jag drömde nå så fruktansvärda drömmar om höjder och alldeles för mycket folk. Konstigt. 

Den här dagen har en plan, ganska hektiskt än. Jag var uppe tidigt imorse och körde mamma till någon kurs, har ätit frukost och ska nu börja jobba med mitt arbete. Jag kör en lunchpaus där jag måste uträtta några saker på stan och sen blir det hem och jobba igen. Ikväll ska jag, mamma och lillasyster ha tacomys. Som varje fredag förr i tiden. Pappa jobbar kväll. 
 
Dags att vakna upp nu känner jag, för jag måste börja leverera. KRAM

Tack.

Vilket fint avslut på en fin dag.


Vi firar här hemma!

Mamma har kommit hem och tagit fram alla paket vi får på alla hjärtans dag. Vi har en larvig tradition att om vi barn är hemma så finns det paket. Och mamma har givetvis pysslat. Men i år överdrev hon lite, jag älskar när hon gör det men ändå. 
För ett år sen befann jag mig i Sthlm, jag och min fina vän Erika gick på bio, kanske inte var de bästa vi gjort i efterhand då det var jag, Erika och tjugo andra par. Men jäklar vad bra filmen var, vi såg smygpremiären av This Means War. 
 
Har inte vi typ världens sötaste hund?!
Jag fick en plyschdress i aprikos (som Henrik för allmänt kommer att hata, han avskyr allt med plysch.), handdukar i missonimönster, choklad (givetvis), kjol, strumpor och ett halsband.

PysselGina

Det är skönt att vara hemma, jag pysslar, bakar och pluggar litegrann. Mamma har fyllt år så jag kombinerar det med alla-hjärtans-dag paket. Nu ska jag iväg och ta en paus och hälsa på min farmor. Hon är bäst! :)
 
 
 

14 februari 2013

Idag är det du och jag på alla hjärtans dag, älskling!


Älskar öppen planlösning

Galet. Vilken hemsk resa jag hade igår. Mådde så dåligt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen.

Jag älskar att komma hem till mamma och pappa. Deras kök är amazing. Världens mest inspirerande plats att plugga på. Älskar att det blir levande när mina bebisar prasslar i hörnet av köket. Dags för brunch!


Blä

Jag har betat av mina timmar i Sthlm. Efter shopping, fika med Steph och skrivande så är jag totalt slut! Huvudvärken vägrar ge upp trots tabletter och mina tunga väskor tar död på mig. Jag har en lång resa framför mig och mår alldeles illa. Usch och fy så synd om mig. Nu vill jag bara hem till mamma. Puss på dig Henrik.


Nytt hår!

Wohoo, de blev en helt ny look idag. Jag var as trött på mina utväxta blonda slingor. Nu blandade vi rött, brunt, guld och choklad!
Jag klarar mig inte utan min frisör, fina Maria!


Dags för att göra om!

Projekt 1. Väntar med spänning på resultat! :)


Lämnar vårt

Åh. Nu åker jag till Gotland, med en mellanlandning i Stockholm. Jag har seperationsångest från Henrik. Han är finast i världen. Varje gång jag reser någonstans så har jag en tröja med mig där han har sprayat på sin parfym. Ja jag är 5 år men jag sover så mycket bättre då! Detta började jag med när vi hade distans förra våren.


Fettisdagen 2013

Dessa semlor alltså. Jag har väntat på mitt och Henriks moment hela dagen. Har åkt över halva stan för att just få dessa semlor som är från ICA-ettan här i Västerås och sen när jag väl fixat så är han typ inte sugen. 1. VADÅ TYP? 2. Får man säga så när jag ansträngt mig? 3. VARFÖR INTE JAG SPECIELLT SUGEN. Suget försvann typ när jag köpte dem. Nu har vi mummsat i oss dem iaf, det var rätt gott ändå.

 
Jag har glömt att säga att jag har en bra dag framför mig imorn. Börjar dagen hos min älskade frisör. Bara hon som får röra mitt hår, och jag ska göra om det totalt. På eftermiddag ska jag träffa fina Steph, sen blir det faktiskt Gotland. Galet. Jag ska vara där till måndag. Jag ska ha Gina-mamma tid och vi ska bara mysa och jobba en hel del. Jag går runt med konstant affärsutveckling i huvudet och behöver harmoniskt ställe att bryta av på. Det blir perfekt för en vecka. 
Hörs imorgon.

Ny design!

Hur cool är inte min nya bloggdesign? Älskar den! Är dock några saker som måste fixas. Tack fantastiska Ellika!


Älskar att nätverka!

Att nätverka och träffa nya människor är så galet kul! Jag älskar att sätta mig ner, har aldrig träffat personerna innan och bara utbyta kunskap, erfarenheter och humor! Därför är frukostklubbar så rekommenderat. För första gången här i Västerås så var jag på marknadsföreningens frukostklubb. Det var roligt, bra och spännande! 
 
Blir nästan som morgonsoffan, lite nyheter, ekonomi, sport, intressanta företag och kreativa personer!
 

Den här gången var Embrace UF dagens UF-företag som gör supercoola armband av linor som förr användes till fallskärm. Själv är jag självklart kund och bara älskar dem. Jag har köpt ett ljusrosa (min favoritfärg) och köpt ett svart till Henrik. Snyggt och roligt. 

Vill ni köpa dessa armband, bra presenttips. Gå in på http://www.yourvismawebsite.com/embrace-uf-1/webbshop

Frukost och möte

Dags för frukostmöte med marknadsföreningen nu på Gate25. Supernice!


Men åhh..!

Du är så söt att jag smälter. Älskar när du lägger fram kläder till mig!


SuperLina!

Har nu haft möte med Lina, vilken härlig och driven tjej. Jobbar med alla möjliga saker. Så roligt att träffa likasinnade och utveckla sitt nätverk!

Nu ska jag försöka orda upp min kväll lite. Hej så länge!


Kan man få ett AB eller?!

Första gången som jag är ute på internet idag. Jag håller på och skriver på mitt exarbete som ska vara klart nästa vecka. Det går typ inte sådär jättebra. Jag kör fast hela tiden på statistik, de är svårt och jag vet inte alls hur jag ska dokumentera vissa saker. 
Mitt examensarbete är ett förarbete på mitt framtida projekt som ska hålla mig levande, de värsta är den här biten. Jag längtar tills jag ska få börja skriva konceptplan och intäktskällor, de är den roliga biten när man får vara kreativ och affärsutveckla!
 
Jag ska möta upp en tjej som heter Lina kl. 15.30. Vi ska bolla lite idéer med varandra och prata om varderas verksamheter. Ska bli jättekul. Lina är en sjukt energigivande tjej jag träffade genom Winnet affärsnätverk. 

I eftermiddag ska jag sen möta upp min rådgivare/mentor för lite bollning, förhoppningsvis beslutar vi om företagstyp. Då jag inte har ett aktiekapital på 50.000 kr kan jag inte heller starta AB, de hade givetvis varit det lättaste men jag tänker mig till hösten. Då kan vi garanterat gå över i det. När jag sparat ihop pengarna!
 
Vi hörs senare, KRAM
 

Galakväll

Jag letar klänning febrilt till Guldstänk, jag ligger lite efter i tiden. Jag skulle beställa en klänning från USA men leveranstiden är 35 dagar och den 14 mars går galan av stapeln.
Jag släpper detta för dagen och åker och jobbar istället! Trevlig måndag!

 


Jag lever dubbelt

Det är första gången på dagen som jag varvar ner. Jag sitter i mitt älskade vardagsrum, framför något program på tv:n vid namn ICE ROAD TRUCKERS som inte alls faller mig i stilen med en kopp te. Jag saknar Henrik så att jag får ett hål i magen. Jag förstår honom när jag jobbar jämt, kommer hem på kvällarna och vi får äntligen lite tid över. Det kommer alltid vara min svåraste utmaning, att få balans i livet mellan jobb och intressen/familj. På tal om balans så har den här helgen varit knasig. Jag har slängts mellan olika liv, ibland känns det som om jag levde dubbelt. Ena stunden sitter jag på stans finaste och mysigaste restaurang, tillsammans med min underbara rådgivare och hans vänner, en av killarna var den personen som tog Mc Donald's till Sverige, jag kan inte låta bli av att rodna om hur coolt det är. Min haka höll på att åka ner till golvet när jag insåg att jag satt och skålade med honom. I andra stunder står jag som vanliga 20-åriga Gina i kassan på MIO och gör mitt bästa för att folk ska hitta de dem vill ha, andra stunden städar jag badrum medan vår tvätt viks i ett och läggs in i skåpen. Jag älskar nyanser. Jag är ingen medelmänniska och har vetat det länge, jag är extrem och det står jag för. Jag är en tjej som ger allt eller inget och jag är en tjej som har väldigt klart för sig vad hon vill, därav drivkraften. 

Jag är så glad och tacksam för det jag har och vad jag har lärt mig. Verkligen.
Nu har jag tagit en tio minuters paus, dags för att plugga lite!


Är medveten

Jag och H var på stand up igår, det var helt galet roligt. Lite oväntat att göra något sånt men det blev bra.

Bloggen är inte riktigt med, jag flänger mellan saker och har ett liv med full disciplin och planering. Jag vill hinna med något kommer i vägen, som ett tomt batteri t.ex.
Nu blir det jobba jobba!


Jag älskar detta!


Kort uppdatering

Men jag hinner inte blogga, det är för dåligt av mig. Igår efter jobbet blev det en AW på varda. Det är ju så mysigt där! Efter det blev det middag och läggdags.

Idag står det jobb på schemat, roligt roligt! Ikväll har jag och Henrik vår dag. Vi ska göra något kul och något oväntat. Jag har några timmar att vara kreativ. :)


Lars Wallin, guldstänk och fina klänningar

Vilken kväll jag hade, det var superkul att först gå på Lars Wallins klänningutställningen sen gå och prova klänningar för Guldstänk. Jag ska gå på guldstänk vilket kommer bli as ballt och roligt. Det är en gala för företagande, innovationer och marknadsföring i Västmanland. Det är prisutdelning och mat. 
Igår hade jag en bra dag, när jag provade klänningar kom jag i 2 strl mindre än vad jag brukar göra, det kanske märks att man har skärpt sig ändå? Tanken var att jag skulle beställa klänning från USA, samma sida som jag beställde min brudklänning (ja, min balklänning var egenligen en brudklänning som jag hade på studentbalen) men det går inte. Galan är 14 mars och det tar en månad att få hem den uppsydda klänningen. Det är på gränsen att den hinner hem men jag vågar inte chans alltså. Så hallå där Ginas kreativa huvud, vad hittar vi på nu? :) 
 
 
Om ni inte varit på utställningen så borde ni verkligen gå dit!
 
Här var en av klänningarna jag provade igår, tyckte den var jättefin men vet inte om man ska ha svart?
 

Guldstänk, Winnet och massor av mer

Dags för modekväll med Winnetnätverket, ska bli så kul. På schemat står klänningutställning av Lars Wallin, snittar och prova festkläder till Guldstänk. Berättar mer senare!


När inte jag kan så får någon annan

Jag blev himla nöjd med gårdagens investering. Superskönt att bara ha det fint hela tiden när man springer på möten och jobbar. När inte jag hinner ta hand om mig själv får någon annan göra det. :)


Utvärdering av event nr 2!

Jag kom hem jättesent. Var och fixade naglarna, de får mig att koppla av.
När jag kom hem hade jag så svårt att sova, de borde jag inte alls ha haft då hela dagen hade gått i ett och jag var helt slut, batteriet inne i mig bara lyste tomt. Men ändå så gick det inte!
Jag var upprymd, glad och nöjd. Så glad. Jag och min fina vän Moa hade hållit i ett tre timmars event med gamla UF-företagare och det blev så jävla bra. Jag har växt som person, stått och pratat inför alla och vi har varit mötesledarna. Det är en egen del i sig!
Att sen få läsa utvärderingarna och höra hur mötesdeltagarna uppfattade kvällen var fantastiskt. Vilket resultat.

Eventet som var igår är något jag lägger på minnet. Puss och tack alla som var där!


Trött men glad tjej!

Vi är klara. Vi klarade det. Ännu ett event har gått fantastiskt bra. Tack alla som deltog. Verkligen!


Dags för event!

Om 20 min kör vi igång eventet, Cherry Berry UF levererar fikat, jag och Moa är redo. Heja heja!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/589065/images/2013/pic_51126b5c9606ee1479005183.jpg" class="image">


Gladaste tjejen

Hallå, hur glad blir man inte när det här mailet ramlar in? Högsta betyg! Wohoo!


Lunchdags

Vilken dag jag har haft, först träffat massor av UF-elever som tävlat i Bästa UF-företag sen ikväll väntar vårt andra event med UF Alumni Västmanland så nu är de full fart att förbereda allt :)


Mina fina

Idag tar jag helg över dagen, skönt. Jag jobbar veckan ut sen så det blir skönt. Idag fick jag träffa mina fina, var väldigt längesen vi träffades alla tre och pratade.


Paus i jobbandet

Jag låg och drog mig lite extra i sängen, blev sen påmind om att det faktiskt är dags för halvtids redovisning med examensarbete. Jag är förberedd och det ska bli roligt att få en paus mitt i allt jobb för att träffa de andra och lyssna på hur det går för dem. :)

I eftermiddag ska jag ha tjejmys med min fina vän Erika, så efterlängtat!


Kärlek

Att komma hem vid nio tiden efter en dag med fullt ös så att man nästan är medvetslös är tufft. Men att komma hem efter en hel dag med jobb, möta den här fina killen i hallen varje dag är kärlek. Det jag känner för dig är unikt, det vi har är fantastiskt och det vi bygger upp är starkt. Jag älskar dig. Henrik.


Rörig måndag

Vilken rörig dag jag haft, men ibland är måndagar så. Vaknade med värk i hela kroppen, fick ställa in dagens första aktivitet. Hade mina 3 intervjuer med företag, åkte och träffade rådgivare för lite peptalk. Funkade absolut. Nu möter jag upp Moa för de sista förberedelserna inför onsdagens alumnidag!! :)


Festhelgen har sina spår

Men oj vilken helg, och vilket jäkla partaj gårdagen bjöd på. Knappt så jag vågar visa de bilder som togs. Skämt åsido. Kvällen levererade fantastiskt mat, härliga människor och en bra feststämning. Jag fullkomligt älskar att komma till fester där man knappt känner de inbjudna och få gå omrking och mingla. Det var otroligt kul. Dock sätter ett festande från 18-04 sina spår, min blodcirkulation är inte riktigt med och huvudet är tugnt. Jag har haft en riktigt efterlängtad söndag som för mesta dels spenderades i soffan och sängen. 

Jag har en tuff vecka framför mig, måste lägga upp lagom planering för återhämtning och träning. Puss och tack säger jag, är väldigt tacksam över dem jag har runt omkring mig.
 
Den här bilden är så rolig, Henrik håller tallrikar, Robin agerar ljushuvud och jag har fokus på den underbart goda buffén som serverades. PUSS

Myslördag

Jag och Henrik låg i sängen jättelänge och drog oss, sen så gjorde vi en god brunch. Färska champinjoner, bacon och pannkakor. I love.

Nu blir det dags för att möta upp bror i Sthlm och sen 30-års partaj!
Puss


Teater, swingers och nersprungen av en räv

Hallå där, gud så kul jag och Henrik hade igår, teatern var makalös! Den hette "Kuta och kör" och jag skrattade så tårarna rann. Jag ska sammaställa kvällen lite kort, har nämligen lovat min fina kille att städa lite här hemma så han nästan räknar minuterna vid datorn..
 
Igår hände:
  • Vi var på teater och drog ner medelåldern brutalt men oj så jag skrattade. Borde ses!
  • Vi blev uppraggade av ett Swingerspar och jag höll på att svimma. En viss okänd mark ger jag mig inte ut på.
  • Henrik blev påstrungen av en räv, han trodde dock att det var en tjock katt
  • Vi var på ett ställe som heter Nom igår för att ta några glas, när en tjej skulle joina oss så var det helt plötsligt 27 års gräns, sjukt oklart. 
  • Mitt under kvällen gick jag och Henrik och köpte lite godis för att förbereda oss inför imorgon, också sjukt oklart. 
 
Det var min kväll igår. Idag väntas 30-årskalas och jag har längtat hela veckan!

AW med MR


Kunskapsgymnasiet, fin vän och mycket jobb. Min fredag!

Det var superkul att få träffa klassen som driver UF-företag. Så himla spännande att få höra vad dem gör för något!
Vi blev bjudna på lunch och fick fika, så himla trevlig skola!

Tiden efter det har jag jobbat, fina Erika kom förbi så jag intervjuade henne och hade sen en stund över för tjejbabbel. Lyllo mig som har en sån fin vän!


Inspirerar för UF Alumni!

Nu är det dags att vakna till, för om 20 min står jag och Moa och har Alumnpresemtation på kunskapsgymnasiet, jätteroligt!
Eftermiddagen erbjuder jobb med mitt projekt. Sen tar jag helg! :)


RSS 2.0