VAD ÄR DET SOM HÄNDER?

hejhejblogg.
Nu är jag tillbaka igen efter en dags uppehåll. Hade inte alls möjlighet att blogga igår, men jag vet ju att ni överlever ändå..
Jag ska svara på kommentar så det inte blir något missförstånd här, hahha . Nej jag är inte gravid, jag var hos läkaren för att ta prover om jag fått med mig något skit från Egypten. Hahah.
Idag är det äntligen fredag, toppenbra. Ikväll blir det en helkväll med Charlotte och Sara. Ska bli så kul verkligen att få träffa och prata och umgås massa med dom igen! Planerna är väldigt få men jag tror ändå på en lyckad kväll.

Imorgon blir det party party, spökparty. Haha, jag har en rolig helg framför mig! Jag vet vad jag äntligen ska vara, och jag tror det kommer blir bra.
Vi hörs senare, jag hoppas på att hinna sätta in lite bilder och göra uppdatering. Pusspåer.

HJÄLP MIG

Jahopp. Ingen skola för min del idag inte, nej, nu ska jag till läkaren istället. hörs senare.

SLUUUUTA INTE!

hejhejblogg.
Idag är det tisdag och en helt vanlig dag, jag har fått någon konstig inställning när jagvaknar att livet inte alls är kul för tillfället. Men sen när man väl är uppe så är det ju inte så tjaskigt ändå. Har världens bästa pojkvän som får en att gå upp varje morgon. Oj, nu lät jag exakt som alla andra som skulle kunna skriva en hel uppsats om hur gulliga deras pojkvänner är, men dispans åt mig. Brukar faktiskt hålla igen!

Idag ska jag träffa Sara. Sara sötnöt till gullunge. Ska bli jätte mysigt att bara få umgås. Ville kanske att du skulle veta de litegrann.
Jag bara byter ämne som hastigast men jag behöver typ akut hjälp. På lördag är det större än den största halloweenfesten, och jag har inte en susning om vad jag skulle kunna vara. Reglerna är hårda, för dålig utklädnad och det ryktas om att du inte kommer in. HJääälp. Typ ringa min brors flickvän, hon alltid så galna idéer.

Nu så, tillbaka till arbete. Pusspåer.

TILLBAKA I VARDAGEN

hejhejblogg.
Nu var det ju verkligen jättelängsen jag skrev. Som ni kanske hörde eller om ni missat det säger jag det igen att dem två sista veckorna dog internet i Egypten. Inte så nice, men de gjorde ändå att jag och Nic fick umgås mycket mycket.
Jag vill ännu en gång tacka min kära gästbloggare för enligt mig har gjort ett toppenjobb. Många skratt på så få inlägg. Bra gjort.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om resan, de hände ju verkligen jättemycket. Men otur som jag har, är de ju inte så många fans som skulle vilja läsa den så den idén avleds ganska hastigt. + att bilder säger mer om 1000 ord så ni kan checka albumet på facebook.
Nu är jag iaf hemma igen, har stabiliserat mig, första dagen i skolan gick bra. Ganska hård start med redovisning men ändå så tycker jag att jag är igång igen. Har en riktig myskväll ikväll med min sötnöt till pojkvän. Skön start på en skön vecka.
Ikväll har jag också pluggat klart det sista för kvällen, så nu ska jag nog äntligen gå ifrån datan och pussa lite på Mathias.
Jag ska skärpa mig med uppdatering, för detta är ju något som är superkul.
Trevlig kväll, pusspåer.




party all the night, and sleep all day - my life would be easy

Hej snyggingar. Nu kör vi sista spurten här! Det är nämligen så att grundaren till denna blogg Gina kommer hem idag, så jag får skriva ett bra och sista inlägg nu. Gud det känns verkligen inte som hon och Nicole har varit borta 5 veckor (för har jag räknat så är det 5) och dom har säkert en hel del att berätta. De ska bli kul och skönt när dom kommer, de ska de. Back on track igen.

Här i Sverige, on gotland, i... ne nu avslöjar ja nästan för mycket (ja kan ju inte säga vart jag bor för då kanske ni luskar ut vem ja är och ringer mej och säger "JAG VET VART DIN BREVLÅDA BOR!") så nej här hemma vid mej ligger jag i soffan med datorn i knät och lyssnar på skön musik och har en människa som ligger mej väldigt varmt om hjärtat liggandes i andra änden. Vi ses inte så ofta, men när vi väl gör de pratar vi om precis allt (som nu) och de är askönt. Är det sånt man kallar "äkta vänskap"? Jag menar.. jag tycker nästan de är de. Vänner som man inte träffar dagligen, inte pratar med dagligen eller överhuvudtaget inte umgås med så ofta, men när man väl träffar dom, pratar med dom och umgås med dom är de aldrig någe krångel och man kan öppna sej helt och hållet för den vännen. Alla människor man har i sitt liv är värdefulla, men jag tror att dom har en liten mer bestämd plats i hjärtat, för dom finns alltid där, varesej avstånd, livsstil eller umgänge. Ja, så tror jag att det är.

Nu blev det ett väldigt seriöst litet stycke med tema "vänner" från mej i den här bloggen, men de behövs ju med, då har ja bevisat sista dan att jag kan skriva sånna också! (glädjeskutt)

Igårkväll hade jag några väldigt speciella timmar innan jag skulle sova. Om ni minns i något tidigare inlägg jag skrivit så berättade jag att jag fått tillbaka lite gamla godingar till kontakter. Mmm, hade ett samtal över sms med en person igår som resulterade till saker som jag aldrig trodde jag skulle våga göra. Asså nu får ni ju inte tro jag är värsta fegisen allmänt, för jag är grym som få, men det finns vissa personliga mentala och fysiska saker jag aldrig trodde jag skulle framföra på det viset. Men jag gjorde de, och ska jag vara ärlig var de riktigt kul.. och hett.

Denna kväll är inte så planerad mer än att jag ska träna, röra på sej lite är alltid kul (och hälsosamt!) Sen ska jag nog ringa en vän (erkänn att ni också tänkte på "vem vill bli miljonär" när jag skrev ringa en vän, hahah gästbloggare övertrött) och umgås lite. Snart är det helg också! det gillar vi. Ska nog göra mitt liv enkelt i helgen, om ni förstår vad jag menar.

Men jag får tacka för dessa veckor jag fick skriva av mej lite. Tack Gina och tack alla läsare. Vi kanske ses på denna blogg nån annan gång Gina ska ut på sina äventyr, eller vem vet blondinbella kanske anlitar mej som gästbloggare en vacker dag!

hejsvej :)

TJ

Hej alla ni som läser Ginas blogg trotts att hon har anlitat en gäst-bloggare som skriver lika ofta som en kantarell byter outfit för dagen.. Nej. Jag har varit dålig på att uppdatera mej under dessa veckor, men jag tycker ändå att när jag väl skrivit har jag fått ur mej ett och annat klyftigt ord. Jag måste bara inflika med att jag är riktigt inponerad på dom människor som har blogg och håller den i liv dagligen och att de vi läsare får läsa aldrig blir tråkigt. Finns faktikst endel bloggar jag kollar in ofta (t ex denna) som har blivit en rutin att jag gör när jag sätter mej vid en dator. Att ha en blogg har jag insett också är väldigt skönt om man känner för att skriva av sej lite, om man vill lätta på något varesej det är väldigt personligt eller inte, eller om man helt enkelt bara vill visa sin vardag för andra genom text och bild. Jag har inget direkt från min vardag att berätta eller vad jag gjort på sistonde. Ska jag vara ärlig så minns jag typ inte om det hänt något speciellt som ni skulle intensiväta popcorn till för att de är så intresant - neee ja har inget så mumsigt att komma med. Jag får helt enkelt bara skriva av mej lite!
Ah fy fan de tar på en att sitta vid datorn hela dagen, för de har jag verkligen gjort, fixat med massvis av musik o sånt och man märker nu att huvudet inte hänger med lika mycket som de brukar. Sen har jag ont i kroppen också, de värker i leder och jag känner mej helt matt, PLUS att näsan börjar rinna ikväll så nu sitter jag och snuvar också, fräscht. I nuläget låter jag ju verkligen som en man vill ha en heldag med... (not) Usch hoppas inte jag blir sjuk! sånt har inte jag tid med. Min negativa anda förbättras ju inte för fem öre iaf när man tänker på hur SATANS BRUNA Gina och hennes kompis Nicole kommer vara när dom kommer hem, shit asså. Dom kommer ju hem på onsdag och har då varit borta i typ en månad (om inte mer) så dom lär ju inte synas i mörker. Dom ska få sätta sej och berätta om denna resa om alla upp och nergångar, för dom har säkert haft det underbart men jag tror och vet också att solen inte skinit känslomässigt varje dag.. Jag kom på nu att jag har endel mums att berätta för dom också, något som inte kan berättas för er läsare, något som jag vet att ni läsare också hade tyckt varit lika tråkigt som "hem till gården" på fyran. Ni hade inte förstått något ändå, men Gina och Nicole, mmm dom kommer garanterat vilja höra varenda detalj, och de ska dom också få!
Nu känner jag att jag skrivit av mej tillräckligt och jag kommer få fyrkantiga ögon snart så nu får de vara bra.
Hoppas att de jag skrev gjorde något gott och inte var något ödslande på tid för er läsare denna måndagkväll.

hejsvej :)

jag skulle kunna offra vad fan som helst

Tjänare!

Det är grått, blött, kallt och söndag. Suck.. Jag gör inget speciellt för tillfället, ligger och kollar på reprisen av Idol. De programmet kan jag verkligen se om och om igen. Alla är så duktiga.

Den här veckan har varit hektisk med mycket jobb, sena kvällar och hårda träingspass. Men allting har varit kul så de är lugnt! Har krävt mycket sömn dock. Denna vecka har då resulterat till en lugn helg, men sånna behövs också ibland och de har varit skönt. Ett plus som skett under en dag den här veckan är att man fått upp lite gamla godingar till kontakter, sånt gillar vi! 

Men nu ska jag ner på stan och göra lite ärenden, så här kan ja inte sitta och häcka! Höres och synes.

Hejsvej :)

gästbloggare tillbaka från häktet på bankrånet.. hah nää skojja baaa

Tjenna! jag är sämst, verkligen sämst på det här.

Men jag ska bättra mej, fan de ska väl inte vara så svårt och skriva ner lite om sitt liv på datan. De betyder väl inte att ja har värsta tråkiga livet..? näää helvete heller mitt liv leker och är kanon! Dom senaste dagarna har gått åt jobb, träning, festande och lite investeringar också, riktigt nöjd faktiskt. Plus att jag fått lite överraskningar också, positiva, sånt är också kul! Jag tycker alla människor borde vara så nöjd som jag är för tillfället. Jag låter som värsta bohema livsnjutaren som fått en plats i tidningen amelia men det ja menar är att alla förtjänar spontana positiva överraskningar, bra inköp och härliga minnen och förväntningar. - Ja så lever jag just nu och de känns på ren svenska skitbra! ni borde pröva de asså.

Jag har klagat i tidigare inlägg att de börjar bli så jävla kallt här i Sverige. Och visst, de har blivit de, men jag börjar byta inställning emot de. Så istället vara dryg och irriterad över vädret så har min kropp kramat in sej i värsta mysfaktorn som tycker kylan är positiv. Tänk egentligen! Du får ta fram gamla, eller köpa nya halsdukar och mössor och vantar som passar än så man både är bekväm och snygg bland blåsten och dom få plusgraderna. PLUS att du kan glida till reno (videomix, hemmakväll whatever) och hyra flera filmer, köpa godis och kura upp dej hemma i soffan med kuddar och filtar och täcke och masssaa tända ljus och sina bästa vänner. Mmmm, ja gillar den kalla hösten!

Men nuu såg jag att det är massa bra grejer på tv är ja sappar mellan kanalerna, får ta och välja något.. Sen ska jag nanna kudden, ny dag imorgon! Jag hoppas på mej själv att jag skriver imorgon också, får inte svika egypten-bruden.

hejsvej :)

UPPDATERING EGYPTEN 6

hejhejblogg.
Jag måste börja med att säga att är det inte lite coolt att det är den 6:e oktober idag och jag gör mitt 6:e inlägg från egypten.. aaaaah det tänkte jag faktiskt inte på, vilket sammanträffande.

Jag tänkte faktiskt bara göra en liten snabb uppdatdering härifrån för jag och Nic ska snart ner till Downtown och shoppa lite. Var där igår med, hittade finfin liten present åt m. Saknar han muchoo. Mer än någonsin om jag säger så. Men nu ska jag väl inte ta och snacka om sånt utan faktiskt berätta om hur denna vecka ser ut.

  • Tisdag (idag): Slutade praktiken vid 18 och ska snart åka ner till Downtown för att shoppa och äta på någon fin restaurang. Sedan ska vi nog träffa lite kompisar, eller de är två killar från Holland som åker hem snart som vi ska ägna kvällen med.
  • Onsdag: 3 dagars ledigt framåt, eller ledigt och ledigt, vi har saker att göra hela tiden men just ledigt från praktiken. Imorn ska vi faktiskt åka ut och snorkla hela dagen, turen börjar kl. 8 på morgonen till kl 16. Man ska åka runt till olika öar och sen så titta på delfiner om de passade för dom.
  • Torsdag: På förmiddagen / morgonen ska vi besöka en kitesurfingstrand. Dock inte pröva på det Kl. 15 ska vi ut i öknen och åka fyrhjuling hela eftermiddagen / kvällen. Ska bli jätte spännande :)
  • Fredag: Natten mellan torsdag och fredag kommer en buss och hämtar oss och vi ska åka till Kairo för att se pyramiderna. Utflykten håller på hela fredagen och vi är inte i El gouna igen förrens natten mellan fredag och lördag.
  • Lördag: Praktik hela dagen..
  • Söndag: Praktik hela den dagen också..

Ja, de var hela min veckans planering, som sagt.. saker att göra hela tiden. Jag uppdaterar er mer under veckan. Pusspåer.


UPPDATERING EGYPTEN 5



Jag vet att jag lovade mamma, men det är alldeles för varmt med tights här! ;)


RSS 2.0