Nöjd tjej, med massa framtid!

Det är måndag kväll och imorgon flyger jag tillbaka till Västerås. Är det något jag har lärt mig sen jag flytta så är det att uppskatta viktiga tillfällen. Ikväll träffade jag några av mina favoriter sen gymnasiet, fina tjejer. När jag pratar och tittar på dem så inser jag hur mycket roligt vi har gjort tillsammans, och galna saker. Mitt liv är så annorlunda mot vad det var då när jag bodde här, nu pratar vi inte om senaste hånglet på den och den festen utan vi pratar framtid, mod och ekonomi. Jag är tacksam och glad att jag kan bolla en del upplevelser med dessa tjejer trots att vi står framför olika utmaningar.

Att flytta till Västerås är det bästa valet jag gjort, att träffa Henrik var det bästa möjliga som kunde hända mig. Jag vill så gärna att vi två ska bli ett, något mer än sambos och par, dock så måste jag ha tålamod och låta allt ta sin tid, det sista jag ska göra är att stressa på.
Jag vill alltid framåt, jag har hört att för att få något gjort så måste man börja med att göra något. Det är ganska logiskt. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0