Mörka dagar



Är de inte sjukt hur fort mörkret kom? Jag hinner iaf inte med. Jag är så känslig när de börjar blir mörkt, inte nog med att jag är mörkrädd utan jag är så beroende av sol. Jag skulle kunna ge mycket för en vecka till solen om jag bara hade utrymme. Och bättre blir det inte. Min kalender bokas på och hela november känns full, iofs med både spännande och roliga saker men ändå.

Igår såg jag första julreklamen på TV, de var Jotex som annonserade om deras prylar för att få den riktiga julkänslan. Är det verkligen okej när de är 8 oktober? Kan inte hösten få vara höst ett tag till, jag är absolut inte redo för någon vinter.. 

Iaf, idag har jag mycket ta-ikapp-jobb på kontoret. Har missat en del dagar och behöver ta igen en del. Spännande att se att mailen bara växer, men jag är ju så oerhört ordningsam så fort jag har bearbetat ett mail så hamnar det i "sitt"arkiv eller så tar jag bort det, allt för att inte ha surdegar som hänger över mig. En dag förra veckan kom jag inte in på min privata mail utan bara jobbmailen, jag tänkte väl inget mer på det tills jag insåg sen på kvällen att jag hade fått ca 40-50 mail på min privata. Om man får de på den privata, hur många får man inte på en dag i sitt jobb? lite obehagligt när man tänker efter...
 
Jaja, nu blir det att jobba på. I eftermiddag har jag ett möte med min revisor, skönt att få lite extra hjälp..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0