PLANERING AV HELGEN

hejhejblogg.
Idag har de varit en fruktansvärd dag, jag vet inte vart jag ska ta vägen eller något. Så himla trött på allting. Det är väl kanske då man egentligen ska hålla sig borta från bloggen, men icke jag. Jag ska skriva och uppdatera er eftersom jag var dålig på det igår.
Här kommer iaf helgens planer, dom har varit bestämda sen i onsdags så jag förstår inte varför jag inte delat med mig av dem. Det blir en fullspäckad helg, precis som alltid. alltid så med Mathias, men de är nästan bra, vi får alltid så mycket gjort.

  • Idag, fredag. Jag slutar nu vid halv 2, ska hem till lägenheten och städa upp eftersom de såg ut som ett bombnedslag. Sen ska jag ta vara på tiden med mig själv, typ duscha och bara ta det lugnt. Leta efter den försvunna cykelnyckeln som jag har bråkat om hela morgonen. Plugga, om jag får tid.
    Möta upp Mathias som slutar, sen fixa present till festen imorn. Efter det, hem till mig med M. Ska bli så mysig att bara ta de lugnt hos mig, kvällen kommer vi också spendera med mami.
  • Lördag. Mathias ska redan iväg vid 12 på match någonstans på södra gotland. Vet ej om jag ska följa men troligtvis så blir det inte så, borde packa ordning, planera och tvätta inför resan.  Mathias är upptagen fram till typ 8 på kvällen, vid 20.30 är det Goffes födelsedagsparty som man ska till, förhoppningsvid med en bra present ;)
  • Söndag. Lite blandade planer, en av planerna är att åka hem till mig på e.m. sen att Nic kommer på besök och provar ut lite kläder och umgås hela kvällen, samt sover hos mig :) Andra planen är att vara med på middag med m:s föräldrar, sen bio på kvällen. Har inte bestämt mig riktigt än.
Jag hoppas att jag kan få in lite bilder hemma hos m, hans data är äckelseg så vet inte om jag orkar. Men annars så hörs vi imorn eller kanske ikväll. Pusspåer.

Kommentarer
Postat av: Lisa

SV: nja, jag vet inte det ja..=/ Jo, hon e bra, ibland.

Hehe tack så mycket! ^^ Men skulle vilja ha en ännu bättre kamera, kanske kan önska mig de i julklapp xD Är du med på nästa projekt i jul då? ;) haha!

2009-09-18 @ 13:22:17
URL: http://troublemakergirl.blogg.se/
Postat av: Lisa

låter som en lugn helg!

2009-09-18 @ 14:24:20
URL: http://wlisa.blogg.se/
Postat av: Nicole

Fin blogg:)

allt bra med dig?



Love/Nicole

2009-09-18 @ 14:57:44
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0