DRÖMLÄGENHETEN!

Hej hallå, ledsen för mitt enorma glapp här i mailet men tiden har runnit iväg. Ni vet dem där stunderna man hade över förut och passade på att slänga in ett blogginlägg, Frankie tar den tiden av mig. Det är alltid något. Men jag gör så gott jag kan.
 
Sen vi hördes sist har jag hunnit vara uppe i Tällberg, Dalarna på oerhört intressant möte/umgänge. Hade så oerhört kul. Helgen invigdes senare med att fortsätta ned till Karlstad, (hemma var det grabbhäng hela helgen) för att åka på årets UF Alumni Summercamp. Så oerhört intressant, givande och roligt. En stor applåd åt projektgruppen som gör ett fantastiskt ideellt jobb och planering inför en konferens med ca 85 personer. Otroligt.
Veckans startades med jobb och idag är det redan torsdag, och vet ni vad det är för dag idag, DET ÄR DAGEN DÅ JAG OCH HENRIK HAR FÅTT NYCKLARNA TILL VÅR NYA LÄGENHET! Fantasticooo! Har ni glömt hur den ser ut så kan ni klicka här.
Oh vi kilade in i den direkt efter lägenhetsköpet och det var magisk. Men bättre. Jag blev alldeles varm. Kan det verkligen vara så att det är min och Henriks lägenhet, och Frankies förstår? Det känns helt ofattbart. 
Så ja, ni kan ju fundera ut med lillfingret vad jag ska göra imorgon, på lördag och resten av helgen? Flytta!
Tack redan nu för alla fina vänner som ställer upp. Ni är bäst.
 
Nu, mera jobb!
 
Min andra halva!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0