Vår nya lägenhet

Klockan är snart 19 och den här dagen har sprungit iväg. Just för att jag och Henrik har varit så aktiva. Jag vet att sista dagarna innan semestern är galna med möten och inbokningar så det passade alldeles utmärkt att storstäda hela lägenheten, ta all tvätt och disk, installera nya TVn och tv-bänken samt bädda rent i samtliga sängar. Nu är vi klara, skönt! 
Tänkte att ni skulle få se lägenheten litegrann (som absolut inte är klar med renovering men vi jobbar på..). Kan ni tänka er att vi har gjort nästan allt själva med hjälp av en del duktiga kompisar till Henrik? Alla rum utom badrum är helt omgjorda och vi har flyttat väggar m.m. Så stolt! 
Ledsen för mobilbilderna men kanske får ni en känsla ändå. 

Här är köket, golvlister och täcksida ska fortfarande på..

Älskade stenskivor och spottar. Ni rånade min och Henriks sparkonto (som egentligen var till förlovning enligt mig) men oj så fint det blev ;) 

Kök och vardagsrum i öppen planlösning

Ny TV-bänk och TV (ska snart monteras upp på väggen). Vi köpte 48" och det nyaste. Jävla Henrik som ska ha samsung, jag menar vem kollar på märket? Grundig eller JVC hade väl funkat utmärkt? :) 
Här ska en matta till, har inte riktigt bestämt färg eller hittat någon jag gillar ännu.. 

Den stora hallen som är väldigt öppen! 

Lilla hallen som fortfarande ska inredas, jag tänker mig bra förvaring med både skor och andra prylar, mycket krokar och hyllor. Vill att det ska vara ordning och reda! 

Vårt sovrum med burspråk vid fönstrena. Här ska vi fortfarande köpa sänggavel och en annan klädställning som är mindre och smidigare. 

Paxgarderoben från IKEA som vi är så nöjda med. Sväljer en hel del kläder. Vi har en sida var och valde spegeldörrar för att förstora rummet! 

Gästrummet där vi också har en dubbelsäng. Det ska fortfarande inredas med lampor, hyllor m.m. Så roligt att det här lilla gästrummet är samma storlek som på de sovrummet vi hade på Öster Mälarstrand. Haha :)

Älskade balkongen. Där ska lite mysigare lampor upp och infravärme så vi kan använda rummet året runt! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0