Sund ego(par)ist

Vi kom precis hem efter en heldag på stranden. Så mysigt. Det är så det ska va, komma hem strax innan klockan 22 och fortfarande blöt i håret. Kvällsmat har vi fortfarande inte ätit och grillen ska snart tändas. Sommar hos familjen Hedrén. 
Idag har jag och Henrik haft tid att prata. Det känns inte riktigt som vi har hunnit de på semstern. Även fast vi har semester ihop så har vi inte hunnit prata bara vi, alltid folk omkring oss. De blir lite pressat kan jag känna. Men idag fick vi tillfälle, när vi badade i 45 min, när vi tog en promenad vid stranden hand i hand och vid väntan på lunch. Det är så mycket jag vill göra, jag vill ordna upp mitt liv. Inte alls för att de är krångligt eller så utan mer för att jag ska hinna med det jag vill och fånga det stunder jag mår bra av. Det är så lätt för mig att glömma i vardagen, vad jag kämpar för och vilka mål jag har. 
Jag har känt nu sen i kanske tidig vår att jag vill ha egen familj, att ha något eget och skapa egna traditioner, känner mig mogen för det, liksom ge mig lite till någon mer än bara Henrik. Sen kommer stunder då jag får vara ensam med Henrik, när vi kan pussas i minuter ostört, när han kommmer på mig när jag ler fånigt för att jag är kär eller när vi tränar tillsammans. Jag är verkligen inte redo alls för att dela mig av våra stunder med någon annan. Jag älskar att vara helt och hållet själv med honom. Det är så mycket vi ser framemot tillsammans att göra. Så allt som betyder och innebär mindre tid för mig och Henrik, stryks för tillfället från listan. Med glädje.
 
Henrik vet att jag är både visionär och drömmare, jag tror han gillar det med mig. Han vet också att jag är rätt så duktig på att uppfylla mina drömmar, men självklart lite jobb bakom. Det jag kan älska med att ha Henrik som min pojkvän är att han är otroligt flexibel. Han vet att jag också är en liten krånglare, jag kan ändra mig ganska snabbt och mycket men han är nöjd bara saker genomförs. Men i vilken ordning bryr han sig inte om. Är inte de kanske det bästa? att han förstår mig konstant och är med på mina tokiga idéer. Att köpa lägenhet var en av dem sakerna.

När vi gick idag på stranden och babblade på så inser jag att livet är så mycket mer än att bara kämpa för att någon annan ska bli nöjd. Henrik har sagt att jag alltid ska följa mitt magkänsla och inte alltid gå efter det som borde vara mest logiskt eller smartast. Det har funkat. Vi blir starka tillsammans och jag förstår vad lyckliga stunder innebär när vi är med varandra. Den här sommaren har verkligen fått mig att inse vem jag är, vad jag vill och vem jag lever för. För mig själv. Jag ska alltid göra det som känns bäst för mig. Och Henrik. 
 
Ett av mina konkreta mål (finns ju en del som inte går att ta på också) är att jag ska gifta mig innan jag är 25 år ung. Det betyder ett bröllop senast den 23 juli 2017. Det är ganska snart ändå, otroligt coolt att ha ett sånt konkret mål som detta. Blir glad bara jag tänker på det.
 
Nu ska jag faktiskt hjälpa till med lite mat. Kram på er. Ibland delar jag med mig av mina hemligheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0