Så mycket på gång, jag svämmar över

Är det inte helt knäppt vad dagarna går fort? Jag har så mycket att göra men min lista blir bara längre, jag ligger lite efter. 
Igårkväll hade jag och Moa eventet, tiden sprang iväg lika fort då och jag tog inte en enda bild. Men fan så bra höst det kommer bli med UF Alumni Västmanland. Jag känner det på mig. Jag älskar det. De ligger mig så nära hjärtat, så nära att det blivit min bebis. 

Jag klarade invägning förra veckan för er som följer mig, jag ligger efter denna vecka. Jag kan inte tillåta mig själv att förlora så jag kommer ge allt för att klara veckans viktnedgång. Ska försöka orka gå milen idag.Jag är helt slut för jag har sprungit på möten idag och skrivit klart ett projekt så nu blir det sen mat och sen träning. När Henrik kom hem idag sprack det, jag förstår inte hur han kan göra mig så lugn men när jag är utan honom så bara bubblar det i mig. När han kom innanför dörren idag släppte allt, tårarna rann i floder och egentligen handlade allt om att jag inte hade hunnit bolla några känsliga saker med honom. Han är mitt bästa stöd och han ser direkt på mig när han behöver finnas där. Jag har så mycket på gång och kan inte reda upp allt men är på god väg. Att få ta en promenad med älskade Pernilla (som äntligen anlänt till Västerås, hon och Malin bor hos mig några dagar) och Malin ikväll ska få bli en ren frihet. Nu, dags för mat!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0