Dag 1, del 2

Jo men jag tänkte såhär, eller jag måste ju göra ett avstamp om att jag verkligen börjar. Kanske en liten plan? Den får bli såhär:

Syfte: Få se om jag klarar de som verkar svårast någonsin för mig, ha disciplin att gå ner i vikt. Bli mer sund och kontrollerad av vad jag stoppar i mig, samt få en annan syn på träning ooch rörelse.
Mål: Tycka om mig själv. Helt klart. Men ska jag gå in på detalj nivå så, tappa 15 kg och kunna springa 5 km på 27 minuter. Kunna variera mer i mat och öka mitt tycke för annorlunda mat från andra kulturer.
Hur: Spara in på kolhydrater och undvika alkohol samt träna minst 5 dagar i veckan minst 30 minuter per gång. 

Ja, då börjar jag. Nu. Hej.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sara Gadd.

Hej gumman! Trångt att läsa att du inte är nöjd över din vackra kropp. Men ingen kan säga åt dig att du ska vara nöjd utan de måste komma inifrån dig själv! Om jag var du skulle jag börja lite lätt. Sätt mål om 60 min promenad minst 5 dagar i veckan. Ta ner på kolhydrater. Att du minst äter de 1 gång om dagen t.ex. Jag deffar just nu, dock är jag ute efter att bygga muskler så kör lite hårdare alltså inget bröd/pasta/potatis/ris inget godis/läsk/alkohol bara glass på helgerna. 3x1 min plankan o 50 squats sen minst 60 min träning om dagen. Så ja lite hårt:P detta ska jag göra i 33 dagar. De som fick igång mig var att ska du t.ex dra ner på godis osv säg det till alla du umgås med på dagarna. På så sätt känns det som att folk håller lite koll på dig;) säger du bara de till dig själv är de lätt att man fuskar. ;P men som sagt gumman börja lugnt, pw är det bästa. O så klart hälsosam mat o bort med alkoholen:) hoppas jag var till någon hjälp! Och du, du är vacker i mina ögon:) <3

2013-06-30 @ 22:22:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0