Dag 18

Hej hallå, jag ska uppdatera er lite hur de går för mig. Som ni ser är jag inne på dag 18. Tiden har gått himla snabbt. Jag tror de är lättare och bra gjort av mig att börja på sommaren, på något sätt är man mycket mer ute och man har mer saker att göra så man tänker inte alla lika mycket på mat.
Jag lovade er och mig själv att inte väga mig första månaden, därför är det svårt för mig att se om jag har gått ner något. Men de vet jag att jag har, midjan har dragit ihop sig rejält. Jag har inte avverkat ett enda träningspass, cyklar dock mer än en mil varje dag till och från jobbet. Då rör man sig en del. För att öva in livsstilen så börjar jag med mat första månaden och sen lägger jag till träningen. Vi har ju haft så mycket med packningen också.

För att undvika massa småhandel och hungriga magar i matbutik efter jobbet så gjorde jag och Henrik en veckoplanering för kvällsmat. Sjukt bra. Vi har tagit bort alla kolhydrater som pasta och ris och lagar med så kallad grön mat istället. De ska vi fortsätta med sen, både den gröna maten och planering.
Eftersom vi flyttar på lördag morgon (ihhhh vad jag längtar) så har jag inte fokuserat så mycket på vikten, utan bara på flytten, det blir inte så mycket sitta still efter jobbet utan bara rensning och packning. Då förbränner man en hel del också. Och genom att ha och göra så blir de dåligt med uppdatering här i bloggen. Ska vi ändra på :)

Kännande eller erkännande: jag drack saft på jobbet. Ville ha funlight som jag ibland dricker hemma till maten men utbudet var bara vanlig saft. Det tickade igång suget lite, aja baja mig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0