Känslan när man sabbar till det, riktigt hårt

Jag gråter inombords just nu. Jag har typ slarvaste med det som betydde otroligt mycket mer för mig än vad jag trodde. Ibland hatar jag min envishet samtidigt som jag vet att det är enda vägen till mitt mål och det jag längtat efter.

Igår, jag visste att förköpspaketen för Tomorrowlandfestivalen skulle släppas, där ingick liksom allt, utom mat typ. Förköp i Belgien skulle också släppas, bara biljetterna för de boende där.
Jag visste att kötiden öppnade 16, och jag var inte långt efter med att stå i kö, när klockan var 19 så hade systemet kraschat och låg nere. De stod att jag hade -154% i min line, va det nu innebär. När man följde alla de sidor på facebook så såg man att man skulle uppdatera sidan för att komma fram, men på själva sidan skulle man inte göra de enligt bestämmelser då man tappade sin plats, man såg hur en del hade fått tag i biljetter och kallade sig själva frälsta och hade tur och allt var det va.

Mitt hopp gav upp lite, ja, festivalen är världens största, en del får biljetter och jag är inte en av dem. Jag ville ju bara ha ett sånt där paket där allt ingick, de var perfekt. Jag hade liksom redan börjat kolla flyg tur & retur från Gotland som skulle passa, jag hade planerat hur vi skulle fira min födelsedag där o så.
När de ändå är lördag insåg jag att jag måste göra någonting åt de, jag och Simona åt godaste middagen och gick sen ut för att möta upp lite människor. What a night tänkte jag säga, när vi sen tog promenad hem för att nyktra till så kunde jag känna hur de värkte i min mage efter allt skratt.

Väl, när jag kom innanför dörren så springer jag fram till datorn och ser att jag har kommit fram, om 1 min stängs fönstret och köplatsen övergår till någon annan. Helt plötsligt fick jag fjärilar (snarare pirajjjor) i hela magen och jag tappade liksom fokus.” Vafaan de här är nå helt andra priser?” Jag fattar inte. ”NEJ DE FINN BARA EN PLATS PÅ HOTELL KVAR OCH VI ÄR TVÅ”. Jag kryssar ner alternativet och försöker hitta andra. De finns plats på dreamville, huvudet bara snurrar, Erica och jag hade bestämt att vi skulle bo på hotell, jag kan ju inte boka campingplats utan att fråga vad är klockan.. osv. Ni kan se kaoset framför er. Sen går de upp för mig, hotellpaketpriserna visas för 2 pers, jag hade ett alternativ men släppte ju det då jag missförstod. Jag försöker uppdatera sidan och helt plötsligt står de med svarta bokstäver min mardröms ord, Stockholm-Tomorrowland SOLD OUT. Jag har en känsla av att dö, eller de känns så. Fan fan fan.
Jag ska verkligen inte ge upp, jag ska göra mitt bästa men fan vad mörkt de ser ut, och sen när blev jag sån festivaltjej?!

De diskuteras också om att festivalen nu ska anmälas för diskriminering då förköpet för Belgien började nästan en hel dag innan. Jag tycker ingenting, vill bara ha mina biljetter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0