Konferens dag 1

Hallå vänner! 
Nu är dag 1 med konferensen över, har varit en sjukt lång dag med sjukt intressant innehåll! 
Först och främst ska jag berätta för er att de var hur kul som helst attfå träffa resen av Be Better Online. Helt otroligt vilket gäng! Inte konstigt att vi kan leverera med dem här människorna bakom spakarna.
Konferens har innehållt bl.a. min konkurrentanalys (utbildade och gick igenom den för gruppen), genomgång av processerna, nya hemsidan, vad vi kallar oss och så vidare. Jäklar, vi har betat igenom ett helt körschema och faktiskt hållt tiden väldigt bra. 
Vi avslutade kvällen med bowling uppdelade i lag, jag var totalt sämst, iofs var inte de så förvånande heller men de var roligt, och de är ju de viktiga.. visst?!

Imorgon ska vi gå igenom säljpitcharna som jag pratade om, projektledning och fotograferas inför den nya hemsidan. Wohooo vad roligt!

En annan nyhet jag har är att jag fick nu bekräftat att jag får åka till framtidsdagarna på Gotland om jag vill. Jag har bidrag från skolan och de stöttar mig oavsett. Sjukt kul faktiskt. Om allt går ilås står jag alltså nere på Gotlands högskola och berättar om mitt liv som student i en främmande stad, Yrkeshögskolans upplägg och hur de är att ha LIA på ett företag som har startat från grunden av rena entreprenörshuvuden. Spännande!

PUSS




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0