Svagheten blir min styrka

Den här helgen har gett mig mycket insikt med vad jag vill och jag är helt på rätt spår. Jag har fått mycket feedback av bekanta att det är bra gjort att plugga vidare direkt efter gymnasiet och det vet jag också att det är. Men för mig fanns det inget val. Jag pluggar ju ledarskap för mötesindustrin och är helt såld. Skolan är oerhört rutinerad och de är intensivt och bra, precis som jag vill ha det.
Dom här två veckorna som varit, så har vi jobbat mycket med gruppdynamik och att gå ur sin komfortabla zon. Jag provade och jag älskar det, för lyckas man så kommer en hel flock med fjärilar till magen och misslyckas man är det bara att försöka igen när man har styrka till det.
Jag vore överraskad om någon tjej sa till mig att sin kropp eller vikten INTE har stört vissa tankar och stunder. Jag har väl hamnat lite i nätet jag med, men med kontroll. Jag känner mig kanske inte 100 % trygg nu, jag vet att jag kan bättre. I skolan har vi jobbat med mål och jag tog tillfället i akt och verkligen prova mig själv när jag går in för något. Till julafton ska jag komma i 2 strl minde i jeans, jag ska klara det!
Imorgon har vi ny kursstart igen, nu är det företagsekonomi som står på schemat, jag vet att de kommer bli en utmaning men de blir samtdigt kul.
Jag hoppas för alla tider att ni har haft en lika bra helg som mig, jag har lovat att leva i nuet och de är verkligen något jag gjort hela helgen. Nu taggar vi för ny vecka! PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0