OM MAN TYCKER HON ÄR GALEN HÄR, ÅK DÅ TILL RHODOS MED HENNE

En helt galen resa.
Jag vaknar med huvudvärk efter en väldigt hård natt. Jag känner jag att jag inte alls delar den lilla hotellsängen med bara Linnea, någon annan ligger också där. Linnea är lika chockad som jag. VAD HÄNDE DÄR.
Vi ligger vid poolen, trötta på vädret och allmänt trötta på de sjukt jobbiga tyskarna vid solstolarna bredvid. Vi börjar packa ihop vore grejer för att gå upp på rummet och göra i ordning oss. När vi gått 20 m skriker en av killarna, "LINNEA! I THINK YOU FORGET SOMETHING!" och vinkar med hennes bikiniöverdel. Jag får en pinsam blick och röd i ansiktet går Linnea tillbaka till killarna och hämtar bikinin. VAD HÄNDE DÄR.
Linnea snor en kebab från en tjej som sitter och gråter för att hennes pojkvän varit otrogen. VAD HÄNDE DÄR.
Vi får för oss att busa en morgon efter en utenatt på hotellet och kör därför "knacka dörr och spring sen". VAD HÄNDE DÄR.
Vi båda bestämmer oss för att dygna, vi går ner i receptionen och hänger lite för att inte somna. Jag pallar inte trycket och går upp på rummet ändå, Linnea ger sig fan på att sitta kvar. Det är bara det att hon somnar i receptionen, men endast i nattlinne. Vaknar dessutom av att folk börjar gå till frukosten. VAD HÄNDE DÄR.
Linnea sover på stranden och en liten tjej kommer fram till mig "Oj vad din kompis är brun". Tack för den tjejen, vi har ju inte alls försökt sola lika mycket. VAD HÄNDE DÄR.
Vi har zatzy turnering. Jag vinner varje gång. VAD HÄNDE DÄR!
Sista partykvällen, vi ser en tatueringsstudio som är öppen halv 6 på morgonen. VAD HÄNDE DÄR.

Iaf, vi har haft det bra ändå, fast jag blev sjuk, glassallergisk, jag brände mig och vi hade dåligt väder. 
PUSSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0