SJUK OCH OSAMMANHÄNGANDE

hejhejblogg.
Idag är jag sjukt sur och sjuk. Jag är sur för att jag är sjuk. Jag vill ha sällskap här och nu. Jag bor i stort sett hos Linnea och varje gång jag ska åka hem så är det tomt. Idag fick jag åka hem. Jag är ju sjuk, då ska jag ju inte smitta ner henne. Idag är jag också lite splittrad, som vanligt kan jag inte sätta fingret på just vad, men något är det. Tror de kan handla lite om innebandyn, jag vill också göra som de andra tjejerna nu, stå på plan och bara spela. Jaja.
Sen saknar jag förhållande. Jag är ingen singeltjej och passar verkligen inte som det, blir så tillbakadragen då. Som L alltid säger, "Gina, de syns att du vantrivs med att vara singel". Det ligger något i det. Jag gör det, men jag är lite bra på att låtsas att jag trivs med singel, betoning på lite. L får ta många smällar, nästan varje natt när jag inte sover hos henne så ringer jag henne och säger godnatt. As larvigt, jag vet. Men de är en av dom lite svårare vanorna att jobba bort. Jag försöker, och jag har faktiskt blivit lite duktig.
Det är skönt med blogg, där kan ingen klandra mig för att jag bara pratar om mig själv, det är ju min blogg. Sen hur intressant de är för er det bryr jag mig inte om, för mig är mitt liv det intressantaste i världen. Haha det vore ju faktiskt lite konstigt om någon annans liv var mer intressant för mig. Fast när man bor på den här ön så verkar ju det som att folk inte tycker samma som jag.
Nu ska jag krypa ner i soffan med mina bebisar och sova eller se film, vi får se vad sinnena klarar av.
Pusspåer.


Nu får ni en bild som gör mig glad, den påminner om bra tider.
Bara du vet vad jag menar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0