LARVIG COMEBACK

Hejhejblogg!
Jag är tillbaka efter min lilla paus, känns verkligen skönt. Helt stört att alla mina läsare är kvar, ni borde typ vara beroende av mig eller något. Förresten, kul det skulle vara att veta vilka alla är, jag vet kanske 30 % av läsarna.
Jag har alltså idag, (om jag inte räknat fel) inte skrivit på en hel vecka. Det har hänt alldeles för mycket på en vecka. Mitt liv går för fort, all extra tid bara försvinner. Funderar på något sätt att lägga ner min blogg p.g.a. tidsbrist, men helt plötsligt tycker jag jätte synd om dem som bevakar min blogg, tänk på dom som är som Nic, verkligen längtar efter mina nya inlägg, det känns ju inte snällt då att lägga ner. Jag får fundera ut något bra där som håller balansen.
 Jaja, jag är idag, glad. Har fått träffat mamma, numera bor man ju tydligen i stan, så jag tar verkligen vara på tiden jag får träffa henne.
I några veckorna nu har jag och Nic pratat om att göra en sms-bok. Tog idén av Angelica som redan har en. Och vi kom på att det verkligen är en jätte kul grej, så i slutet på förra veckan gick vi och köpte varsin liten söt bok där vi skriver i speciella sms. Och det kan vara allt, från roliga minnen, något gulligt en kompis skrivit eller något helt annat.. Nej men alltså tänk vad kul att läsa det där sen, sms som tydligen en gång har betytt någonting. Fånigt, men superkul! Så det har jag faktiskt ägnat hela min eftermiddag åt.
Imorgon kommer jag inte alls kunna blogga, tyvärr vänner. Men jag har lång dag. Praktik + träning, sen sova hos min s.k. pojkvän (?) och då vill man ju inte vara osocial genom att sitta vid datan. Inte alls. Han själv bevakar verkligen alla sorters sportsajter med nyheter och skvaller, så jag tror inte ens jag skulle kunna få tag i datan ;) Hopplöst.
Nej men hörre ni, eftersom jag har varit duktig ikväll och gjort vad jag ska, (pluggat, ätit,skrivit, tränat och lite annat..) så ska jag gå och poppa lite popcorn.
Vi hörs på onsdag vänner, PUSSPÅER!

Kommentarer
Postat av: Anonym

vill du inte ha läsare lr?

2009-03-10 @ 14:28:08
Postat av: Lisa

hihi jag såg dej på stan den här veckan! ^^ Typ borta mot signalen =P Men mamma var så seg så hon hann inte se...Hoppas du mår bättre <3

2009-03-11 @ 17:13:58
URL: http://trillingsystern.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0